Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9138884 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı alimm

Ali Ece: "Çin'den Quaresma için Beşiktaş'a çok iyi teklifler var. 8-15 milyon Euro arası. Ocak ayında gitme ihtimali var."

Ali Ece söylüyorsa doğrudur :tabe:

Yalniz devre arasi degilde Sezon sonu göndermek daha doğru olur , Suan takimin oyun planinda onemli rolu var ve en formda kanat oyuncumuz konununda :tabe:

Aras'ın da bir yerlere gönderileceği düşünülürse Eric Maxim Choupo-Moting & Rachid Ghezzal transferleri ile sağı solu kapatırız...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2016, 15:33:38
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Vay be, Fenerbahçe'nin geçen sezon boyunca yapamadığı bir hücum organizasyonuyla penaltı kazandınız son dakikada.

Attınız, helal valla.

@tuncaboylu  abi işteyim maçı izleyemiyorum =) İnş böyle biter.  :biggrinking:

Çevrimdışı Berat

Mario Gomez'in bonservis detayı aylar oldu belirlenemedi.

Çevrimiçi Necmi

Iste oyuzden devre arasi göndermek Takimi etkiler diyorum bende abi

Hem Takimin oyun planinda onemli bir yeri var hemde Oldukca formda

Sene sonu Gelsin bu Çinli ler ben Havaalanina kadar sirtimda taşıyıp mesalelerle ugurlarim kendisini :bandit:
hoca yeni bir hücum planı yapar sıkıntı yok. 10 M€ üstü paradan bahsediyoruz borumu bu.
o parayı hiç kasaya sokma yerine çok daha fazla katkı veren oyuncu alırsın. birde genç olur. Yarmolenkoyu rahatlıkla
alırsın sana quaresma katkısının 3-4 katı katkı verir. adam 27 yaşında daha tabi onu alabilmek için quaresmayı 15 den aşağı vermemek lazım. Üstüde başkanın pazarlık gücü artık.

Çevrimdışı Culpable

@tangaz Sorunun cevabi cok basit makro  bakmak lazim
balonlar patlamaya baslar  matbaalar  mesaiye baslarsa  altin  ve gumus  fisek olur  ama gumus de farkli oyunlar olucak gumus zaten oncudur
 yani karaborsaya dusme ihtimali bile var

mesela 14$ dan toplanan gumusleri 100$ ve uzerine okutma ihtimali var
neden evde zulalayalım @Culpable

@tuncaboylu  kararmis bir gumus  hic olmamis  yada hesaplarda buharlasmis bir gumusden  daha iyidir
Gümüş kararıyor be abi.  :)

@mylife1903  en objektif   tangaz yazmis  sen az biraz iyimser  bakmissin

Objektif olursam soyle abi, ingiltere 7 ispanya 5 alamanya 5 italya 4
Fransa 4 portekiz 3 hollanda 3 belcika 2
Gunaydin herkese

@tangaz aynen benim bekledigim ve dusundugum siralama

ingiltere 12-16
ispanya 4-8
almanya 4-8
italya 4
fransa 5
hollanda 1
belçika 1

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Q7'yi hemen iteklemek lazım çinlilere. 8 milyon euro bile çok iyi para yerine genç birini alırız bu paraya.

Çevrimdışı alimm

Geçn sene o durumda ersan ı satn yönetim quaresma için gelecek olan ii bi teklifte bi dakika düşünmez, ewe teslimat yapar...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olcay'ı düşünülebilir orada.

Mevcut oyun sisteminde ilerideki katkısı epey düşüyor zaten, sol bekte kullanılabilir. Oyun zekası o pozisyonda oynamak için yeterli.
Abi maceraya hic gerek yok , Tosici yerinden oynatmaya gerek yok !

Gg yi artik sagbeke yerlestirmemiz lazim , Hoca Eger Adrianoyu Sol onde düşünüyorsa , Solbeke de Becki koyariz olur biter , kimse olmaz demesin koca bir sezon Solbek oynamis bu adam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

hoca yeni bir hücum planı yapar sıkıntı yok. 10 M€ üstü paradan bahsediyoruz borumu bu.
o parayı hiç kasaya sokma yerine çok daha fazla katkı veren oyuncu alırsın. birde genç olur. Yarmolenkoyu rahatlıkla
alırsın sana quaresma katkısının 3-4 katı katkı verir. adam 27 yaşında daha tabi onu alabilmek için quaresmayı 15 den aşağı vermemek lazım. Üstüde başkanın pazarlık gücü artık.

Bizim başkan Yarmolenko gibi adama 15 vermez.

Gidip 2 milyon euro'ya Hatem Ben Arfa'yı getirir, o parayı da 24 taksitle öder.

Daha taksitleri bitmeden onu da 12-13'e Çin'e satar.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu  abi işteyim maçı izleyemiyorum =) İnş böyle biter.  :biggrinking:

Geçtiniz turu o penaltıyla, siyahi oyuncunuz gole çevirdi.  :claps: :claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Culpable

@mylife1903  sen balotelliyi takip ediyorsun sanirim
Nice de bu adami deplasman maclarinda ilk 18 e almiyorlar ama ev maclarinda ilk 11 de

sebebi ne  biliyormusun ?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, bu seferde Rüzgardan, levent erdoğan ,M. keçeliden sonra Mehmet Demirkolda, Beşiktaşın büyüdüğünü borcunun da 3 kat büyüdüğünü yazmış. Allah aşkına Fikret Orman başkan olduğu zman bizim net borcumuz dolar bazında ne idi şu anda dolar bazında nedir, bilgin varsa bunu söyleyebilir misin?

Sanki bir tek bizim borcumuz var, stad yaptık ,Kyaer Van persi parasına takım kurduk bunu belirten yok. İşallah bu senede şampiyon olalımda şu Beşiktaş düşmanları susarak azalsın.
o zamanki dolar kuru 1.76 civarıydı borçta tl cinsinden 580 M du yanılmıyorsam 330 M$ civarında bir borç eder
@Akil Emre şimdiki kurla 1.000 M civarı ediyor. ama bu hesaplar yanlış hesap bu borcun tamamı döviz değildi. faktoring firmalarından alınmış yüksek faizli krediler vardı. Bütün gelirler temlik edilmiş ödeme yolları kapanmış bir çok ödeme yapılamadığı için icralık oldu. bunların uzlaşmaları var. O zamanki çıplak borç dikkate alınmaz onun üstüne konmuş artılar eksiler oldu.
Bu yönetimde borç yükselmiş gibi görünsede aslında borcu tutabilmişler. yoksa sadece 400 M liranın üstünde bir stad gideri var birde normal kulüp giderleri vs ve bu süre zarfında gelirsiz geçen bir 3 sene var. düşünün şu şartlarda sadece bilet gelirleri olsaydı bu borç 400 M azalmıştı. az bir bilet geliri vardı onlarda bu seneye kadar temlik altındaydı canlı yayın gelirleri temlik altındaydı.
hesaba bu şekilde bakıldığında Yönetim büyük iş yapmış bırakın borç azaltmayı kulübü çevirebilmek bile büyük iş
şu anki gelirlerimizle borcu eritmek 3 yıl sürüyor hiç harcamamak koşuluyla bu demekki 3 yıl sonra beklenen 3 yıllık giderlerimiz kadar borcumuz olacak bu nedenle giderleri kısabildiğimiz kadar kısmalıyız ne kadar harcarsak o kadar borcumuz olacak. senelik giderleri 250 M da tuttuğumuzu farzedelim bu 3 sene sonra 750 M borçlu olacağız anlamı taşıyor. Şimdiki bütçemiz 450 M sanırım bu bütçenin ne kadarı borç geri ödemesine gidiyor ne kadarı senelik gider bunu bilmek lazım. Senelik giderler bizim 3 sene sonraki borç miktarımızı belirleyecek.

Çevrimiçi Necmi

dolar bazında borç 4 sene öncesinin 2 katı. 1,2 milyar tl borç ve yıllık 110 milyon tl faiz ödemesi mevcut.
yanlışın var dolar bazında değil TL bazında iki katı oldu. Dolarda 1.76 dan 3.1 e çıktı.
aslında dolar bazında %20 civarı bir artış göstermiş gibi görünüyor. 330 M borç 400 M olmuş dolar bazında @tangaz

Çevrimdışı MANSIZ

Geçn sene o durumda ersan ı satn yönetim quaresma için gelecek olan ii bi teklifte bi dakika düşünmez, ewe teslimat yapar...

Yalnız kanatlarda alternatif yok. Geçen sene Ersan'ın yerine aldığımız Marcelo tutmuştu. Q7'yi devre arasında satmak büyük risk. Büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'nde gruptanda cıkacağız.

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz Sorunun cevabi cok basit makro  bakmak lazim
balonlar patlamaya baslar  matbaalar  mesaiye baslarsa  altin  ve gumus  fisek olur  ama gumus de farkli oyunlar olucak gumus zaten oncudur
 yani karaborsaya dusme ihtimali bile var

mesela 14$ dan toplanan gumusleri 100$ ve uzerine okutma ihtimali var
@tuncaboylu  kararmis bir gumus  hic olmamis  yada hesaplarda buharlasmis bir gumusden  daha iyidir
@mylife1903  en objektif   tangaz yazmis  sen az biraz iyimser  bakmissin

@tangaz aynen benim bekledigim ve dusundugum siralama
@tangaz reise kirik not lazim abi, portekiz ligini yazmamis! Kaydirma yapmistir kesin.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  sen balotelliyi takip ediyorsun sanirim
Nice de bu adami deplasman maclarinda ilk 18 e almiyorlar ama ev maclarinda ilk 11 de

sebebi ne  biliyormusun ?
Zincirini kisa tutuyarlar abi, goz onunde olsun hesabi, simdi balotelliyi parise falan goturursen 2-3 gun kaybolur herif.
Antreman videolarini izledim gecen, nice dedigimiz takimin antreman sahalari falan bizim sivasspor seviyesinde.

Çevrimiçi Necmi

İşallah şampiyonluklar ard arda gelsinde , yıllardır takımımızı hem saha içi hem de saha dışında doğrayan renkliler ağızların payını alsınlar.
renklilerin neyin payını alacakları hiç umrumda değil 3 sene üst üste şampiyonluk demek 3 sene
sonra borcu yarı yarıya eritmek demek resmen borcu uefa ve tff ye ödetmiş oluruz :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

renklilerin neyin payını alacakları hiç umrumda değil 3 sene üst üste şampiyonluk demek 3 sene
sonra borcu yarı yarıya eritmek demek resmen borcu uefa ve tff ye ödetmiş oluruz :evillol:
Kac aydir soyluyorum abi, otobus gibi binecez uefaya, odetecez borclari. Sampiyonlar liginden falan da beklentim yok. Paramizi versinler hic gitmesek bile olur benim icin. Borclari odesinler, yeter

Çevrimdışı Culpable

sen transfer doneminde adini cok zikir ettin
bu adam  besiktasa gelmis olsa imis  cenki ver kiraya  abou balo cift forvet oynat
rakipler delik desik olurmus
ama deplasmana goturmemeleri ilginc
bir kac macinda dikkatimi cekti   dedim  tesaduftur ama   evde ilk 11 de  deplasmanda  ilk 18de yok
bir dolu bir bos yapiyor adamlar

Zincirini kisa tutuyarlar abi, goz onunde olsun hesabi, simdi balotelliyi parise falan goturursen 2-3 gun kaybolur herif.
Antreman videolarini izledim gecen, nice dedigimiz takimin antreman sahalari falan bizim sivasspor seviyesinde.

Çevrimiçi Necmi

benfica maçı yalan oldu diyorum 325 tl girdi diyorum abi  :evillol:
hayırlı olsun kazanan Beşiktaş oldu giren bir şey yok aslında @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

sen transfer doneminde adini cok zikir ettin
bu adam  besiktasa gelmis olsa imis  cenki ver kiraya  abou balo cift forvet oynat
rakipler delik desik olurmus
ama deplasmana goturmemeleri ilginc
bir kac macinda dikkatimi cekti   dedim  tesaduftur ama   evde ilk 11 de  deplasmanda  ilk 18de yok
bir dolu bir bos yapiyor adamlar
Gecen sacma bir kirmizi gosterdiler adama. Herkes ustune oynuyor zaten.

Ben taaaaaa gecen sene mart basinda dedim balotelli gelsin, beni iyi linc ettiler burda.
Simdiye offfff
Sene sonu ingiltereye satardik rehabilite edilmis marioyu.

Yok efenim arizaymis yok efenim evini yakmis

Çevrimiçi Necmi

bende abi birkaç haftadır yazıyorum. Gs'de düşüş başlayacak bence Fenere gelirsek de bu hafta kazanırlar belki ama zor olacaktır.
gs fenerden daha kötü bir takım tek fark onlar kötüyken de kazanabililiyorlar.
adamlar lig başladığından beri aksayarak gidiyor ama önümüzdeki 4 maçı çıkarabileceklerini sanmıyorum.
ts puan kaybı çok süpriz bir kayıptı. önümüzdeki ay bu zamanlarda zirvede tek başına kalma ihtimalimiz
büyük ölçüde var.

Çevrimdışı mylife1903

Valla verebilir, yarma konusunda olay kuluplerde degil, yarmanin kendisinde bitiyor. Isterse gelir, oynar hemi de manyak oynar.
Cok nadir bulunacak bir futbolcu.
Bunu 10numaraya koyacaksin, yanina da samedovu atacaksin ileride baloteli, defansta raketci ay ay uefa kupasi kesin.

Çevrimdışı Culpable

otobusun tekerini patlatip konu disina sapalim biraz :)
mylife
ben vodkayi pek sevmem yani  bu yasima kadar toplasan 1 kere icmisimdir
gecen hafta sonu  ermeni bir arkadasim mangala cagirdi
adam harika bir bahce evi yapmis  bahce evini gorunce  kendimi mardinde hissettim :)
tandirindan tut hersey var
bahsede masa sandalyeyi bile kutuk kullanmarak yapmis
o gunden sonra kendi bahce evime uzunca bir sure  gitmem piskolojim bozuldu  benim bahce evinde tas firin bile var halbuki :)

simdi bu adamlara gidince dogal olarak hemen masaya vodka koyuyorlar  bende geri ceviriyorum surekli dedim bu sefer cevirmeyeyim
belenkaya mi ne idi o vodkayi koydular 3 4 kadeh mecburen attik

yahu mangal ve vodka ben zevk almadim ama vodkaya kotu diyemem sahsen
ne  tad aliyorsunuz  bu vodkadan  heleki et ile birlikte ?

Etiketler: