Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9137940 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence biraz bekle o zaman: Kombinesini kulübe bağışlayanlar oluyor, onları takip edersin bir müddet.
tamam abi mantıklı geldi bana'da bu gidişle 1903 tribünü dışında pek yer kalmayacak gibi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu ne hız ya,satışa çıkan doğru düzgün bilette yok sevmedim bu işi  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

bu ne hız ya,satışa çıkan doğru düzgün bilette yok sevmedim bu işi  :bandit:

Passo'nun sitesinde bilet kalmayan bazı blokları satışta gösteriyor, çok enteresan cidden.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Passo'nun sitesinde bilet kalmayan bazı blokları satışta gösteriyor, çok enteresan cidden.

ona da sinir oldum abi :D eski açıkta hiç satışa çıkan blok olmadı hepsi kombineli mi satışa çıkmadan önce hangi blokların satışa çıkacağını bilsek ona göre planlama yapardım...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizde SAKAT çok

Yaşasın tam bağımsız Ruh Hastasi Beşiktaşlılar :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

gs'den de tehlikeli mi abi bence en tehlikelisi Gs. :)

GS nin zaten düşeceğini varsayıyorum. GS artık eskisi gibi kollanamaz türünden bir beklentimde var.

Çevrimdışı tangaz

GS nin zaten düşeceğini varsayıyorum. GS artık eskisi gibi kollanamaz türünden bir beklentimde var.

ben de tam aksine daha çok kollanacağını düşünüyorum. cinconun bir fetörist gücü kadar masonist gücünü de unutmayalım. bakın biz fetö olmadan da başarılı oluruz operasyonu içerisinde görüyorum kendilerini...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

ben de tam aksine daha çok kollanacağını düşünüyorum. cinconun bir fetörist gücü kadar masonist gücünü de unutmayalım. bakın biz fetö olmadan da başarılı oluruz operasyonu içerisinde görüyorum kendilerini...

Riekering bey'le olmaz bu iş,  iddia oranlarıyla masonların gücü arasında bir ilişki var bence :)

Ali Ece: "Çin'den Quaresma için Beşiktaş'a çok iyi teklifler var. 8-15 milyon Euro arası. Ocak ayında gitme ihtimali var."

Ali Ece söylüyorsa doğrudur :tabe:

Yalniz devre arasi degilde Sezon sonu göndermek daha doğru olur , Suan takimin oyun planinda onemli rolu var ve en formda kanat oyuncumuz konununda :tabe:

'Şampiyonluk için motiveyim''
Anderson Talisca, Antalyaspor karşısında aldıkları farklı galibiyeti Brezilya basınına değerlendirdi. 3-0 kazandıkları karşılaşmada 2 golle yıldızlaşan yetenekli oyuncu, “Bu maçtaki performansım beni çok mutlu etti. Tanrıya şükür ki iki kez golle buluştum ve galibiyete önemli katkı sundum” dedi

Ligde şampiyonluğu hedeflediklerini de kaydeden Talisca, “İçinde bulunduğum süreç benim için çok önemli. Takımı şampiyonluğa götürmek adına daha çok motiveyim ve kendime daha çok güveniyorum. Türkiye liginde şampiyonluğa ulaşmak bu sezonki amaçlarımızdan bir tanesi. Bu yüzden sıradaki maçlara da büyük önem veriyoruz. Rakiplerimizin gücünün farkındayız. Mümkün olduğu kadar her maçımızı kazanmaya çalışıyoruz” yorumunu yaptı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Çevrimdışı sozkul

Ali Ece: "Çin'den Quaresma için Beşiktaş'a çok iyi teklifler var. 8-15 milyon Euro arası. Ocak ayında gitme ihtimali var."

Yalniz devre arasi degilde Sezon sonu göndermek daha doğru olur , Suan takimin oyun planinda onemli rolu var ve en formda kanat oyuncumuz konununda :tabe:

8-15 diyor Yunus, 15 i görürsen sen bile sırtında taşırsın bence..

Çevrimdışı tangaz

Riekering bey'le olmaz bu iş,  iddia oranlarıyla masonların gücü arasında bir ilişki var bence :)

benim de rahat olduğum nokta riekerink faktörü zaten :) mekteb-i sultanililerin iddia ile alakası olmadığından emin olabiliriz die düşünüyorum .
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Gençlerbirligi maçına , Inler veya Necip veya her ikisi ile bırlıkte baslayip , Atibayi dinlendirmek lazım Napoli maci için

Inler - Necip

Talisca

Aboubacar

Veya

Inler - Tolgay

Talisca

Aboubacar

Veya

Necip - İnler

Tolgay

Aboubacar

Ucu de olur sec beğen al :icool:

Kadro kalitemiz Son yıllarda hic olmadigi kadar iyi ve geniş :busted_cop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kono'yu kiralar üzerine sol bek alırız :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Süper olur :evillol: emeklilik ikramiyesini çıkartmış olur quaresma win win.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Süper olur :evillol: emeklilik ikramiyesini çıkartmış olur quaresma win win.
bu habere en çok benle berat sevinir  :evillol: çok iyide olur çokta güzel iyi olur  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kono'yu kiralar üzerine sol bek alırız :D
iyi olur ama biz yarmoyu alalım konodan daha iyi  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

iyi olur ama biz yarmoyu alalım konodan daha iyi  :evillol:

ikisini de alalım tek kanat yetmez zaten  :bandit:

8-15 diyor Yunus, 15 i görürsen sen bile sırtında taşırsın bence..
Abi Havaalanina kadar sirtimda götürürüm zaten sorun degil , 33 yasinda Bir adamdan bahsediyoruz

Ben madalyonun obur yuzunden bahsdiyorum , Takim rayina oturmuş , Kanat oyunculari bu kadar formsuzken Q7 yi devre arasi göndermek takimi etkiler , Demek istedigim sey Devre arasi degil Sene sonu gönderelim.

Almak isteyen adam Sene sonu da alir , Bende Mesalelerle ugurlarim havaalaninda :bandit:

Çevrimdışı Berat

@Yunus Emre Dökmeci İnler sakatlığından dolayı kadroda yer alamayacak.

Kerim veya Arastan birini satabilirsek neden olmasin :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hem kono hem yarmo gelirse @mylife1903  abim havalara uçar herhalde   :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan süre alabilecek durumda mı ?

Çevrimdışı tangaz

Abi Havaalanina kadar sirtimda götürürüm zaten sorun degil , 33 yasinda Bir adamdan bahsediyoruz

Ben madalyonun obur yuzunden bahsdiyorum , Takim rayina oturmuş , Kanat oyunculari bu kadar formsuzken Q7 yi devre arasi göndermek takimi etkiler , Demek istedigim sey Devre arasi degil Sene sonu gönderelim.

Almak isteyen adam Sene sonu da alir , Bende Mesalelerle ugurlarim havaalaninda :bandit:

sene sonu onlar çok transfer yapmıyor ama onların devre arasına denk geldiğinden olsa gerek.

Hadi ya iyilesmedi mi bu adam daha :alala:

Napoli maçında oynamıştı 10 dakika aradan 10 gun gecti :money:

Ozaman

Necip - Tolgay

Talisca

Yapsak cok mu zayıf kalir ortasaha :alala:

Etiketler: