Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143911 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan

İsmaille ne ilgisi var sakatlanıp kadrodan çıkan Hasan aliydi Caner 11 çıktı İsmail yedekti.
n Yok yahu biraz makara olsun yuzumuzde tebessum olsun diye yazdigim birseydi zaten. Birde olayin icinde olmasi da komik geldi. Yoksa bize ne fbli topcudan.

Çevrimdışı tangaz

Ismaile
Sakat numarasi cektirip caneri devr disa biraktilar.  Auuuvvv
Ben tam hatirlayamadim @tangaz hatirlar. Ay ayiyi yillar once gondermemisti milli takima. Olay cikmisti sonra doktor raporu falan isi baglamislardi. Milli takima gondermezsen futbolcuyu men edebiliuorlar.
Guclu yonetim olacak, yumrugunu zamaninda vuracakti. Bu olay bana seyi hatirlatti; efenim milli takimi da dusunmek zorundayiz toroman ile zan oynayacak tandemde.

Oldu tamam

@mylife1903 ayıyı hatırlayamadım ama daha kısa süre önce leverkusen sağlık heyeti raporu yazdı ömer toprakı milli takıma yollamadı sonra ft şampiyonaya stopersiz gitti aradan kısacık bir zaman geçti paratore ömeri eşşek gibi milli takıma çağırdı. ft çağırdı gitmek zorundaydı milli takıma keyfe keder oyuncu gönderemezsin falanlar filanlar anlamsız geliyor bana. @atalay  @Necmi sağlık raporu 1 hafta 10 gün dinlenmesi gerekiyor demişse ve iğneden 2 gün sonra milli takıma yollamışsak bence hatalıyızdır. (yönetim+hoca+sağlık kurulumuz)
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2016, 21:27:59 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

@mylife1903 ayıyı hatırlayamadım ama daha kısa süre önce leverkusen sağlık heyeti raporu yazdı ömer toprakı milli takıma yollamadı sonra ft şampiyonaya stopersiz gitti aradan zaman geçti paratore ömeri eşşek gibi milli takıma çağırdı. ft çağırdı gitmek zorundaydı milli takıma keyfe keder oyuncu gönderemezsin falanlar filanlar anlamsız geliyor bana. @atalay  @Necmi sağlık raporu 1 hafta 10 gün dinlenmesi gerekiyor demişse ve iğneden 2 gün sonra milli takıma yollamışsak bence hatalıyızdır. (yönetim+hoca+sağlık kurulumuz)
Abi zaten teşhis koyulmuş tedavi uygulanmış ve bunun süreci beklenmeden oynamaya başlamış büyük skandal bence.

Çevrimdışı tangaz

milli ara sonrası biz de oynattık cümlesi de anlamsız. şenol hocasınız oyuncu milli maçlarda oynamış dönmüş, ben olsam bende oynatırdım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Cok fena nerden tutsan elinde kaliyor, yonetim madem aciklama yapacakti, caner milli takima cagrildiginda yapsaydi. Yemisin ftnin milli takimini.
En dogrusu hic aciklama yapmayip, alttan alttan sopalamakti bunlari, bisiler oldu bence, fikret baskan canerin bonservisini, yillik ucretini tffye kitleyecek herhalde ustune de para alir

Çevrimdışı onder23

Bir ara redbull salzburg da kevin kampl vardı baya popülerdi bir ara. Hatta fenerin de gündemindeydi ersun yanal zamanı.
Dortmund'a gitti gelişir derken baya  geriye gitmiş şuan leverkusen de. Almanya kupası maçında denk geldim hiç beğenmedim.
Bu arada hilbert reyiz kendi kalesine yazdı  :D  :D
Ayrıca leverkusen'in kalecisi ramazan özcan. Yanlış hatırlamıyorsam kısa bir süre de bizde oynadı.

Çevrimdışı mylife1903

Podolski cok guzel gol atti, tuvaletten cikar cikmaz golu gordum.

Arkadaslar bu linnes olayi nedir, o transfer sezonunda forumda degildim, izledigim bir oyuncu da degildi.
Bu gsdeki performansi iyi degil, bugun sol bek oynuyor, skandal.

Biz bu cocugun pesinden neden kostuk, cok matah bimfutbolcu deel.

@atalay sen bu linnese ne diyorsun?

Becki aldik cuk oturdu hem insan kalitesi olarak hem futbolcu olarak tam bizlik.

Çevrimdışı OrhanAker

Podolski cok guzel gol atti, tuvaletten cikar cikmaz golu gordum.

Arkadaslar bu linnes olayi nedir, o transfer sezonunda forumda degildim, izledigim bir oyuncu da degildi.
Bu gsdeki performansi iyi degil, bugun sol bek oynuyor, skandal.

Biz bu cocugun pesinden neden kostuk, cok matah bimfutbolcu deel.

@atalay sen bu linnese ne diyorsun?

Becki aldik cuk oturdu hem insan kalitesi olarak hem futbolcu olarak tam bizlik.
Gece nöbete kalan vardı :D o derece çok istiyorduk.sözleşme son anda yatmış.
Kötü oyuncu değil.

Çevrimdışı tangaz

cincon niye tr kupasında eleme oynuyor son şampiyona yapılır mı bu  :alala:

haaa ligi 40 puan arkamızda 10 falan bitirmişlerdi değil mi  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cincon niye tr kupasında eleme oynuyor son şampiyona yapılır mı bu  :alala:

haaa ligi 40 puan arkamızda 10 falan bitirmişlerdi değil mi  :evillol:
Bu sene o kadar yemezler 10 15 puan anca yerler abi  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Bu sene o kadar yemezler 10 15 puan anca yerler abi  :evillol:

-40 puan kontenjanını bu sene aziz rezerve ettirmiş  :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

iyi ki şenol hoca'yı ve forumda ki bazı kişileri dinleyerek serdar aziz'i almamışız :)

Çevrimdışı murat

iyi ki şenol hoca'yı ve forumda ki bazı kişileri dinleyerek serdar aziz'i almamışız :)
ben hiç beğenmediğimi beyan etmiştim sanırım  :icool:

Çevrimdışı OrhanAker

Yinemi sakatlandı.

Çevrimdışı murat

rıza hoca söylemleriyle kaybediyor.kendini aklamak için yeri geliyor hakemi yeri geliyor kulüp yönetimini yeri geliyor kadro kalitesini öne sürerek
antipatik oluyor ve bunu kanal kanal dolaşarak yapıyor.beşiktaş taraftarındaki kendine olan sempatiyi çok törpüledi.

Yinemi sakatlandı.

genelde sakat zaten sakat olmadıgında da b.k gibi oynuyor :D

Çevrimdışı ardiles

İki üç saatin içinde pansuman yapar gibi şipşak ameliyat olmuşsa durum sandığımız kadar ciddi değildir. Ya tam kopmadı ya da kötü yerden kopmadı

Maç akşamı hızlıca yapılan ameliyattan sonra huylanmıştım. İlk etapta hayra yorup sandığımız kadar ciddi olmadığını düşündüm gelen cevaplardan tam kopma olduğunu öğrendiğimde soru işaretleri daha belirginleşmişti. Neden bu kadar hızlı ameliyat yapıldı?

Beklentim İnter kulüp doktorları da gelecek teşhis-tedavi ve operasyonun çeşidiyle ilgili gerekli tetkikler birlikte yapılıp karar verilecek şeklindeydi. Bu işlemler için en az 3 günlük süre gerekirdi.

Meğer iş başkaymış Sarper Çetinkaya nın bu kadar hızlı hızlı davranmasının altında yine kendi hatası yatıyormuş.

Caner milli takımdan döndükten sonra muayene oldu mu? Oldu ise hangi doktor yaptı ve rapor nerede? Bu sorular yine cevapsız kalacak belli ki hiç kontrol edilmemiş milli takımda oynadı ya bişiiolmaz denmiş.

Çevrimdışı tangaz

rıza hoca söylemleriyle kaybediyor.kendini aklamak için yeri geliyor hakemi yeri geliyor kulüp yönetimini yeri geliyor kadro kalitesini öne sürerek
antipatik oluyor ve bunu kanal kanal dolaşarak yapıyor.beşiktaş taraftarındaki kendine olan sempatiyi çok törpüledi.

+1
kasımpaşa kadrosuna demediğini bırakmadı adamlar o gittikten sonra 4 maç 7 puan yaptılar. oyuncularını ciddi demotive ediyordu gönderilmesi doğruymuş. bu son icraatı futbol camiasında değerini çok düşürmüş oldu...

Çevrimdışı atalay

Yazdığımdan bunu nasıl çıkardın?! Üstelik aksine milli takıma gönderilmemesi gerektiğini yazmışken. @tangaz

Tendinit teşhisi koyup, dinlendirmek yerine sürekli oynatmak da absürt. Ki zaten PRP regenkit uygulanmış. Velhasıl Caner'in 'aşırı kullanım' sonucu aşil tendonu kopmuş. Neden milli takıma gönderip, üç günde bir oynattınız? Oyuncunun ağrı eşiği yüksek olabilir ama yanlış.

Çevrimdışı mellfred

rıza hoca beşiktaş hocalarını kendine rakiip görüyor, bu kulübü çalışrıtıp kovulmayı ve baş altı takımlardan bir türlü sıçramayı yapamamayı hazmedemiyor. beşiktaş onun çıkış kapısı da nihayet, fener ya da cincon bu adamı çalıştırmazlar ne de olsa.
ancak çok fazla konuşuyor antipatikleşti.  kendi adıma hiç haz etmiyorum  :bandit:

Beşiktaş - Napoli maçı TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

rıza hoca beşiktaş hocalarını kendine rakiip görüyor, bu kulübü çalışrıtıp kovulmayı ve baş altı takımlardan bir türlü sıçramayı yapamamayı hazmedemiyor. beşiktaş onun çıkış kapısı da nihayet, fener ya da cincon bu adamı çalıştırmazlar ne de olsa.
ancak çok fazla konuşuyor antipatikleşti.  kendi adıma hiç haz etmiyorum  :bandit:

Aynen kendi elleriyle değerini kaybettirmeye çalışıyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan_

Maç akşamı hızlıca yapılan ameliyattan sonra huylanmıştım. İlk etapta hayra yorup sandığımız kadar ciddi olmadığını düşündüm gelen cevaplardan tam kopma olduğunu öğrendiğimde soru işaretleri daha belirginleşmişti. Neden bu kadar hızlı ameliyat yapıldı?

Beklentim İnter kulüp doktorları da gelecek teşhis-tedavi ve operasyonun çeşidiyle ilgili gerekli tetkikler birlikte yapılıp karar verilecek şeklindeydi. Bu işlemler için en az 3 günlük süre gerekirdi.

Meğer iş başkaymış Sarper Çetinkaya nın bu kadar hızlı hızlı davranmasının altında yine kendi hatası yatıyormuş.

Caner milli takımdan döndükten sonra muayene oldu mu? Oldu ise hangi doktor yaptı ve rapor nerede? Bu sorular yine cevapsız kalacak belli ki hiç kontrol edilmemiş milli takımda oynadı ya bişiiolmaz denmiş.

Kopan tendon bekletilir mi? Bildiğimden değil ama merak ettim. İnternette baktım bazıları tendon koptuktan 2-3 gün sonra ameliyat olmuş ama biraz tuhaf.

Çevrimdışı 38life

tamam pardon, burada sürekli başkan ve yönetime sallayan bir güruh var, ben seni onlarla karıştırdım. hatamı kabul ediyorum. ancak "size göre yönetimin her yaptığı skandal zaten" lafımdan başka ne yazmışım da bana bu kadar boş boş konuşuyorsun dan tut ta, bir şey bilmiyorsun a kadar sallamışsın. ben senin fikrini eleştirdim, şahsını eleştirmedim, hakaret etmedim, boş boş konuşuyorsun demedim, bir şey bildiğin yok ta demedim, emir kipleriyle de konuşmam.

Çünkü en ayar olduğum şey bir insanı bir fikrinden dolayı bir grubun içine itelemek. Bu her alanda yapılıyor malesef. Birşey bildiğin yok demem de, boş konuşuyosun demem de o tırnak içine aldığım cümlene dair söylediğim şeyler zaten. Fikrimi eleştirdiğin doğru ama yaptığın genellemeyle de şahsımı da eleştirdin. Bundan bahsediyorum. Dediğim gibi çabuk sinirlenen bir insanım ve böyle genellemelere sinir olurum. Amacım kalp kırmak değil.

Çevrimdışı tangaz

İlaveten FT'nin tavrı sonrası Caner'in milli takımından affını istemesi gibi bir lüksü yoktu.

buna istinaden @atalay bir de sonrasına gene cevaben işler öyle yürümüyor demiştin ama ortada ömer toprak ya da fenerdeyken milli takıma gidip gidip sakatım die dönen GG örnekleri de sürüyle diebilirim. olmayan lüksünün bedeli belki de futbol hayatı olacak:(

Etiketler: