Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141011 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şöyle olmuş abi:

Nasri esmerle çıkıyor, 3 sene beraber yaşıyorlar.

Sonra ayrılıyorlar.

Bu esmerle (29) sarışın (17)birlikte tatile gidiyorlar, kankiler, instagram'da öpücük gülücük alt alt üstüste. Ölümüne kankayız ayağına, bir nevi karı koca hayatı.

Bu esnada artık Nasri mi ayartıyor sarışını çıtır diye, yoksa sarışın mı merak ediyor Nasri'nin tadını; orası net değil; onlar çıkmaya başlıyorlar.

Esmer daha sonra kızıyor sarışına, ihanete uğradığını düşünüyor. Sarışına verebileceği en büyük cezayı veriyor: Sosyal medya hesaplarından takibi bırakıyor.  :)

Şimdi sarışınla Nasri beraber mi, one night stand sonrası ayrı mı onu bilmiyoruz.
Ahaha eskiden bir gazete vardi TAN diye onun haberleri aklima geldi. Benim arkadasin okuldan bir kizin fotosu cikmisti iyi makara yapmistik ahaha. Sonra onbir futbolcuyla evlendi falan. Ulan ahahah @tuncaboylu (parantez icinde yaz yazmissjn) sen de kesin bu tan gazetesinin arsivi vardir. Ustune fotograflari fotosoklasaydin gozlerine siyah bant gecseydin.

Ama bu olay dallas degilmis. Dallasta para kavgasi da olurdu. Bu desperate housewives olayi olmus. Ordada bir mayk vardi butun mahalle pesinden kosardi

Çevrimdışı tuncaboylu

ağır abazan abi kontrol edemiyor adam birde kendini...

Nişanlandığı kızla bir tane fotoğrafı yok sosyal medyada, magazinciler bile tanımıyorlar.

Tam bir oldu bittiyle nişanlandı.

Bu enayiyi kandırdı belki de kız: Öpüşüp hamile kaldım falan dedi, rezillik çıkmasın diye evleniyor bu da.

Çevrimdışı İhsan

tolga'nın aşırı adamlığı nedeni ile bir liste hazırladım, daha fazla hakkını yemek istemiyorum;

- Tolga gol kurtarmaz, top tolganın aşırı adamlığından çekindiği için ona çarpar
- Tolga planjon yapmaz, çim tolganın durduğu açıya göre yerinden kalkar
- Tolga gol yemez, maçlara eşitlik geldiği varsayılsın diye aşırı adamlığın enerjisi ile ilüzyona maruz kalırız
- Maç 90 dakika sürmez, Tolga istediği için o kadar sürdüğü var sayılır
- Tolga degaj yapmaz, top tolga'nın aşırı adamlığı nedeni ile kendini rakip sahaya savurur...

Yağmurlu havalarda Tolga ıslanmaz, Yağmur Tolgalanır 
Tolga şınav çekerse Tolga kalkıp inmez, zemin gidip gelir
Tolga Chuck Norris gibi değil Chuck Norris Tolga gibidir
 :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 14:57:50 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Nişanlandığı kızla bir tane fotoğrafı yok sosyal medyada, magazinciler bile tanımıyorlar.

Bu enayiyi kandırdı belki de kız: Öpüşüp hamile kaldım falan dedi, rezillik çıkmasın diye evleniyor bu da.

bursadan mahalledenmiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

helal süt emmiş komşu kızı abi :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahaha eskiden bir gazete vardi TAN diye onun haberleri aklima geldi. Benim arkadasin okuldan bir kizin fotosu cikmisti iyi makara yapmistik ahaha. Sonra onbir futbolcuyla evlendi falan. Ulan ahahah @tuncaboylu (parantez icinde yaz yazmissjn) sen de kesin bu tan gazetesinin arsivi vardir. Ustune fotograflari fotosoklasaydin gozlerine siyah bant gecseydin.

Ama bu olay dallas degilmis. Dallasta para kavgasi da olurdu. Bu desperate housewives olayi olmus. Ordada bir mayk vardi butun mahalle pesinden kosardi

Normalde hiç takip etmem magazin falan abi, Emre Aşık'la Aysun Kayacı'nın ayrıldığını geçen gün öğrendim Hürriyet'te yanlışlıkla tıklayarak. 11 sene olmuş.  :lol:

Bizimkiler Nasri'yle ilgilenirken kız arkadaşı/eşi sorun çıkarır mı diye İngiliz gazetelerine bakınıyordum, kafam allak bullak olmuştu.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mylife1903

helal süt emmiş komşu kızı abi :D
Komsu kizi, oyle bir yazi dizisi hatirliyorum eskiden ama tam cikartamadim

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Fazla fanatiklik yapmıssın abi o kızı ozanla liseden beri birlikte  :evillol: bursa aşkı yani
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

büyük krallıkta normal bunlar yahuu lovrenin hatunda bahçıvanla kaçmamışmıydı. bahçıvan orada işte  :D
Promiyer lik cok fena yaaa the sun gastesine malzeme. Terrinin de bir olayi vardi

Çevrimdışı 38life

4-3-3 gibi değil. Fakat Yanal'ın takımına benzer. Caner ve Gökhan winger; kanat forvetsiz önde üç gezici oyuncu, orta saha kurgusunda İnler-Atiba-Ozzy ya da Tolgay-Atiba-Ozzy üçlüsü. Kağıt üzerinde 4-3-1-2 gibi lakin aslında 3-4-3.

Çevrimdışı tuncaboylu

Film o, The Girl Next Door.

+18 film.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim, fenerin ve gesenin ilk devre sonuna kadar olan fikstürleri aşağıda. Tahminlerimi de yaptım. Bana göre ilk yarı bitince aşağıdaki durum oluşacak. İlk yarı bitince editleyeceğim.

Beşiktaş : 41 puan
Galatasaray : 35 puan
Fenerbahçe : 27 puan

Beşiktaş

Kayserispor - Beşiktaş =  3 puan
Beşiktaş - Antalyaspor =  3 puan
Gençlerbirliği - Beşiktaş = 1 puan
Beşiktaş - Trabzonspor = 3 puan
Adanaspor - Beşiktaş = 3 puan
Beşiktaş - Medipol Başakşehir = 3 puan
Fenerbahçe - Beşiktaş = 1 puan
Beşiktaş - Bursaspor = 3 puan
Kasımpaşa - Beşiktaş = 3 puan
Beşiktaş - Gaziantepspor = 3 puan
Osmanlıspor FK - Beşiktaş = 1 puan

Toplam : 27 puan

Fenerbahçe

Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor  = 3 puan
Atiker Konyaspor - Fenerbahçe = 0 puan
Fenerbahçe - K. Karabükspor = 3 puan
Akhisar Belediye - Fenerbahçe  = 1 puan
Fenerbahçe - Galatasaray = 1 puan
Çaykur Rizespor - Fenerbahçe = 3 puan
Fenerbahçe - Beşiktaş = 1 puan
Antalyaspor - Fenerbahçe = 3 puan
Fenerbahçe - Gençlerbirliği = 1 puan
Trabzonspor - Fenerbahçe  = 0 puan
Fenerbahçe - Adanaspor = 3 puan

Toplam : 19 puan

Galatasaray

Gençlerbirliği - Galatasaray = 0 puan
Galatasaray - Trabzonspor = 3 puan
Adanaspor - Galatasaray = 3 puan
Galatasaray - Medipol Başakşehir =  1 puan
Fenerbahçe - Galatasaray = 1 puan
Galatasaray - Bursaspor =3 puan
Kasımpaşa - Galatasaray = 3 puan
Galatasaray - Gaziantepspor = 3 puan
Osmanlıspor FK - Galatasaray = 0 puan
Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor = 3 puan
Atiker Konyaspor - Galatasaray = 1 puan

Toplam : 21 puan
Yahu @Savaş senin notun cok kit universitedeki statik hocasi gibin

Çevrimdışı tangaz

bende hatırladım  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Fazla fanatiklik yapmıssın abi o kızı ozanla liseden beri birlikte  :evillol: bursa aşkı yani

Bir insan Ozan Tufan'a aşık olabilir mi cidden?

Doğanın mucizeleri saymakla bitmiyor gerçekten de.  :lol: :lol:

Çevrimdışı tangaz

Film o, The Girl Next Door.

+18 film.

abi ne o öyle girls mirls abicim halis muhlis komşu kızı öz türkçe (playmen yazı dizisi playboyun tr versiyonu)

Çevrimdışı tuncaboylu

Şaban'ı da İtalya'ya gitmeden önce apar topar bir kızcağızla evlendirmişlerdi, mahalleden aşkı falan diye.

Tansu Çiller, Fettullah Gülen falan, milli damat ayağına.

2 sene sürmeden boşandılar, o kızcağız da Gölcük depremide vefat etmişti.

4 ay sürmüş o evlilik, kızın hayatını karattılar.
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 15:09:09 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Temelin ooglu 18 olmus
Temel her eve geldiginde bu tuvalette
Hic cikmiyormus
Temel kapiyi acinca da hemen toparlaniyormus
Temel fadimeye demis yok bu boyle olmayacak dursunu evlendirmemiz lazim hanim
Fsdime hamama gidip bir kiz bulmus
Baslik parasini verip evlendirmisler
2-3 ay temel ugramamis oglunun evine
Sonra gitmis bir bakmis oglu gene tuvalette
Cik lan disari host mal herif biz torun bekliyoruz senden, evlendirmedik mi seninkarin nerede
Valla babacim kizin iki eli de tutmuyor nasil yapacaz torun is bana kaldi demis

Çevrimdışı 38life

Aboubakar'dan hala umudunu kesmeyenler burada mı? Bence tek ihtiyacımız olan içerideki kolay bir maçta ilk on bir çıkması.
Aboubakar'dan neden umudumuzu keselim ki? Böyle birşey benim adıma söz konusu bile değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

abi ne o öyle girls mirls abicim halis muhlis komşu kızı öz türkçe (playmen yazı dizisi playboyun tr versiyonu)

Ona yetişemmişim ben.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Bir insan Ozan Tufan'a aşık olabilir mi cidden?

Doğanın mucizeleri saymakla bitmiyor gerçekten de.  :lol: :lol:
Gonul bu ota da

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allah'ım bugünleride mi görücektik :D

Kiev maçında fabri'ye bakın nereye kadar gitmiş adam rakip yarı sahayıda geçmiş :D  :evillol:

Ohaaaa :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl1903

Allah'ım bugünleride mi görücektik :D

Kiev maçında fabri'ye bakın nereye kadar gitmiş adam rakip yarı sahayıda geçmiş :D  :evillol:

Serbest vuruş anında Fabri'nin bulunduğu yer dikkatimi çekmişti.Sadece bu maç değil statta izledigim maçlarda fırsat buldukça bu tarz pozisyonlarda açıldı özgüveni yüksek birisi,Kiev maçında bir topu direkt taca atınca söylenenler oldu ama performansı iyi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Serbest vuruş anında Fabri'nin bulunduğu yer dikkatimi çekmişti.Sadece bu maç değil statta izledigim maçlarda fırsat buldukça bu tarz pozisyonlarda açıldı özgüveni yüksek birisi,Kiev maçında bir topu direkt taca atınca söylenenler oldu ama performansı iyi.

Vay be. Biz staddayken Tolga geri pasından gelen topu taca atınca, insanlar tehlikeyi savuşturduk diye mutluluktan birbirine sarılıyordu.

Epey ilerleme var gerçekten de.

Çevrimdışı mylife1903

Bu fabrinin boyu 8-10 cm uzatsak iyi olur aslinda. Bacaklarindan asacan hergun 1-2 saat belki uzar onumuzdeki sezona yetisir

Etiketler: