Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135623 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı canU

Ozzie ye ne oldu bu kadar ya. Bir dönemedi.

Çevrimdışı mylife1903

bencede çok hafife alıyoruz yarın fark yeriz  :)
8-9 tane yemeyelim de 3-0 4-0 maglubiyete ben raziyim, onumuzdeki maclara bakariz

Çevrimdışı cursedofdragon

Demistim ben sana

Necip - Tolgay

Talisca

Olur diye :D :D

Doğru olan da buydu , Atibanin dinlenmesi lazim cok önemli bir maca çıkacağız hafta içi

napoliye önem vericez derken ligde taklaya gelmeyelimde.

8-9 tane yemeyelim de 3-0 4-0 maglubiyete ben raziyim, onumuzdeki maclara bakariz

6-7 tane yeriz 8-9 yemeyiz :)

Sonuçta karşımızda real mardin spor var.

yada sigma olomuic kadar güçlü bir takım :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bencede çok hafife alıyoruz yarın fark yeriz  :)
Sen hic bu kadar karamsar konuşmazdın :alala:

Kadromuz kaliteli her oyuncumuz 11 oynayacak kalitede ki bence Ligde cikmamiz gerektigi gibi 2 ofansif orta saha ile çıkacağız..

Ha Atiba yerine Necip oynayacak diye endise ediyorsan , Necip son 3 mactir Atiba dan asagi performans gostermiyor , Hamsike adim attirmadi adam..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Rakim bu evde bitti :)
bahce evinde  1 sise altin serisi vardi  onu getirmelerini rica ettim sagolsunlar getirdiler 3 4 aydir raki icmeyince normalde gune yayardim bitirmek icin ama ayni gun  hepsi bitti icinde 2 kadeh ya kaldi ya kalmadi onuda tohumluk diye sakliyorum

ben dedigim gibi vodka yi icmezdim kolay kolay ama bu belenkaya hosuma  gitti  mylife anliyor o daha iyi bilir

mylife bu arada sizin orada ayi eti satiliyormus dogrumu ve cok lezzetli imis  ? bu ermeni arkadasin  sibiryanin en uc noktasindada evi  [alaskaya 1 saat uzaklikta]  var oraya gidelim diyor  merak ettim  musait zamanda orayada kacacagim
Senin ermeni arkadasin lafi gecti simdi bir suru ermeni gelecek foruma. Ayi eti sibiryada yeniyor, ozel restoranlar falan var bu av etlerini sunuyorlar. Ayi biraz deve gibi azicik sert hatirliyorum cok bi selale etkisi yaratmadi bende. Geyik eti mesela daha iyi bir et. Onumuz kis, kisin gidilir kuzeye, yazin yol yok zaten.
Vodka iyidir, en guzel yani ertesi gun hastaligi. Vodka ertesi deli gibi hastalandigin icin alkolik olmazsin. Ben mesela her ertesi gun bir daha bu vodkayi agzima surmem, diye uyanirim.

Çevrimdışı mylife1903

6-7 tane yeriz 8-9 yemeyiz :)

Sonuçta karşımızda real mardin spor var.

yada sigma olomuic kadar güçlü bir takım :)
Hakiki oz genc united yahu

Ömer neden kadroda yok onu anlamadim :alala:

S.L kadrosunda zaten yok ismi yazılmadığı için , Omere ihtiyacımız olabilirdi bu maçta..

Sen hic bu kadar karamsar konuşmazdın :alala:

Kadromuz kaliteli her oyuncumuz 11 oynayacak kalitede ki bence Ligde cikmamiz gerektigi gibi 2 ofansif orta saha ile çıkacağız..

Ha Atiba yerine Necip oynayacak diye endise ediyorsan , Necip son 3 mactir Atiba dan asagi performans gostermiyor , Hamsike adim attirmadi adam..

İroni yapıyorum yunus yav :D

Ama atiba yinede yedeklerde olsaydı iyi olurdu allah korusun sakatlık olsa hocanın tek alternatifi adrianoyu ön libero'yu çekip sol bek'e beck'i almak.

napoliye önem vericez derken ligde taklaya gelmeyelimde.
Gelmeyiz yahu

Gecen sene

Atiba - Ozi

Sosa

3Lusu ile oynuyorduk yani 2 Ofansif 1 defansif

Yarin da

Necip - Tolgay

Talisca

3Lusu ile cikacagiz , 2 ofansif 1 defansif

Ligde zaten Boyle oynamaliyiz , Senol Hoca Atiba - Necip le ciktiktan sonra ne farki kalir Atiba - Veli ile bize kanser futbolu izleten Biliçten :alala:

Fabri

Gökhan   Marcelo   Tosic   Adriano

Tolgay      Necip

Quaresma        Talisca      Olcay

Abuobakar
Olcay yerine Cenk oynar :bandit:

ömer'in alınmaması garip. cl kadrosunda da yok zaten
Bende anlam veremedim yarin ihtiyacimiz olabilirdi , En cok @Necmi abi memnun olmuştur sanirim :D

sanırım yarın aras'ı izleyebileceğiz
Hic sanmıyorum , Belki son 10 dakika..

Çevrimdışı mylife1903

tandır biraz abartı olmuş :D
şu ekmek için yapılanlardanmı anadoluda hani duvarına yapıştırarak ekmek pişirirler.
Aynen abi ermeniler cok sever o tandiri. Artik elektriklisi bile satiliyor. Magazalarin icinde kuruyorlar, taze taze ermeni pidesi satiyorlar. Afedersin ermeni pidesi ben hic sevmedigim icin hergun 15 dakika falan sira beklerim alirim iki tane alirim, birini yolda yerim oburunu evde.
Turkcesini unuttum tortilla da yaparlar harika.

Zaten bu sis kebap, tortilla, ekmek mafyasi ermeniler ve azerilerde. Sebze meyve mafyasi da ozbeklerden.

Ermeniler ayrica bizim urfa adana kebap tarzini da yapiyorlar, azicik degisik bir tarifi var icine yesillik karistiriyorlar ve daha kalin sapliyorlar ama yenir yani. Zaten yurtdisina cikinca ermeni, yunanli falan en okuz turk bile ayiramaz neredeyse ayni insanlariz hatta damak tadi da cok benzedigi icin iyi anlasiyoruz. Afedersin ermeni diyen yurtdisinda ermeni gorse komsu komsu diye pesinden kosar.

Ozzie ye ne oldu bu kadar ya. Bir dönemedi.
Gs maçında israrla oynamak istedigi icin sakatligi Nuksetti ve iyilesme suresi uzadi..

Yani kendini yakti diyebiliriz..

Çevrimdışı Orhan

Turkiye ligi benim icin artik Turkiye kupasidir :D Arasida gorsek bari.

Çevrimdışı mylife1903

:alala: mançuryanın bile üstü orda insan yaşıyormu gidersen on sene mahsur kalabilirsin
-50 nin üstündedir herhalde
Bu sene cok soguk @Necmi abi. Sabahlari araba zor calismaya basladi, gece aku bitiyor bu da demektir ki gece hava sicakligi ruzgarli beraber -15-16 civari oluyor. Ekim ayinda boyle yogun kar yagisi ve soguk olmamisti. Nehirler de donmadigi icin nemden geberiyoruz, sabahlari yollar cam gibi iki saat sonra camur icinde, trafik polisleri de kirli plaka yuzunden ceza kesiyor ahahaha

Simdi bu havalar boyle giderse 6 aralikda kiev deplasmani bir facia olur. Zaten nezaman bir anormallik olsa bizi vurur.

Çevrimiçi Savaş

Caner'in sakatlığında Aras'ı izleme imkanımız olabilir.

Bir kayıp bir kazanç doğurabilir. Şans gelsin artık şu adama.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Olcay, kerim cok formsuz karijmaya cok yuk bindi, aras tutunulacak dal suan. Insallah mac kritik hal almaz ve kurtarici olarak girmez cocuk. 2-0 falan olsun azicik bos alan bulur iyi oynar.

Çevrimdışı Doğukan E.

Olcay yerine Cenk oynar :bandit:
Şenol Hoca yedek forveti olmadan başlamayabilir. Geçen hafta başladı ancak kenarda Ömer vardı.

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan ve İnler'in olmayışını ayrı tutuyorum. Atiba'nın 18'de olmaması enteresan. Olumsuz bir senaryoda merkez ikilide oynayacak hamle oyuncusu yok. Oyun içinde yalnızca Adriano'yu öne atıp, iç gibi oynatabilir. Ki Tolgay'ın temposu 90 dakika için yeterli değil. Yarın muhtemelen Necip - Tolgay - Talisca üçlüsünü ve Aras/Olcay'dan birini ilk 11'de görürüz. Alacakları roller önemli.

hiç değilse son 20 dk 15 dk bari seyredelim.

Çevrimdışı OrhanAker

Oğuzhan ve İnler'in olmayışını ayrı tutuyorum. Atiba'nın 18'de olmaması enteresan. Olumsuz bir senaryoda merkez ikilide oynayacak hamle oyuncusu yok. Oyun içinde yalnızca Adriano'yu öne atıp, iç gibi oynatabilir. Ki Tolgay'ın temposu 90 dakika için yeterli değil. Yarın muhtemelen Necip - Tolgay - Talisca üçlüsünü ve Aras/Olcay'dan birini ilk 11'de görürüz. Alacakları roller önemli.
hiç değilse son 20 dk 15 dk bari seyredelim.
Simdi baktim da Kerim de kadrodaymış

Aras sure alamaz.

Simdi baktim da Kerim de kadrodaymış

Aras sure alamaz.

alabilir.

Fabri

Gökhan    Marcelo   Tosic    Adriano

Tolgay    Necip

Quaresma(Aras değişikliği)       Talisca         Olcay(Kerim değişikliği)

Abuobaakar(Cenk değişikliği)

Maçın gidişatına göre süre alabilir.

Etiketler: