Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9119484 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı firewater

ben bu berbat ligde 9da 9 yapamadık ya çok öfkeliyim. kayıp 6 puanın en kötü 4ünü almalıydık...

Gençler maçında şansızdık girmeyince girmedi.
Konya maçını çok erken oynadık. Konya formda biz ise formsuzduk.
gs maçı bal+mustlera faktörü etkili idi.

bunun yanında 90+2de rize galibiyetimiz var. O maçta Gençler maçı gibi olacaktı nerdeyse.

Sonuç olarak geçen senenin bir kopyasını yaşıyoruz şu ana kadar. İyi oyun oynayan hep biziz ve puan kayıpları şansızlıktan veya beceriksizlikten kaynaklanıyor.

Ama diğer rakiplerimiz (başakşehir hariç) maç içinde yokları oyanamalarına rağmen ittire kaktıra kazanıyor.

Asıl önemli olan şey bizim tempomuz 90 dakikaya yayılırken diğer lig takımlarının temposu 70de bitiyor.

Bizi etkileyecek en önemli sıkıntı sakatlıklar. Geçen seneye göre baya fire vererek ilerliyoruz.

Çevrimdışı Berat

Bütün yetkililere sesleniyorum, ligi alalım lütfen. O zaman önümüz daha da açık olacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bütün yetkililere sesleniyorum, ligi alalım lütfen. O zaman önümüz daha da açık olacak.
Bundan sonraki 4 maçı kayıpsız geçmeliyiz, Kadıköyde bu sene kazanacağız gibi geliyor şampiyon olmak şart oğlu şart

Çevrimdışı firewater

ama haksızda değil önüne pasta geldi yemezsen ayıp birde üstüne
3 maç 5 puan yapınca kim olsa hoca gibi davranır. bizim gruptan çıkıp çeyrek yapmamız işden bile değil aslında
grupdan lider çıkıp kurada birinci torbaya girip birazda şansla en az dişimize göre 3 takım gelecek
bunlardan birini çektiğimiz anda çeyrek final hayalleri kurarız burda.
düşünsene birinci çıkıp G grubundan gelen ikinciyle eşleşdiğini FC Copenhagen yada porto bize çeyrek final kapısını gösterir.
yada E grubundan monaco A grubundan Arsenal yada PSG H grubundan seville başa baş oynayacağımız takımlar gibi
yani %50 gibi bir kura şansımız var. Hoca bunların hesabını yapıyordur.

ligde 5.-6. olursun puan farkı açılır ozaman hocam ne gerek var şampiyonlar ligine dersin. ama ligde iyi durumda iken şampiyonlar ligini düşünüp rotasyon yapmak kadar mantıklı birşey yok. Ben gençler maçında hocaya kızamadım açıkcası.

Çevrimdışı Berat

Bundan sonraki 4 maçı kayıpsız geçmeliyiz, Kadıköyde bu sene kazanacağız gibi geliyor şampiyon olmak şart oğlu şart

Bi' Cüneyt Ç. atanır keyfin kaçar. Ya da ilk 5 dakikada yenilenecek komik bir gol olur. Ne olacağını da az çok tahmin edebiliyoruz malum.

Çevrimdışı Necmi

ligde 5.-6. olursun puan farkı açılır ozaman hocam ne gerek var şampiyonlar ligine dersin. ama ligde iyi durumda iken şampiyonlar ligini düşünüp rotasyon yapmak kadar mantıklı birşey yok. Ben gençler maçında hocaya kızamadım açıkcası.
yoo ben hocaya kızmıyorum sadece artı eksi muhasebe yapıyorum bir tarafta
ballı ve balı devam etme ihtimali olan şl diğer tarafta ligi domine edecek bir takım bende
olsam hocanın yerine ligi idare eder şekilde götürürüm pek alada idare ediyor bu kayıplar
öngörülmeyecek ve telafisi olmayacak kayıp değil kimseninde salladığı yok sadece pisipisine
kayıplardan üzüntü duyuyoruz :) herkesin gönlünde 102 puanla şampiyon olmak var :evillol:
hadi itiraf edin. onun hayal kırıklığı bunlar :ebebe:

Çevrimdışı Necmi

Bi' Cüneyt Ç. atanır keyfin kaçar. Ya da ilk 5 dakikada yenilenecek komik bir gol olur. Ne olacağını da az çok tahmin edebiliyoruz malum.
o maça bir tetikçi atanır bu kesin ben baş tetikçiyi bekliyorum hakemide yenmemiz gerekecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hoca Şampiyonlar Ligi aşığı belli :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş az önce yaptığım bütün oyun eleştirilerini kabul etti. Sebebini de deklare ederek. Keza Napoli planını da yüzeysel özetledi. Ki detaylı yazmıştım. Sakatlıklar ile ilgili de yeterince bilgilendirdi. Oğuzhan ve İnler'i öncesinde kullanmanın yanlış olduğunu kabul ederek. Temiz öz eleştiriler.
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2016, 19:33:26 atalay ]

Çevrimdışı firewater

Hoca yarınki maça acayip konsantre olmuş. Sadece yarınki maç değil Benfica maçınıda düşünüyor. Ukranya ya ilk iki garanti gitmenin peşinde.

Çevrimdışı mellfred

ben bu berbat ligde 9da 9 yapamadık ya çok öfkeliyim. kayıp 6 puanın en kötü 4ünü almalıydık...
manu hafta sonu 30 şut attı gene de gol atamadı. olmayınca olmuyor bazen. gençlere bıraktığımız puan ancak tanrının eli değse olurdu. yediğimiz gol olsun kaçırdıklarımız olsun... sağlık olsun

Çevrimdışı atalay

Hocanın bakış açısında bi' problem yok. Üzülerek söylüyorum; taraftarların bir bölümü patolojik...
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2016, 16:39:28 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yoo ben hocaya kızmıyorum sadece artı eksi muhasebe yapıyorum bir tarafta
ballı ve balı devam etme ihtimali olan şl diğer tarafta ligi domine edecek bir takım bende
olsam hocanın yerine ligi idare eder şekilde götürürüm pek alada idare ediyor bu kayıplar
öngörülmeyecek ve telafisi olmayacak kayıp değil kimseninde salladığı yok sadece pisipisine
kayıplardan üzüntü duyuyoruz :) herkesin gönlünde 102 puanla şampiyon olmak var :evillol:
hadi itiraf edin. onun hayal kırıklığı bunlar :ebebe:
Ben 90'a fitim necmi abi 28 galibiyet 6 beraberlik beni
Çok sevindirir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o maça bir tetikçi atanır bu kesin ben baş tetikçiyi bekliyorum hakemide yenmemiz gerekecek
Bülent yıldırım ??

Çevrimdışı firewater

Hocanın bakış açısında bi' problem yok. Üzülerek söylüyorum; taraftarların bir bölümü patolojik...

Heleki ŞL de 3maçtan 5 puan çıkmışken ve ligde 21puanla 2.sıradayken ve lider takım tavşan takımken.

Çevrimdışı mylife1903

Benimki patolojik degil yahu ara ara gafa calismiyor, odunu vuruyom kendi kendime duzeliyorum.

Hocanin var tutarsizliklari @atalay mesela adriano-caner ikilisine fazla takildi, takimin ustuyle basiyla cok oynadi,

Son sozum hakim amca

Sezen aksudan gelsin

Masum degiliz hic birimiz...

Çevrimdışı mylife1903

Hepimiz 34'te 34 olsun istiyoruz da, lig uzun bir maraton. Böyle puan kayıpları da olacak.

Sonuçta 1987-88 sezonunda Romanya 1. ligi'nde oynamıyoruz.

Bizim lig daha berbat yahu. Lucescu 2003 yilinda demisti romanyaya dondu burasi, diye ustunden 13 sene gecmis olsa romanya bile 2000lerin basinda olurdu, bizim cephede yeni birsey yok!!

Çevrimdışı atalay

Teknik direktör ve ekibi, oyunu, yönetimi, futbol aklını belki de en çok ben eleştiriyorum. Puantaja göre ya da skor üzerinden değerlendirme yapmam. Fakat bazıların CL'ye bakış açısını epey garip buluyorum. @firewater @mylife1903 Oyuncularınızın değer kazanması ve gelirlerinizi arttırmanız için vitrin. Performans ücretleri ve başarılarınıza göre kasayı domestic kulvarlardan daha fazla dolduracağınız bir platform. Yayın geliri, marka değeri, işin pr ve prestiji, oyunun ruhu ve elde ettiğiniz keyfi saymıyorum bile. Bu sezon Napoli galibiyetinden daha fazla keyif aldığınız bir maç oldu mu?
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2016, 16:56:05 atalay ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2016, 16:58:50
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Teknik direktör ve ekibi, oyunu, yönetimi, futbol aklını belki de en çok ben eleştiriyorum. Puantaja göre ya da skor üzerinden değerlendirme yapmam. Fakat bazıların CL'ye bakış açısını epey garip buluyorum. @firewater @mylife1903 Oyuncularınızın değer kazanması ve gelirlerinizi arttırmanız için vitrin. Performans ücretleri ve başarılarınıza göre kasayı domestic kulvarlardan daha fazla dolduracağınız bir platform. Yayın geliri, marka değeri, işin pr ve prestiji, oyunun ruhu ve elde ettiğiniz keyfi saymıyorum bile. Bu sezon Napoli galibiyetinden daha fazla keyif aldığınız bir maç oldu mu?

Sonunda Şampiyonlar Ligi'ni önemseyen biri çıktı  :biggrinking: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

aslında ortada patolojik bi şey yok. hoca idealist sen de öylesin. hoca yılların birikimi ile arzusu ile cv.sine bunu yazdırmak için ŞLyi isterken sen de olayın kitabını okuduğun için ŞL önemli diyorsun yarışmanın mantığı bu diyorsun ama bizler ligi süpürmenin peşinde olanlar ligi ilk sıraya koyanlar yani futbolun kuralı "top yuvarlaktır kazanan dört köşe" diyemiyoruz. size işin ihtisası öğretilirken futbol ve yarışma kuralları da öğretiliyor belki ama bu coğrafyada topu bilmem ama futbolun diğer unsurları kesinlikle YUVARLAK. işte bu nedenle öncelik lig olmalı çünkü Şlde sadece 1 sene başarılı olabiliriz mevcut koşullarda bunu sürdürülebilir kılmanın yolu ligi domine etmekten geçiyor işte bu nedenle hedef gelecek sene Şl olmalı diyorum. @atalay

güzel yazdım walla  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Ben de defaatle 'Beşiktaş'ın öncelikli amacı ligi domine etmektir', dedim. Bunu yaparken oyun kurgusundan kadro planlamasına vesaire birçok şeye dair birçok eleştiri getirdim. Fakat Beşiktaş'ın şu tabloda yarışmaktan geri duracağı bir ortam yok. Bunun aslında idealizm ile de pek ilgisi yok. Beşiktaş'ı teknik ve idari açıdan yönetenler planını ve kurgusunu sadece bu ligde kör topal başarılı olmak üzerine yapıyorsa o koltuklarda oturmasınlar zaten. @tangaz Bunun getirisini-götürüsünü ön göremeyen ve planını yeterince doğru kurgulayamayanların Beşiktaş'ta yeri yok. 

Çevrimdışı Savaş

Hocanın açıklamalarını yeni okuyabildim. Çok motive olmuş görünüyor. Fakat bu kadar konsantrasyon hata da yaptırabilir.

Hoca bu kadar motive olduysa oyuncuları düşünemiyorum ki bu durumu gençler maçının ilk yarısında gördük. Hiçbirinin kafasi o maçta değildi. Devre arası ne konuşulduysa takım bir silkindi.

Beşiktaşımın maça aşırı konsantrasyon ile çıkacağını düşünüyorum. Bu iyi fakat umarım hataya sebep olmaz.

Son olarak bu maç ile ilgili düşüncem ise ilk maçtan daha çok pozisyona giricez, bu kesin. Reina çok iyi bir kaleci değil. Defans zaten sakar. Eğer gençler maçındaki beceriksizliğimiz tutmazsa alıcaz bu maçı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Ligcilere selam  :)

2016-2017 sezonu için şampiyonlar liginde yarı final oynamak mı? Türkiye ligi şampiyonluğu mu?

Hangisi?
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2016, 17:21:04 kyiv ]

Çevrimdışı atalay

Geçen sezon 5 attığımız Mersin maçından sonra herkes yükseklerden uçarken ve o takım şampiyon olmuşken; geçen 1,5 yıldan sonra bile o maçta yaşadığımız oyunsal problemler şayet halen devam ediyor ise esas sıkıntı budur. Skor üzerinden değil, oyun üzerinden bakmak gerek. O takımı tüm defolarına rağmen 10.haftada şampiyon ilan etmem de bundan. Çünkü o tavır bu ligde kazandırır, nitekim kazandırdı. @tangaz Madem yerel bakıyorsun sana tabloyu net bir şekilde izah edeyim. Sizden daha iyisine bu tarz uzun yarışmalarda kaybedebilirsiniz ama sizden iyisi yoksa ve kaybediyorsanız şahsım adına affetmem. Tıpkı Bilic'in ikinci sezonunda olduğu gibi.
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2016, 17:21:55 atalay ]

Çevrimdışı firewater

Geçen sezon 5 attığımız Mersin maçından sonra herkes yükseklerden uçarken ve o takım şampiyon olmuşken; geçen 1,5 yıldan sonra bile o maçta yaşadığımız oyunsal problemler şayet halen devam ediyor ise esas sıkıntı budur. Skor üzerinden değil, oyun üzerinden bakmak gerek. O takımı tüm defolarına rağmen 10.haftada şampiyon ilan etmem de bundan. Çünkü o tavır bu ligde kazandırır, nitekim kazandırdı. @tangaz Madem yerel bakıyorsun sana tabloyu net bir şekilde izah edeyim. Sizden daha iyisine bu tarz uzun yarışmalarda kaybedebilirsiniz ama sizden iyisi yoksa ve kaybediyorsanız şahsım adına affetmem. Tıpkı Bilic'in ikinci sezonunda olduğu gibi.

Bilic deme Allah aşkına Bilic deme  :s20: :s20: :s20:

Etiketler: