Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124016 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

@tangaz Aslında abo tam ş.ligi topçusu Koy ileriye stoperlerle kavga etsin arkadan gelenlere koridor açsın defansı hataya zorlasın
denk getirdimi de çaksın:Şöyle iki maç daha alsın bize maliyetini çıkartır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hakemlerin ....... hareketleri olmasa şimdi puan cetvelinde 3 maç 9 puan yazıyordu...
Abi, dünkü tahminin doğru çıktı kaleci patates olmasa gerçekten kötü vurdu bakar, ben olsam daha iyi vururdum köşeye net bir plase yapardım bu arada Tolgay mükemmel top oynadı çok beğendim 

Çevrimdışı tangaz

@tangaz Aslında abo tam ş.ligi topçusu Koy ileriye stoperlerle kavga etsin arkadan gelenlere koridor açsın defansı hataya zorlasın
denk getirdimi de çaksın:Şöyle iki maç daha alsın bize maliyetini çıkartır.

doğru şampiyonlar liginde oynamaya uygun bir oyun karakteri var ama her kaleci öyle reina gibi yumurtlamıyor ŞL.de, birde bir oyuncu alırken senelik 40+maç için kontrat yapıyoruz 6 maç için deel  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Abi, dünkü tahminin doğru çıktı kaleci patates olmasa gerçekten kötü vurdu bakar, ben olsam daha iyi vururdum köşeye net bir plase yapardım bu arada Tolgay mükemmel top oynadı çok beğendim 

boşuna fitboldan da fitbolcudan da anlarım demedik bu satırlarda  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

doğru şampiyonlar liginde oynamaya uygun bir oyun karakteri var ama her kaleci öyle reina gibi yumurtlamıyor ŞL.de, birde bir oyuncu alırken senelik 40+maç için kontrat yapıyoruz 6 maç için deel  :icool:
6 maç ? Sen onu en az 8 yap anlaşalım :icool:

Çevrimdışı arda

Konu dışı: Reina'ya damsız giriliyo muydu?   :ssss:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

6 maç ? Sen onu en az 8 yap anlaşalım :icool:

kabul ederim ama bir şartla 2 tane de kievde sıkıştıracaksa :iblush:

Çevrimdışı tangaz

şu güzel günde bu satırlarda bolbol kaynatmak isterdim ama saat 2de X bir bakanlıkta toplantım var çıkmak zorundayım  :bawling:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş formasıyla çıktığı 7 maçta, kalesinde 42 şut gören Fabricio, bu 42 şutun 36 tanesini kurtardı.
Sen muhteşem bir detaysın Fabri 👏💪
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kabul ederim ama bir şartla 2 tane de kievde sıkıştıracaksa :iblush:
Kiev maçında tek sıkıntı saha ve iklim koşulları abi, sonuncu oldular % 90 kağıt üzerinde zor maç değil, kazanamayabiliriz o ayrı tabi bizim takımda bir de yarmolenko olsa of diyorum of şiir gibi oynuyor adam

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu güzel günde bu satırlarda bolbol kaynatmak isterdim ama saat 2de X bir bakanlıkta toplantım var çıkmak zorundayım  :bawling:
Enerji ya da Csgb olabilir :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Ceketi unutma abi.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günüm mükemmel geçiyor, sanki golleri napoliye değilde tüm renklileri sokmuşuz; kıskançlıktan çatır çatır çatlasınlar

Çevrimdışı benyv-

Fabri'den ben de memnunum şu an. Çünkü Takımımızda Tolga var. Fakat Fabri'nin yaptığı hatalı çıkışı ve yaptırdığı penaltı gol olmadı dün. Olsaydı kimse Fabri'yi övmeyecekti. Muslerayla kıyaslanmamalı, fakat elimizdeki en iyisi de bu. Aboubakar için de oyun içinde etkili olduğunu söylüyordum. Dün de öyle oldu. Fakat attığı gollerdeki vuruş kalitesi yine düşüktü. Porto da bu yüzden bize gönderdi zaten. Bu seneyi iyi geçirip bu yönünü geliştirirse 10 milyona alıp 20-30'a satarız zaten. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız olduğunu, aksi taktirde hiçbir büyük maçı kazanamadan devam edecek olduğumuzu söylemiştim. Bu yönden çok güzel oldu.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Daha bu baslangic bir iki gune senol hocayi milli takima yazarlar.
Bu konuda çok dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Ortada puslu bir hava var. Rüzgarı tersten estirmek isteyecekler. Başkalarının Ego savaşı sırasında taraftar, yönetim ve hocamızın uyanık olması gerekiyor. Yapacağımız güzel şeyler göreceğimiz Güneş'li günler var. Bu konuda yönetimin de boş durmadığını düşünüyorum ve bütün temennim bu yönde.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2016, 13:11:15 Mavi Tuna ]

12.000.000 euro direk katılım
10.500.000 euro fb nin elenmesi ile gelen para
1.000.000 euro 2 beraberlik
1.500.000  euro 1 galibiyet

Çevrimdışı tangaz

Kiev maçında tek sıkıntı saha ve iklim koşulları abi, sonuncu oldular % 90 kağıt üzerinde zor maç değil, kazanamayabiliriz o ayrı tabi bizim takımda bir de yarmolenko olsa of diyorum of şiir gibi oynuyor adam

kiev son maça 1 puanla ve sonunculuğu garantileyerek çıkmayı sürpriz olmazsa garantiledi. aslında tam 0 çekecekleri gruptu hakeme dua etsinler penaltımızı yemişti.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

Bundan bir tanede bana lazım :evillol:

@mylife1903 @Mehmet Ali C. satıldığı yeri bulunca bende bir tane alayım ama kesimi böle olmasın italyan stayl olsun kumaşı bulup dicktirtsek mi  :D

Çevrimdışı atalay

Birinci golde; Tolgay'ın no look pası, Quaresma'nın tekte havuza çıkardığı top ve Adriano'nun arka direğe Barcelona koşusu. İkinci golde; saha parselizasyonu iyi, alanı 5'e 5'e savunan ve iyi daraltan, rakibin pas opsiyonunu sınırlayan bir takım, ilaveten Abou'nun pozisyon sezgisi ve rakip oyuncun geri dönüşü ile attığı koşu. Üçüncü golde; Quaresma'dan altı pasa doğru Tosic ve Abou'nun olduğu noktaya etkili bir orta...   

Çevrimdışı Sercan62

Dostlar herkese merhaba. Bir soru soracaktım. Ben antalya maçına gideceğim arkadaşım kombinesini devretti   ve mesaj da geldi. Şu dakikadan sonra benim bişey yapmama gerek var mı?  Sadece passonun yanımda olması yetiyor değil mi? ( daha önce hep istanbul dışında olduğum için hiç passo ile maça girmedim onun için soruyorum mazur görün)

Çevrimdışı cisse557

Efsanekartallar Antalya ve Trabzon maçı için bilet veriyor. Burada kart biriktirenler vardı. Haberiniz olsun :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Tolgay'ın pası hakikaten güzeldi be :) Kafa ve top ayrı yönlere doğru gitti.

Etiketler: