Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9142596 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Efendi Beşiktaş tişörtleri yok satıyor...
6 saatte 1 milyon TL lik satış...
#EfendiBeşiktaş

Bu arada millet nerde yahu :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

#EfendiBeşiktaş

Ben traştaydım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Medya tarafında formsuz olarak gösterilen Cenk Tosun ve aynı medya tarafından kral ilan edilen Eren Derdiyok.

Not:Cenk Tosun sadece ikili mücadelerde Eren'in gerisinde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

#EfendiBeşiktaş

30 tl tanesi 6 saatte 33333 tane nasıl satılabilir kim yazıyor bunları bence doğru bir haber değil kim demiş bunu ?

30 tl tanesi 6 saatte 33333 tane nasıl satılabilir kim yazıyor bunları bence doğru bir haber değil kim demiş bunu ?

Neden satilamasin Türkiye genelinde 80 e yakin hatta daha fazla Kartal yuvasi var

6 saatte 33.000 tişört satilir satamazsak kapatıp gidelim zaten

Bide sanirim bugün Adrianonun imza gunu varmış staddaki yuvada , Sadece orada 10.000 den fazla tisort satimistir
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2016, 21:58:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Dr.Zeck

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Neden satilamasin Türkiye genelinde 80 e yakin hatta daha fazla Kartal yuvasi var

Bide sanirim bugün Adrianonun imza gunu varmış staddaki yuvada , Sadece orada 10.000 den fazla tisort satimistir
Bana zor gbi geliyor satılmasın mı dedik sanki kafama yatmadı ondan şey ettim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Kvp sigara gibi bagimlilik yapiyor hastalik yahu diyorum ta oda bozdu Gecen sene biraktim izlemeyi

Ama yeni sezon cok bomba olacak gibi geliyor bana bi bakacam begenmezsem.yine izlemem

Ben cok dizi izlemem hikayeyi , Icerigi ve surukleyiciligi cok onemli zor beğeniyorum , 1-2 bolum izleyip bu ne lan diyip biraktigim cok dizi var

Ama Takılı kalıp basindan Final yapana kadar izledigim cok dizi de var diyorum ya Icerik , hikaye ve surukleyilicik , heyecan bunlar cok onemli
Kvp 5 yıl izledim bıraktım dizi izlemeyi sevmem bende alışkanlıkn yapmıştı şu an poyraz karayeli tavsiye ederim İskender büyük var Bahri baba rolünde (mafya)poyraz komser bahrinin kızına aşık oluyor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kvp 5 yıl izledim bıraktım dizi izlemeyi sevmem bende alışkanlıkn yapmıştı şu an poyraz karayeli tavsiye ederim İskender büyük var Bahri baba rolünde (mafya)poyraz komser bahrinin kızına aşık oluyor.
Abi diziyi bilmemde kız bayağı başarılı

Çevrimdışı tuncaboylu

Feda t-shirtleri 1 senede 150 bin satılmıştı. 6 saatte 33 bin rakamı doğruysa, buvekstrem bir şey.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Aras'ı izleyen oldu mu? İlk 11'de başlamış galiba.

Çevrimdışı LuceGel

Abi diziyi bilmemde kız bayağı başarılı

Dizi rating rekorları kırıyor Poyraz rolündeki İlker Kaleli ve oğlu çok daha başarılı.Bide Bahri babanın adamları Beşiktaşlı dialoglar efsane  :)
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2016, 23:02:27 LuceGel ]

Çevrimdışı mylife1903

Mahmut usludurmamis, abuk sabuk aciklamalar yapmis, tam efendi besiktas olayi ustune.
Daha bugun konustuk burada bizim millet boyle efendiydi mefediydi anlamaz, bagiracaksin, korkutscaksin, tehdit edeceksin ki anlasinlar.

Yahu su herifler bir bitmedi ama nasil bitsin ihtiyactan, hep ihtiyactan yaratiyoruz boyle adamlari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mahmut usludurmamis, abuk sabuk aciklamalar yapmis, tam efendi besiktas olayi ustune.
Daha bugun konustuk burada bizim millet boyle efendiydi mefediydi anlamaz, bagiracaksin, korkutscaksin, tehdit edeceksin ki anlasinlar.

Yahu su herifler bir bitmedi ama nasil bitsin ihtiyactan, hep ihtiyactan yaratiyoruz boyle adamlari
Toplum bozuk abi, böylelerini seviyorlar

Çevrimdışı LuceGel

Mahmut uslu durmamışmı şimdiye kadar yazdığın en kibar eleştiri oldu hiiiç yakıştıramadım doğrusu  :D

Çevrimdışı mylife1903

Mahmut uslu durmamışmı şimdiye kadar yazdığın en kibar eleştiri oldu hiiiç yakıştıramadım doğrusu  :D
AcikMertKorkusuz bir sekilde,yazardikmbisiler de forimu takipmetmek zor oluyor sonra

Çevrimdışı LuceGel

AcikMertKorkusuz bir sekilde,yazardikmbisiler de forimu takipmetmek zor oluyor sonra
Ya orası öylede yinede böyle tarzının dışı olmuş ondan şeye ettiydim bu Mahmut öküzü bunları söyleyemez yalnız kağıtttan filan okumuştur.

Çevrimdışı tangaz

Ya orası öylede yinede böyle tarzının dışı olmuş ondan şeye ettiydim bu Mahmut öküzü bunları söyleyemez yalnız kağıtttan filan okumuştur.

mahmutun okuması var mı yaw  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı onurturan

mahmutun okuması var mı yaw  :alala:
Bu mammutun ne dedigini merak etmiyorum bile artik..

Etiketler: