Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9093963 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok abi viski goturdum ben, yazmistim foruma yahu 3 armutla goturdum, diye
Hava bur anda sogudu sigara icmeye ciktikca gafam dondu herhalde. Aksamlari eksilerde hava sicakligi.
Gafayi usuttuk herhalde
Viski sağlamdır beni en çok çarpan içki kışın ortasında kulaklarım ateş atıyordu lyncburg diye bir kokteyl var bayağı güzel 4 5 tane içince sağlam oluyor ama tr'de 30 40 tl filan 

Çevrimdışı tangaz

Ankaranın hatta tüm iç anadolunun iklimi berbat abi mesela kayseride gündüz 23 gece 3 derece diyor çöl sanki böyle hava mı olur ev buz gibi merkezi sistem yakmıyorlar pinti gayserililer ufoda iyi ısıtmıyor.

kayseride soğuk cidden, bizim sitede merkezi sistem bu hafta akşamları hafif hafif yandı kalorifer. ben de iç anadoluyu sevmiyorum. bi yerden parayı kaldırsam gidicem sahil şeridinde bir yere yerleşip erken emekli olucam  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

@denizant;
Bizde alkış,  nida (heyy) falan pek yok.
Yani bizim bir oyuncu veya komple takım iyi bir şey yaptığında coşkulu bir destek olmuyor.
Liverpool bunu çok iyi yapıyor.
Adamlar top kapıp atağa çıktığında seyirci de sanki onlarla atağa çıkıyor.
Bizim anlık pozisyonlara tepkimiz çok düşük.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muhtemel 11 bu diolaarr

Bazi sitelerde de Necip oynayacak diyor

Ben bu kadroya fitim ama tek sartla , Q7 biraz dinlensin onun yerine de ARAS oynasin , su çocuğu izleyelim artik..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Son antremanda denenen 11 bu :bandit:
        Tolga
Beck marcelo tosiç caner
      Necip atiba
Ömer tolgay olcay
       Cenk

Tırlatmaya az kaldı :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga
Beck marcelo tosiç caner
      Necip atiba
Ömer tolgay olcay
       Cenk

Aras bu kadar mı kötü yahu kanat rotasyonunda ömerden geride nasıl kalır ilginç cenkte olmaz aboubakar oynamalı kesinlikle alışması lazım adamın.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kayseride soğuk cidden, bizim sitede merkezi sistem bu hafta akşamları hafif hafif yandı kalorifer. ben de iç anadoluyu sevmiyorum. bi yerden parayı kaldırsam gidicem sahil şeridinde bir yere yerleşip erken emekli olucam  :icool:
Tecrübeyle sabittir tr'nin en güzeli Ege en kuzeyinden en güneyine kadar cennet vallahi iç anadoluda mecbur kalınmadıkça yaşanmaz.

Çevrimdışı tangaz

Tecrübeyle sabittir tr'nin en güzeli Ege en kuzeyinden en güneyine kadar cennet vallahi iç anadoluda mecbur kalınmadıkça yaşanmaz.

ben güney egeyi tercih ederim şahsen
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolga
Beck marcelo tosiç caner
      Necip atiba
Ömer tolgay olcay
       Cenk

TOLGEA dan sonrasini okumaya bile gerek yok

Sadece o insanin kafasini tirlatmaya yetiyo :bandit:

Dun burada yazmistim içimden bir ses cok kuvvetli bir sekilde , Hoca kaleyi Tolgeaya iade edecek diye...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben güney egeyi tercih ederim şahsen
Sen çok sıcak seviyorsun abi soğuk denizde sevmezsin ondan benim en çok beğendiğim yerler Çeşme, ve Ayvalık Kuzey Egede muhteşemdir havası, doğası çok güzel.

Çevrimdışı tangaz

Sen çok sıcak seviyorsun abi soğuk denizde sevmezsin ondan benim en çok beğendiğim yerler Çeşme, ve Ayvalık Kuzey Egede muhteşemdir havası, doğası çok güzel.

ben havayı sıcak severim suyun ise her türlüsünü, kasım ayı sonuna kadar çeşme ılıca da her türlü yüzerim :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben havayı sıcak severim suyun ise her türlüsünü, kasım ayı sonuna kadar çeşme ılıca da her türlü yüzerim :)
Sen bu işi biliyorsun abi ben 23 eylüle  Burhaniye'de girdim buz gibi oluyor bazen suya atlayınca suyun altında nefesim kesildi çeşme ılıca güzeldir su zaten hamam Antalyada aşırı sıcak olmasa güzel aslında kaş mesela çok güzel abi şuan deniz havası tam

Çevrimdışı LuceGel

Emeklilikte deniz kenarında oturma hayalleri sorsan vatandaşın %50 sinde vardır tabi bu gruba bende dahilim.Bende Akdenizli olduğumdan buralardan ayrılamam  Silifke Anamur tarafından bir yer bakıyorum bende.Soğukla hiç aram olmaz kahrolsun yaylalar yaşasın tam bağımsız az nemli deniz kenarları  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

Sen bu işi biliyorsun abi ben 23 eylüle  Burhaniye'de girdim buz gibi oluyor bazen suya atlayınca suyun altında nefesim kesildi çeşme ılıca güzeldir su zaten hamam Antalyada aşırı sıcak olmasa güzel aslında kaş mesela çok güzel abi şuan deniz havası tam

bir amerikalı emekli donanma subayı ile tanışmıştım dünyanın her yerinde denize girdim ama kaş bir numara demişti  :ok:
sonbaharın sonunda kış başında falan egede hava sıcaklığı 16-18 iken deniz suyu sıcaklığı da 18-19dur halen, o havada yüzeceksin suda asla üşümezsin kenarda da ateş yakacaksın sudan çıkınca kısmı için enfes oluyor 2 de bira yuvarladın mı ohh miss

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada gs ve kiev maçlarında toplam 9 m tl gelir elde etmişiz diye bir haber var ama tamamen yanlış kartal yuvaları iyi satış yapmış ama gs maçında 2.6 m tl kiev maçında 1.6 m tl satış yapmış muhteşem bir şey 4.2 m tl 2 maç için muhteşem ciro

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Emeklilikte deniz kenarında oturma hayalleri sorsan vatandaşın %50 sinde vardır tabi bu gruba bende dahilim.Bende Akdenizli olduğumdan buralardan ayrılamam  Silifke Anamur tarafından bir yer bakıyorum bende.Soğukla hiç aram olmaz kahrolsun yaylalar yaşasın tam bağımsız az nemli deniz kenarları  :D
abi son cümlelerin çok doğruda akdenizde sahilde felaket nemli Antalya kalkandan Alanyaya kadar her yere gittim nem öldürüyor adamı adanada ağustosta bayılacaktım günde 3 kere soğuk suyla duş almıştım  
bir amerikalı emekli donanma subayı ile tanışmıştım dünyanın her yerinde denize girdim ama kaş bir numara demişti  :ok:
sonbaharın sonunda kış başında falan egede hava sıcaklığı 16-18 iken deniz suyu sıcaklığı da 18-19dur halen, o havada yüzeceksin suda asla üşümezsin kenarda da ateş yakacaksın sudan çıkınca kısmı için enfes oluyor 2 de bira yuvarladın mı ohh miss
abi su çok iyiydi Burhaniyede  ama sudan çıkınca bornozla eve gidiyordum titreye titreye  bira demişken efes leş gibi hiç sevmem tadı berbat

Çevrimdışı kartalBaz

waywaywaaaay okyanus ötesine alkış :claps:
Nevsehirli bir arkadasimin rahmetli babasi cok dinlerdi bunu. Kirsehir diyince aklima geldi paylasayim dedim. Memleketimizin heryeri guzel. Konuyu Semsi Tebrizinin sozuyle kapatiyorum.

Aşık olmakla sevmek arasındaki farkı sormuşlar. Cevaplamış Şems: senin baktığına herkes bakar; ama senin onda görebildiğini herkes göremez. Herkes aşık olabilir; ama hiçkimse senin gibi sevemez. Tek fark sensin. Seni özel kılan sevdiğin değil, sevgin…

Çevrimdışı LuceGel

abi son cümlelerin çok doğruda akdenizde sahilde felaket nemli Antalya kalkandan Alanyaya kadar her yere gittim nem öldürüyor adamı adanada ağustosta bayılacaktım günde 3 kere soğuk suyla duş almıştım    abi su çok iyiydi Burhaniyede  ama sudan çıkınca bornozla eve gidiyordum titreye titreye  bira demişken efes leş gibi hiç sevmem tadı berbat
Akdeniz sahilinde nem mutlak vardır son 3 yıldır iklim değişiklikleri oldu akşam nem oranı düştü zaten buralarda Temmuz 10 Ağustos 20 gibi sıkıntı onuda klima filan idare edersin.ligin ilk haftasında 19 Ağustos cuma Adana-Bursa maçı vardı nem ve sıcak manyakçaydı Bursalılar sabah geldiler akşama kadar dolandılar maç 21.30 daydı 300 kişi filanlardı maçta bitik vaziyette formaları çıkarıp pancar gibi olmuşlardı ses mes çıkmadı tabi  :biggrinking: Ama bazı bölgelerde nem oranı çok düşük Kemerde nem çok düşüktür Larada ölürsün .Mersin Alanya arasındada  nem farkının farklı olduğu bölgeler var .

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

2 fotoğraf arasındaki farkı bulun.

O yıllarda akıllı telefon bukadar yaygın değildi.

Çevrimdışı tangaz

yıllar arası mukayese etmek bence de doğru değil zira akıllı tlf hastalığı almış başını gidiyor millet yakında tuvaletteyim şey yapıyorum die paylaşım yapacak (belki çoktan yapılıyordur) maç ertesi orhan yıldırımın yazısından bir kesit aktarmıştım insanların tlf ile oynamaktan maçın içine giremediğine o da değinmişti hatta stadyumda o esnada bulunan kaç tane arkadaşım canlı paylaşım vbvb yapıyor ve bana da gönderiyor demişti ve eklemişti "iyi de ben gazeteciyim zaten tribünlerdeyim bana niye gönderiyorsunuz"...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sorma yaa, havalar ankarada da soğudu gündüz iyi de akşamlar ve geceler soğudu sabah evden çıkıyoruz ceket mont falan öğlen ise fazla geliyor en sevmediğim hava şekli gece ile gündüz farklılıklarının böyle çok olduğu durumlar. 2001de ankaraya ilk geldiğimde yaz mevsimiydi otelde kalıyordum sonbahar gelince sabah tişörtle çıktım dötüm donmuştu öğlen terlemiştim akşam gene dötüm donunca gidip hırka satınalmıştım. hayatımdaki ilk hırkamdı. bir de izmitte neme alışkın biri olarak kuru havadan kavrulmuştum ağzım burnum kuruyordu izmite gidince de millet nerede yandın diyordu bende ne yanması kavruldum diyordum... beyaz yüzüm o günden sonra bir daha beyaz olmadı iç anadoluda...

Ben o durumun şahını Erciyes Tekir Yaylasında yaşadım abi gece tir tir titredik çadırlarda gündüz ter atıyoduk :D

Ankaranın hatta tüm iç anadolunun iklimi berbat abi mesela kayseride gündüz 23 gece 3 derece diyor çöl sanki böyle hava mı olur ev buz gibi merkezi sistem yakmıyorlar pinti gayserililer ufoda iyi ısıtmıyor.

Onu bulamayanlar da var abi :D Şurda geçirdiğim 7 senede özledim ben oraların havasını :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

yıllar arası mukayese etmek bence de doğru değil zira akıllı tlf hastalığı almış başını gidiyor millet yakında tuvaletteyim şey yapıyorum die paylaşım yapacak (belki çoktan yapılıyordur) maç ertesi orhan yıldırımın yazısından bir kesit aktarmıştım insanların tlf ile oynamaktan maçın içine giremediğine o da değinmişti hatta stadyumda o esnada bulunan kaç tane arkadaşım canlı paylaşım vbvb yapıyor ve bana da gönderiyor demişti ve eklemişti "iyi de ben gazeteciyim zaten tribünlerdeyim bana niye gönderiyorsunuz"...
Canlı yayın yapma ve video çekme modası geçecek. Artık tercih edilmeyen, tat vermeyen bir eylem haline gelecek. Ama bir 6-7 belki 10 yıl lazım bunun için.

Çevrimdışı tangaz

Canlı yayın yapma ve video çekme modası geçecek. Artık tercih edilmeyen, tat vermeyen bir eylem haline gelecek. Ama bir 6-7 belki 10 yıl lazım bunun için.

o zaman da yerini yeni şeyler alır mesela tribündeki bir taraftarın kendisini saha içine yerleştirip gol vuruşunu yapan adama dönüştürdüğü programlar falan çıkar kaleye de adriana limayı yerleştirir sonra gol atmaya kıyamaz falan böle paylaşımlar görürüz canlı canlı  :D

Çevrimdışı 38life

o zaman da yerini yeni şeyler alır mesela tribündeki bir taraftarın kendisini saha içine yerleştirip gol vuruşunu yapan adama dönüştürdüğü programlar falan çıkar kaleye de adriana limayı yerleştirir sonra gol atmaya kıyamaz falan böle paylaşımlar görürüz canlı canlı  :D
O bi 30 yıl falan sonra olur aradaki 20 yılda biz rahat ederiz :)

Çevrimdışı fani madida

Bu arada gs ve kiev maçlarında toplam 9 m tl gelir elde etmişiz diye bir haber var ama tamamen yanlış kartal yuvaları iyi satış yapmış ama gs maçında 2.6 m tl kiev maçında 1.6 m tl satış yapmış muhteşem bir şey 4.2 m tl 2 maç için muhteşem ciro

bence bu rakamlar şehir efsanesi hayatta inanmam gs maçı günü 2,5 milyon tl satış yapılacağına. Q7 ilk geldiği gün imza töreninde 14 bin forma satıldı demişlerdi sonra gerçek ortaya çıktı 300 forma satılmış  :biggrinking:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Etiketler: