Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141919 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Feda-Gurur-Efendi-En Büyük-Tek Büyük-Nerdesiniz Lan?-Elini Ayağını Öpeyim Abi! gibi ilerleyecek bu dönemler.

Çevrimdışı mylife1903

Olabilir , Isin okulunu okumandan ve profesyonellikten dolayi cok detaya inip cok profesyonel yaklasiyorsun olaylara doğru olanda bu ama Bu ulkede yasayan insanlarin %90 olaylara senin gibi bakmaz ve yaklaşmaz -yaklasamaz
Turkiyede olay biraz farkli isliyor, mesela bazi ulkelerde butun yazarlar gogolun paltosundan cikarken, bizde onemli insanlar zubukun ceketinden cikiyor.

Çevrimdışı Orhan_

Güzel bir noktaya değindin.

Bir tanesi aslan avlayan kanarya t-shirti yapıyor, öteki 4 yıldız herkes rütbesini bilecek zart zurt.

Beşiktaş hiç sataşmadan, sadece Beşiktaşlı olmayı öven sloganlar belirliyor.  Feda, Gururlan, Efendi. Bunlar hep laf sokmadan, sadece Beşiktaş'lılara bu camiaya olan aidiyetin gururunu yaşatan sloganlar.

@atalay da haklı, üzerinden para kazanılan metalar kavramların değerini azaltır genelde.

Ancak burada bir nokta var ve bunu @Necmi abi de atlıyor: Beşiktaş bunu sırf para için yapmıyor, 500 bin t-shirt satsan edeceğin kar 1.5 milyon euro.
Asıl amaç para değil,  bunu giyen Beşiktaş taraftarına pozitif duygular hissettirip Beşiktaş'lılara gurur, aidiyet ve itibar hissi duydurmak. Olaya bu açıdan bakmak lazım bence.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gözden kaçırdığım var mı bilmiyorum ama Fikret Orman röportajlarında sürekli "biz efendi bir kulübüz", "biz centilmen bir kulübüz" gibi ifadeler kullanıyor. Sorulan bazı sorulara bunları örnek göstererek cevap vermiyor. Ben efendi bir adamım ya da centilmen bir adamım demiyor kesinlikle. Bilinçli mi değil mi bilmiyorum ama toplamda bu tip kavramları tekrar tekrar hayatımıza sokmaya çalışıyorlar gibi sanki. Bu çalışma -reklam diyemem buna- sürecin bir parçası. Kesinlikle katılıyorum bu iş sırf para için yapılmıyor. Hatta bence parayla ilgisi yok.

Çevrimiçi Necmi

Güzel bir noktaya değindin.

Bir tanesi aslan avlayan kanarya t-shirti yapıyor, öteki 4 yıldız herkes rütbesini bilecek zart zurt.

Beşiktaş hiç sataşmadan, sadece Beşiktaşlı olmayı öven sloganlar belirliyor.  Feda, Gururlan, Efendi. Bunlar hep laf sokmadan, sadece Beşiktaş'lılara bu camiaya olan aidiyetin gururunu yaşatan sloganlar.

@atalay da haklı, üzerinden para kazanılan metalar kavramların değerini azaltır genelde.

Ancak burada bir nokta var ve bunu @Necmi abi de atlıyor: Beşiktaş bunu sırf para için yapmıyor, 500 bin t-shirt satsan edeceğin kar 1.5 milyon euro.
Asıl amaç para değil,  bunu giyen Beşiktaş taraftarına pozitif duygular hissettirip Beşiktaş'lılara gurur, aidiyet ve itibar hissi duydurmak. Olaya bu açıdan bakmak lazım bence.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok atlamadım @tuncaboylu  zaten ilk belirttim bu tişörtten ticari başarı beklenmeyeceğini amacın para olmadığını
esas amacın imaj olduğunu söyledim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yok atlamadım @tuncaboylu  zaten ilk belirttim bu tişörtten ticari başarı beklenmeyeceğini amacın para olmadığını
En azından mustafa Pektemeğin yıllık ücreti çıkar necmi abi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Feda-Gurur-Efendi-En Büyük-Tek Büyük-Nerdesiniz Lan?-Elini Ayağını Öpeyim Abi! gibi ilerleyecek bu dönemler.
Baskan kulubu cok farkli bir yere taşıdı , yani daha doğrusu fabrika ayarlarina geri döndürdü

Alkisi ve övgüyü sonuna kadar hak ediyor , Bitmis -Dağılmış bir Camiayı tekrar ayaga kaldırdı - birleştirdi , Havlu atmış , Ozguven kaybi yasayan taraftara tekrar Ozguven asilayip ayaga kaldırdı

Uzun sure sonra Camia - Taraftar - Muhalif tek yumsruk oldu ( istisnalar haric )

Butun manifestolar ve sloganlar Cok doğru ve zamanlamasi cok iyiydi

Evet her zaman söylediğimiz gibi bu ligin EFENDİSİ biziz !

Buna en güzel ornek olarak Baskan Deplasman yasagi ile ilgili konuşurken , Yaninda ki 70 kusur yasindaki Dursun ozbekin nasil Ezildigini ve aciz kaldigini , boynunu büktugunu hepimiz gördük

Daha onceki zeka dolu açıklamaları ve manifestolarıyla da Rakipleri aciz duruma dusurup cevap verme sansi bile birakmadigini da gorduk
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2016, 19:19:08 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bende boyle düşünüyorum abi paradan daha cok , Reklam , imaj ve manevi yönu daha cok on plana çıkarılmasi amaçlanmış

Feda - Grurulan - Efendi Beşiktaş hepsi planlanmis , doğru ve tam zamaninda Uygulanmis sloganlar , manifestolar da öyle

Kullerimizden yeniden doğduk , ozumuze geri döndük su yönetim sekli ile bizi kimse duruduramaz artik , kendimizden baska :bandit:
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2016, 19:20:38 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu Arasda şans yok adam tam oynayacak Ermenistan dk 4 de 9 kişi kalmış.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şuan gerçekten güzel zamanlar geçiriyoruz camia olarak bu sene olması gerekenler: mutlaka şampiyon olmalıyız buda
taraftarların özgüvenini  artıracak, maddi anlamda iyi gelir gelecek, 3.yıldız forma ve ürün satışlarını artıracak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok artık 4 dk da 2 kırmızı nedir

:o_o: :o_o:

4 dk da 2 kirmizi mi görmüşler :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Kalyoncu

Yok artık 4 dk da 2 kırmızı nedir

Öyle gösteriyordu maçkolikte şimdi birini kaldırmışlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Orhan_

Baskan kulubu cok farkli bir yere taşıdı , yani daha doğrusu fabrika ayarlarina geri döndürdü

Alkisi ve övgüyü sonuna kadar hak ediyor , Bitmis -Dağılmış bir Camiayı tekrar ayaga kaldırdı - birleştirdi , Havlu atmış , Ozguven kaybi yasayan taraftara tekrar Ozguven asilayip ayaga kaldırdı

Uzun sure sonra Camia - Taraftar - Muhalif tek yumsruk oldu ( istisnalar haric )

Butun manifestolar ve sloganlar Cok doğru ve zamanlamasi cok iyiydi

Evet her zaman söylediğimiz gibi bu ligin EFENDİSİ biziz !

Buna en güzel ornek olarak Baskan Deplasman yasagi ile ilgili konuşurken , Yaninda ki 70 kuair yasindaki Dursun ozbekin nasil Ezildigini ve aciz kaldigini hepimiz gördük

Daha onceki zeka dolu açıklamaları ve manifestolarıyla da Rakipleri aciz duruma dusurup cevap verme sansi bile birakmadigini da gorduk

En güzel yanı kulübe karşı samimiyetsiz olmadığı çok belli. Bir de ne oldukları belirsiz isimleri kulüpten ihraç etmeye başlarsa -yavaştan giriyor o işlere galiba- iyice güzel olacak kulüp.

Çevrimdışı mylife1903

Erken bitmiş abi shameless izleyim bende bari

Ben de bir iki bolum flash izleyem, ikinci sezonu bitiriyorum, besiktas macina kadar shameless, suits ve got bitirme kalkismasina kalkinjanicmaya calisacam.

Yok arkadas zaman gecmiyor, besiktassiz

Şuan gerçekten güzel zamanlar geçiriyoruz camia olarak bu sene olması gerekenler: mutlaka şampiyon olmalıyız buda
taraftarların özgüvenini  artıracak, maddi anlamda iyi gelir gelecek, 3.yıldız forma ve ürün satışlarını artıracak.

3 Yıldızlı formalar 750 - 800.000 rakamini gecer diye düşünüyorum :busted_cop:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

3 yıldızlı formayı 2017-2018 sezonunda giyelim de isterse 75-80 bin satsın.  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Telefon kilit ekrani Fotoğrafım ve Telefon ana ekran fotografim

Isteyenlere bu tarz Duvar kagit fotolari yollayabilirim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Zor ama imkansız değiş

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu efendi Beşiktaş çalışması herhalde Beşiktaş'ın sansasyondan uzak, centilmence yarışan ve kendi halinde bir klüp olduğuna vurgu için yapılmış olmalı. Hatırlayanlar olacaktır eskiden Türkiye'de neredeyse herkesin 2. Takımı Beşiktaştı. Özellikle yd döneminde yapılan saçma sapan işler birçok insanda soru işareti oluşturmuş olabilir. Dolayısıyla yönetimin bu çalışmasını gayet mantıklı ve kavramsal açıdan da çok doğru buluyorum. Eğer arzulanan manevi getiri elde edilirse maddi getirisi zaten kendiliğinden oluşur.

Çevrimdışı mylife1903

3 yıldızlı formayı 2017-2018 sezonunda giyelim de isterse 75-80 bin satsın.  :)
Hic takmasak yildizlarini daha iyi. Fb de sirtindaki halley yildiziyla kalsin.

Hey sevgili dünya
Gülmeye başla, sonsuz olsun kahkaha
Hey, sevgili dünya
Gülmeye başla, sonsuz olsun kahkaha
Bir müjde var şu kalplere
Hay, Halley, hay, hay, Halley
Hay, Halley, hay, hay, hay

Maraba Halley, sevgi ver buraya
Hello kiity gel, değdir değneğini

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

Kamp yesin bi abi

tüm kanat oyuncularını hollandaya kiralayalım  :D
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2016, 20:03:01 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: