Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141334 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

talisca kafayla attığı golde gol öncesi orta sahada atibadan alıyor GGye veriyor ceza sahasına koşuyor GG Q7ye veriyor Q7 orta talisca kafa gol. bu da bir aksiyon önemli ve doğru bir aksiyon her maç yapması gereken bir aksiyon. cenk bunların hiç birini yapmıyor şuan bir santraforun yapması gereken ilk aksiyonlardan biri belki de en temeli ortaya yaklaşıp savunmayı öne çekip kanata aktarıp dönüp koşu yapması ve savunma dengesini bozarak gol pozisyonu oluşumunu sağlamak...
Gereksiz zorladı maç boyunca iki üç kişiyi geçip dördüncüye filan takıldı daha algısı açık oynasa daha fazla iş yapacak ayrıca herkes hak verecektir inanılmaz korkak oynuyor her toptan kaçıyor bu da oyun etkinliğini azaltıyor biraz daha kora kor oynaması lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

aslında bir bizle ilgili değil avrupadada bir çok oyuncu döküldü. Quaresmadan bu konuda ders alsınlar
biraz ilk bocaladı ama çabuk toparladı. Birde en fazla maç yapanda o
Törenin dökülmesi milli takımla alakalı değil ordada oynamıyordu.

quaresma belki de kariyerinin fiziksel anlamda en fit dönemini yaşıyor bu konuda da alkışı hak ediyor.  :claps:
ben şampiyona dönüşü dökülmeleri ön görüyordum ve sürekli dillendiriyordum yaz aylarında ama bizimkilerin dökülmesi salt şampiyona dönemi sonrası değil aslında ne zaman milli maça çıksalar dönüşlerinde sıkıntı oluyor biz onurlu haysiyetli bir oyuncu grubuna sahibiz orada çocukların şaftı kayıyor alışık olmadıkları ortamları görüyorlar kişilikleri etkileniyor buna vurgu yapmaya çalışıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena

dua ederken fotodaki arkadaşı unutmayın
Allah sağlık sıhhat versin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tangaz

Gereksiz zorladı maç boyunca iki üç kişiyi geçip dördüncüye filan takıldı daha algısı açık oynasa daha fazla iş yapacak ayrıca herkes hak verecektir inanılmaz korkak oynuyor her toptan kaçıyor bu da oyun etkinliğini azaltıyor biraz daha kora kor oynaması lazım.

korkaklığına şaşıyorum bende, aslında fiziği de iyi fit durumda baldırları falan çelimsiz de değil ama rakip daha gelirken bu aha geliyor kafasında pozisyona devam ediyor. ikili mücadeleyi zihninde kaybederek giriyor topa.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

quaresma belki de kariyerinin fiziksel anlamda en fit dönemini yaşıyor bu konuda da alkışı hak ediyor.  :claps:
ben şampiyona dönüşü dökülmeleri ön görüyordum ve sürekli dillendiriyordum yaz aylarında ama bizimkilerin dökülmesi salt şampiyona dönemi sonrası değil aslında ne zaman milli maça çıksalar dönüşlerinde sıkıntı oluyor biz onurlu haysiyetli bir oyuncu grubuna sahibiz orada çocukların şaftı kayıyor alışık olmadıkları ortamları görüyorlar kişilikleri etkileniyor buna vurgu yapmaya çalışıyorum.
Takım savunmasına katkısı cidden sıfır ama ileri bölgede etkinliği çok yüksek özellikle yeni oyun sisteminde ve GG ile oynayınca çok daha verimli oluyor diğer türlü çok fazla çalım atraksiyonuna girişip takıma zarar verebiliyor, sağlıklı bir GG ile Q7 nin verimi çok üst düzey oluyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Takım savunmasına katkısı cidden sıfır ama ileri bölgede etkinliği çok yüksek özellikle yeni oyun sisteminde ve GG ile oynayınca çok daha verimli oluyor diğer türlü çok fazla çalım atraksiyonuna girişip takıma zarar verebiliyor, sağlıklı bir GG ile Q7 nin verimi çok üst düzey oluyor.

son 2 maç quaresma gerek beckle gerek GG ile baya paslaştı onlara da baya pas verdi beklediğimin üzerindeydi bu

Çevrimdışı mylife1903

son 2 maç quaresma gerek beckle gerek GG ile baya paslaştı onlara da baya pas verdi beklediğimin üzerindeydi bu
Adam 50mden kahve fincanina oturtuyor topu, 5mden gol atamiyor. Turunun son ornegi herif.

Çevrimdışı tangaz

Adam 50mden kahve fincanina oturtuyor topu, 5mden gol atamiyor. Turunun son ornegi herif.

aslında türünün yegane örneği

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bitiriciliği her zaman kötü olmuştu arkadaşın o yüzden yadırgamıyorum, bitiriciliği de iyi olsa çok daha üst düzey bir yıldız olurdu işe azıcık rabona trivela çalışacağına bitiricilik çalışsaydı keşke.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Taliscanın eksikleri epey fazla ama iyi olan özellikleride çok iyi vuruş kalitesi mükemmel daha şimdiden 4 gole ulaştı 20 golü bulabileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Taliscanın eksikleri epey fazla ama iyi olan özellikleride çok iyi vuruş kalitesi mükemmel daha şimdiden 4 gole ulaştı 20 golü bulabileceğini düşünüyorum.

20 gole yaklaşırsa kimse oyununa bakmaz ilgilenir oğlanla

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kulübeye çekmek için 1 numaralı adayım Quaresma idi ama Cenk sağolsun fikrimi değiştirdi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

çok dillendirmedik ama brumanın verilmeyen net kırmızı + 5 maç cezalık pozisyonu dün skertelin yaptığı verilmeyen net penaltısı. bu fırat aydınus ve bülent yıldırım gerçekten türk futbolunda iyice kabak tadı verdiler...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

20 gole yaklaşırsa kimse oyununa bakmaz ilgilenir oğlanla
sence abi yaklaşabilir mi, daha rahat maç izlemedik Vodafone Arenada 7 8 atacağımız günler gelecek   :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beni bile şaşırtıyor valla :alala:

Napoli maçındaki o fiziksel performanstan sonra bu macta boyle bir performans beklemiyordum açıkçası bu konuda beni bile şaşırttı , 33 yasinda bu adam :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çok dillendirmedik ama brumanın verilmeyen net kırmızı + 5 maç cezalık pozisyonu dün skertelin yaptığı verilmeyen net penaltısı. bu fırat aydınus ve bülent yıldırım gerçekten türk futbolunda iyice kabak tadı verdiler...
Oraya bi Cüneyt Çakır yazmanızı rica edeceğim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bülent yıldırım pisliğinden bu sene kurtuluyoruz abi, yaşı dolayısıyla emekli olacak... Fırat'tan da kurtulmak lazım...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kulübeye çekmek için 1 numaralı adayım Quaresma idi ama Cenk sağolsun fikrimi değiştirdi.
benimde Q7 idi. Napoli maçında ne kadar gıcık olsam da Antalya maçında mükemmele yakın top oynadı   :ok:

Tespitin dibi :D

Bende anlamiyorum abi adam 50 metreye Adamin kafasina sapka gibi oturtuyor topu , 20 metreden atiyor Golu , Bombos kaleye atamıyor 1 degil 2 degil gerçekten türünün son örneği :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Oraya bi Cüneyt Çakır yazmanızı rica edeceğim..

cüneyt farklı bir tür ama bu ikisi daha bir değişikler. mesela brumanın kırmızısını seyrettiğim yabancı maçlarda en sıradan hakemler dahi atlamıyor federasyonlarda bu ve benzeri kırmızılara öyle 2-3 maç ceza ile sınırlı kalmıyorlar emsal teşkil etsin caydırıcılığı olsun sporcu sağlığı vbvb gibi yaklaşıyorlar. skertelin penaltısı ise belki de son yıllardaki en kolay verilecek net penaltıdır ama bülent vermedi ve gerçekten sıktılar iyice. futbolu katlediyorlar ortada oyun falan kalmıyor...

Çevrimdışı tangaz

sence abi yaklaşabilir mi, daha rahat maç izlemedik Vodafone Arenada 7 8 atacağımız günler gelecek   :)

iç sahadaki her maç gol beklediğim tek adam talisca

Çevrimdışı mylife1903

Tespitin dibi :D

Bende anlamiyorum abi adam 50 metreye Adamin kafasina sapka gibi oturtuyor topu , 20 metreden atiyor Golu , Bombos kaleye atamıyor 1 degil 2 degil gerçekten türünün son örneği :bandit:
Adam ilginc. Bu belki almanyada dogsaydi bundan bisiler yaparlardi. Adam sokak topcusu ara ara yesil sahada fayda veriyor ama beklentiye girmemek oldugu gibi kabul etmek lazim.
Llyodn daniels vardi hatta gsde oynamisti basketbolcu. Adam sokaklarin maykil cordaniydi ama parkede cani isterse oynuyordu. Cani isterse 30 atiyordu cani istemezsenmaca sarhos gelip kenarda uyuyordu.
Karijma bana onu hatirlatiyor.
Aslinda cok da problemli bir adam degil. Ickisi sigarasi gece gezmesi yok diyorlar ustune
Kendi basina da calisiyormus devamli. Problem azicik mental ve futbol bilgisi sifir.
Neyse 1-2 sene daha oynayip birakir futbolu hemen genc takimlarin basina verecen. Benim kendisinden beklentim saha disinda. Herifin videosunu yapiyor yabanci insanlar bir suru kisi izliyor. Ben vodafoneun yerinde olsam reklamda oynatirdim

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bülent yıldırım pisliğinden bu sene kurtuluyoruz abi, yaşı dolayısıyla emekli olacak... Fırat'tan da kurtulmak lazım...

Bak bunu bilmiyodum, tam kiralik tetikci potansiyeli var o zaman. Bana nedense hersey Papila sezonunu hatirlatiyor. Fener 10 puan geride takim catir catir oynuyor, iktisattaki gibi bir "gorunmez el" mekanizmasi piyasayi dengeye getirir diye korkmuyor degilim.

Çevrimdışı mylife1903

korkaklığına şaşıyorum bende, aslında fiziği de iyi fit durumda baldırları falan çelimsiz de değil ama rakip daha gelirken bu aha geliyor kafasında pozisyona devam ediyor. ikili mücadeleyi zihninde kaybederek giriyor topa.
Bu taliska ana kuzusu cikti abi, dedim ama ben subyan futbolcu, diye linc ettiler. Cirpi bacakli hala azicik guclenmesi cokca yurek yemesi lazim

Caner sakatlandı Adriano
Atiba sakatlanırsa İnler
Talisca sakatlanırsa Oğuzhan
Oğuzhan sakatlanırsa Tolgay
Fabri sakatlanırsa sakatlanmasin :lol: :lol: :lol:

Etiketler: