Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143275 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

abi sorun yok o zaman ne deseler ben ya "da" diyecem ya da "davaydavay" o nedenle beni severler die düşünüyorum ama son söz senin tabii  :D
Aynen oyle yapmistim abi simdi kafam utu masasi gibi

Çevrimdışı tangaz

Aynen oyle yapmistim abi simdi kafam utu masasi gibi

yani diyorsunki gidin tömerde rusça öğrenin sonra gelin  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Ahahah @Necmi abi bakiyorum benim gibi yazmaya baslamisin sipayi.
Rus banyosu abi en saglami. Yazin saunayi patlatmasak kisin iyi keyif yapacaktik. 125 derece gosteren isi olcer vardi oyle bir yuklemisizki kazani sicakligi gosterecem derken patlamisti o. 2 saat o sicaktanoturunca yeni bir insan olmustum. Hala terlemiyorum
125 derece  :alala: eminmisin buhar olursun kanın kaynar içerde
en son gittik @AdemG  saunayı yapmış 95 derece ben kapıdan içeri adımımı attım sonra dışarı koşar adım :D
o an yüzümün haşlandığını hissettim. Ben kuzey insanıyım sıcağıda pek sevmem sıpa falan dedikde abartmayalım
50 derece gayet iyi bir sıcaklıktır. Bizim ofisde kışın bile cam hiç kapanmaz. @Altuğ  da sevmez sıcağı
kuzuluk kaplıcalarına giderdim öğlen odadaki küveti doldururum içine akşam girerdim :bandit:
anca girebileceğim ısıya ulaşırdı :D ama ilk dolumda öyle böyle değil parmağınızı sokamazsınız haşlanır hemen
ondan sonra kar altına balkona şortla çıkar sigara içerdim gram üşüme yok

Çevrimdışı murat

kaz dağları altınoluk geçtikden sonra muhteşem bir doğa Küre dağlarıda çok güzel ama orada doğa biraz daha serttir.
birinde karadeniz iklimi diğerinde ege iklimi hakim bence birbiriyle tartılmaz her iki bölgede kendine özgü doğa harikası
kaz dağlarında içerlere dağ köylerine çıktınmı @MURAT
Küre dağlarıda sularıyla şelaleleriyle bambaşka bir yer

yok abi ben hep kıyısında kenarında dolaştım her yerde söylenen buranın havası muhteşem kaz dağlarının havası buraya vuruyor.oksijen deposu vs.o hava bana hiç gelmedi, dağına çıkmak lazım sanırım.

Çevrimdışı mylife1903

Yok abi rusca rusyada ogrenilir. Ama
Ukraynaca bize daha yatkin nbu rus r sini balansoyleyemiyorum. Acik sh var onda olmuyor. Bulgarlar gibi tek sh var bende. Tatli bir aksan kufur dtmeye baslayinca ise kafkasyadan mi diyorlar ahaha

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rusça kursu araştırıyorum vakti ayarlarsam yabancı hoca olan bir kursa yazılacağım abi  :naughty:

Çevrimdışı murat

murat abi, kaz dağları tamamen enfes Balıkesir ve Çanakkale ilini kapsar sıradağlar şeklindedir, eteklerinde birçok güzel tarihi yer vardır. Mesela Zeus altarı var bir manzarası var öyle böyle değil onun dışında Hasan boğuldu şelalesi, mıhlı şelalesi, Yeşilyurt köyü vesaire birçok yer var, mükemmel kısaca bu resim zeus altarı @MURAT abi manzara enfes.
ben güzelliğinden bahsetmedim havasını şeyettim.askerliğimi çanakkalede yaptım.gitmediğim ilçesi yoktur.her gittiğim yerdede havasını överlerdide ben bir fark göremedim abartılacak gibi.etrafında nereye gitsen havası övülür ,adetten demekki  :icool:

Çevrimiçi Necmi

@Mehmet Ali C.  bir şeyler kanıtlamak için buraya resim atıp durma döverim bak :bandit:
bu arada çüşş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C.  bir şeyler kanıtlamak için buraya resim atıp durma döverim bak :bandit:
bu arada çüşş
özür dilerim abarttığım için  bir daha olmaz Necmi abi  :iblush:

Çevrimdışı tangaz

bu arada çüşş

abi sesli hayır hayır yüksek sesli güldüm, yan odadakiler bizim müdür gene kafayı kırdı diyorlardır kesin  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Rusça kursu araştırıyorum vakti ayarlarsam yabancı hoca olan bir kursa yazılacağım abi  :naughty:

dil dile değmeden dil öğrenilmez diyordu bir çin atasözü orjinal metni @mylife1903 girer birazdan, yabancı hoca dikkat et de igor falan olmasın  :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Dogum gununde 2 saat animasyin 600$ abi. Fragman yani
Ben benim cocugun dogum gunune elza ile annayi almistim ama dogru cocuk animasyonu 6kat ucuzdu

Allah'tan bizimki erkek, 600 $ ne 2 saati yaw.  :lol:

Çevrimdışı Orhan_

Bugünün gömme konusu futbolcular değil neyseki :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

bu arada çüşş

Mehmet Ali naif çocuk abi, İstanbul fotoğrafı diye atmış onu.  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugünün gömme konusu futbolcular değil neyseki :evillol:

Bir ara @sosyalkartal vardı, onu iyi gömüyorduk.

Transfer dönemi gelse de, 2-3 tane çaksak.

Çevrimdışı tangaz

Bir ara @sosyalkartal vardı, onu iyi gömüyorduk.

Transfer dönemi gelse de, 2-3 tane çaksak.

soysalı özledim ben iyi çocuktu  :D

Çevrimiçi Necmi

yok abi ben hep kıyısında kenarında dolaştım her yerde söylenen buranın havası muhteşem kaz dağlarının havası buraya vuruyor.oksijen deposu vs.o hava bana hiç gelmedi, dağına çıkmak lazım sanırım.

bir yerde orman varsa zaten oksijen deposudur. Kaz dağı olmuş küre olmuş ne farkeder.
kaz dağları çam ormanları iğne yapraklı asırlık ağaçlar küre daha çok orman ağaçları var son baharı ayrı güzel
ilk baharı ayrı güzel birde her yer şelele dereler küre gerçekten doğa harikası bir yer Kaz dağları daha bir orman
dağa çıktığında burnunun direği sızlar yanar burnun nefes alırken @MURAT

Çevrimdışı tangaz

sevgili dostlar ben kaçıyor, 3 gün kadar pek giremem buralar size emanet.  :bye:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@mylife1903  @Yunus Emre Dökmeci müjdemi isterim @7 sanırım futbolu burda bırakacak
2 yıllık yeni sözleşme yapılacakmış kendisiyle.
Kanatlarımız içerisinde en iyisi olduğunu düşünürsek daha iyisi gelene kadar kalması mantıklı
Yeni kanat gelince de oyuna sonradan girip baya katkı verir diye düşünüyorum
Ama bunu ona iyi anlatmaları lazım yoksa suratsızlık yapınca takımı da bozuyor çünkü
:super: :super: :super:

Beşiktaşin cocugu !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

sevgili dostlar ben kaçıyor, 3 gün kadar pek giremem buralar size emanet.  :bye:

Hadi selametle.

şaka maka derken en iyi bölgemiz defansımız bu sezon.
Diğer her pozisyonda sıkıntılarımız.
:bandit:

Senin bahsettiğin oyun zekası değil, yaratıcılık oluyor.

Yoksa Beşiktaş formasıyla izlediğim oyun zekası en yüksek 2 oyuncu Zago ve Giunti'ydi.
Guinti neydi abi oyle ya

Tam bir Iltalyan aygiri idi , oylesi bir daha gelmez bu Ülkeye , Efsaneydi resmen..

Sonra da Çin'de ya da Tayland'da 1 dolara mal ettikleri ayakkabıları bize 70-80 dolara kitliyorlar.
Kesinlikle oyle abi yalniz Bu Turkiyeye gelenler oyle

Cin veya Tayland da urettikleri 2.ci kalite Urunleri Turkiye ve diger 3.cu Dunya Ülkelerine gönderiyorlar

Avrupa ya ise Almanya da uretilen 1.ci sinif ( kalite ) ürünleri gönderiyorlar

Ben Adidas alacagim zaman Babama siparis veriyorum o gelirken getiriyor Almanya dan :icool: :icool:

Sizde oyle yapin , ustelik orada daha ucuz buradaki fiyata gore hemde 1.ci kalite

Biz burada 2.ci kaliteye onlarin 1.ci kaliteye odediginden daha fazla para oduyoruz :tabe: @tuncaboylu

Etiketler: