Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145483 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ucuza kaçalım abi Kaz dağlarına gönderelim abi Alpler'den sonra dünyanın en fazla oksijen üreten dağı  :evillol: :evillol:
ne yapayım dağda ayılarlamı uğraşayım bu yaşta siz beni kaplıcası olan bir yere gönderin

şöyle sıcak sıcak suya gömüleyim sıpa merkezide olsun ama :D

finlandiya olabilir :alala:  fin hamamı iyidir. Türk hamamı sorunlu oluyor. Havuz buz gibi :bandit:

Çevrimiçi Necmi

7-8 e okutalım diye bas bas bağırdım burada Töre'yi ya 1 sene sonra 12 ye okutacağın adamı niye o paraya verelim diyen arkadaşlar vardı :)
ben 5 e razıydım :bandit:
hatta gitsinde ne verirlerse versinler modundaydım :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne yapayım dağda ayılarlamı uğraşayım bu yaşta siz beni kaplıcası olan bir yere gönderin

finlandiya olabilir :alala:  fin hamamı iyidir. Türk hamamı sorunlu oluyor. Havuz buz gibi :bandit:
necmi abi hepsi bir arada Edremit güre diye bir yer var kaz dağlarına yakın termal mis gibi  :D kaz dağların'da ayı pek yoktur kuzey ege'de denize girdin mi bilmiyorum ama girdiysen hiçbir havuz oradan soğuk olamaz abi  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi kıymetimizi bilmedin ciddiye almadın yoksa ben seni şu filmin çekildiği sağlık merkezine isviçre alplerine yollayacaktım  :bandit:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi kıymetimizi bilmedin ciddiye almadın yoksa ben seni şu filmin çekildiği sağlık merkezine isviçre alplerine yollayacaktım  :bandit:

manzara güzelde amcaların ahı gitmiş vahı kalmış abi   :ebebe:

Çevrimdışı benyv-

Bu yıl Sosa'dan kazandığımız paradan memnunum oyuncunun yaşı itibariyle. Fakat Oğuzhan'ın performansının bu kadar Sosa'ya bağlı olduğunu yönetim de dahil kimse tahmin edemedi. Tahmin edilebilseydi Lazio'ya 15 m euro'ya satılırdı zaten. Tabi toparlama olasılığı var yine de eğer Şenol hoca 2 yönlü orta saha kurgusunu Oğuzhan'a göre oturtabilirse. Umarım bu işten zararlı çıkmayız ve piyasası bitmez. Töre ise bize oynadığında genellikle faydalı olmuş ve kafa yapısını değiştirirse hala çok büyük potansiyeli olan bir oyuncu. Onu elimizden çıkarmadan önce, çıkaracağımız tonla gereksiz kanat oyuncumuz var şu anda.

Çevrimiçi Necmi

@tangaz senin kıymetini bilmezmiyim hiç  :o_o:

Çevrimdışı tangaz

@tangaz senin kıymetini bilmezmiyim hiç  :o_o:

bi ara @tuncaboylu yuda isviçre alplerine yollayacaktım ama o da nazlanmıştı  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Bu yıl Sosa'dan kazandığımız paradan memnunum oyuncunun yaşı itibariyle. Fakat Oğuzhan'ın performansının bu kadar Sosa'ya bağlı olduğunu yönetim de dahil kimse tahmin edemedi. Tahmin edilebilseydi Lazio'ya 15 m euro'ya satılırdı zaten. Tabi toparlama olasılığı var yine de eğer Şenol hoca 2 yönlü orta saha kurgusunu Oğuzhan'a göre oturtabilirse. Umarım bu işten zararlı çıkmayız ve piyasası bitmez. Töre ise bize oynadığında genellikle faydalı olmuş ve kafa yapısını değiştirirse hala çok büyük potansiyeli olan bir oyuncu. Onu elimizden çıkarmadan önce, çıkaracağımız tonla gereksiz kanat oyuncumuz var şu anda.
ozi sakatlıktan çıksada dediğin gibimi anlasak neye göre sosaya bağlı
adam oynamadı doğru dürüst oynadığındada 10 numarada oynadı sosa varkende 10 da başarılı
olamazdıki. ozi performansının bence sosa ile ilgisi yok yerine çek gene aynı performansı verir
ozi performansında olcay çok daha önemli bir oyuncu.

Çevrimdışı tangaz

sevgili @Mehmet Ali C. dilimiz döndüğünce bişiler söylüyoruz sana ama nafile ne ara gördün amcaları kardeşim  :ebebe: ondan sonra yok kayseri yok yalnızım vbvb.

Çevrimiçi Necmi

amcalar nerde :alala:  :D

Çevrimiçi Necmi

sevgili @Mehmet Ali C. dilimiz döndüğünce bişiler söylüyoruz sana ama nafile ne ara gördün amcaları kardeşim  :ebebe: ondan sonra yok kayseri yok yalnızım vbvb.
yok adam olmaz bu ben bu film afişine o kadar baktım  @Mehmet Ali C. demese
amca falan görmezdim :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ahahahah abi  :D manzara güzel ama bozuyorlar gözlerim çok iyi görür :busted_cop: kayseriyi boş ver abi  :ebebe: genel bir yalnızlık var burada sorun başka  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

ozi sakatlıktan çıksada dediğin gibimi anlasak neye göre sosaya bağlı
adam oynamadı doğru dürüst oynadığındada 10 numarada oynadı sosa varkende 10 da başarılı
olamazdıki. ozi performansının bence sosa ile ilgisi yok yerine çek gene aynı performansı verir
ozi performansında olcay çok daha önemli bir oyuncu.

katılıyorum sadece olcay değil iyi gününde olduğunda en iyi töre ile anlaşıyordu. töre içeri kat ederek oynadığı için ozi ile al ver işlerini güzel yapıyorlardı. ozinin ilacı formda ve içe kat ederek oynayan kanatlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

amcalar nerde :alala:  :D
ne yapalım detaycı adamım gözümden kaçmaz bunlar benim  :kop: Necmi abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sniper gibi göz var bende Necmi abi gencim daha yeni 26 oldum   :iblush: :iblush:

Çevrimdışı tangaz

abi sen afişte görememişsin ben filmi izledim amcalardan mehmet ali söyleyene dek haberdar değildim  :kop:

Çevrimiçi Necmi

katılıyorum sadece olcay değil iyi gününde olduğunda en iyi töre ile anlaşıyordu. töre içeri kat ederek oynadığı için ozi ile al ver işlerini güzel yapıyorlardı. ozinin ilacı formda ve içe kat ederek oynayan kanatlar.
doğrusun ozi için atiba olcay töre cenk kafidir. Şimdi büyük ihtimalde Abou ve talisca bu çarkın içine girer
bundan sonra böyle her lafına destek :sombrero:

Çevrimiçi Necmi

abi sen afişte görememişsin ben filmi izledim amcalardan mehmet ali söyleyene dek haberdar değildim  :kop:
yok ben seyretmemişdim  tam sopalık şimdi filmi izlerken gözler amca arayacak :bandit:
geldi aklımıza soktu filminde içine etti. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

sniper gibi göz var bende Necmi abi gencim daha yeni 26 oldum   :iblush: :iblush:
hımmm  :alala:  iyide pekde genç gibi durmuyorsun :bandit:

Çevrimdışı benyv-

doğrusun ozi için atiba olcay töre cenk kafidir. Şimdi büyük ihtimalde Abou ve talisca bu çarkın içine girer

İnşallah kafidir tabiki. Dileğim o, çünkü bu şekilde ancak iyi paralara gidebilir gidecekse. Yoksa bize de verim sağlamaz. Sosa dememin amacı, Pas alış verişleri, Sosa'nın koşuları ve Ozi'ye boşluk açması. Tabi Mario Gomez'in de her futbolcuya katkısı vardır. Takımın forvet hariç gerisi iskelet olarak aynı iken Ozi'nin bu performansı göstermesi, aklıma Sosa'yı getiriyor. Fakat toparlayabilir, göreceğiz yakında belli olacak.

Çevrimdışı tangaz

:eyes

Çevrimiçi Necmi

ahahahah abi  :D manzara güzel ama bozuyorlar gözlerim çok iyi görür :busted_cop: kayseriyi boş ver abi  :ebebe: genel bir yalnızlık var burada sorun başka  :ebebe: :ebebe:
valla o afişde amca görüyorsan bence senin gözler iyi görmüyor bir doktora görün
psikiyatristde olabilir onlarda böyle durumlarda gözleri tedavi edebilir :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hımmm  :alala:  iyide pekde genç gibi durmuyorsun :bandit:
nasıl anladın Necmi abi  :alala:

Çevrimdışı tangaz

yok ben seyretmemişdim  tam sopalık şimdi filmi izlerken gözler amca arayacak :bandit:
geldi aklımıza soktu filminde içine etti. :bandit:

abi filmi izlemene gerek yok filmin son 15-20 dk.sında kainat güzelini canlandıran ablanın kaplıcada süzüldüğü 30 saniyeyi çıkar elinde bişey kalmıyor. bol ödüllü sanat filmi die izledim biterken tüküreyim böyle sanatın içine diyordum  :D

Etiketler: