Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140637 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Tore ye bu kadar guvenmenize ve Hala bu kadar beklenti icine girmenize hayret ediyorum hele su yaptıklarından sonra :tabe:

Töre'ye güvenmiyorum kardeşim, o alternatif, zaten gelecek sene sonu. Eğer Quaresma giderse dursun kulübede. Benim hedefim Yarmo :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş yönetimi, Antalyaspor maçında sakatlanan ve sahalardan 6 ay uzak kalacak olan Caner Erkin için tişört yaptırıyor. Tişörtü siyah-beyazlı oyuncular, Gençlerbirliği maçına ısınmak için sahaya çıktıklarında giyecekler. :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sametbagan

Ali Ece: "Çin'den Quaresma için Beşiktaş'a çok iyi teklifler var. 8-15 milyon Euro arası. Ocak ayında gitme ihtimali var."

Ali Ece söylüyorsa doğrudur :tabe:

Yalniz devre arasi degilde Sezon sonu göndermek daha doğru olur , Suan takimin oyun planinda onemli rolu var ve en formda kanat oyuncumuz konununda :tabe:
Direk gönderelim nasılsa posta güvercini gibi geri geliyor.Satarız seneye geri gelir beleş  :D

Q7 nin talipleri artiyor :D

LİLLE yi satin almak uzere olan Ispanyol bir milyarder Camiaya Quaresma vaadinde bulunmuş :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Q7 nin talipleri artiyor :D

LİLLE yi satin almak uzere olan Ispanyol bir milyarder Camiaya Quaresma vaadinde bulunmuş :bandit:

Ama o herif çakalmış sene sonu boşa çıkıyor die şeyediyormuş para vermez o çakal. çinliler iyidir iyi  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Ama o herif çakalmış sene sonu boşa çıkıyor die şeyediyormuş para vermez o çakal. çinliler iyidir iyi  :evillol:
Sozlesmesinin otamatik uzayacak olmasindan haberi yok sanirim :D

Çevrimdışı Akil Emre

@Necmi abi, bu seferde Rüzgardan, levent erdoğan ,M. keçeliden sonra Mehmet Demirkolda, Beşiktaşın büyüdüğünü borcunun da 3 kat büyüdüğünü yazmış. Allah aşkına Fikret Orman başkan olduğu zman bizim net borcumuz dolar bazında ne idi şu anda dolar bazında nedir, bilgin varsa bunu söyleyebilir misin?

Sanki bir tek bizim borcumuz var, stad yaptık ,Kyaer Van persi parasına takım kurduk bunu belirten yok. İşallah bu senede şampiyon olalımda şu Beşiktaş düşmanları susarak azalsın.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi, bu seferde Rüzgardan, levent erdoğan ,M. keçeliden sonra Mehmet Demirkolda, Beşiktaşın büyüdüğünü borcunun da 3 kat büyüdüğünü yazmış. Allah aşkına Fikret Orman başkan olduğu zman bizim net borcumuz dolar bazında ne idi şu anda dolar bazında nedir, bilgin varsa bunu söyleyebilir misin?

Sanki bir tek bizim borcumuz var, stad yaptık ,Kyaer Van persi parasına takım kurduk bunu belirten yok. İşallah bu senede şampiyon olalımda şu Beşiktaş düşmanları susarak azalsın.

dolar bazında borç 4 sene öncesinin 2 katı. 1,2 milyar tl borç ve yıllık 110 milyon tl faiz ödemesi mevcut.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

2012 Haziran'ında borç o günkü ortalama kura göre USD 310-330 milyon arası. Şu an USD 400 milyon civarı. Aslında stadtan sonra beklediğimden daha iyi oran ama borcun arttığı doğru.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

YD başkan olduğunda yanlış hatırlamıyor isem Beşiktaş'ın borcu sadece USD 25 milyon idi. 8 yılda harcanan fazladan harcanan (borçlanılan) USD 250 milyon, karşılığı sadece 2 Türkiye kupası ve 1 Şampiyonluk.

Çevrimdışı Akil Emre

dolar bazında borç 4 sene öncesinin 2 katı. 1,2 milyar tl borç ve yıllık 110 milyon tl faiz ödemesi mevcut.

Bende ilk gelindiğinde borcun 300 M dolar civarı olduğunu hatırlıyorum, @panic13 ' de bu şekilde belirtmiş. Seneye kombinelerden ve stadla alakalı olarak ek bir düşüş olmayacak mıydı?

Çevrimdışı tuncaboylu

GS nin zaten düşeceğini varsayıyorum. GS artık eskisi gibi kollanamaz türünden bir beklentimde var.

Olay sadece kollanmak değil.

Bu heriflerin medyadaki uzantılarını biliyorsun abi.

Bruma'nın rakibin ayak bileğine basıp kart görmediği haftada, Tosiç'in gelişinin sporcu sağlığına etkisi konuşuldu.

Dikkat edin biri rakibin bileğine basmış, ötekinde müdahale yok. Müdahale olmayan pozisyonun sporcu sağlığına etkisinden bahsediyorlar.

Böyle pis bir camia bunlar.

Çevrimdışı mylife1903

hem kono hem yarmo gelirse @mylife1903  abim havalara uçar herhalde   :evillol:
Kono kim yahu?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

15 m euroyada Q7'yi alana kerimi de promosyon olarak veririm ben abi   :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

8-15 diyor Yunus, 15 i görürsen sen bile sırtında taşırsın bence..

Caner sakatlanmasaydı evet derdim, ama Caner'in sakatlığını düşününce evet diyorum.  :D

Devre arasına kadar beklemeye de gerek yok, yarın gitsin başlasın,

Çevrimdışı panic13

Bende ilk gelindiğinde borcun 300 M dolar civarı olduğunu hatırlıyorum, @panic13 ' de bu şekilde belirtmiş. Seneye kombinelerden ve stadla alakalı olarak ek bir düşüş olmayacak mıydı?

buradaki genel görüş, stadın bitimine istinaden hakedişler ve ödemeler kapanacağı için borcun otomatik olarak 900 milyon TL seviyesine ineceği idi, yönetimde konuşmalarında buna benzer açıklamalar yapıyordu ama stad ile ilgili ödemeler ve gelirler yıllık bazda olacak sanırım.

Seneye sadece kombine koltular satılacak, localar zaten 3 yılık. Kombine satısından USD 20 milyon gibi bir gelir ön görebiliriz. Şampiyon olmamız önemli o zaman USD 25 milyon şampiyonluk primi+USD 30 milyon ŞL gelirimiz olacak.

Çevrimdışı mylife1903

quaresma şuan 11 maç 1 gol 4 asist rakamlarını yakalamış durumda ben bu sezon 3-4 gol 15 asist bekliyorum kendisinden  :bandit:
15 asist hayatta yapamaz abi. Herifin kariyer rekoru nedir ki
Sene sonu 40 mac oynasin 6 gol ikisi penalti 8 asist falan olur. 14-15 gol katkisi fazlasi zor. Yok zaten bu yasta tabela yapmaya baslarsa 8-10 gol 15 asist gibi hemen uj yillik sozlesme yapilmali.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

15 asist hayatta yapamaz abi. Herifin kariyer rekoru nedir ki
Sene sonu 40 mac oynasin 6 gol ikisi penalti 8 asist falan olur. 14-15 gol katkisi fazlasi zor. Yok zaten bu yasta tabela yapmaya baslarsa 8-10 gol 15 asist gibi hemen uj yillik sozlesme yapilmali.
daha neler yaşlandı iyice Çine satmayalım mı abi :evillol:

Çevrimdışı Akil Emre

buradaki genel görüş, stadın bitimine istinaden hakedişler ve ödemeler kapanacağı için borcun otomatik olarak 900 milyon TL seviyesine ineceği idi, yönetimde konuşmalarında buna benzer açıklamalar yapıyordu ama stad ile ilgili ödemeler ve gelirler yıllık bazda olacak sanırım.

Seneye sadece kombine koltular satılacak, localar zaten 3 yılık. Kombine satısından USD 20 milyon gibi bir gelir ön görebiliriz. Şampiyon olmamız önemli o zaman USD 25 milyon şampiyonluk primi+USD 30 milyon ŞL gelirimiz olacak.

İşallah şampiyonluklar ard arda gelsinde , yıllardır takımımızı hem saha içi hem de saha dışında doğrayan renkliler ağızların payını alsınlar.

Olay sadece kollanmak değil.

Bu heriflerin medyadaki uzantılarını biliyorsun abi.

Bruma'nın rakibin ayak bileğine basıp kart görmediği haftada, Tosiç'in gelişinin sporcu sağlığına etkisi konuşuldu.

Dikkat edin biri rakibin bileğine basmış, ötekinde müdahale yok. Müdahale olmayan pozisyonun sporcu sağlığına etkisinden bahsediyorlar.

Böyle pis bir camia bunlar.
Sadece o degil

Skrtelin yaptigi 2 penalti da konusulmuyor , Varsa yoksa Tosicin pozisyonu :akuma:

1 ine koyuyoruz hepsinden ses geliyor , Ne kuyruk acilari varmış arkadaş :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

walla bi ara @mylife1903 bu sscb kökenlileri toplu getirirsek karıları sorun çıkarır onun evinde var bizde nie yok vıdıvıdı şeyederler çocukların kafasını öperler gibisinden olumsuz referans vermişti. o coğrafyayı en iyi bilenimiz o sonuçta  :D
Aynen oyle abi. Bu isin tek cikar yolu var baslarina bunlarin cok saygi duyacagi birini getireceksin. Hani general karisi da kidemli olur ya albay karisina gore bunlarda da baslar o olaylar. Bilemiyorum yarma, raketci,boyko gelse bunlar icin yardimci antrenor alacan shevchenkoyu falan onun sozunden cikmazlar
Buyukleri sonucta. Shevanin karisiyla da oburleri asik atamaaz.
Aslinda ukraynalilari denemek lazim hem bize yakinlar hemide ruslardan az daha uyumludur onlar ama risk buyuk.
Rus milli takiminin sag bekini almistik khelstov adam rezil oldu buldu, ismail performansi verdi. Bizden gitti 40 yasina kadar oynadi adam.
Rus ligini de kucumsememek lazim. Bizim takimlari deler gecerler. Mesela suan kucesculu zenit gelse offff. Stadlari da galiba yapiliyor. Zenite cag atlatacak lucescu.

Çevrimdışı tuncaboylu

2012 Haziran'ında borç o günkü ortalama kura göre USD 310-330 milyon arası. Şu an USD 400 milyon civarı. Aslında stadtan sonra beklediğimden daha iyi oran ama borcun arttığı doğru.

Doğru.

31 Mart 2012 tarihinde borcumuz 580 milyon liraydı, o günün kuruyla 330 milyon dolar.
http://www.sabah.com.tr/spor/superlig/2012/06/10/besiktasta-kritik-kongre

Şu anki haliyle 1.2 milyar TL, o da yaklaşık 400 milyon dolara denk geliyor.

Bu arada yaklaşık 100 milyon dolara stad yapıldı ve 3 sene iç saha geliri olmadan mücadele edildi.

Çevrimdışı mylife1903

+ hocanın hücum planında önemli bi rolü quaresmaya verdiği gün gibi ortada...
KArijmaya fazla takili kalindi. Ben hemen soyledim senol hoca yattara ile oynamis adam karijmayi gorunce ellerini ovusturuyordur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

KArijmaya fazla takili kalindi. Ben hemen soyledim senol hoca yattara ile oynamis adam karijmayi gorunce ellerini ovusturuyordur.
nasıl kalınmasın gevşek hareketleri bize büyük bir kazık sokabilir abi, bana öyle geliyor umarım yanılırım....

Etiketler: