Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132211 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Adriano ve Gönül'ün performansları bu maçta iyiydi. Sonlara doğru birinin ortasında diğeri kutuda golü arıyordu. İlk yarıda Adriano oyunu dar alandan çıkarıp, genişletmesi ve stoperleri oyuna sokmaya çalışması ile olgun bir oyun ortaya koydu. Gönül'ün çizgiye denemeleri, topu ayağından çıkardıktan sonra topsuz içeri penetreleri ve biri gol pozisyonunda olmak üzere kanala çıkardığı iki olumlu pası vardı. Form durumlarını yukarı çekip, oynama devamlılığı kazanmalılar.
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2016, 10:36:01 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Canere çok alışmıştım kısa sürede bonservisi alınmalı, şanssız bir sakatlık yaşadı kesinlikle arkasında durmalıyız...

Çevrimdışı 38life

Geçmiş olsun Caner'e.

Çok üzgünüm gerçekten, şanssızlık gerçekten. Bize hem saha içinde, hem de opsiyon olarak epey katkısı oluyordu.

Geçen senenin tümünü sakatlık geçmişi kabarık İsmail'i sol bekte oynatarak tamamladık, Adriano bize sezon sonuna kadar yeter.

Beck de alternatif olabilir kendisine sol bekte.

Tosiç-Marcelo ikilisi bozulmamalı bence.

"1 milyon verelim Caner'i alalım, sahip çıkalım" diyenler de olayın sıcaklığıyla ronmantik yaklaşanlar.

Canerin zaten 2019 yazına kadar Inter'le sözleşmesi var. Futbol hayatı bitse bile Inter o parayı vermek zorunda.

Eğer futbol hayatı büyük bir zarar gördüyse ve geri dönüşü sıkıntı olacaksa 2020 yılına kadarki ön sözleşmeyi aktive etmek saçmalık olur.

Beşiktaş'ın ahde vefa yapacak 20 trilyonu yok. Veli Kavlak'ın durumunu hepimiz biliyoruz.

Eğer iyileşirse, 1 sene daha kiralarız satın alma opsiyonuyla.

Veli kavlak'ın durumuyla bunun ne alakası var nasıl bir bağlantı kurdun gerçekten hayret. Caner'in geri dönüşü neden sıkıntı olsun? Sen ekstrem bir durumu varsayılan durum olarak görüp ona göre yorum yapıyorsun. İşin normali, olağanı Caner'in önümüzdeki sezona fit şekilde hazır olmasıdır. Ve bunun aksi bir gösterge olmadığı sürece de Caner'in bonservisi alınacaktır. Ha senin bahsettiğin gibi olağandışı bir durum olursa ozaman vazgeçilebilir.

Çevrimdışı atalay

Tosic bu sezon, geçen sezon Ersan'ın aldığı rolü taşıyor. Bu agresyonunu iç sahada bu seviyedeki takımlara karşı kontrollü kullanması önemli. İlk yarıda yaptığı iki majör hata yüzde yüzlük pozisyonlara dönüşse de, oyunun ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşıladı. İki stoperin de oyun merkezlerini topsuz oyundaki kadar, topa sahipken de öne çıkarmaları ve oyun kurulumuna daha çok yardımcı olmaları gerekiyor.

Çevrimdışı Bishamon

@atalay Sence devre arası Emmanuel Mas hamlesi olabilir mi? Yazın ilgilenmiştik.Onlarda sezonun bitmesiyle belki satmaya yanaşabilirler...

Çevrimdışı 38life

Adriano bugün %92 pas isabetiyle oynadı.
Stoperler dışında en çok topla buluşan futbolcumuz.
4 Kilit pas attı.
6 ikili mücadele 5'i başarılı.
5 pas arası
4 Uzaklaştırma

Çevrimdışı ardiles

Transfer etme opsiyonlu kiralık sözleşmesinin bitiş tarihi 30 Haziran 2017. Daha 9 ay var Caner in durumu bu süreye kadar belli olur.

Çevrimdışı 38life

@atalay Sence devre arası Emmanuel Mas hamlesi olabilir mi? Yazın ilgilenmiştik.Onlarda sezonun bitmesiyle belki satmaya yanaşabilirler...

Mas bizim için yeterli bir sol bek değil.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Caner'e çok yazık oldu. Ne şanssız takımız arkadaş her sene böyle ya.

Çevrimdışı 38life

Tosic bu sezon, geçen sezon Ersan'ın aldığı rolü taşıyor. Bu agresyonunu iç sahada bu seviyedeki takımlara karşı kontrollü kullanması önemli. İlk yarıda yaptığı iki majör hata yüzde yüzlük pozisyonlara dönüşse de, oyunun ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşıladı. İki stoperin de oyun merkezlerini topsuz oyundaki kadar, topa sahipken de öne çıkarmaları ve oyun kurulumuna daha çok yardımcı olmaları gerekiyor.

Bu hatalar önemli maçlarda başımızı yakacak diye korkuyorum. Şenol hoca ciddi maçlarda stoperleri yalnız bıraktırtmayarak daha defansif bir yapıyla sahaya çıkarak bunun önüne geçmeye çalışıyor gerçi Napoli maçındaki gibi. Ama yine de bir yanlışın üzerine doğru inşaa ediyoruz gibi geliyor bana.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman: Caner Erkin ile görüştüm moreli iyi ne zaman geri döneceğiyle alakalı bilgiler sonra verilecek. Şuan keyfi yerinde.

Çevrimdışı Orhan

Geçmiş olsun Caner'e.

Çok üzgünüm gerçekten, şanssızlık gerçekten. Bize hem saha içinde, hem de opsiyon olarak epey katkısı oluyordu.

Geçen senenin tümünü sakatlık geçmişi kabarık İsmail'i sol bekte oynatarak tamamladık, Adriano bize sezon sonuna kadar yeter.

Beck de alternatif olabilir kendisine sol bekte.

Tosiç-Marcelo ikilisi bozulmamalı bence.

"1 milyon verelim Caner'i alalım, sahip çıkalım" diyenler de olayın sıcaklığıyla ronmantik yaklaşanlar.

Canerin zaten 2019 yazına kadar Inter'le sözleşmesi var. Futbol hayatı bitse bile Inter o parayı vermek zorunda.

Eğer futbol hayatı büyük bir zarar gördüyse ve geri dönüşü sıkıntı olacaksa 2020 yılına kadarki ön sözleşmeyi aktive etmek saçmalık olur.

Beşiktaş'ın ahde vefa yapacak 20 trilyonu yok. Veli Kavlak'ın durumunu hepimiz biliyoruz.

Eğer iyileşirse, 1 sene daha kiralarız satın alma opsiyonuyla.
Abi transfer doneminden guvenilir buldugum hesaplar abudaki gibi satin alma garantili kiralandigini soyluyor 3+1

Çevrimdışı MANSIZ

Caner Erkin bu sezonu kapatmıştır geçmiş olsun. Devre arasına kadar Şampiyonlar Ligi'nde 3 maçımız var. Adriano bu süre zarfında bazı maçlarda dinlendirilecektir. Onun yerine Tosic sol bek oynayacak yüksek ihtimalle. Rhodolfo ve Marcelo ise stoper oynayacaktır. Ancak devre arasında sol bek almak şart oldu diyebiliriz ama bu durumda ne kadar sağlıklı bir transfer yapabiliriz bilmiyorum. Sol bek dünyada en az bulunan mevkilerden birisi. İşimiz oldukça zor.

Geçen sene İsmail'li kadro ile şampiyon olduk diyenler var. Evet İsmail şampiyon kadroda yer aldı. Ama biz İsmail ile şampiyon olmadık. Bu sene Adriano ve Caner takıma inanılmaz bir tempo getirdiler. Hem gol atıyorlar hem attırıyorlar. Keşke Caner sakatlanmasaydı da maçı kaybetseydik? diyen arkadaşlar var aramızda. Evet keşke sakatlanmasaydı. Kazandık ve mutluyuz az da olsa. Caner geçen sene de sakatlanmıştı ve dönüşün de performansı oldukça düşüş gösterdi. Bir de araya sözleşmesi bittiği için transfer sorunu çıktı. Bu senede aynı sıkıntıyı yaşayacak. Çünkü bizde kiralık oynuyor. Umarım yönetim devre arasında iyi bir oyuncu transfer eder. Geçmiş olsun Caner Erkin.

Çevrimdışı atalay

Devre arası bir hamle olacaksa, yüksek ihtimalle bu geçici bir çözüm üzerine olur. @Bishamon
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2016, 02:18:06 atalay ]

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya: "Caner'in ameliyatı gayet iyi geçti..Her şey normal giderse 5-6 ay içinde sahalara döner.."

Çevrimdışı worns

Caner'in sakatlığı çok üzücü. Maçta da pozisyonu gördüğümüzden itibaren ne galibiyetin ne gollerin sevincini yaşayabildik. Büyük geçmiş olsun.

Kadrodaki yeri bir biçimde tolere edilir ama asıl üzüldüğüm çok hırslı, motive bir dönemindeyken ve bunlarla formunu arttıran bir oyuncu olduğundan kariyerinin zirve sezonlarından birini yaşayacakken ağır sakatlık geçirmesi oldu.

Sözleşmesinin uzatılacağını ve takımda kalacağını düşünüyorum. Yaşı hala çok fazla değil Caner'in. Dönecek ve katkı yapacaktır.

Tosic'i yerinden oynatmanın bir manası yok. Beck devre arasına kadar iki tarafta da süre alır. Gökhan Gönül tahminimden daha fazla yer bulmaya başlar ki onun da bugünkü oyunu umutlandırdı beni. Devre arası da 6 aylık, sırıtmayacak, fazla mali yük bindirmeyecek bir takviye yapılır. Caner önümüzdeki yılın kadro planlamasında tekrar yerini alır.

Çevrimdışı Caner Çamalan

Caner oyle zirt pirt sakatlanan bir futbolcu degildir. Bu kadar basariliyken herseyini veriyorken adami sahipsiz birakmak bu camianin geleneklerine aykiridir.Ben cok dogru bulmadim kardesim bu yorumu.

Hali hazırda interle olan sözleşmesi devam ediyor adamın abi sahipsiz değil ki caner. Inter adamın bonservisini bedavaya verse bile caner boş sözleşmeye imza atmayacak sonuçta, biz adamı alıcaz hiç oynatmadan yarım sezon garanti belki 1 sezon para ödeyecez, geri döndüğünde de ruh hali eskisi gibi kalmıştır umarım çekinmez topa girerken ne bileyim koşarken diye umut edecez. Bonservisini alma taraftarı olmadığımı biraz sert belirtmişim tamam doğru bi yorum olmamış sıcağı sıcağına. Illa alınacaksada bari sözleşmesi Beşiktaş'ın çıkarına yapılsın isterim ben. Mesela 1+1 opsiyonlu ilk yılın ücretide olabildiğince düşük tutulabilir sonuçta nasıl döneceğini kestiremeyiz.

Süper Lig'de Beşiktaş, 14 maçtır evinde yenilmiyor.

Galibiyet: 13 / Atılan Gol: 38 / Yenilen Gol: 9 👏👏

Çevrimdışı Berat

Yönetimden Caner için bonservis girişimleri olacaktır, moral olarak da üst seviyede tutmak için.

Çevrimdışı Orhan

Hali hazırda interle olan sözleşmesi devam ediyor adamın abi sahipsiz değil ki caner. Inter adamın bonservisini bedavaya verse bile caner boş sözleşmeye imza atmayacak sonuçta, biz adamı alıcaz hiç oynatmadan yarım sezon garanti belki 1 sezon para ödeyecez, geri döndüğünde de ruh hali eskisi gibi kalmıştır umarım çekinmez topa girerken ne bileyim koşarken diye umut edecez. Bonservisini alma taraftarı olmadığımı biraz sert belirtmişim tamam doğru bi yorum olmamış sıcağı sıcağına. Illa alınacaksada bari sözleşmesi Beşiktaş'ın çıkarına yapılsın isterim ben. Mesela 1+1 opsiyonlu ilk yılın ücretide olabildiğince düşük tutulabilir sonuçta nasıl döneceğini kestiremeyiz.
Buyuk bir ihtimal sozlesme imzalandigini dusunuyorum.Abubakardaki gibi ffp den kacmak icin yaptigimiz bir hamlede olabilir kiralik sozlesme.Tweeter de bazi hesaplar da cv sinde kongre uyesi olan. Bunu dogrular nitelikte.

Çevrimdışı ardiles

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya: "Caner'in ameliyatı gayet iyi geçti..Her şey normal giderse 5-6 ay içinde sahalara döner.."

Maç bitti ben hala yerimden kalkamadım iki lokma yemek yiyecektim sonra yerim diye erteledim hala açım. Ben 2 sandviç hazırlayana kadar adamlar ameliyatı bitirmiş  :evillol:

İki üç saatin içinde pansuman yapar gibi şipşak ameliyat olmuşsa durum sandığımız kadar ciddi değildir. Ya tam kopmadı ya da kötü yerden kopmadı

Maç bitti ben hala yerimden kalkamadım iki lokma yemek yiyecektim sonra yerim diye erteledim hala açım. Ben 2 sandviç hazırlayana kadar adamlar ameliyatı bitirmiş  :evillol:

İki üç saatin içinde pansuman yapar gibi şipşak ameliyat olmuşsa durum sandığımız kadar ciddi değildir. Ya tam kopmadı ya da kötü yerden kopmadı

tıp çok ilerledi tıp o yüzden :)

Caner'in hırsı azmi ile sahalarada en kısa sürede dönücek inşallah :)

Çevrimdışı Librarius

Ya hic bir sey degil de su Riza Calimbay'in Besiktasla ne alip veremedigi var? Her Besiktas macindan sonra hakem de hakem deyip duruyor.  Bugun kanal kanal gezerek aleyhimize algi olusturdu hem de hic hakliligi yokken. Yazik vallahi yazik. Yuh olsun Riza hocaya.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Etiketler: