Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149389 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ömer Şişmanoğlu acil çıkmalı. Onun bölgesi hep boş kalıyor...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cisse557

Ben vallahi de billahi de geçen seneki Beşiktaş'ı özledim. Al yana ver al geriye oyna Caner'e ver orta açsın. Umut vermiyor bu takım bana.

Çevrimdışı cisse557

Kapattım maçı ruhum daraldı

Çevrimdışı Berat

Şenol Güneş ikinci sene sendromu.

Çevrimdışı OrhanAker

Necipi 11 oynatarak 3 olan hamle sayısından yediklerinin farkındalardır umarım.

Çevrimdışı doctore

24. dk dan 35. dk ya kadar toplam 11 dk hiç değişmeyen bir tempoyla Sevemez kimse seni yi söyledi bizimkiler. bu 11 dk da 2 pozisyon oldu ama ne "ah" ne "tüh" hiçbir ses çıkmadı. belli ki hiçbirinin maç umrunda değil, izlemiyorlar bile. bu destek mi şimdi? ne rakip taraftarın ne rakip takımın nede hakemin umurundalar. birileri gitmiş rize ye kadar kendini eğlendirmekten başka hiçbir şey yaptıkları yok. uyutuyorlar resmen 11 dk aynı tezahürat yapılırmı...
aynı adamlar döner vodafone arenadaki ambiansa laf ederler. 
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı cisse557

24. dk dan 35. dk ya kadar toplam 11 dk hiç değişmeyen bir tempoyla Sevemez kimse seni yi söyledi bizimkiler. bu 11 dk da 2 pozisyon oldu ama ne "ah" ne "tüh" hiçbir ses çıkmadı. belli ki hiçbirinin maç umrunda değil, izlemiyorlar bile. bu destek mi şimdi? ne rakip taraftarın ne rakip takımın nede hakemin umurundalar. birileri gitmiş rize ye kadar kendini eğlendirmekten başka hiçbir şey yaptıkları yok. uyutuyorlar resmen 11 dk aynı tezahürat yapılırmı...
aynı adamlar döner vodafone arenadaki ambiansa laf ederler.
Şu sahadaki oyunu yorumlamak yerine buna takılmak cidden enteresan olmuş.

Çevrimdışı b.damatoglu

Yönetim transferde rezalet iş yaptı, hoca rezalet, takım rezalet...

Hayırlı olsun sonumuz

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Sezon başından beri 11 lerde hep nicelik sorunu var bugün adriano kurtarır yarın başka biri ama böyle sadece maç kazanırsın.

Çevrimdışı Berat

Takımımızda oynayan sarı saçlı top kaybı rekortmeni ve saygısızca hareketleri bitmeyen şahsın katii suretle takımdan uzaklaştırılması gerekiyor.

Çevrimdışı b.damatoglu

Quaresmanın g*tü kalktı ne yazık ki ve oyununda tavrı da takıma zarar veriyor ne yazık ki...

Hele Atiba gibi bir adamla takışmak, kolunda kaptanlık bandı olan adama atar yapmak normal bir takımda kadro dışı demektir...

Çevrimdışı Alper1903

Yeter artık ben bunu tutamayacağım içimde hadi bir iki lig maçında görelim dedim ama bu Aboubakar bomboş bir topçu. Golcülük dışında her şey var bir tek golcülük yok. Her maç bir forvete 10 net pozisyon sunulamaz tek pozisyon bulur golcü, golcülüğünü konuşturur atar. Yönetim bir hata yaptı ikincisini yapmasın devre arası Eto'o yu görelim bu takımda. Yarım sezon oynasa bile çok fazla şey katar. Aboubakar- Cenk'le devam edilirse Allah muhafaza şampiyonluktan bile olabiliriz. Devre arasına kadar nasıl gider bu takım bilmiyorum ama devre arasında bu kritik hamle hiç beklemeden yapılmalı. Ayrıca iyi ki Caner'i almışız. Gomez'in kazanma hırsı bu sene bu adamda   :bandit:

Çevrimdışı caner.eryigit

Tabela önemlidir tabela gerisi hikaye...3 puan olsun bizim olsun çok şükür.böyleyken kazanmak önemlidir hem de bu kadar eksiğe rağmen.

Çevrimdışı onder23

Takımda kanat oyuncusu yok. Q7 nin üzerine oyun kurulmaz.
Olcay felaket ötesi kötü.
Nasri yi alacaktık. Fırsatları zorlayıp nasri'yi almalıydık. Gökhan inler yerine Nasri yi almalıydık.  :bawling:

Çevrimdışı Ripley

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201617-sezonu/201617-transfer-sezonu/msg627654/#msg627654

13 ağustos 2016'daki yorumum... bu kadar erken çıkartmayı istemezdim keşke beni yanıltsaydı...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Bu maçta yanlış kadroyla maça başladık ve 45 dakikayı çöpe attık. İkinci 45 dakikada 60. dakikaya kadar fark olacak maçta neler kaçırdık neler. Maçın başında şöyle başlasaydık maç çok rahat 2-3 ü bulurdu. Şenol Hoca süreleri bu kadar cömert harcamamalı artık. Ayrıca bakarsak Fabriye bugün top bile gelmedi.
Savunmamız da gayet iyiydi, kritik anlarda tosic ve marcelo takımı birden hızlı atağa taşıdılar bi çok kez.
Caner Erkin bence çok büyük futbolcu çok hırslıydı maç boyunca hatta bi ara takım saçmasapan yan pas yapmaya başlayınca kudurdu, goldeki mücadelesi de çok iyiydi.
Orta alanda Tolgay çok istekliydi güzel fikirleri de vardı geçen sezonki Sosa' nın attığı gibi ince paslar atmaya çalıştı, bi ara saçmaladı ama genelinde kötü değildi.
Atiba her zamanki Atiba savaşan mücadele eden krallar gibi yine topunu oynadı.
Quaresma hem doğru pozisyon almıyor, hem doğru yerlere koşular yapmıyor hem de takıma pas alamayınca trip atıyor. Hele o en sondaki Atiba' ya yaptığı tamamen yanlıştı, kendine gelmeli, gelmiyorsa yedeğe çekilmeli.
Cenk hiç sahada bile yoktu maç boyunca rakip stoperlerin kucağında gezdi durdu, kanada geçtiğinde gereksiz çalımlamalar falan denedi beğenmedim şahsen.
Aboubakar çok kaçırdı ama doğru yerde ve doğru pozisyona girdi. Cenk onu bile yapamadı maç boyunca etkisizdi, Abou sayesinde o kadar pozisyona girdik bir tane atsa açılacak zaten ama inşallah haftaya.

İlk yarı acayip sıkıcı, ikinci yarı bu kadroya, bu rotasyona, bu zorlu fikstüre rağmen çok iyi bir maç çıkarttığımızı düşünüyorum. Böyle bi haftada puan kaybetmemek güzel, son dakikada atıp kazanmak da güzel. Son dakika golüyle alınan üç puan şampiyonluk alametidir  :claps: :claps:  Sakatlar da iyileşince artık sistemi oturtup geleni geçeni tokatlamalıyız.

Çevrimdışı b.damatoglu

Atiba takımın kaptanıdır. Quaresma koyunun olmadığı yerde keçidir Abdurrahman Çelebidir. Maç sonu tavrı affedilemez.

Aboubakar 1 senelik kiralama bedeli 3M EUR, senelik 3.5m EUR ücret, 10m EUR opsiyon.

Ahmet Bulut'un kucağına oturursan böyle çarparlar adamı.

Başkanın Erdal Torunoğullarından özür dilemesi lazım...

Çevrimdışı doctore

Şu sahadaki oyunu yorumlamak yerine buna takılmak cidden enteresan olmuş.

sahada oyun vardı da biz mi yorumlamadık ?  :)

yalnız şakaya vuruyorum ama bu sataşmalar hiç hoş değil abicim. yaşça küçüğümsün. söylediğime bir itirazın varsa yaz cevabını.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı legendmaster

Allah'tan uefanın sopası vardı da aboubakar kiralık alınmış yoksa fikret orman 12,5 milyon euroyu verip alacaktı büyük ihtimal bonservisini

Çevrimdışı cisse557

sahada oyun vardı da biz mi yorumlamadık ?  :)

yalnız şakaya vuruyorum ama bu sataşmalar hiç hoş değil abicim. yaşça küçüğümsün. söylediğime bir itirazın varsa yaz cevabını.
Sataşmak gibi bir niyetim yoktu. Yanlış anlaşılma olduysa özrüm affola. Genel ona buna futbola sayıştırırken ben de dahil böyle bi yorum gelince tuhaf geldi :)

Çevrimdışı OrhanAker

Aboubakarı eleştirmek için daha çok erken önemli olan doğru yerde doğru zamanda olması heyecanını atsın hele bir üstünden 1,2 gol atsın güven kazansın sonrasına bakarız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas bir gomez ne onemliymis. Basit basit goller atiyor gibi duruyordu deee mi
Tuh tuh tuh ey gunler tuh tuh tuh ey gunler

Etiketler: