Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132408 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bira da açın  :serefe:
Zor günler için sakladığım bir kaç şişe Schlenkerlam var onları açarım   :bandit:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bu arada gerektiğinde gol atılan oyun olan futbolda quaresma 8 maç 1 gol 1 asistle oynarken a bu 6 maç 0 gol 0 asist  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Zor günler için sakladığım bir kaç şişe Schlenkerlam var onları açarım   :bandit:

benzer günler için sakladığım havana purolarım war onlardan da göndereyim mi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

ben takımdan bahsetmiyorum takım kötüydü tribünler harikaydı o taraftara o takım yakışmıyordu.

Şimdi takım güzel tribünler kötü tersine döndü.

Bu takım bu yeni tribünler sayesinde kuruldu.

İnönü'den gelen paranın 8 katı geliyor yeni stadda.

"Hem karnım doysun, hem pastam bitmesin" olmuyor yani.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu arada gerektiğinde gol atılan oyun olan futbolda quaresma 8 maç 1 gol 1 asistle oynarken a bu 6 maç 0 gol 0 asist  :bandit:

İstatistikleri doğru kullanalım, manipülasyon yapmayalım.  :bandit:

Maç sayısına değil, oynadığı dakikalara değinilmeli. Quaresma 580 dakika sahada kaldı, Aboubakar 270.

Alanya ve Karabük maçlarında son 8 dakika oyuna girdi bu adam, o maçlarda oynamış sayılması mantıksız.

Çevrimdışı tangaz

İstatistikleri doğru kullanalım, manipülasyon yapmayalım.  :bandit:

Maç sayısına değil, oynadığı dakikalara değinilmeli. Quaresma 580 dakika sahada kaldı, Aboubakar 270.

Alanya ve Karabük maçlarında son 8 dakika oyuna girdi bu adam, o maçlarda oynamış sayılması mantıksız.

matematik bilgilerimizi tazeliyoruz arkadaşlar;
1=etkisiz eleman
0=yutan eleman

şimdi Q7 290 dk.da bir gole katkı vermiş
a bu hiç bir halta katkı verememiş çünkü istatistiklerde 0 (sıfır) skor yaptığı için 0 da yutan eleman olduğu için bunun dakikaları yutmuş  :bandit:

şimdi MANİpülasyon daki 3,3 milyon avro 0 tarafından yutulmuş...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1=etkisiz eleman
0=yutan eleman

a bu hiç bir halta katkı verememiş çünkü istatistiklerde 0 (sıfır) skor yaptığı için 0 da yutan eleman olduğu için bunun dakikaları yutmuş  :bandit:

Harbiden şimdi biz bu adamın bonservisini aldık diyelim, senede 3,5 milyon euro mu vericez? senede 20 golden az attığı her sezon zarar..
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 11:42:53 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Harbiden şimdi biz bu adamın bonservisini aldık diyelim, senede 3,5 milyon euro mu vericez? senede 20 golden attığı her sezon zarar..

vermeyiz o kadar yarısını başakşehir öder yarısını biz  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

1=etkisiz eleman
0=yutan eleman

Harbiden şimdi biz bu adamın bonservisini aldık diyelim, senede 3,5 milyon euro mu vericez? senede 20 golden attığı her sezon zarar..

3.3 milyon euro muhabbeti de kabak tadı verdi bu arada.

Balkabağı olsa böyle kaş göz yapıp cadılar bayramı'nda kullanırdık, ama tadı balkabağına benzemiyor.

270 dakikada kaç gol atmasını bekliyordunuz da sürekli gündeme geliyor bu mevzuu?

Çevrimdışı tangaz

3.3 milyon euro muhabbeti de kabak tadı verdi bu arada.

Balkabağı olsa böyle kaş göz yapıp cadılar bayramı'nda kullanırdık, ama tadı balkabağına benzemiyor.

270 dakikada kaç gol atmasını bekliyordunuz da sürekli gündeme geliyor bu mevzuu?

savunulacak arguman bulamayınca kabak tadı verdi muhabbeti de kabak tadı verdi  :D

Çevrimdışı tangaz

quaresma konusunda sensörleri bulunan sevgili @Yunus Emre Dökmeci ye soralım, dostum ben hiç Q7yi eleştirmiyormuyum?

Çevrimdışı tuncaboylu

savunulacak arguman bulamayınca kabak tadı verdi muhabbeti de kabak tadı verdi  :D

Savunulan argüman ortada ve hala aynı:

Aldığı süre aldığı maaşı değerlendirmek için yeterli değil.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

kartalbazın yazısında da görüyorum ki genel olarak senin sürekli kaybetmenle ilgili bir algı oluşmuş forumda ve haksız rekabet kavramına karşı olan kişiliğimi de şey ederek ve bu hususu da göz önünde bulundurarak ben de @Serhat Akkaya gibi devreye kadar abubakar konusunda eleştiri yapmama kararı aldım  :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

Bir futbolcu süre aldığı 270 bilemedin 300 dakika da gol atamadığı için ancak Türkiye'de eleştirilir.Türkiye'de ki genel taraftar kafası da bu olduğu için bu topraklardan hiç bir zaman dünya futbolunu kasıp kavuracak bir topçu çıkmayacak.Bizim kitabımız da sabretmek yoook.

Sorunun Aboubakar'dan ziyade takım da olduğu kabak gibi ortadayken sadece Abou'nun eleştirilmesi mantıksız.

Hele bi direk dibinden aut'a atsın, karşı karşıya kaldığı zaman kaleciye nişanlasın, hele bir ilk yarı bitsin de ondan sonra hep beraber gömeriz.
Ama yooook, top önünden geçip gitmiş Gomez olsa orda kayar golü yaparmış, Gomez olsa ön direk koşusu yapar ayak içiyle köşeye bırakırmış mış mış mış.

Gomez'de olsa şu sistem de bir halt yiyemezdi, Gomez o takımın odak noktasıydı, ama Aboubakar için öyle bir rol biçildiğini düşünmüyorum..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi sozkul

quaresmayı hep eleştiriyorum yazılımında gol yok çizgiden sıfıra insin orta açsın bundan ziyadesi ile mutlu oluyor die defalarca yazdım yaptığı ortaların laf olsun ortalar olduğunu böle ayağa kafaya inmediğini kutunun X bir bölgesine insinde nereye inerse insin mantığında olduğunu yazdım kaç defa.

hem biz @mylife1903 ile kaç defa karşı arşıya geldik ilk aklıma gelen örnek ben robbeni severim o sevmez bunu karşılıklı şeyettik burada sonra o alexisi sever ben sevmem (bu arada alexis gittiği takımda tüm maçlarda 90 dk oynamış) onu da şeyettik. ama mesele çifte standart tolgay olcaya artistlik yaptı idmanda şampiyonluk alameti denildi quaresma atibaya gider yapınca vay densiz denildi...  :alala: @sozkul

Bana siz eküri olmadan önceki hikayeleri anlatma lütfen.  :)

Çevrimiçi sozkul

Ayhan'ı da maliyetine bakıp böyle harcamıştık sonra GS uzunca süre faydalandı adamdan.
Adamın aldığı paraya bakıp eleştirmek yanlış, verenede bakacaksın.
Şimdi size aynı işi aynı kalitede 10 bine yapan mühendisler varken piyasada, rakip firma 30 bin teklif etse, ya ayıp olur ötekilere diye red mi edeceksiniz?

Çevrimdışı tangaz

Bana siz eküri olmadan önceki hikayeleri anlatma lütfen.  :)

eksik bilginle gardını indiriyor ve bana sol direkt vuracak şekilde boşluk bırakıyorsun abi ama biz de büyüğe el kalkmaz deyip ekliyorum. mylife buraya şubatta üye oldu ben kasımda mylife üye olduktan sayılı gün sonra bizim aramızda bir kıvılcım koptu bir elektriklenme oldu ve eküriliğimiz başladı  :D o nedenle eküri olmadan önce dersen hepi topu 3-5 sayfa çıkar karşına ve orada da yeterli argumanı bulamazsın. demek ki futbol aklımız birbirine yakın çalışıyor ki ortak paydada buluşup benzer düşüncelere kapılabiliyoruz die düşünüyorum. @sozkul

Çevrimiçi sozkul

Bir futbolcu süre aldığı 270 bilemedin 300 dakika da gol atamadığı için ancak Türkiye'de eleştirilir.Türkiye'de ki genel taraftar kafası da bu olduğu için bu topraklardan hiç bir zaman dünya futbolunu kasıp kavuracak bir topçu çıkmayacak.Bizim kitabımız da sabretmek yoook.

Sorunun Aboubakar'dan ziyade takım da olduğu kabak gibi ortadayken sadece Abou'nun eleştirilmesi mantıksız.

Hele bi direk dibinden aut'a atsın, karşı karşıya kaldığı zaman kaleciye nişanlasın, hele bir ilk yarı bitsin de ondan sonra hep beraber gömeriz.
Ama yooook, top önünden geçip gitmiş Gomez olsa orda kayar golü yaparmış, Gomez olsa ön direk koşusu yapar ayak içiyle köşeye bırakırmış mış mış mış.

Gomez'de olsa şu sistem de bir halt yiyemezdi, Gomez o takımın odak noktasıydı, ama Aboubakar için öyle bir rol biçildiğini düşünmüyorum..

Haklısın, Aboubakar geçen seneki futbolla daha rahat ederdi. herşeyi Caner'in ve Q7 nin ortalarına bağlamamıştık çünkü.

Çevrimdışı tuncaboylu

kartalbazın yazısında da görüyorum ki genel olarak senin sürekli kaybetmenle ilgili bir algı oluşmuş forumda ve haksız rekabet kavramına karşı olan kişiliğimi de şey ederek ve bu hususu da göz önünde bulundurarak ben de @Serhat Akkaya gibi devreye kadar abubakar konusunda eleştiri yapmama kararı aldım  :bandit:

Aynı şeyi 3 farklı kişi defalarca yazınca kalabalık görünüyor sadece, söylenen şeyler ve cevaplar 1 haftadır değişmiyor. 

Hükümetin klasik algı yönetimidir bu, aynı şeyi defalarca yandaş yazarlara söyletip yazdırarak haklı olduğunu düşündürmek.

Kullandığı mükemmel penaltıya bile laf atılması, inandırıcılığın devre dışı kalmasına yol açtığı yerde konunun dağıtılması.

Çok gördük bu filmi bu ülkede.  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi sozkul

eksik bilginle gardını indiriyor ve bana sol direkt vuracak şekilde boşluk bırakıyorsun abi ama biz de büyüğe el kalkmaz deyip ekliyorum. mylife buraya şubatta üye oldu ben kasımda mylife üye olduktan sayılı gün sonra bizim aramızda bir kıvılcım koptu bir elektriklenme oldu ve eküriliğimiz başladı  :D o nedenle eküri olmadan önce dersen hepi topu 3-5 sayfa çıkar karşına ve orada da yeterli argumanı bulamazsın. demek ki futbol aklımız birbirine yakın çalışıyor ki ortak paydada buluşup benzer düşüncelere kapılabiliyoruz die düşünüyorum. @sozkul

Dilin pabuç gibi tangaz, seninle başedemem ben deyip geri çekiliyorum.  :)

Çevrimdışı tangaz

Dilin pabuç gibi tangaz, seninle başedemem ben deyip geri çekiliyorum.  :)

ordan senin dil die yansıttığın şey buradan bilgi gibi görünüyor bana  :iblush:

Çevrimdışı tangaz

Aynı şeyi 3 farklı kişi defalarca yazınca kalabalık görünüyor sadece, söylenen şeyler ve cevaplar 1 haftadır değişmiyor. 

Hükümetin klasik algı yönetimidir bu, aynı şeyi defalarca yandaş yazarlara söyletip yazdırarak haklı olduğunu düşündürmek.

Kullandığı mükemmel penaltıya bile laf atılması, inandırıcılığın devre dışı kalmasına yol açtığı yerde konunun dağıtılması.

Çok gördük bu filmi bu ülkede.  :bandit: :bandit:

mükemmel penaltı  :alala:

Çevrimiçi Necmi

ayni yerden bahsediyoruz dimi @Necmi abi

http://marianinbahcesi.com.tr/

kirmizi barbeku  no 85
marianin bahcesi no 15
kirmizi yola yakin maria  birazdaha iceride

aynı yerden bahsediyoruz şimdi başka bir yerdeyse bilmiyorum ama artık eski yerinde değil
bende kırmızı barbeküye gittiğimde sormuştum burasıydı dediler ondan diyorum.
belkide değildir. internetten baktım şimdi yeri cevizli diyor ama harita eski yeri gösteriyor anlamadım :alala:
ben uzun zamandır gitmiyorum. 10 yıl önce yola yakındı zaten yanlız hatırladığım yemekleri çok güzeldi.
maltepenin çıkışında sahil yolunda küçükyalı maltepe arasındaydı. fiyatları o zaman bölgeye göre biraz yüksekti.
ama tekrar bakacağım yanlış bilgilenmişde olabilirim. @Culpable

Çevrimdışı İhsan

Hakan Ünsal'ı sürüklemişti arkasından 4-5 mt :)

Ben Mustafa doğan diye hatırlıyorum  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

mükemmel penaltı  :alala:

Direğin içine kalecinin uzanamayacağı hızda yollamış, daha ne bekliyorsunuz ki?

Etiketler: