Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139630 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Maçla antrenman farklıdır abi, antrenmanlarda Sabri bile rövaşata atıyor.

Amokachi'yi ben de izledim abi. Adam takımı tanıyana kadar 10 maç geçti. 3 kişiyi çalımlayıp çizgiye kadar gidiyordu, kafayı kaldırıp baktığında Ertuğrul'un kıçından soluya soluya ceza sahasına girmeye çalıştığını görüyordu.

Sonra anladı, kendini takıma göre ayarladı adam.
yazmistim uzun zaman once
bizde toshak varken anteremanlari izlerdim adam herseyi calisitirirdi bizim okuzlere tac nasil atilir, topa nasil vurulur, nerede durulur kafayi yemisti adam sonra zaten kendi bizim futbolculari okuze benzetmisti bir televole bolumunde sonrada kacar adim real madride gitmisti.
neyse ftnin de antremanlarini izlerdim hagi yandan orta hakan kafayla vurabiliyorsa kaleye vuramiyorsa topu indiriyor geride gelenler vuruyor 5-2 ve kapanis.

ha sahaya cikinca ulan bizim takim tac atamiyor gs sanki baska takimi garajdan cikartmis baska baska seyler oynuyor.

takiliyoruz bugun @tuncaboylu
pazartesi sendromu

iki tane ismailQ10 attim sabahtan beri gafamin agrisi azicik gecti

bu arada acayip bir ilac buldum turkcesi yok simdi deniyorum oni yakinda yazarim.

Çevrimdışı tangaz

yazmistim uzun zaman once
bizde toshak varken anteremanlari izlerdim adam herseyi calisitirirdi bizim okuzlere tac nasil atilir, topa nasil vurulur, nerede durulur kafayi yemisti adam sonra zaten kendi bizim futbolculari okuze benzetmisti bir televole bolumunde sonrada kacar adim real madride gitmisti.
neyse ftnin de antremanlarini izlerdim hagi yandan orta hakan kafayla vurabiliyorsa kaleye vuramiyorsa topu indiriyor geride gelenler vuruyor 5-2 ve kapanis.

ha sahaya cikinca ulan bizim takim tac atamiyor gs sanki baska takimi garajdan cikartmis baska baska seyler oynuyor.

takiliyoruz bugun @tuncaboylu
pazartesi sendromu

iki tane ismailQ10 attim sabahtan beri gafamin agrisi azicik gecti

bu arada acayip bir ilac buldum turkcesi yok simdi deniyorum oni yakinda yazarim.
[/b]

abi neye iyi geliyor  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı RevivaL

Twitter hesabımızı takip etmeyenler takibe alsın lütfen. Artık orada da aktif olacağız  :bandit:

Çevrimdışı panic13

Tolga'nın aşırı adamlığı yüzünden başım çatlıyor, önerisi olan?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

abi neye iyi geliyor  :evillol:

abi bizim gibi moruklarin hucre yenilenmesine iyi geliyor

Янтарная кислота diye satiliyor rusyada. bu amerigalilar satiyorya enzimQ10 diye bisi onun enistesinin gorumcesi bu iste ama 10 tane tablet 0.2 dolara satiliyor, beles.
sukkinik asit olarak ingilazcasi bulunabilir
hem aksamdan kalmalari tedavi ediyor, hucreleri yeniliyor, deriyi falan guzellestiriyor. zaten bu ruslarda boyle manyak manyak ilaclar bedava sonra 80-90 sene yasiyor herifler

gecen cocuk su cicegi olmustu doktor zovirax yazdi goz cevresine sicramasin, diye eczaneye gittim eczaci diyo manyak misin ne gerek var zoviraxa o 10$ bak aynisi var sscb mali 10cent. mali satacak adam ucuzu oneriyor, aldim icerisindeki maddeler ayni. eczane mi acsak turkiyede

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

öylesine de alışkın değil bu bünye bu ülke skor yazarı dediğin taraflı olacak  :D
imPARAtor a meydan okuyabilen , ben Sizler gibi kucaga oturmam ben gördüğümu soylerim diyen - Diyebilen tek Gazeteci

Su medyada yorumlarini , Görüşlerini takip ettigim tek adam..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

aç eski maçlardan bazılarını izle ama sporting ve akhisar maçlarını izleme aşırı dozdan falan bişey olur maazallah dikkatli ol. doz önemli  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı panic13

Янтарная кислота diye satiliyor rusyada. bu amerigalilar satiyorya enzimQ10 diye bisi onun enistesinin gorumcesi bu iste ama 10 tane tablet 0.2 dolara satiliyor, beles.
hem aksamdan kalmalari tedavi ediyor, hucreleri yeniliyor, deriyi falan guzellestiriyor. zaten bu ruslarda boyle manyak manyak ilaclar bedava sonra 80-90 sene yasiyor herifler

gecen cocuk su cicegi olmustu doktor zovirax yazdi goz cevresine sicramasin, diye eczaneye gittim eczaci diyo manyak misin ne gerek var zoviraxa o 10$ bak aynisi var sscb mali 10cent. mali satacak adam ucuzu oneriyor, aldim icerisindeki maddeler ayni. eczane mi acsak turkiyede

türkiye'de var mı? Artı baş ağrısı sebebi aşırı adamlık? iyi gelir mi?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Türkiye'de de benzer muhabbet var, muadil ilaç diye.

Alman birisini gezdirirken ilaç fiyatlarını görünce afallamıştı kadın, orada 8-10 euro olan ilaçlar Türkiye'de 3-4 lira.

Çevrimdışı tangaz

imPARAtor a meydan okuyabilen , ben Sizler gibi kucaga oturmam ben gördüğümu soylerim diyen - Diyebilen tek Gazeteci

cem dizdar medyadaki en gereksiz adamlardan biridir son bir iki yazısıydı milli takım açıklandıkdan sonraki yazısını bul oku Yunus Emrecim, bozuk saatte günde 3-5 defa doğruyu gösterir misali ilk defa bir fare yakalamış o da paratoreye sokuşturmuş

Çevrimdışı tangaz

yok abi bu ilacın ithalatını yapalım tarım bakanlığından geçirtiriz besin katkısı ek gıda falan die kozmetik şoplarda biyerler falan satarız 3 dolardan köşe oluruz. reklamlarda da brad le ancelinayı oynatırız  :money:

Çevrimdışı onder23

gomez önceki gün alman basınına yeniden yurt dışına çıkabilirim demiş diyollaaaa

tangaz abi boşver gomezi bize balotelli lazım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

türkiye'de var mı? Artı baş ağrısı sebebi aşırı adamlık? iyi gelir mi?

bi gimyaci buluver yapsin hele 2 dakikada
gafa agrisina da eyi geliyor ozellikle aksamdan cok galdiysa bunyede acayip yardimci oluyor

ulan gene calismadik bugun, spider soliter sonra forum ben bi ise gideyim azicik, sonra arabayi tamir etmem lazim onumuz kis geceleri sicaklik eksilerde artik

Çevrimdışı tuncaboylu

abi demirkol objektif adam yorumları gerçekten mükemmel bence :)

Genç dostlar, siz yine de çok güvenmeyin bu adama. sinsidir bu.

Mehmet'in yaptığı klasik taktiktir: Sezon başlarında tansiyon düşükken objektif görünür, güven kazanır.

Sonra sezon sonuna yaklaşıp işler kızıştığında alttan alta oymaya, kılçık atmaya başlar. Sezon başında kazandığı güvenden ötürü de algıları yanıltır bu sayede.

Senelerdir değişmez bu taktiği.

Ali Ece en temizidir bu medyada, hem samimidir hem de bilgili.
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 11:48:17 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

yok abi bu ilacın ithalatını yapalım tarım bakanlığından geçirtiriz besin katkısı ek gıda falan die kozmetik şoplarda biyerler falan satarız 3 dolardan köşe oluruz. reklamlarda da brad le ancelinayı oynatırız  :money:
gonul yazari oynatmamiz lazim abi antieyjink hesabi

Çevrimdışı mylife1903

Mehmet'in yaptığı klasik taktiktir: Sezon başlarında tansiyon yüksekken objektif görünür, güven kazanır.

Sonra sezon sonuna yaklaşıp işler kızıştığında alttan alta oymaya, kılçık atmaya başlar. Sezon başında kazandığı güvenden ötürü de algıları yanıltır bu sayede.

ayni hincal taktigi
hincal da gs iyiyken giydirir sonra gs kotuyken yok gs superde hakemler, medya birakmior da baslar
sonra ekler en cok elestiren benim gassayi ama bakin bu sefer oyle deeelll, hakemler, medya

Çevrimdışı mylife1903

tangaz abi boşver gomezi bize balotelli lazım  :evillol: :evillol:
kacti o tiren :bawling: :bawling: :bawling:
belki 3-4 kirmizi daha gorurse devre arasinda zorlayabiliriz. ikinci devre birbirimizi tanimakla gecer, canim cicim aylari sonra oturup konusuruz ne baslik parasi istiyorlar, yemek odasini kim yapacak falan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mehmet'in yaptığı klasik taktiktir: Sezon başlarında tansiyon düşükken objektif görünür, güven kazanır.

Ali Ece nin yeri ayri zaten bizde

Ama Demirkol hakkinda ki görüşüne katilmiyorum gecen seozn son haftalrda da hep bizi savundu hatta Fb nin değil bizim Sampiyon olacağımızı soyleyen ender kisilerden biriydi medya icinde
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Ali Ece nin yeri ayri zaten bizde

Ama Demirkol hakkinda ki görüşüne katilmiyorum gecen seozn son haftalrda da hep bizi savundu hatta Fb nin değil bizim Sampiyon olacağımızı soyleyen ender kisilerden biriydi medya icinde

Ersan satıldığında "Bir oyuncunun satış bedeli yeni takımından alacağı maaşın 5 katı olmalıdır. Ersan 4 milyon euro alacakmış, Ersan 20'ye satılmalıydı yani. Ucuza satıldı bu hesaba göre" bir şeyler saçmalamıştı.

Sonra "Ersan'ı satan şampiyonluğu satar", "Sırası mıydı şimdi?", "7 milyon eruo para mı?" goygoyları başlamıştı.

Çevrimdışı OrhanAker

Uğur Melekeyide beğeniyorum ben.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zaman dışında alternatif bi' opsiyon var mı? Rize maçında yapabilirlikleri yapamadıklarının gölgesinde kaldı.

Ben taraftar açısından söylüyorum. Çok kişi kesip attı Rize maçından sonra "olmaz" diye.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Ben taraftar açısından söylüyorum. Çok kişi kesip attı Rize maçından sonra "olmaz" diye.

ben biliyorsun maçtan önce de kesip atıyordum  :D

Çevrimdışı 38life

Transfer dönemi bitti, şu muhabbet bitmedi.

Nasri'nin gelmemesinin sebebi 3'ün 5'in hesabı değildi, adamın son opsiyonu olmandı. Adam son ana kadar bekledi, sonra da Sevilla talip olunca oraya gitti.

Ayrıca kucağımıza stoper fırsatı mı düştü de biz kaçırdık? Hala N'kolou demeyin, kalbinizi kırarım artık.

Stoperlerdeki en temel tek sorun yan ve duran top savunması, onu da Tosiç'in yerine 1.80'lik N'kolou'yu önermeyin artık. Nazar değmesin Tosiç, N'kolou'nun yapacağı her şeyi yapıyor, 4 milyon euro imza parası da istemedi.
hüsnü zanda sınır yok :)

Söylediklerine katılmıyorum. Yönetim bastırıp Nasriyi alabilirdi. İş o seviyeye gelmişti. Oyuncuyu bekletmek yerine imza için  ikna etmeye çalışabilirdi. Nasri son günü beklemeyebilirdi. Ama karşısında gelmesi için bir sebep koyamadı yönetim.

Stoper transferinin kucağa dusmesi mi gerekiyor 2 ayda bir stoper alamayan yönetim var hala neden bahsediyosunuz?

N'kolou ne alaka anlamadim.
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 12:17:52 38life ]

Çevrimdışı tangaz

bu arada tek başımıza götüreceğimiz yarışı şenol hoca ve mhk katkıları ile cinconla götüreceğimiz de bence tescillendi.

Çevrimdışı mylife1903

bu arada tek başımıza götüreceğimiz yarışı şenol hoca ve mhk katkıları ile cinconla götüreceğimiz de bence tescillendi.
Abi sorma o etonun pelerinsiz ucarak attigi gafa golunu nasil iptal etti anlamadim. O ozgur yankayaya da bi gbt cekmemis lazimmis.

Hakan baltanin durusu ve dususu hastanede tuvaleti bulamayip meydana sican teyzenin durusu gibiydi

Etiketler: