Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134798 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

"Özel bir bek. İki ay oynamasa da onu kadroya alırım" dediği Caner'i, şu an milli takım havuzunda pozisyonun en formda oyuncusuyken diğer iki isme tercih etmeyen, sonrasında sakatlık sebebiyle üçüncü bi' tercihmiş gibi kadroya alan ve üç gün sonraki maçta ilk on bir başlatan bir ülke futbol direktörüne sahibiz. Anlayan?

Anlamanın ötesinde güzel bi kahkaha attırdın. Bu olayı adamın mimikleriyle düşününce daha güzel oluyor.

Çevrimdışı atalay

İşin o kısmını biliyoruz zaten de, karar sportif değilse oyuncu niçin kadroya çağrılıyor? Karar sportif ise ana planda olmayan bir isim neden ilk maçın başlangıç planında? Öncelikli tercih ile neden başlamıyorsun? @#Berat

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Anlamanın ötesinde güzel bi kahkaha attırdın. Bu olayı adamın mimikleriyle düşününce daha güzel oluyor.

:lol: :lol:

https://youtu.be/Mn2d9xQB-Kw?t=1m37s
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

"Özel bir bek. İki ay oynamasa da onu kadroya alırım" dediği Caner'i, şu an milli takım havuzunda pozisyonun en formda oyuncusuyken diğer iki isme tercih etmeyen, sonrasında sakatlık sebebiyle üçüncü bi' tercihmiş gibi kadroya alan ve üç gün sonraki maçta ilk on bir başlatan bir ülke futbol direktörüne sahibiz. Anlayan?
Ben okuzum ben anlarim, siz anlayamazsiniz bosuna zorlamayin.

Çevrimdışı Mahmut

Çevrimdışı Berat

İşin o kısmını biliyoruz zaten de, karar sportif değilse oyuncu niçin kadroya çağrılıyor? Karar sportif ise ana planda olmayan bir isim neden ilk maçın başlangıç planında? Öncelikli tercih ile neden başlamıyorsun? @#Berat

Dur bir integralini alayım..

Çevrimdışı Bishamon

Akşam akşam Tolga'nın adamlığı çarptı yahu

Çevrimdışı ilhan mansız

vurma, vurma. öldü adam öldü  :D :D , adam dediysem lafın gelişi

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı cursedofdragon

Sonu efsaneydi.
Spoiler vermeyeyim.
 :kop: :kop:

sevmiyorum vermeyi diyor :D

Spoiler vermeyeyim demiyor :D

Çevrimdışı Tolga

Bu arada şimdiden belirteyim. Milli maç için yorumları ilgili başlığa yazıyoruz arkadaşlar.

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/2018-dunya-kupasi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dur bir integralini alayım..
Özel dönüşüm uygulaman gerekiyor :evillol:

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tangaz

arap olayım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Aboubakar gariban yahu seni bi silkelesek kesin 1$ cikar uzerinden. hemen savunmaya gecti bu @tangaz reis, hayat tarzi diyor, karismayin hayat tarzima diyor, amerigada ileri demokraaasiye(a yi uzatarak soyluyorm milletvekili aksani ki darbeli olsun-ulan darbe dedik- kalin a olsun) alismis tabi

abi aynen yaa montaj dublaj viski sigara string falan diyor kamufle olma çabalarımı acaba gol kısırlıgını savuncak daha uefa fifa yakasına yapışcak @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Antalya Rıza Çalımbay ile görüşüyormuş, hayatlarını ortaya koyarlar artık bizim maça.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Antalya Rıza Çalımbay ile görüşüyormuş, hayatlarını ortaya koyarlar artık bizim maça.
Vodafone aranada zorlamazlar 3 4 fark atarız

Çevrimdışı sallapati

Bu cenk bizim takima yakismiyor.. Baskanin ve Senol hocanin sert bir dille uyarmasi lazim... Arif ve burak abilerini ornek aliyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu cenk bizim takima yakismiyor.. Baskanin ve Senol hocanin sert bir dille uyarmasi lazim... Arif ve burak abilerini ornek aliyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısın kendini atıp hakemi kandırdı penaltı değildi...

Çevrimdışı ekrembaser

Caner bambaşka bi adam İsmail'den sonra r.carlosun gençliği gibi geliyo

Caner bambaşka bi adam İsmail'den sonra r.carlosun gençliği gibi geliyo

bugun kötüydü ama kötüyken bile assist yapıyordu kaan kaçırdı.

Çevrimdışı ekrembaser

bugun kötüydü ama kötüyken bile assist yapıyordu kaan kaçırdı.

Fatih terim gibi sistemi olmayan bi adamın takımında bile doğaçlama oynadı bence bu sistemsizliğe rağmen takımı ileriye o itti 3 orta sahanın yapamadığını o yaptı

Çevrimdışı Kalyoncu

Caner hakemle bu kadar oynanmaz iki goldede direk hatası var. Cenk ise hangi takımlı olduğunu hangi takımın formasını giydiğini unutmasın.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Barış1903

Ben Cenk'in bu sene kendine iyi bakmadığını düşünüyorum. Ufak bir efor sarf ettiği pozisyonların sonunda ne pas, ne de şut çekebilecek gücü kalıyor. Kendini toparlaması lazım

Etiketler: