Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143734 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

20 değil 25 kağıdı veren formülü de yazmıştım ama gene eksik okumuşsun @Necmi abi seni de sanırım isviçre alplerinde bir detoksa gönderme vakti gelmiş  :D
Geyik kani lazim. 10 yas genclesir

Çevrimdışı Bishamon

Gelecek sene Napoli kanatlarından birini almak lazım tam aradığımız tipte adamlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yok ben seyretmemişdim  tam sopalık şimdi filmi izlerken gözler amca arayacak :bandit:
geldi aklımıza soktu filminde içine etti. :bandit:
abi bu görüntü için film mi izlenir yahu, birazcık sanata saygı lütfen  :)

Çevrimdışı mylife1903

bak bu denenebilir aslında bu çocukları tektek değil de ikili üçlü kombinasyonlar halinde alıp rehabilite edebiliriz @Mehmet Ali C.
Yok abi daha kotu sonuc verir. Bunlarin karilari tartisir. Sonra baslarlar onun karisindan luyi fitin canta var bana da al. Adam gidip alir yok ben erme canta istiyorum falan
Sonra bu cocuklari oynatmaz o cadaloz karilar.
Sosa ile gomezin hanimlari bunlarin yaninda fatmagul gibi kalir. Bunlar varya sikaylir vayti bile cebinden cikartir.

Çevrimdışı murat

Ucuza kaçalım Kaz dağlarına gönderelim abi Alpler'den sonra dünyanın en fazla oksijen üreten dağı  :evillol: :evillol:
bu kaz dağları bana biraz hikaye gibi geliyor.şimdi kaz dağlarınıda karadeniz küre dağlarınıda görmüş biri olarak beni çok şeyetmedi :icool:

Çevrimiçi Necmi

İnşallah kafidir tabiki. Dileğim o, çünkü bu şekilde ancak iyi paralara gidebilir gidecekse. Yoksa bize de verim sağlamaz. Sosa dememin amacı, Pas alış verişleri, Sosa'nın koşuları ve Ozi'ye boşluk açması. Tabi Mario Gomez'in de her futbolcuya katkısı vardır. Takımın forvet hariç gerisi iskelet olarak aynı iken Ozi'nin bu performansı göstermesi, aklıma Sosa'yı getiriyor. Fakat toparlayabilir, göreceğiz yakında belli olacak.
abartıyorsun bence ozi ne zaman oynadıda kötü oldu anlamadım :alala:
zaten şampiyonadan gelen hiç bir oyuncu iyi başlamıyor sezona bütün avrupada bu böyle
bir takım değiştirenlerde haraket oluyor. Boşluk açma diyorsan abou ve talisca bu işi çokda iyi yapar
pas oyunu diyorsan bana geçen sene ozi ve sosanın içinde olduğu üçgenleri bir göstersene jenerik olan
o paslı gollerimizi bir incele istersen bak bakalım hangisinin içinde sosa var :D
Sosa katkısını sosa gomez ikileminde düşünmek gerekiyor. Bence sosa çok abartılıyor tamam geçen sene
şampiyonluğa büyük katkı vermiş bir oyuncuydu. ama bu senin söylediğin şekilde değildi bence
Bu arada oyuncularımıza haksızlık etmeyelim performans sonuç ilişkisinde geçen senenin gerisinde değiliz
tam tersi ilersindeyiz. Rahatsız olduğunuz kısım geçen seneden farklı olarak oyunu ilerde değil geride kurmamız
daha olgun oyuna dönmemiz geçen sene heyecanlıydı ama panik oyunu vardı. Bu oyun değişkenliğinin nedeni
sosa gomez yokluğu değil Şenol hoca zaten sinyalleri vermişti önümüzdeki sene takım savunmasına ağırlık vereceğini
söylemişti şu anda takımın yaptığıda bu geride takım savunması şimdi savunmada oturmaya başladı bunu ilerki maçlarda
daha ileri taşıyıp dengeyi bulacaktır. Hücum hattımızın bu kadar oyundan düşmesinin ana nedeni bu geçen sene
rakip sahada top çevirirdik bu sene kendi sahamızda top çeviriyoruz ve geçen senedekinden çok daha zor bir taktikle oynuyoruz
ama etki olarak aslında geçen seneden bir farkımız yok hatta dahada etkiliyiz diyebiliriz çünkü geçen sene çok pozisyon az gol
oluyordu bu sene az pozisyon çok gol şeklinde gidiyor. Geçen sene 5-6 pozisyonda bir gole ulaşırken bu sene 3-4 pozisyonda bir gole
ulaşıyoruz 42 gollük pozisyonumuz varmış ve 14 gol attık bu 3 pozisyondan birini gol yaptığımızı gösteriyor. Pozisyon sayısı
arttıkça gol sayısıda artacak hiç belli olmuyor ama geçen seneden daha golcü bir takımız aslında.

Çevrimdışı tangaz

Yok abi daha kotu sonuc verir. Bunlarin karilari tartisir. Sonra baslarlar onun karisindan luyi fitin canta var bana da al. Adam gidip alir yok ben erme canta istiyorum falan
Sosa ile gomezin hanimlari bunlarin yaninda fatmagul gibi kalir. Bunlar varya sikaylir vayti bile cebinden cikartir.

abi şimdi konu uzmanı olarak senin yanında söz söylemek bize düşmez zaten ama slav kızları da iyidir hoştir bee :utan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o zaman hiç bulaşmayalım abi :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

Bence en iyisi @mylife1903 abimizin taktiği 2-7-1

Tolga
         Utku Fabri
   İnler Atiba Necip Tolgay
       Ozi Talisca Q7
             Abou
Diyorum en super taktik bu taktik. Dunyanin butun meshurlari bu taktigi kullanir.
Ingiltere kirali, rahmetli baskan kenedi, tacsiz kiral pale, bekinbayer, kaleci mayer, nadya komanachi, frijit bardo hepsi basarilarin bu taktige borclu.

Turkiye lginde heriflerin tek forvetini geride 4kisi ile beklemeye gerek yok. Agzina odunla vura vura ortasahada bitiril isi hemen sokusturacaksin golleri sonra dagiliyor 2-3 tane daha atacaksin bitirceksin maci. Hatta briegel zamani gibi topu uzun atacaksin rakibin kazma stoperine o sisirincw hemen alip blitzkrieg yapacaksin.
En iyi taktik budur kalede tolga ile gol yemez bu takim. Lucescu v2 yapip isletim sistemini de briegelv2016 yaptin mi 34 macta 30 galibiyet kesin.  :halay:

Çevrimdışı tuncaboylu

bi ara @tuncaboylu yuda isviçre alplerine yollayacaktım ama o da nazlanmıştı  :evillol:

Boşver Alpleri @tangaz, Odessa'ya yolla önce.  :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

ne yapayım dağda ayılarlamı uğraşayım bu yaşta siz beni kaplıcası olan bir yere gönderin

şöyle sıcak sıcak suya gömüleyim sıpa merkezide olsun ama :D

finlandiya olabilir :alala:  fin hamamı iyidir. Türk hamamı sorunlu oluyor. Havuz buz gibi :bandit:
Ahahah @Necmi abi bakiyorum benim gibi yazmaya baslamisin sipayi.
Rus banyosu abi en saglami. Yazin saunayi patlatmasak kisin iyi keyif yapacaktik. 125 derece gosteren isi olcer vardi oyle bir yuklemisizki kazani sicakligi gosterecem derken patlamisti o. 2 saat o sicaktanoturunca yeni bir insan olmustum. Hala terlemiyorum

Çevrimdışı murat

Diyorum en super taktik bu taktik. Dunyanin butun meshurlari bu taktigi kullanir.
Ingiltere kirali, rahmetli baskan kenedi, tacsiz kiral pale, bekinbayer, kaleci mayer, nadya komanachi, frijit bardo hepsi basarilarin bu taktige borclu.

Turkiye lginde heriflerin tek forvetini geride 4kisi ile beklemeye gerek yok. Agzina odunla vura vura ortasahada bitiril isi hemen sokusturacaksin golleri sonra dagiliyor 2-3 tane daha atacaksin bitirceksin maci. Hatta briegel zamani gibi topu uzun atacaksin rakibin kazma stoperine o sisirincw hemen alip blitzkrieg yapacaksin.
En iyi taktik budur kalede tolga ile gol yemez bu takim. Lucescu v2 yapip isletim sistemini de briegelv2016 yaptin mi 34 macta 30 galibiyet kesin.  :halay:
kalecisiz 3 stoper kaleciyle çıksak nasıl olur. kaleci yok  tolga fabri utku önüne 7 ortasaha 1 de golcü.

Çevrimdışı tangaz

Boşver Alpleri @tangaz, Odessa'ya yolla önce.  :lol: :lol:

odessayı göstereceğim sana boş bir anımda didikleyeceğim daha iletilerini bunlar iyi günlerin  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

İstanbul'un sırtları çok güzel, di mi Mehmet Ali.  :evillol: :evillol:

İstanbul nerede?  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi kıymetimizi bilmedin ciddiye almadın yoksa ben seni şu filmin çekildiği sağlık merkezine isviçre alplerine yollayacaktım  :bandit:
O kadar sipa hamam sauna gordum boylesini gormedim. Reklam seysi olmasin bu.

Yazdim mi hatirlamiyorum. Komsunun kizinin dogum gunu vardi cocugu birakmaya gittim
Dedim ne atrakeiyon olacak
Abi dedi winx cagirdim ben
Ooo dedim super benim kiz floranin hastasi
O ara kapi acildi
Ohaaa
Allahim
Onney
O nasi peri
Derken ulan dedim bu ne
3 tane hatun girdi flora, tekno, stella boy ortalamadi bizim basketbol takimindan uzun topuklularla 2m falan hatunlar.
Lan kendime gelince kkmsuya diyorum ulan manyak misin
Salak herif bunlar cocuk animasyonu winx degil boyle daha yasca olgun kiz cocuk sahibi insana hitap eden animasyon, ayi ayimasyona cevirdin burayi
Abi nerden bileyim dedi internetten winx falan dedim cikan njmarayi aradim dedi
Ulan dedim sen ver bana o numarayi baska da arama, siil sil dedim
O ara bunun karisi geldi en kucuk rus kadin gordugum kendisi 1.60 boyund falan herhalde
Ahahah bir bakisi vardi.
Dedim yenge ben kacar cocuk size emanet yoksa elimden bir kaza cikacak burda.
Ahaha zavalli kadin dedi bekle beklengitme yoksa benim elimden bir kazancikacak. Al bu herifi hzak tut sunlardan ahaha
Adam da hala diyor simdi anladim neden bu kadar
Pahali oldugunu
Olm dedim bu para sadece fragman sen filmde oynamaya kalksan ne tutar

Çevrimiçi Necmi

bu kaz dağları bana biraz hikaye gibi geliyor.şimdi kaz dağlarınıda karadeniz küre dağlarınıda görmüş biri olarak beni çok şeyetmedi :icool:
kaz dağları altınoluk geçtikden sonra muhteşem bir doğa Küre dağlarıda çok güzel ama orada doğa biraz daha serttir.
birinde karadeniz iklimi diğerinde ege iklimi hakim bence birbiriyle tartılmaz her iki bölgede kendine özgü doğa harikası
kaz dağlarında içerlere dağ köylerine çıktınmı @MURAT
Küre dağlarıda sularıyla şelaleleriyle bambaşka bir yer

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mylife1903

abi şimdi konu uzmanı olarak senin yanında söz söylemek bize düşmez zaten ama slav kızları da iyidir hoştir bee :utan
Rusca bilmeyince evet abi cok iyiler cok hoslar

Çevrimdışı tangaz

O kadar sipa hamam sauna gordum boylesini gormedim. Reklam seysi olmasin bu.

Yazdim mi hatirlamiyorum. Komsunun kizinin dogum gunu vardi cocugu birakmaya gittim
Dedim ne atrakeiyon olacak
Abi dedi winx cagirdim ben
Ooo dedim super benim kiz floranin hastasi
O ara kapi acildi
Ohaaa
Allahim
Onney
O nasi peri
Derken ulan dedim bu ne
3 tane hatun girdi flora, tekno, stella boy ortalamadi bizim basketbol takimindan uzun topuklularla 2m falan hatunlar.
Lan kendime gelince kkmsuya diyorum ulan manyak misin
Salak herif bunlar cocuk animasyonu winx degil boyle daha yasca olgun kiz cocuk sahibi insana hitap eden animasyon, ayi ayimasyona cevirdin burayi
Abi nerden bileyim dedi internetten winx falan dedim cikan njmarayi aradim dedi
Ulan dedim sen ver bana o numarayi baska da arama, siil sil dedim
O ara bunun karisi geldi en kucuk rus kadin gordugum kendisi 1.60 boyund falan herhalde
Ahahah bir bakisi vardi.
Dedim yenge ben kacar cocuk size emanet yoksa elimden bir kaza cikacak burda.
Ahaha zavalli kadin dedi bekle beklengitme yoksa benim elimden bir kazancikacak. Al bu herifi hzak tut sunlardan ahaha
Adam da hala diyor simdi anladim neden bu kadar
Pahali oldugunu
Olm dedim bu para sadece fragman sen filmde oynamaya kalksan ne tutar

abi üçü değilde sadece flora ya da stellayı şeyetsek kaça patlar bizim doğumgünü partisi  :utan

Çevrimdışı mylife1903

kalecisiz 3 stoper kaleciyle çıksak nasıl olur. kaleci yok  tolga fabri utku önüne 7 ortasaha 1 de golcü.
Tolganin ayaklar kotu abi yoksa asiri adamligi yuzunden libero oynatacaktim

Çevrimdışı tangaz

Rusca bilmeyince evet abi cok iyiler cok hoslar

abi sorun yok o zaman ne deseler ben ya "da" diyecem ya da "davaydavay" o nedenle beni severler die düşünüyorum ama son söz senin tabii  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

murat abi, kaz dağları tamamen enfes Balıkesir ve Çanakkale ilini kapsar sıradağlar şeklindedir, eteklerinde birçok güzel tarihi yer vardır. Mesela Zeus altarı var bir manzarası var öyle böyle değil onun dışında Hasan boğuldu şelalesi, mıhlı şelalesi, Yeşilyurt köyü vesaire birçok yer var, mükemmel kısaca bu resim zeus altarı @MURAT abi manzara enfes.
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 16:34:45 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Mehmet Ali C. Abicim napıyosun? :evillol:

+18 ibaresi koyalım başlığa :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

abi üçü değilde sadece flora ya da stellayı şeyetsek kaça patlar bizim doğumgünü partisi  :utan
Dogum gununde 2 saat animasyin 600$ abi. Fragman yani
Ben benim cocugun dogum gunune elza ile annayi almistim ama dogru cocuk animasyonu 6kat ucuzdu

Etiketler: