Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143465 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sosanın yerine adriano olmazmı bana iyi olur gibi geliyor. son derece teknik
savunma yönüde iyi bence sosadan çok daha yüksek performans verebilir.
Atinci , Tosicin yanina

Marceloyu da forvete koyalim abi

Marcelo , Aboubakardan daha Net vurus yapiyor hem ayakla hemde kafayla :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

125 derece  :alala: eminmisin buhar olursun kanın kaynar içerde
en son gittik @AdemG  saunayı yapmış 95 derece ben kapıdan içeri adımımı attım sonra dışarı koşar adım :D
o an yüzümün haşlandığını hissettim. Ben kuzey insanıyım sıcağıda pek sevmem sıpa falan dedikde abartmayalım
50 derece gayet iyi bir sıcaklıktır. Bizim ofisde kışın bile cam hiç kapanmaz. @Altuğ  da sevmez sıcağı
kuzuluk kaplıcalarına giderdim öğlen odadaki küveti doldururum içine akşam girerdim :bandit:
anca girebileceğim ısıya ulaşırdı :D ama ilk dolumda öyle böyle değil parmağınızı sokamazsınız haşlanır hemen
ondan sonra kar altına balkona şortla çıkar sigara içerdim gram üşüme yok
Abi zaten kafamiza sapka takiyoruz, beynimiz haslanmasin diye. Zaten beyin yok hep kemik ama kemik iligi haslaniyor.
Abi su zaten hemen buharlasiyor, ustune suyu basiyorsun tasa bir buhar cikiyor, nefes alamiyorsun.
Ben artik hayvanligamvurdum isi banyonun icinde soguksuylan yikaniyorum.
Cikinca bir filtrelenmemis bira ve yesil cay of yepis yeni oluyorsun.
En guzeli kisin, disarisi -40 icerisi 140 offf 10 dakika oturuyorsun disari kendini bir atiyorsun cossssssssss diye ses cikiyor, ustune ince odunlardan bir dayak yiyorsun ufff super.
Gerekli techizat su

geçen seneyi unutalım bence geçen sene sosa presi vardı ama gomez yapmıyordu
bu sene abou sağlam pires yapıyor zaten Adrianoda pres yapar sosa hızlı bir oyuncu değildi
adriano ondan daha teknik sosa üçgenlere pek girmezdi adriano çok dener arkada ozi ile
bence harikalar çıkarır. Taliscada bu oyuna müsait aslında onada takım oyunu öğretmek lazım
Yapma abi Sosa mi hizli degildi :alala:

Normal hizi cok yuksek degildi ama hizlanmasi yani ivme artırması cok iyiydi bir anda patliyordu ve hizlaniyordu o sekilde cok Gol attirdi Gomeze kanattan yardirip

Çevrimdışı mylife1903

Allah'tan bizimki erkek, 600 $ ne 2 saati yaw.  :lol:
Erkekse daha kotu yahu hep senden cikacak masraf

Çevrimiçi Necmi

Atinci , Tosicin yanina

Marceloyu da forvete koyalim abi

Marcelo , Aboubakardan daha Net vurus yapiyor hem ayakla hemde kafayla :bandit:
aslında stoperden çıktığı için çok boş kalıyor artık onuda yavaştan markaja almaya başlarlar.
gol ayaklarının sayısı arttıkça önde marke edilemeyen takım oluruz o nedenle geriden gelip gol atan
oyuncular çok önemli

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

:super: :super: :super:

Beşiktaşin cocugu !
Futbolu birakip hemen aktif goreve gelmeli. Son 10-15 dakika oynayip kalan zamanda cocuklari calistirip, uefa kura cekimlerine falan katilip, portekizde berazilyada futbolcu izlemeli.

Çevrimdışı mylife1903

Normal hizi cok yuksek degildi ama hizlanmasi yani ivme artırması cok iyiydi bir anda patliyordu ve hizlaniyordu o sekilde cok Gol attirdi Gomeze kanattan yardirip
Sosa bence de hizli degildi ama uzun bacakliydi, fuleli diyorlardi eskiden

Çevrimdışı Berat

Mesaj kutuna bakar mısın? @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Anıl1903

Takımımız Kayseri'ye gitmek için yola koyulmuş.Fotoğrafta da görüldüğü gibi anlık yaşanan olaylarla birlikteliğimizi bozmaya çalışan çok olacak ama kenetlenmeliyiz algı çalışmalarına inanmamalıyız.
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 17:44:54 Anıl1903 ]

125 derece  :alala: eminmisin buhar olursun kanın kaynar içerde
en son gittik @AdemG  saunayı yapmış 95 derece ben kapıdan içeri adımımı attım sonra dışarı koşar adım :D
o an yüzümün haşlandığını hissettim. Ben kuzey insanıyım sıcağıda pek sevmem sıpa falan dedikde abartmayalım
50 derece gayet iyi bir sıcaklıktır. Bizim ofisde kışın bile cam hiç kapanmaz. @Altuğ  da sevmez sıcağı
kuzuluk kaplıcalarına giderdim öğlen odadaki küveti doldururum içine akşam girerdim :bandit:
anca girebileceğim ısıya ulaşırdı :D ama ilk dolumda öyle böyle değil parmağınızı sokamazsınız haşlanır hemen
ondan sonra kar altına balkona şortla çıkar sigara içerdim gram üşüme yok
Abi bende Bronsit ( Nefes darligi ) var birak saunayi , Hamama bile giremiyorum :by2:

Bir kac kez denedim ama oceri girdigim an nefesim kesiliyor sicaktan hemen kendimi disari atıyorum :bawling:

Çevrimiçi Necmi

:alala:
rüzgarın oğlu yaptın bizim sosadan bahsediyoruz ömerden biraz hallice :D
hızlı değildi topu iyi saklardı düşün bak hatta hücuma çıkıldığında top onda giderken gomez geçerdi onu
o nedenle ortaları geriden yapardı ama geçen seneki oyun taktiğimizde ömer bile iş yapardı koşmaya gerek yoktuki çöküyorduk
rakip ceza sahasına insana fenalık getirecek kadar top çeviriyorduk bazen gol atmamız gerektiğini bile unuttuğumuzu düşünüyordum :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Kesinlikle oyle abi yalniz Bu Turkiyeye gelenler oyle

Cin veya Tayland da urettikleri 2.ci kalite Urunleri Turkiye ve diger 3.cu Dunya Ülkelerine gönderiyorlar

Avrupa ya ise Almanya da uretilen 1.ci sinif ( kalite ) ürünleri gönderiyorlar

Ben Adidas alacagim zaman Babama siparis veriyorum o gelirken getiriyor Almanya dan :icool: :icool:

Sizde oyle yapin , ustelik orada daha ucuz buradaki fiyata gore hemde 1.ci kalite

Biz burada 2.ci kaliteye onlarin 1.ci kaliteye odediginden daha fazla para oduyoruz :tabe: @tuncaboylu

Ben de Almanya'da 6 ay kaldım Yunus Emre.

O dediğin sadece kendi markaları olan Adidas için geçerli olabilir, zira orada satılan Nike, Reebok, New Balance vs'lerin hepsi Bangladeş, Tayland ve Çin'de üretilmiş oluyordu.

Onun sebebi ucuz işçilik, yoksa Adidas işçilik nakliyeyi karşıladığı an Almanya'da üretimi keser.

Almanya'da en yaygın marka Jack Wolfskin, böyle dinozor pençesi gibi markası var. Fiyatları da anasının nikahı gibiydi orada. Yağmurlukları bile 600-700 lira, hepsinin de üstüden ondan var adamların.

Mesaj kutuna bakar mısın? @Yunus Emre Dökmeci
Baktim uzatmak gibi bir niyetim yok

Ben genel olarak soyledim o sözü :bandit:

Hic kinci bir yapim yoktur degilimdir de zaten

Hakaret etmedigin surece sikinti yok , Hakaret veya o dereceye varan her yorum yapan kisinin karsisina dikilirim bu sana ozel bir durum degil bunu okadar zamandir bu forumdasın bilmen lazim bunu

Çevrimdışı mylife1903

Takımımız Kayseri'ye gitmek için yola koyulmuş.Fotoğrafta da görüldüğü gibi anlık yaşanan olaylarla birlikteliğimizi bozmaya çalışan çok olacak ama kenetlenmeliyiz algı çalışmalarına inanamamalıyız.
Top gun filminden bir kare mi bu yahu
Caner tom cruz olmus cenk de mevrikin yancisi gus gibin

Çevrimdışı murat

Kesinlikle oyle abi yalniz Bu Turkiyeye gelenler oyle

Cin veya Tayland da urettikleri 2.ci kalite Urunleri Turkiye ve diger 3.cu Dunya Ülkelerine gönderiyorlar

Avrupa ya ise Almanya da uretilen 1.ci sinif ( kalite ) ürünleri gönderiyorlar

Ben Adidas alacagim zaman Babama siparis veriyorum o gelirken getiriyor Almanya dan :icool: :icool:

Sizde oyle yapin , ustelik orada daha ucuz buradaki fiyata gore hemde 1.ci kalite

Biz burada 2.ci kaliteye onlarin 1.ci kaliteye odediginden daha fazla para oduyoruz :tabe: @tuncaboylu
baban sipariş alıyorsa neden olmasın @Yunus Emre Dökmeci
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 17:42:28 MURAT ]

Çevrimdışı Anıl1903

Top gun filminden bir kare mi bu yahu
Caner tom cruz olmus cenk de mevrikin yancisi gus gibin

:D :D :D

Çevrimdışı Berat

Baktim uzatmak gibi bir niyetim yok

Ben genel olarak soyledim o sözü :bandit:

Hic kinci bir yapim yoktur degilimdir de zaten

Hakaret etmedigin surece sikinti yok , Hakaret veya o dereceye varan her yorum yapan kisinin karsisina dikilirim bu sana ozel bir durum degil bunu okadar zamandir bu forumdasın bilmen lazim bunu
Keşke bunu özelden cevaplasaydın neyse eyvallah.

Çevrimdışı mylife1903

Forumca gomme uzmaniyiz arkadaslar, herkesin kuregi falan var.
simdi bir haber gordum
500trilyon dolarlik gomu varmis turkiyede, forumcan soyle kuregi kapip gitsek, yaptigimiza ters muhendislik yapsak islem tamam.

Gerekli malzeme

Kurek

Yapilacaklar
Ydye borc odenir
Borclar kapatilir
Ilk tramsfer doneminde ronaldo ve messi satin alinir
Soyle boyukce bir muze yapilir semte
Yayin ihalesine girilir, yayinlar bjktvden sifresiz
Fikir sahibi oldugum icin beni monakoya yerlestirirsiniz @tangaz la beraber

Çevrimdışı tuncaboylu

Almanya'da tekstil çok pahalı abi, hele Euro 3.40 olduktan hiç girişme o işe.

Berlin'de ucuza satan Primark diye mağazaları var bir tek. İçerisi sürekli dolu oluyor. 2 katlı, 20 tane kasası var ve sürekli 30 kişi sırada bekliyor.

Orası gerçekten çok ucuz, ama kaliteli mal bulmak biraz şans işi. Bir polar fermuarlı sweat aldım 20 liraya, mis gibi. Hala kullanıyorum.

Bir de bot aldım, o da 30 liraya. Yağmurda eridi bot, dıştaki materyalin içinde karton kullanmışlar. :lol: :lol:

Burada indirim kovalamak daha iyi yani.

Çevrimdışı tuncaboylu

Forumca gomme uzmaniyiz arkadaslar, herkesin kuregi falan var.
simdi bir haber gordum
500trilyon dolarlik gomu varmis turkiyede, forumcan soyle kuregi kapip gitsek, yaptigimiza ters muhendislik yapsak islem tamam.

Gerekli malzeme

Kurek

Yapilacaklar
Ydye borc odenir
Borclar kapatilir
Ilk tramsfer doneminde ronaldo ve messi satin alinir
Soyle boyukce bir muze yapilir semte
Yayin ihalesine girilir, yayinlar bjktvden sifresiz
Fikir sahibi oldugum icin beni monakoya yerlestirirsiniz @tangaz la beraber

Gömmede iyiyiz, ama çıkarmayı bilemiyorum.  :bandit:

Bu arada ben de okudum o haberi.

500 trilyon dolar demiş herif, dünyadaki toplam milli hasıladan daha fazla.  :lol: :lol:

Sanki sonsuz enerji kaynağı buldu.  :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Almanya'da tekstil çok pahalı abi, hele Euro 3.40 olduktan hiç girişme o işe.

Berlin'de ucuza satan Primark diye mağazaları var bir tek. İçerisi sürekli dolu oluyor. 2 katlı, 20 tane kasası var ve sürekli 30 kişi sırada bekliyor.

Orası gerçekten çok ucuz, ama kaliteli mal bulmak biraz şans işi. Bir polar fermuarlı sweat aldım 20 liraya, mis gibi. Hala kullanıyorum.

Bir de bot aldım, o da 30 liraya. Yağmurda eridi bot, dıştaki materyalin içinde karton kullanmışlar. :lol: :lol:

Burada indirim kovalamak daha iyi yani.
7yuroya bot mu olur yahu tek seferliktir o kullan-at bot. Sey gibi yani

Çevrimdışı tuncaboylu

7yuroya bot mu olur yahu tek seferliktir o kullan-at bot. Sey gibi yani

11 euro mu neydi, euro böyle sırıkla yüksek atlama dereceleri gibi değildi o sıralar.

Böyle bakınca gerçekten bota benziyor yani. Bot gibi duruyor yani, hakkını yemeyeyim.

Fotoğrafını çeker gönderirim bir ara.
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 17:52:46 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Gömmede iyiyiz, ama çıkarmayı bilemiyorum.  :bandit:

Bu arada ben de okudum o haberi.

500 trilyon dolar demiş herif, dünyadaki toplam milli hasıladan daha fazla.  :lol: :lol:

Sanki sonsuz enerji kaynağı buldu.  :lol: :lol:
500trilyon yaaaa eski parayla olsa dolar olmasa bile yeter. Gomu zaten ya eski paradir o, bir khk cikartiriz hemen sifir ekleriz islem tamam

Abi hic akraban , tanidik komsun falan yok mu Almanya-da yasayan

Etiketler: