Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9148952 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Haftasonu gelsin artık. İyi sabahlar forum :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi ne yaptın ya ben çok alkol almamki  sadece çok şeker ve kalorili olduğunu söylemiştim keyif adamıyım güzel zamanlarda çok severim o ayrı galibiyet kutlaması mesela olcayın atıp 3 2 kazandığımız fener maçından sonra 1 şişe şarap içmiştim :)  yediğimiz yiyeceklerden şeker almak en mantıklısı patates,muz ve diğer besinlerden almak en iyisi  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Haftasonu gelsin artık. İyi sabahlar forum :uyucam:
@Yusuf Tekeli  vampirella dostum senin sorunun ne sabaha kadar neden bekliyorsun :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abi şu siyah& kırmızı forma çok güzel di ya.

İnşallah seneye de böyle kaliteli güzel forma çıkartılır.

Gerçekten efsaneydi  :)

Cok şükür kolleksiyonumda var :super:

Gerçekten cok guzel bir forma ve cok kaliteli belki 50 sefer yıkanmıştır hala ilk günkü gibi sanirim Adidasin o sene 1.ci sinif olarak urettigi ozel forma idi bu forma :tabe:

Tarihimizin en guzel formalarindan biri bence

100.cu yıldaki Siyah - Beyaz , Cubuklu , Beyaz , Gri , 2004 de ki Kareli , 2012 deki Cubuklu , Beyaz ve Kirmizi , 2015 deki Siyah ve gecen sezonun siyahi favorilerim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

@Yusuf Tekeli  vampirella dostum senin sorunun ne sabaha kadar neden bekliyorsun :busted_cop: :busted_cop:
Genç adam ne karışıyon :D

Çevrimdışı tangaz

günaydın beyler yiyelim içelim güzelleşelim ama azar azar hepsinden ve belli saatten sonra değil  :D dün sabah pişmaniye ile başlayan şeker mevzuu içinden çıkılmaz bir hale dönüşecek bu gidişle  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Forumda gönüllü olarak nobet tutuyor :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın Arena :)
Ne gunaydini yahu. Yemek saati bende. Yeminlen sikildim haaa havada sogudu -4 -5 artik gunduzleri.
Soyle gayseride bir isinsak 4 5 gollu bir galibiyet alsak

Çevrimdışı tangaz

Ne gunaydini yahu. Yemek saati bende. Yeminlen sikildim haaa havada sogudu -4 -5 artik gunduzleri.

abi hava soğuduysa yangın merdivenini kullan sıcaktır şimdi  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

-4 -5 off en sevdiğim hava :D

Çevrimdışı tangaz

araban kapalı garajda mı? değilse şayet sabah kalkıp güne camlardaki gereksiz buzu kazıyarak başlamanın nesini seviyosun yahuu  :D

Çevrimdışı tangaz

toni kroos madridle olan kontratını 2022ye kadar uzatmış yıllık geliri 20 milyon yuro olacakmış  :o_o: iyice işin suyunu çıkardılar  :money:

Çevrimdışı mylife1903

araban kapalı garajda mı? değilse şayet sabah kalkıp güne camlardaki gereksiz buzu kazıyarak başlamanın nesini seviyosun yahuu  :D
Benim araba garajda abi sicacik motorunu sokmeye basliyorum. Hanim arabada da alarm var ivan2015 model. Otoparkin gece bekcisi afganistan gazisi ivana 75cent veriyorum butun kis arabayi 2 saatte bir 15 dakika calistiriyor. En super cozum. Alarm da var otomatik motor sicakligi eksi yirmiye dusunce calisiyor.
Yok abi benim oncam,direksiyon ve koltuklar isitmali kisin oturunca antalya gibi oluyor ici. Komsular kaziyor ama butun gun

Çevrimdışı tangaz

Benim araba garajda abi sicacik motorunu sokmeye basliyorum. Hanim arabada da alarm var ivan2015 model. Otoparkin gece bekcisi afganistan gazisi ivana 75cent veriyorum butun kis arabayi 2 saatte bir 15 dakika calistiriyor. En super cozum. Alarm da var otomatik motor sicakligi eksi yirmiye dusunce calisiyor.
Yok abi benim oncam,direksiyon ve koltuklar isitmali kisin oturunca antalya gibi oluyor ici. Komsular kaziyor ama butun gun

ben işe şirket otosuyla geldiğim için ve şirket otolarıda boş modeller olduğu için öyle öncammış aynaymış falan ısıtma yok tabii sabahları kazı dur arada fısfıs alıyorum buz çözücü oda işimi görüyor. sivastayken sıkıldım buz işinden kapalı garajlı eve geçtim yaz başıydı tam kışa girerken tayinim çıktı kapalı garajın sefasını süremedim  :)

Çevrimdışı OrhanAker

Arabayla denemedim abi daha :D 1-2 seneye alınca nasıl olacak o zaman bakarız.
Kasvetli ve soğuk havaları seviyorum abi :D

Çevrimdışı tangaz

Arabayla denemedim abi daha :D 1-2 seneye alınca nasıl olacak o zaman bakarız.
Kasvetli ve soğuk havaları seviyorum abi :D

hımm kurt stayl diyorsun yanii  :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi totem yok kayseri maçında akışına bırakmak lazım ters teper falan nemize lazım  :D soğuk havayı hiç sevmem  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ankara'da -15'i de seversin artık az kaldı şöyle 1 aya iyice soğuklar başlar geçen sene ocakta eğitime gitmiştim 1 ay Kızılay'da misafirhaneye dönerken soğuktan bayılıyordum leş valla leş en güzeli İZMİR ama bazen öldürüyor adamı kışın Ankara'dan beter zamanları var :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı İhsan

Cok şükür kolleksiyonumda var :super:

Gerçekten cok guzel bir forma ve cok kaliteli belki 50 sefer yıkanmıştır hala ilk günkü gibi sanirim Adidasin o sene 1.ci sinif olarak urettigi ozel forma idi bu forma :tabe:

Tarihimizin en guzel formalarindan biri bence

100.cu yıldaki Siyah - Beyaz , Cubuklu , Beyaz , Gri , 2004 de ki Kareli , 2012 deki Cubuklu , Beyaz ve Kirmizi , 2015 deki Siyah ve gecen sezonun siyahi favorilerim

bende bu forma kaybettiğimiz ve izlediğim maç sonrası yıkanıyor.
En son içerde 2-0 Akhisar mağlubiyetten sonra yıkanmıştı...  :ebebe:

100yıl formasından sonra (futbolcuların isimleri olan forma) en çok bendiğim forma
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

abi hava soğuduysa yangın merdivenini kullan sıcaktır şimdi  :icool:
Aksamlari yangin merdivenindeyim abi interneti de guclendirdim tablet merdivenden yakaliyor ohh mis.

Çevrimdışı mylife1903

ben işe şirket otosuyla geldiğim için ve şirket otolarıda boş modeller olduğu için öyle öncammış aynaymış falan ısıtma yok tabii sabahları kazı dur arada fısfıs alıyorum buz çözücü oda işimi görüyor. sivastayken sıkıldım buz işinden kapalı garajlı eve geçtim yaz başıydı tam kışa girerken tayinim çıktı kapalı garajın sefasını süremedim  :)
Fisfisa gerek yok abi votka koy arabanin cam yikama haznesine ohhh mis. Kafayi burundan ceke ceke gidersin.
Eskiden ben vodkayi koyuyordum ama sonra polisler
Kafa utulemeye basladi, aksamdan kalma kokuyor burasi hesabi, biraktim o isi.

Çevrimdışı tangaz

Fisfisa gerek yok abi votka koy arabanin cam yikama haznesine ohhh mis. Kafayi burundan ceke ceke gidersin.
Eskiden ben vodkayi koyuyordum ama sonra polisler
Kafa utulemeye basladi, aksamdan kalma kokuyor burasi hesabi, biraktim o isi.

biz o işi saf alkolle yapıyoruz onu bulamayınca ispirto da iş görüyor hem alkolden daha ucuz devir ekonomi devri :money:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aksamlari yangin merdivenindeyim abi interneti de guclendirdim tablet merdivenden yakaliyor ohh mis.
orada mı tüttürüyorsun abi :D

Etiketler: