Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123322 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Aboubakar'ın goller dışında da oyun içinde katkısı gerçekten de çok iyiydi.

Antalya maçında da gol atarsa ki atacağına inanıyorum yavaş yavaş ritmini bulup takımın 1. forveti konumuna gelecektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

şu hesaba bi baksanıza 1.5 milyonu yatırmışlar mı  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Orhan_

Aboubakar :D... Maçın sonlarında defansa yardım etmesi.. Çok acayip ha.

Çevrimdışı Çağatay

ozi yok talisca oynamadı napoli deplasmanından galibiyetle dönüyorsun

işte kadro kalitesi....

Çevrimdışı Çağatay

quaresma ya asist yaptırırken necip ile muhabbet etmeyi ihmal etmeyen adam gibi adam  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Napoli, Roma maçındaki diyagonal paslarda oldukça sıkıntı yaşadı. Bilhassa De Rossi bu işi çok iyi yaptı. Oyunun temposunu iyi ayarladı ve yönünü çok çabuk değiştirdi.

Oyunun yönünü değiştirme hususunda gayet iyiydik. Bilhassa Il Capitano bu işi çok iyi yaptı.

[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2016, 00:11:39 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Resmi maçlarda hala yenilmedik. Kolay yenilmeyen bir takım olmak çok önemli. :eyes

Çevrimdışı atalay

İnsigne'nin, Callejón'a oynadığı yüksek açılı ters paslara dikkat etmek gerek.

İlk golde yüksek açılı pası atan isim Hamsik oldu. Ki daha önce bahsettiğim gibi maç boyunca bunu sürekli denediler. Caner'in ofsaytı bozmasından çok, karşılama mesafesini doğru kurgulayamaması asıl sorun. Marcelo ise o pozisyonda Mertens'in önüne vücudunu koyup, oyuncuyu bozmalı idi. Fakat genel maç performansı gayet iyiydi. 
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2016, 00:26:18 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Gunun kahramani canerdi. Yahu tam ismaili unutmusken bu performans olmadi. Resmen eski sevgilini hatirlarsin ya aynisi decafu.
Ofsayti boz, arkaya adam kacir, top kaybi yap ustune karijmavari bir tane kaptirdi o an anladim caner maskesiylen ismailin oynadigini. Simdi anladiniz mi fb ucagi neden ingiltereye ucmadan, macaristana inis yapti, ismaili maca yetistirdiler.

Çevrimdışı mylife1903

İlk golde yüksek açılı pası atan isim Hamsik oldu. Caner'in ofsaytı bozmasından çok, karşılama mesafesini doğru kurgulayamaması asıl sorun. Marcelo ise o pozisyonda Mertens'in önüne vücudunu koyup, oyuncuyu bozmalı idi. Fakat genel maç performansı gayet iyiydi.
Valla @atalay ben hic begenmedim marseloyu ikinci yari kac sefer dondurdu adamlari, o basit toplari kornere atmasi ise beni fena yapiyor, zaten penaltida oyle geldi , azicik lag yapiyor, jeton gec dusuyor.

Çevrimdışı Efe

fabri kim aboubakar kim topcumu bunlar sakat falan filan fistik :lol: :lol: bu adamlara helal olsun geldiler formayı söke söke aldılar bugün en mutlu benim ikiside beni yaniltmadı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

İki penaltı arasında oyunu kontrol eden ve topa sahip olan bir Beşiktaş vardı. Sahayı özellikle enine doğru kullanıp, oyunu yeterince iyi öldürdük. Adriano, Atiba, Necip ve Tolgay dörtlüsünü, Quaresma'ya hazırlanan 1v1'leri başarılı buldum. Ucuz bir penaltı kalan dakikaların seyrini değiştirdi. 

Çevrimdışı OrhanAker

Resmi maçlarda hala yenilmedik. Kolay yenilmeyen bir takım olmak çok önemli. :eyes
Genel maç performansı olarak Iyi olmasak bile sonuç alıyoruz bu önemli gerçekten.

Çevrimdışı Bishamon

Kalbim hala kütür kütür atıyor.Uzun zamandır hiçbir maç bu kadar heyecanlanmamıştım.

Çevrimdışı mellfred

aboubakar ne koştu be ! helal olsun golller dışında da çok çok iyiydi top saklaması driplingleri çok iyiydi.
atiba çok çok iyiydi her zamanki gibi. lig kalitesi farketmeksizin bu kadar standart koruyabililen başka bir oyuncu var mıdır ?
tosic ve caner panik gibiydiler.
tebrikler beşiktaşım

Çevrimdışı OrhanAker

Kiev maçı önemi şimdi ortaya çıktı işte..Belkide böyle olması gerekiyordu.

Çevrimdışı atalay

Top karşılama sıkıntıları ve başta gol pozisyonu olmak üzere pozisyonel hataları var. Fakat bu seviye için kendi standardında fena maç çıkarmadı. @mylife1903 

Çevrimdışı Tolga

Genel maç performansı olarak Iyi olmasak bile sonuç alıyoruz bu önemli gerçekten.

Deplasmanlar da tempomuz düşük olabilir ama düşük tempoya rağmen sonuçları almaya devam ederiz özellikle ligin ilk yarısında ama iç sahamızdaki maçlar da taraftarla birlikte yüksek tempo da oynayarak devam edeceğimizi düşünüyorum artık :)

Çevrimdışı Berat

Bu maç sonrası Antalya'ya stadımızda bir kutlama yakışır. 😎

Çevrimdışı mylife1903

Top karşılama sıkıntıları ve başta gol pozisyonu olmak üzere pozisyonel hataları var. Fakat bu seviye için kendi standardında fena maç çıkarmadı. @mylife1903
O pergel gibi ayagini acip topu direge carptirdi ya belki talihi degisir. Resmen doldurduk donlara, omtop ksleye girse yardimci hakemcik kesin verirdi golu

Çevrimdışı b.damatoglu

Kaç maçtır çok kötü oynuyoruz ama hep kazanıyoruz çok enteresan

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kalbim hala kütür kütür atıyor.Uzun zamandır hiçbir maç bu kadar heyecanlanmamıştım.
Hakemin babaanne, anneannesi falan kalmadı. Tüm akrabalarına bol bol selam yolladım :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Kaç maçtır çok kötü oynuyoruz ama hep kazanıyoruz çok enteresan

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okadar kredimiz olsun butun besiktas tarihimiz iyi oynayip, kaybetmeye ya da hakem hatasi ile puan kaybetmeye gore ayarliydi. Bak ofsaytten hasirt diye gecirdik, simdi italyanlar aglasin zaten severler aglamayi

Çevrimdışı Berat

Mario Gomez beyaz desene, deseneee..

Çevrimdışı Orhan_

Bu maçla beraber oyunumuzda iyice yükselişe geçer. Çok iyi oldu bu galibiyet.

Etiketler: