hüsnü zanda sınır yok 
Söylediklerine katılmıyorum. Yönetim bastırıp Nasriyi alabilirdi. İş o seviyeye gelmişti. Oyuncuyu bekletmek yerine imza için ikna etmeye çalışabilirdi. Nasri son günü beklemeyebilirdi. Ama karşısında gelmesi için bir sebep koyamadı yönetim.
Stoper transferinin kucağa dusmesi mi gerekiyor 2 ayda bir stoper alamayan yönetim var hala neden bahsediyosunuz?
N'kolou ne alaka anlamadim.
1.5 ay boyunca "Al N'kolou Bal N'kolou, yanakları gül N'kolou" muhabbeti dinledik ya, yine o kara günler geliyor mu diye korkup ön aldım.

Şu kadarını söyleyeyim, Marcelo-Tosiç-Rhodolfo stoper üçlüsü bu lig için yeterli. Özellikle Tosiç'in şu anki oyunu oynayacak bir stoperi, Sosa'dan gelen parayla dahi alamayız.
Yönetim Nasri'yi bastırıp alamazdı, yani (belki kız arkadaşının karısını tehdit ederek falan alabilirdi de) parayı bastırarak alamazdı.
Adamın derdi para değil, City'de zaten senelik 8 milyon euro alıyor. Senin para pazarlığın Nasri'yle olmadı, kulübüyle oldu.
"Adamın maaşının 3'te 2'sini mi City ödesin, yarısı mı ödesin" diye yapıldı pazarlıklar, Nasri'nin cebine girecek para zaten belli.
Kulüple parada anlaşsan da(ki anlaştık), Nasri tüm opsiyonlarını değerlendirecekti (öyle de oldu).
Nasri'yle pazarlığın "İstanbul'da yaşamak ister misin, bak biz CL'de oynayacağız" vs şeklinde gelişti. O da Sevilla'da yaşayıp CL'de oynamak istedi.