Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125113 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Mertens bizim maç kafilesine dahil edilmiş.

Çevrimiçi Necmi

Gomez, Beşiktaş a geçen sene ne kadar katkıda bulunmuş olsa da yapmış olduğu vizyon konulu açıklamalarından sonra transfer dönemindeki tutarsız ve oyalayıcı hareketleri akabininde şu anda bulunduğu yere giderek öncelikle Türkçe mizde tam karşılığını bulamadığım için kullanmak zorunda kaldığım loser kelimesinin sözlükteki tam karşılığıdır.Az yazıyor olsam da daha önce bir yazımda belirttiğim gibi bize gelmiş olsaydı bile benim gibi bir çok Beşiktaş lı tarafından işini yapması gereken,klübün maaşlı personelinden daha fazla bir anlam ifade etmeyecekti ki biz Beşiktaş lılar mazisi ne olursa olsun oyuncularına bazı misyonlar  ve klübümüze atfedilen değerleri yüklemeye meyilliyizdir.Devre arasında haspelkader gelse bile şahsi olarak benim için geçen sene yüzüne ve tavırlarına baktığımda tiksindiğim ama Fb de ki tavırlarına göre farklı davranmasıyla,en azından ben öyle hissediyorum, yeni yeni benimsediğim Caner den bile daha az şey ifade edecektir.Ama bence şu gercegi unutmamak gerekir ki,şampiyonluk yolunda kapalı savunmalara karşı Abou ve Cenk le çok zorlanacamız çok açık ve olası sakatlıklardan bahsetmiyorum bile.Dolayısıyla şartlarını bizim belirleyeceğimiz bir kontrat ile gelmesini takım menfaatleri için çok isterim ve bu konuda bizim açımızdan düşünülmesi gerekenin Gomez in gerzekliğinin değil de daha çok takımın kazançları olması gerektiğini düşünmekteyim.
gomezmi etoo mu denirse kesinlikle etoo tercihimdir. şu anki oyun sitilimizle gomezinde geçen seneki katkıyı verebileceğini düşünmüyorum. etoo bizim oyun şamplonumuza tam uygun oyuncu en önemlisi abou için büyük katkı olur. Abou şu an olmasada açıldıkça katkısı artacaktır gollere şu an tahminim %30 unu anca görüyoruz.

Çevrimdışı atalay

Topu geri kazanma ve hücum sürelerimizi beğenmiyorum. Geçen sezon ki forechecking ve high press uygulamalarında yeterince iyi değiliz. Değişen oyuncu profillerin etkisi olsa da, ŞL'de oyun merkezini geriye çekmek makul fakat ligde savunma merkezini biraz öne çıkarmak gerek. Oyuncular arasındaki mesafeler açıldıkça yazılımında başka oyunlara yer olamayan bazı isimler otomatikman devre dışı kalıyorlar. 

Çevrimdışı mylife1903

gomezmi etoo mu denirse kesinlikle etoo tercihimdir. şu anki oyun sitilimizle gomezinde geçen seneki katkıyı verebileceğini düşünmüyorum. etoo bizim oyun şamplonumuza tam uygun oyuncu en önemlisi abou için büyük katkı olur. Abou şu an olmasada açıldıkça katkısı artacaktır gollere şu an tahminim %30 unu anca görüyoruz.
Balotelli abi, balojani tek gecerim. Yilan gibi herif.

Çevrimdışı OrhanAker

Tapatalk ta saat sıkıntısı var galiba nasıl düzeltecğimizi bilen varmı.

Çevrimdışı mylife1903

Tapatalk ta saat sıkıntısı var galiba nasıl düzeltecğimizi bilen varmı.
Saat olayiniz cok ilginc, alisirsiniz bir iki seneye.
Benim cok isime geldi

Çevrimdışı raichu

Topu geri kazanma ve hücum sürelerimizi beğenmiyorum. Geçen sezon ki forechecking ve high press uygulamalarında yeterince iyi değiliz. Değişen oyuncu profillerin etkisi olsa da, ŞL'de oyun merkezini geriye çekmek makul fakat ligde savunma merkezini biraz öne çıkarmak gerek. Oyuncular arasındaki mesafeler açıldıkça yazılımında başka oyunlara yer olamayan bazı isimler otomatikman devre dışı kalıyorlar.
bu sezon en sinirimi bozan konu

Çevrimdışı atalay

Kasım ayında oynayacağımız 5 maçın 4'ü içeride. Devreye kadar Adana ve Dynamo maçları dışında İstanbul dışına çıkmayacağız. (17.haftadaki Osmanlı maçı ikinci devrede) Hem az seyahat edip, hem de maçların çoğunluğunu evimizde oynayacağız. Bu periyotu güçlü süpürmek lazım.

Çevrimiçi Necmi

Saat olayiniz cok ilginc, alisirsiniz bir iki seneye.
Benim cok isime geldi
amma avatar değiştiriyorsun tersim döndü bu kim diyorum :alala:
rusyada ayı mevsimi başladı herhalde kış uykusuna yatmışken hazır risksiz ayı eti demektir.

Çevrimiçi Necmi

iyi olmaktan çok şenol hocanın tercihi gibi geliyor bana. dikkat edersen bu sene atiba hiç ileri çıkmıyor.
oyunu geride kurup kontra futbolu oynamak istiyor gibi. ama bu anadolu takımlarına karşı ne kadar yer tartışılır
iyi takımlarda kaptırıyor ikinci yarı onu çıkartmaya uğraşıyoruz. çok yanlış işler oluyor bu sene.
Bu kadar iyi takımın varsa çökeceksin rakibe ilk yarı bitirip ikinci yarı rolantide farka gideceksin.

Çevrimdışı Berat

Bizim futbolcular lig için ekstra motive olmak istiyorlarsa ittirilen rakiplerin maçlarındaki kayırmaları görmeleri yeterli.

Çevrimdışı atalay

"Beşiktaş için ölçü lig değildir; en iyisi, en güçlüsü olmak zorundadır" deyişimin anlam kazandığı günlerden biri. Zira oyunu kurallarına göre oynayamıyorsan oyununun kendisini iyi oynaman lazım. O yüzden sürdürebilir bir futbol aklı şart. Bu rakipleri kıstas alırsanız Beşiktaş'ı aşağı çekersiniz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

maçı izlemiyorum iyi ki de izlemiyorum, iki göz attım yorumlara iki görüntü gördüm twitterda tamam dedim sene 2004.

12 sene sonra aynı film oynanıyor.

bu sene şampiyon olacaksak ŞERRRREFSİZ ordusunu da yenip olacağız.

http://www.sporx.com/besiktas-macindan-sonra-agladim-SXHBQ435677SXQ

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın mevcut ekonomisinin iyileşmesi için sportif başarılar ve gelir kalemlerinin arttırılması ön şart. Özellikle futbol takımının gelirlerini yukarı çekmek lazım. Bunun için de 'doğru futbol aklı' gerekiyor. Domestik kazanımlar, transferler ve kadro planlamasında günü kurtarmak sürdürülebilir bir başarı sağlamaz. Yine burada da rakiplerin yönetim şeklini ölçü kabul edip, olağan ile yetinmek yanlış olacaktır.
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2016, 20:51:37 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Zaten ben de Şenol Güneş'in tercihi olduğunu yazıyorum. Fakat bunun ne kadarı değişen oyuncu profili ile alakalı, işin o kısmından emin değilim. @Necmi

Çevrimiçi murat

Wolsburg futbol takımının ligde 9 maçta aldığı puanı CL de almışız neredeyse. TeleVİZYON reyiz MG33..
👋🌂

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çArşi dan Muthis bir Ültimatom (intro) geldi  :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Şenol hoca da artık anlasın işin ciddiyetini bizim için her puan önemli saçma tercihlerle puan bırakacak lüksümüz yok.

Çevrimdışı mylife1903

Pislig icinde bir lig
Suan karabukun oyuncusu bizim ulkeyi modern bir ulke zannedip hakem elestirisi yapiyor. Hakeme fbnin 12. Oyuncusu dedi, fbnin en iyi oyuncusu, dedi.

Simdi buna 10 mac ceza cakarlar.

Cocuk, erman toroglundan daha iyi hakem yorumu yapiyor, tecrubeli bir hakem, yillardir futbolun icinde, biraz daha iyi suzmesi lazim futbolculari, falan diyor.

Ahahaha sikolarson, yandin olm

Çevrimiçi Necmi

Zaten ben de Şenol Güneş'in tercihi olduğunu yazıyorum. Fakat bunun ne kadarı değişen oyuncu profili ile alakalı, işin o kısmından emin değilim. @Necmi
bence pas oyununu da oynayabilecek maçı rakip sahayada yıkabilecek bir kadro var @atalay
büyük ihtimal hoca tercihi bu geçen sezon sonunda zaten bunun sinyallerini vermişti savunmaya ağırlık vereceğini
belli etti ama savunmayı sağlam tutmak kendi sahanda oynamak demekmi. bizim kontra yapacak oyuncumuz yokki
al işte cenki kontrada karşı karşıya kaldığı pozisyonu yüzüne gözüne bulaştırdı. Ben bu oyunu çok yanlış buluyorum.
Sanki oyuncuların ayaklarına pranga vurulmuş gibi kaldıki aldığımız oyuncuların hepsi hücumcu oyuncular. bir inler
gerçi onuda bayağı hücum pozisyonunda görüyorduk eskiden bizde orta sahayı geçmiyor atibada öyle
bu arada ne dediğini anladım sadece senin yorumuna destekleyici yorum yaptım
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2016, 21:28:46 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

beyler kendinizi banlatmayın burda küfür edemezsiniz kim olursa olsun.

Çevrimdışı mylife1903

beyler kendinizi banlatmayın burda küfür edemezsiniz kim olursa olsun.
@Necmi abi kufur degil yahu
Adamin adi sikolarsin

Çevrimiçi murat

cem papila ile fener ts maçından sonra tanışmıştık. Federasyon başkanı levent bıçakçıydı. Onun ofisine gelmişti.levent bıçakçıyla görüştükten sonra uzun sayılabilecek bir sohbet(aslında laf çakıyordum ama ya anlamıyordu yada anlamazdan geliyordu) etmiştik. Çok dertliydi trabzonlular tarafından tehtid ediliyormuş. Tv ye filan çıkmıştı.bende yanlış yapıyorsun hiç konuşmayacaktın bizim millet koyun gibidir, balık hafızalıdır, iki gün konuşur unuturlar bak beşiktaş maçınıda unuttu millet dedim oda doğru söylüyorsun haklısın demişti.
Aslında kimse birşeyi unutmuyor bu ülkede ama bir güçlüler var birde diğerleri.

Çevrimiçi murat

Bu cem papilalar bitmez sadecevşekil değiştirir. Fırat. Cüneyt, bülent, göcek böyle devam eder. Şu ihale kısa zamanda yapılıp sonuçlansında önümüzü daha rahat görelim.

Çevrimiçi murat

Birde şu kadro olayı zorunluluktan 442 veya 433 e geçeceğiz galiba. Beck sağbek ,gg sağorta atiba tolgay ortada q7 solda abu cenk ilerde.

Etiketler: