Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143543 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

jubilesini yapmış mı 22 yaşında falan genç bir çocuk değilmiydi o  :D

Muhtemelen yapmamış, daha epey genç.

Ama son maçlarını yayınlayan bir yer bulamadım, eski maçlarla idare ediyoruz.  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Burası BDSM başlığı mı oldu? Marquis de Sade göreve. @Yusuf Tekeli Resmi niye kaldırdın delikanlı?

Hey dostum sadece eğleniyroduk ha  :lol: :lol:

Çevrimdışı tangaz

Burası BDSM başlığı mı oldu? Marquis de Sade göreve. @Yusuf Tekeli Resmi niye kaldırdın delikanlı?

yok yahu grinin 50 tonu işte siyahla beyazı değişik miktarlarda karıştırıyorsun ve sonuç bu "grinin 50 tonu" @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla ben aramada çıkanı attım :D Ellerinde ayaklarında zincirler olan üstü başı yırtılmış kürek çeken köleler görmeyi beklerken bu çıktı :evillol: :evillol:

GG olabilir diye, bayadır sicilim temiz çünkü :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Ufkun açılması için önemli tabi.Geniş yelpazeli olmak ilişkilerde yararlıdır

Çevrimdışı mylife1903

:bandit:
Arabayi tamir ediyordum yahu. Konu disi olunca biraktim geldim hemen. Cocuk iyi yahu abubakar taklasi ogreniyor suan

Çevrimdışı Bishamon

Çağırma büyüsü işe yaradı.  :kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

Valla ben aramada çıkanı attım :D Ellerinde ayaklarında zincirler olan üstü başı yırtılmış kürek çeken köleler görmeyi beklerken bu çıktı :evillol: :evillol:

kürek mahkumu denince benim aklıma hemen efsanevi 59 model film gelir siz hemen olayı kırbaça bağladınız. gerçi @mylife1903 dostum vurucam kırbacı diyordu bir ara bolca aslında olabilirmiş :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

En son inonude maca gittigimde tam saat kulesinin onunde beklerken o tipler
Bana saldirdi. Bir ara
Formami cikarmaya calistilar, mucadele ettim. Ustleri ciplakti, deri eldivenleri vardi galiba agizlari Bira kokuyordu.

Çevrimdışı tangaz

:bandit:
Arabayi tamir ediyordum yahu. Konu disi olunca biraktim geldim hemen. Cocuk iyi yahu abubakar taklasi ogreniyor suan

sorma reyis benimki de aynını denemiş bugün komşuda döner sandalyenin tepesine çıkmış takla yarım kalmış kafayı kırmış

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Bana saldirdi. Bir ara
Formami cikarmaya calistilar, mucadele ettim. Ustleri ciplakti, deri eldivenleri vardi galiba agizlari Bira kokuyordu.

BİM  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bana saldirdi. Bir ara

Abi XOX gibi bişeyler yazıyo muydu eldivenlerde? :kop:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu arada Gomutan Tosiç'in sözleşmesininde son senesiymiş.

Çevrimdışı Bishamon

Bana saldirdi. Bir ara

@mylife1903 bacımızın üzerine işemişler

Çevrimdışı atalay

Görüntüleri izledim, durum vahim. @mylife1903 Pasolini'nin filminin yada Sade'ın kitabının yanında gerçekten gri kalır. @tangaz

Çevrimdışı mylife1903

kürek mahkumu denince benim aklıma hemen efsanevi 59 model film gelir siz hemen olayı kırbaça bağladınız. gerçi @mylife1903 dostum vurucam kırbacı diyordu bir ara bolca aslında olabilirmiş :)
Ben-hur mu diyosun abi. En sevdigim filmdir. Hem kurek hem kirbac hem de at var. ustelik araba yarisi sahnesinde birbirini kirbaclama da var.
oliver ston un yonettigi al pacinonun oynadigi an givin sandey filminde de gostermislerdi onu arkanplanda

Çevrimdışı tangaz

Görüntüleri izledim, durum vahim. @mylife1903 Pasolini'nin filminin yada Sade'ın kitabının yanında gerçekten gri kalır. @tangaz

kitabı okuyunca griden ziyade su+toprak karışımı gibimsi bir renk daha doğru tanım oluyor @atalay

Çevrimdışı tangaz

Ben-hur mu diyosun abi. En sevdigim filmdir. Hem kurek hem kirbac hem de at var. ustelik araba yarisi sahnesinde birbirini kirbaclama da var.
oliver ston un yonettigi al pacinonun oynadigi an givin sandey filminde de gostermislerdi onu arkanplanda

abi zeki ve dolu adamla sohbet hele hele konu dışı daha bi keyifli oluyor tarih veriyorum anahtar kelimeyi veriyorum hooop hemen filmin adını yapıştırıyorsun. yeminle yırtıcı haşin santrafor gibisin. film benim de efsanemdir bu arada...

Çevrimdışı mylife1903

kitabı okuyunca griden ziyade su+toprak karışımı gibimsi bir renk daha doğru tanım oluyor @atalay
Odunun 50 rengi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Gomutan Tosiç'in sözleşmesininde son senesiymiş.

Sözleşmesinde +1 opsiyon var, 35 maçta oynarsa uzayacak.

http://www.milliyet.com.tr/tosic-resmen-besiktas-ta--besiktas-2068394-skorerhaber/

35 maç da çok olmuş bu arada, Türkiye Kupası maçlarında falan da oynatmak gerekecek adamı.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2016, 14:32:02 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Sözleşmesinde +1 opsiyon var, 35 maçta oynarsa uzayacak.

http://www.milliyet.com.tr/tosic-resmen-besiktas-ta--besiktas-2068394-skorerhaber/

35 maç da çok olmuş bu arada, Türkiye Kupası maçlarında falan da oynatmak gerekecek adamı.

bu resmen çek git opsiyonu olmuş  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

bu resmen çek git opsiyonu olmuş  :D

Aynen, uzamasın diye yapmışız.

Şimdi uzatmak için her maç oynatmamız lazım. 950 bin euro'ya bu performans çok kelepir.  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

abi zeki ve dolu adamla sohbet hele hele konu dışı daha bi keyifli oluyor tarih veriyorum anahtar kelimeyi veriyorum hooop hemen filmin adını yapıştırıyorsun. yeminle yırtıcı haşin santrafor gibisin. film benim de efsanemdir bu arada...
Abi dusun bir de gerizekali olmasam neler olurdu.
Nedense aklima jeri maguayir filmi geldi
Son sahnesinde kosardi bu tom kruiz rone zelvegeri bulurdu
Amerigan aksanli isaret diliyen anlatmaya calisirdi

Yu komplitid mi

Sonra agla agla gerizekali bir film icin

Yok o agla agla gerizekali kopek icindi
Tom kruiz degil cek nikilsindi
Ceri maguayir degik as good as it gets di

Çevrimdışı Bishamon

Tosic sorun değil gelecek sene yerine Pepe'yi getiriyoruz

Etiketler: