Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132362 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Performans eleştirisi yapacaksak; aldığı süre güzelleme yapmak ya da taşlamak için yeterli değil. @tangaz @tuncaboylu Oyuncu kalitesi/profili ve maliyeti konusunda düşüncelerimi zaten daha önce yazmıştım.

Çevrimdışı tangaz

Milliyet'in 8 Temmuz arşivine gittim, tüm köşe yazarlarını okuyorum.

Bir tanesi bile Arjantin'in verilmeyen penaltısından bahsetmemiş.

Arjantin teknik direktörü Bilardo ve alakasız bir finalde bile fanatizm yapan İslam Çupi bile bahsetmemiş; o derece diyeyim sana.

Halit Amca o zamanlar bile yaşlı ve duygusaldı bir adam, seni yanıltmış olmasın?

Maçın ilk yarısında pek önemli gol pozisyonu yaşanmadı. 45. dakikada Basualdo topu Maradona'ya aktardı. Ceza sahasına giren Maradona düşürülse de, hakem penaltı vermedi. biyerlerde şöyle bir yazı buldum bak @tuncaboylu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Performans eleştirisi yapacaksak; aldığı süre güzelleme yapmak ya da taşlamak için yeterli değil. @tangaz @tuncaboylu Oyuncu kalitesi/profili ve maliyeti konusunda düşüncelerimi zaten daha önce yazmıştım.
:evillol:

Çevrimdışı tangaz

olaya profesyonel gözle bakma bir an için futbolu bilen sokaktaki vatandaş profili ile yanıtla ve sende bıraktığı siyahbeyazlı oyun içi gözlemini dile getir. merak ediyorum cidden @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

olaya profesyonel gözle bakma bir an için futbolu bilen sokaktaki vatandaş profili ile yanıtla ve sende bıraktığı siyahbeyazlı oyun içi gözlemini dile getir. merak ediyorum cidden @atalay
hee zorla zorla :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Birazdan ekürisi de gelir, geyik avlıyordur şimdi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

:D hiç alakası yok görüşüne değer verdiğim bir futbol aklından daha evvel girmediği bir role bürünmesini istedim sadece

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:D hiç alakası yok görüşüne değer verdiğim bir futbol aklından daha evvel girmediği bir role bürünmesini istedim sadece
Adam Turist Ömer Uzay yolundaki Mr.Spock gibi  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

farkındaysanız yorum yapmıyorum a bu hakkında yeminliyim, yeminimi bozdurtmayın  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Maçın ilk yarısında pek önemli gol pozisyonu yaşanmadı. 45. dakikada Basualdo topu Maradona'ya aktardı. Ceza sahasına giren Maradona düşürülse de, hakem penaltı vermedi. biyerlerde şöyle bir yazı buldum bak @tuncaboylu

Türkçe wikipedia'da yazıyor.

Aynı kaynak Almanya'nın penaltısı için de "85'te ceza sahasına giren Völler, Sensini'nin müdahalesi sonucunda yere düşürüldü" yazıyor. Çok güvenilir gelmedi kaynak bana, pozisyonu izlemek lazım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynı kaynak Almanya'nın penaltısı için de "85'te ceza sahasına giren Völler, Sensini'nin müdahalesi sonucunda yere düşürüldü" yazıyor. Çok güvenilir gelmedi kaynak bana, pozisyonu izlemek lazım.
İzledim kendini atma var ama hamlede topa gelmiyor, kritik bir pozisyon o dakikada bunu çalmak cesaret ister..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ben 90 dünya kupasındaki tüm maçları izlemiştim o zamanlar anamızın evinde kraldık kumanda elimizdeydi  :D arjantinin net penaltısı verilmediğini düşünmüştüm izlerken de şimdi pozisyon olsa izler ortak akıl yürütürdük  :)

Çevrimdışı weistainder

Herkese Merhabalar

Sanırım bunun yeri burası değil ama arayıp da bulamadım en baştan bu yüzden özür diliyorum.

Adım Caner Ankara'da öğrenciyim. Vodafone Arena'nın semerlerini bu forumda sayanlardan biriyim, stadyumun inşaatı olsun futbol takımı forumu olsun her gün takip ediyorum fakat mesaj yazmıyorum.
Eğer forumda bulunan maça gidemeyecek bir kombine sahibi bana yerine devredebilirse Ankara'dan günübirlik otobüse atlayıp hayırlısıyla Vodafone Arena'yı canlı canlı görmek istiyorum.

Bu forumda da okuduğum kadarıyla bu konuda bazı dolandırıcılıklar oluyormuş. Eğer bana yerine devretmek isteyen varsa maça gittiğime dair kanıtlı fotoğraf atabilirim.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim herkese hayırlı forumlar.
weiStainder

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca, Bursaspor'u çalıştırırken Fernandao'yu gol kralı yaptı.

Tabi gol kralı olurken nasıl toplar geldiğini de hatırlamak lazım. Volkan Şen, Bakambu, Josue, Belluschi gibi oyuncular Fernandao'ya sürekli top getiriyorlardı ve o da golleri atıyordu.

Geçen sene bizim Gomez'i beslediğimiz gibi.

Geçen seneki oyun düzenine ve pozisyon zenginliğine dönebilirsek Aboubakar da az gol atmaz ama böyle oynamaya devam edersek geçen sezondan daha az gol atarız.

Önce konuşulması gereken takımın oyunu olmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

ben 90 dünya kupasındaki tüm maçları izlemiştim o zamanlar anamızın evinde kraldık kumanda elimizdeydi  :D arjantinin net penaltısı verilmediğini düşünmüştüm izlerken de şimdi pozisyon olsa izler ortak akıl yürütürdük  :)

Aynen, zaten o zamanlar Dünya Kupası zamanı başka bir şey izlenmezdi evde.

2 kanal vardı, Magic Box ile TRT.

Çevrimdışı tangaz

Şenol Hoca, Bursaspor'u çalıştırırken Fernandao'yu gol kralı yaptı.

Tabi gol kralı olurken nasıl toplar geldiğini de hatırlamak lazım. Volkan Şen, Bakambu, Josue, Belluschi gibi oyuncular Fernandao'ya sürekli top getiriyorlardı ve o da golleri atıyordu.

Geçen sene bizim Gomez'i beslediğimiz gibi.

Geçen seneki oyun düzenine ve pozisyon zenginliğine dönebilirsek Aboubakar da az gol atmaz ama böyle oynamaya devam edersek geçen sezondan daha az gol atarız.

Önce konuşulması gereken takımın oyunu olmalı.

yani kısaca abubakarı bırakın şenol hocayı mı gömün diyorsun  :alala:

:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

yani kısaca abubakarı bırakın şenol hocayı mı gömün diyorsun  :alala:

:lol: :lol: :lol:
Önce takımın iyi olmadığı gerçeğini görelim sonra Aboubakar'ı eleştirelim diyorum. :)

Oyun olarak geçen senenin gerisinde bir takım var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Önce takımın iyi olmadığı gerçeğini görelim sonra Aboubakar'ı eleştirelim diyorum. :)

Oyun olarak geçen senenin gerisinde bir takım var.

Tanrılar kurban istiyor. :tabe:

Kimi gömsünler o zaman, isim verin.  :D :D
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 14:57:09 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Tanırlar kurban istiyor. :tabe:

Kimi gömsünler o zaman, isim verin.  :D :D
Mustafa Pektemek hala bizim oyuncumuz mesela ona sallayabilirler  :D

Çevrimdışı tangaz

2gol2asist her 80 dk.da bir skora etki etmiş  :claps:

Çevrimdışı atalay

Demba sonrası Gomez, Gomez sonrası Aboubakar perspektifi ve tanınan kredi neyse onu yazmam, yani çoğunluk gibi düşünmem gerek. Dynamo ve GS maçlarındaki oyun içi katkısı hiç fena değildi. Rize maçında girdiği fırsatların öncesindeki doğru yada eksik tercihler finale dönüşmeyince yapabilirlikleri yapamadıklarının gölgesinde kaldı. Tabela üzerinden yorumlamak için henüz erken.

Çevrimdışı Tolga

2gol2asist her 80 dk.da bir skora etki etmiş  :claps:
Pektemek gol demek :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Haha, bu da kurban efsanesindeki, İbrahim'e oğlunu kesme diyerek koç gönderilmesine benzedi.  :evillol: :evillol:

Hadi gençler, Pektemek'e hücum.  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı tangaz

şenol hoca başarılı oyunlar oynattığı sezonlarda hep orta ikilide doğru partnerler ve hücumu pasla başlatan partnerler kullanmış (colman+selçuk, ozan+belluschi, atiba+ozzie) bunu belkide ozzinin sene başı formsuzluğu yada ginler transferi nedeniyle terketti/terketmek zorunda kaldı ve sonuçlarını yaşıyoruz.

Etiketler: