Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129804 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

ameliyatsız çözüm tamamen kopmalarda maalesef yok
Teşekkürler bilgi için.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BİLGİ/ Caner Erkin staddan çıkarken tekerlekli sandalye ve sedyeyi reddederek yürüyerek çıktı.

Böyle bi adam 6 ay oynamadan dururmu?
Çabuk iyileş fişek, Vodafone Arena kadroda ismin okunurken "Caner"diye bağıracakları günü bekliyor :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2016, 22:35:24
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
artık kulübün de devreye girmesi lazım bence.Yaptıkları insanlığa sığmıyo cidden

Kardesim, hangi birine cevap versin klub. Köpek cok etrafımızda. Erman- Ahmet Cakar- Hıncal- A spor- rok daha yüzlercesi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı legendmaster

canerin gelişi de gidişi de beklenmedik şekilde oldu mancini kovuldu transferin bitmesine yakın şans eseri geldi ve şans eseri fazla izleyemeden gitti

Çevrimdışı Caner Çamalan

Kendi kendimize yeni mustafa pektemek yaratıyoruz, adam kiralık niye alıyoruz ya 1 sene oynayamayacak adamın bonservisini hem klubüne hem kendisine para vererek. Profesyonel oyuncu, sezon sonu teşekkür eder klubüne göndeririz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güney Kore MBC Gençlik Futbol Vakfı, Şenol Güneş için Vodafone Arena'ya geldi.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

17 yaşında sağ el bilek tendonu mu yerel bir basketbol maçında kopardım spor doktorlarına ameliyat oldum bilegimden kopan tendonun ucunu dirsegime yakın bir yerden çektiler ve  titanyum kelepçe ile sabitlediler 45 gün alçı sonra fizik tedavi tekrar spora dönüşüm 4 ay sürdü lakin yaşım 30 bilegim hala ağrıyor Fisek Geçmiş Olsun

31 yaşındasınız 17 yaşındaymışsınız yani 14 sene önce :)

14 senede tıp o kadar ilerledi ki rıdvan dilmende dedi eskiden alçı filan alıyorlardı şimdi öyle birşey yok dedi :)

Geçmiş olsun bu arada sizede. :)

Çevrimdışı 38life

Kendi kendimize yeni mustafa pektemek yaratıyoruz, adam kiralık niye alıyoruz ya 1 sene oynayamayacak adamın bonservisini hem klubüne hem kendisine para vererek. Profesyonel oyuncu, sezon sonu teşekkür eder klubüne göndeririz.

Şununla ilgilenin.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2016, 22:45:12
  • Beylikdüzü-İstanbul

Caner, daha 27 yasında 1 yıl sezonu kapatsa döndüğünde 28 olacak nerden baksan 31-32 ye kadar oynar. Hele hele bu kadar hırs ve 20 yıllık Besıktaslısi durusu bence alınması icin yeterli.
Pektemek ne alaka ben anlam veremedim size

Şununla ilgilenin.

uzun zamandır banlanıcak birileri gelmiyordu iyi oldu :D

Çevrimdışı 38life

Caner birazdan ameliyata girecekmiş.

Çevrimdışı Caner Çamalan

Caner, daha 27 yasında 1 yıl sezonu kapatsa döndüğünde 28 olacak nerden baksan 31-32 ye kadar oynar. Hele hele bu kadar hırs ve 20 yıllık Besıktaslısi durusu bence alınması icin yeterli.
Pektemek ne alaka ben anlam veremedim size

Döndüğünde bıraktığı gibi olmayacak ama işte sıkıntı orda yoksa hırsına, yeteneğine kimsenin itirazı olmaz. 1 sene sonraki Caner'e milyon euroluk kontrat önerilmesin illa  alınacaksada.

Çevrimdışı RevivaL

Çok üzüldüm ya öyle böyle değil. Sanki bütün düzen bozulmuş gibi oldu

Çevrimdışı Caner Çamalan

uzun zamandır banlanıcak birileri gelmiyordu iyi oldu :D

Niye banlanıyorum ?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2016, 22:51:43
  • Beylikdüzü-İstanbul
Döndüğünde bıraktığı gibi olmayacak ama işte sıkıntı orda yoksa hırsına, yeteneğine kimsenin itirazı olmaz. 1 sene sonraki Caner'e milyon euroluk kontrat önerilmesin illa  alınacaksada.

Tolgay örneği var, Caner de döner. En azından temennimiz o.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Tolga

Geçmiş olsun Caner umarım iyileşip tekrardan sahalara eskisi gibi dönersin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Geçmiş olsun Caner umarım iyileşip tekrardan sahalara eskisi gibi dönersin.

dönücek inşallah caner erkin çok güçlüdür azimli ve hırsılıdır.

Eskisinden daha iyi dönücek sahalara.

Çevrimdışı atalay

Caner'e geçmiş olsun. Oldukça önemli bir kayıp fakat Beşiktaş'ın diğer asset oyuncuları yokluğunda katkı sunacaktır. Oyuncu da süreci iyi geçirmeli, zira sahalara geri döndüğünde şampiyonluk apoletini omzunda taşıyacak.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

BİLGİ/ Caner Erkin staddan çıkarken tekerlekli sandalye ve sedyeyi reddederek yürüyerek çıktı.

Böyle bi adam 6 ay oynamadan dururmu?
Çabuk iyileş fişek, Vodafone Arena kadroda ismin okunurken "Caner"diye bağıracakları günü bekliyor :)

Güçlü görünmek istemiştir dosta düşmana ama sağlığa delikanlılık olmaz. biran önce ameliyat olması ve orayı koruması lazımken... çok büyük risk almış futbol hayatıyla oynuyor olabilir...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı caner.eryigit

Hey Allahım yarabbim ya Rıza hocaya bak kanal kanal geziyor hikaye anlatıyor.yazık valla çok yazık.fb ile gs maçından snr da takip edicem hocam seni bakıcaz ne diyeceksin o zmn da.caner sezonu kapattı artık yapacak birşey yok Allah şifa versin artık devre arasına kadar adriano beck Gönül çok sıkışırsakta tosic kayıp başka türlü formasyonlar yapacaz devre arası bir takviye de şart oldu.çok kötü bir gece oldu çok

Çevrimdışı Savaş

Galibiyetin sevincini bile yaşayamadık..

Tendon kopması bir futbolcunun başına gelebilecek en kötü sakatlıktır. Hadi futbolcuyu geçtim bir insanın başına gelebilecek en berbat sakatlıklardan biridir. Olmadığı zaman yürüme fonksiyonunun olmadığı bir bağdan bahsediyoruz ki önemi buradan anlaşılabilir.

Caner muhtemelen sezonu kapattı diyebiliriz. Ameliyat, tedavi, rehabilitasyon derken bu sezon maalesef forma giyemez. Önümüzdeki sezona kendini hedeflemeli bu saatten sonra ki umarım bu durumdan psikolojik olarak etkilenmez. Caner fuleli oynayan sprinter bir oyuncu, eğer bu sakatlığın korkusunu yenemezse her depara kalkmaya çalıştığında maalesef bu sakatlık aklına gelecektir.

Benim asıl korkum yerine oynayan Adriano'nun da çok sağlıklı bir adam olmaması, Adriano'nun Barcelona zamanlarında çok sık sakatlandığını biliyoruz, hatta Barcelona forumlarında Adriano'nun idmandan daha çok hastaneye gittiğine dair yazılar da mevcuttu. Caner ile dönüşümlü güzel yedekliyorlardı birbirlerini fakat bu yoğunluğu o da kaldıramayacaktır. İleriki dönemlerde Tosic sol bek, Rhodolfo stoper izleyebiliriz bazı dönemlerde.

Herneyse.. Bu durumda bize yakışan Caner'in bonservisinin alınmasıdır. 1 milyon euro çok birşey kaybettirmez takıma. Ahde vefa önemlidir. Bize bu yakışır. Beşiktaşlılık bunu gerektirir.

Evet büyük bir hücum gücünü kaybettik belki ama Şampiyonluk kupası kaptanlarla beraber Caner'in elinde yükselecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Çevrimdışı Tolga

dönücek inşallah caner erkin çok güçlüdür azimli ve hırsılıdır.

Eskisinden daha iyi dönücek sahalara.
Evet Caner azimli ve güçlü bir oyuncudur iyi bir dönüş yapmasını bekliyorum bende :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: