Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124135 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

cem papila ile fener ts maçından sonra tanışmıştık. Federasyon başkanı levent bıçakçıydı. Onun ofisine gelmişti.levent bıçakçıyla görüştükten sonra uzun sayılabilecek bir sohbet(aslında laf çakıyordum ama ya anlamıyordu yada anlamazdan geliyordu) etmiştik. Çok dertliydi trabzonlular tarafından tehtid ediliyormuş. Tv ye filan çıkmıştı.bende yanlış yapıyorsun hiç konuşmayacaktın bizim millet koyun gibidir, balık hafızalıdır, iki gün konuşur unuturlar bak beşiktaş maçınıda unuttu millet dedim oda doğru söylüyorsun haklısın demişti.
Aslında kimse birşeyi unutmuyor bu ülkede ama bir güçlüler var birde diğerleri.
Ah be @MURAT abi sen o papilaya ne soracaktin biliyor musun?

Sekip mosturoglu var ys, erkek erkek konusuyor kamera karsiisnda azicik hapse dusunde hergun ayilip bayilan eski tff, sonrasi fbnin ceza almis sikeci yoneticisi bu papila ile arkadastir.

Mesela bu cem papila bizim samsunspor macindan sonra hangi davalari almis? Yeni musteriler gelmis mi?

Ayrica eski duyumlarimdan hatirladigim bu del bokse olayinda bizim kulup gidip bu sekipe yetki veriyor davada. Tazminat yiyoruz 8milyon. Dogrudur herhalde, ilginc, tuhaaf

Torki$$$ staaylll

Çevrimdışı mylife1903

Bu cem papilalar bitmez sadecevşekil değiştirir. Fırat. Cüneyt, bülent, göcek böyle devam eder. Şu ihale kısa zamanda yapılıp sonuçlansında önümüzü daha rahat görelim.
Aynen abi, zubukun ceketinden cikma bunlar, bir model

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi kufur degil yahu
Adamin adi sikolarsin

sana demedim çıkma ortaya :bandit:
küfürlü mesajları sildim hemen görmemişsindir. :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2016, 21:47:29
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Küfür demeyelim abi lütfen .

Benim ki hakaretti carpıtmayalım lütfen.

Çevrimiçi Necmi

Küfür demeyelim abi lütfen .

Benim ki hakaretti carpıtmayalım lütfen.
:bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Acik kufur yoktu abi, noktali kufur.

Neyse allahtan sigtorson sakatlandi yoksa anadolu takimlarinin kadrosunu yazamayacaz

Çevrimiçi Necmi

Neyse allahtan sigtorson sakatlandi yoksa anadolu takimlarinin kadrosunu yazamayacaz
noktalı noktasız ingilizce türkçe farketmez mesela kazayla renklinin hocasının adını söylersen
ban yeme ihtimalin yüksek :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

noktalı noktasız ingilizce türkçe farketmez mesela kazayla renklinin hocasının adını söylersen
Admin adi o napalim abi :alala: :D

Serafettin Advokat mi diyelim :biggrinking:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Ah be @MURAT abi sen o papilaya ne soracaktin biliyor musun?

Sekip mosturoglu var ys, erkek erkek konusuyor kamera karsiisnda azicik hapse dusunde hergun ayilip bayilan eski tff, sonrasi fbnin ceza almis sikeci yoneticisi bu papila ile arkadastir.

Mesela bu cem papila bizim samsunspor macindan sonra hangi davalari almis? Yeni musteriler gelmis mi?

Ayrica eski duyumlarimdan hatirladigim bu del bokse olayinda bizim kulup gidip bu sekipe yetki veriyor davada. Tazminat yiyoruz 8milyon. Dogrudur herhalde, ilginc, tuhaaf

Torki$$$ staaylll
Yahu buda neredeyse ağlayacak durumdaydı düşün işte avukat ama yargının işe yaramadığı bir ülkede olduğunu trabzonlular hatırlatmış.

Çevrimiçi murat

En Basiretsiz kulüp başkanıda benim gözümde dursun özbektir. Tamam götz six filan getirildi bu ülkedede sigdorsonda transfer edilmezki kendi adına nispet.  :D

Çevrimdışı mylife1903

Ne diyem, mahmut mu diyem, $aakirr

Çevrimdışı mylife1903

En Basiretsiz kulüp başkanıda benim gözümde dursun özbektir. Tamam götz six filan getirildi bu ülkedede sigdorsonda transfer edilmezki kendi adına nispet.  :D
Ahmet dursun seba gitsin, diye bagirmisti bizim tribunler

Bunlar bagirirsa abi ahahhaa hem tribun kapatma hem para cezasi hem de baskan gidedursun

Çevrimiçi Necmi

bilemem artık :evillol: işte ne güzel hiç olmazsa ikide bir renklilerden bahsetmemiş olursunuz :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Yahu buda neredeyse ağlayacak durumdaydı düşün işte avukat ama yargının işe yaramadığı bir ülkede olduğunu trabzonlular hatırlatmış.
Iste hukukun gucu degil, gucun hukuku var. kendisi guclunun yaninda sahada hukuku uygularken dusunecekti, adam olsa don kisot gibi olurdu.
Yahu unutuluyor, o cem papilaya ne guzellemeler yapildi bu ulkede. Yok efenim buyuk takimi korumadi, kucuk takimi ezdirmedi, buyuk takimdan korkmadi diye cem papila icin kurban kesildi bu ulkede kurban.

Yil 2004, offf iste neyse lale devrinde yasanmistir

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onder23

@Necmi abi bunu okuyunca aklıma can yücel'in şu meşur anısı geldi  :evillol: :evillol:

Bir köyde ateşli bir hasta vardır, kasabaya doktora getirir hastayı köylüler. Koca devletin koca doktoruna. Doktor hastaya fitil verir ve köye döndükleri gibi hastaya fitili anüsten vermelerini söyler köylülere. Köylüler tabi 'tamam dohtor bey' diyip köye giderler. Köydeki herkese sorarlar, en bilgelere bile, ama kimse anüs ne demektir bilemez. Bu nedenle bir türlü ilacı da veremezler hastaya.
Hastanın durumu da gitgide kötüleşmektedir.

Bunun üzerine köylü, doktora, koca devletin koca doktoruna telefon etmeye karar verir ama kimse buna yanaşmaz. Ne cüret di mi doktoru arayacak bi köylü. Neyse durumun vehameti üzerine muhtar aramayı kabul eder. Bütün köylü toplanır santrale, muhtar arar, 'Biz ne yapacaamızı bilemedik dohtor bey' felan der işte. Karşıdan doktor bişiler söyler. Muhtar döner, ama arkasına: 'makattan verin dedi dohtor' der. Yine tüm köye sorarlar, komşu köylere birilerini yollayıp sordururlar felan, ama makat ne bilen yoktur yine. Hasta ise giti gidecek, ateşler içinde kıvranıyo baya.

İhtiyar meclisi toplanır. Son çare, doktorun bir kez daha aranmasına karar verilir. Yine kimse aramaz istemez doktoru. Nihayetinde yine biri kandırılır, telefonun başına geçer, ama bi yandan söylenmektedir: 'çok kızacak dohtor çok!' diye. Sonunda telefonu açar, durum anlatır, doktor bişiler söyler yine. Telefondaki köylü, yüzü allak bullak, arkasını döner: 'çok kızacak demiştim; g..üne sokun dedi' Yani işin aslı hakim bey 'bizim orada g..e g.. derler'

Yunus emre haklı ne diyelim Serafettin Advokat mi diyelim  :evillol: :evillol:

@Necmi abi bunu okuyunca aklıma can yücel'in şu meşur anısı geldi  :evillol: :evillol:

Bir köyde ateşli bir hasta vardır, kasabaya doktora getirir hastayı köylüler. Koca devletin koca doktoruna. Doktor hastaya fitil verir ve köye döndükleri gibi hastaya fitili anüsten vermelerini söyler köylülere. Köylüler tabi 'tamam dohtor bey' diyip köye giderler. Köydeki herkese sorarlar, en bilgelere bile, ama kimse anüs ne demektir bilemez. Bu nedenle bir türlü ilacı da veremezler hastaya.
Hastanın durumu da gitgide kötüleşmektedir.

Bunun üzerine köylü, doktora, koca devletin koca doktoruna telefon etmeye karar verir ama kimse buna yanaşmaz. Ne cüret di mi doktoru arayacak bi köylü. Neyse durumun vehameti üzerine muhtar aramayı kabul eder. Bütün köylü toplanır santrale, muhtar arar, 'Biz ne yapacaamızı bilemedik dohtor bey' felan der işte. Karşıdan doktor bişiler söyler. Muhtar döner, ama arkasına: 'makattan verin dedi dohtor' der. Yine tüm köye sorarlar, komşu köylere birilerini yollayıp sordururlar felan, ama makat ne bilen yoktur yine. Hasta ise giti gidecek, ateşler içinde kıvranıyo baya.

İhtiyar meclisi toplanır. Son çare, doktorun bir kez daha aranmasına karar verilir. Yine kimse aramaz istemez doktoru. Nihayetinde yine biri kandırılır, telefonun başına geçer, ama bi yandan söylenmektedir: 'çok kızacak dohtor çok!' diye. Sonunda telefonu açar, durum anlatır, doktor bişiler söyler yine. Telefondaki köylü, yüzü allak bullak, arkasını döner: 'çok kızacak demiştim; g..üne sokun dedi' Yani işin aslı hakim bey 'bizim orada g..e g.. derler'

Yunus emre haklı ne diyelim Serafettin Advokat mi diyelim  :evillol: :evillol:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı cursedofdragon

Besiktas Napoli Macina Verilen Mark Clattenburg'un Türk takımlarının yönettiği maçlar:
G.Saray 1-6 Real Madrid
CSKA 3-0 Trabzon
Galatasaray 2-2 Karpaty
Milan 3-1 F.Bahçe

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bunların hepsini üst üste koyup şampiyon olacağız.
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2016, 23:24:00 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı RevivaL

Napoli maçını yenersek takımdaki morali düşünemiyorum. Gs ile biz zorlu lig fikstürüne giriyoruz. Minimum kayıpla hatta yenilmeden buradan çıkarsak müthiş olur

Çevrimdışı Berat

Napoli maçı için son bilet durumu nedir, bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Abu harika bir sezon geçirip bonservisini alsak dahi sağlam bir gol ayağına daha ihtiyacımız var. Cenk ve Ömer ile olacak iş değil bu. Umarım devre arasında Eto olayını bir şekilde bağlarlar.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: