Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9138003 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan

4-3-3 iyidir.
 Ozi   Ati   Tolgay
Talisca  cenk  Abou

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Turgay Demir ve Talisca;

Nazar değdirecek sinir etti beni de :bandit:

Zaten gıcığım son yaptıklarından sonra.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben bu değerlendirmeyi Beşiktaş'ın oturmuş sistemi var oyuncular değişiyor futbol değişmiyor diyenler için yaptım. Atiba Oğuzhan Talisca orta sahası da aynı sistemle oynamali Necip Atiba Tolgay da. Yetenek sınırlı olabilir ama öne doğru oynamamanin pek yetenekle ilgisi yok.

evet oyun değişmiyor zaten bu doğru ancak oyuncular oyunu değiştiriyor atiba geri ve yana oynayan birisi necip'te aynısı olunca pozisyon üretemiyoruz ama oyunumuz aynı.

Oğuzhan olursa atiba'nın yanında o zaman ileriye oluyor işte oyunumuz.

ayrıca yetenekle alakası yok diyonda atiba'nın yanında necip oynuyordu necip ile oğuzhan'ın oyun aklı ve yeteneği bir mi şimdi ?
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2016, 17:16:31 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Kartal Ç

bu sezon geçen yıla göre sanki daha sık sakatlık olmaya başladı. sağlık ekibi yada kondisyonerlerde bir değişiklik falan mı oldu?

Çevrimdışı Mavi Tuna

Maçı anlatan spiker felaket...

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

İyi oynamıyoruz yine. Dan dun dan dun.

Çevrimdışı cisse557

evet oyun değişmiyor zaten bu doğru ancak oyuncular oyunu değiştiriyor atiba geri ve yana oynayan birisi necip'te aynısı olunca pozisyon üretemiyoruz ama oyunumuz aynı.

Oğuzhan olursa atiba'nın yanında o zaman ileriye oluyor işte oyunumuz.
Ben de onu diyorum işte. Yahu hazırlık maçı oynuyoruz Necip biraz dikine oynasana kardeşim 5 yıldır yerinde sayıyor çocuk. Hepsini geçtim insan bam güm dalmaya son verir. Onu bile duzelteyim demiyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben de onu diyorum işte. Yahu hazırlık maçı oynuyoruz Necip biraz dikine oynasana kardeşim 5 yıldır yerinde sayıyor çocuk. Hepsini geçtim insan bam güm dalmaya son verir. Onu bile duzelteyim demiyor

oynayamıyor işte kapasite o kadar.

Bende sana bunu anlatmaya çalışıyorum oyun tarzımız aynı ancak o oyunu oynayacak adam yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

A Pektemek sakatlandı  :money: Çok şaşırmıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı Orhan_

Tosic ortaya top atmayı bilmiyor :D.

Çevrimdışı cisse557

oynayamıyor işte kapasite o kadar.

Bende sana bunu anlatmaya çalışıyorum oyun tarzımız aynı ancak o oyunu oynayacak adam yok.
Geçen seneye göre daha ağır ve yana oynuyoruz. Zamanla düzelmesini umut ediyorum.

Çevrimdışı Kartal Ç

ömeri 60 dakka izledik azcık da hamzayı izleyelim yahu.

Çevrimdışı mellfred

Adriano ikidir koşuda sakatlanıyor. barcalılar onun için kronik sakat demişlerdi  neyseki caner'i almışız yoksa sol kanat haraptı bu sene

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolgay geride daha iyi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hakemleri çok arıyoruz heralde  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yasin02

Futbolda geri pas yasaklanmalı
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı mellfred

başaksehir bizden daha derli toplu hücuma çıkıyor

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2016, 17:29:02
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Ömer, bi rövaşata  yada vole atsa da kendiside rahatlasa bizde rahatlasak.  :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben aras'ı tercih ederim.
Arası hoca silmiş gibi görünüyor forma şansı pek bulamaz.

Çevrimdışı Yasin02

Talisca şu son pasları güzel atabilse keşke
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriano ikidir koşuda sakatlanıyor. barcalılar onun için kronik sakat demişlerdi  neyseki caner'i almışız yoksa sol kanat haraptı bu sene
Belli olmaz daha ufak bir sakatlık yaşadı bugünde tedbiren oyundan çıktı...

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Etiketler: