Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141474 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Töreye katılmıyorum ama quaresma konusunda kesinlikle haklısın bütün dengeyi bozan şu anda o
geçen senede pas oyununu o bozuyordu aslında o nedenle tam verimli olamıyorduk bu sene çivisi çıktı işin ilerdeki her top quaresmada ve o bir şey yaparsa yapıyor yapmazsa boşa giden emekler.
Biliçin son senesinde aynı pozisyonda töre vardı ilerde tüm toplar onda toplanır o oynarsa takım oynardı hatta töreye endeksli bir oyun diye eleştiriliyoduk Şenol hoca gelince bu durum değişti roller dağıldı ama bu seferde töre kayboldu artık form düşüşümü oldu özel hayatının etkisimi vardı bilemem.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Katılıyorum , FORZA Kapali ustte cok etkisiz kaldi 25 senedir kapalida olduklari icin burada israr ettiler ama yanlis yaptılar

Eger Antipati ile birlikte Yeni aciga geçerlerse cok daha etkili bir tribün olur orasi

Seninde dediğin gibi Butun Dunyada en etkili taraftar gruplari KALE ARKALARINda konuşlanıyor , FORZA bu işi tekrar gozden geçirmeli ve ciddi sekilde düşünmeli..
tribün grupları doğru yerleşirse iki kale arkasıda etkili tribün olur özellikle kapalının yeni açığa geçmesi orayı en sağlam tribün yapacaktır yeni açık önderliğinde eski açıkta tribün performansı oluşabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Fabri

Beck Marcelo Tosic Caner

Atiba Oğuzhan

Aras     Talisca    Ömer 

Aboubakar

Nasıl olur sizce?

Çevrimdışı murat baltacı

Cok guzel yakalamışsın abi lakin ben zaman zaman Cenerin de vurması gerektigini düşünüyorum Oda iyi kullanıyor frikikleri

Ama daha cok yanlardan kazanilan Serbest vuruslarin basina o gecmeli cok iyi Muz orta kesiyor çünkü

Kaleye yakin mesafelerde de o kullanabilir tabi Q7 topu bırakırsa :bandit:
mesafe uzun olursa soldan ve cepheden sadece talisca vurmalı ama ceza yayı civarındaysa caner ve q7 hangisine pozisyon uygunsa o vurmalı ayrıca duran toplarıda öncelikle caner kullanmalı q7 ortaları yapamıyo. Zamanla arasta kadroya dahil olursa frikik konusunda enteresan bi istatistiğimiz olabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı cursedofdragon

Fabri

Beck Marcelo Tosic Caner

Atiba Oğuzhan

Aras     Talisca    Ömer 

Aboubakar

Nasıl olur sizce?

Fabri

Gökhan     Rhodolfo    Tosic     Caner

Atiba         Oğuzhan

Aras              Talisca             Olcay

Cenk

Olcay formsuz ise talisca'yı oraya çek forvet arkasına tolgay'ı koy 10 numara 5 yıldız kadro işte :)

Şampiyonlar liginde aras yerine quaresma olur gerisi ligde aynı işte :)

Rhodolfo'yuda koyma zamanı geldi artık :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Fabri

Gökhan     Rhodolfo    Tosic     Caner

Atiba         Oğuzhan

Aras              Talisca             Olcay

Cenk

Olcay formsuz ise talisca'yı oraya çek forvet arkasına tolgay'ı koy 10 numara 5 yıldız kadro işte :)

Şampiyonlar liginde aras yerine quaresma olur gerisi ligde aynı işte :)

Rhodolfo'yuda koyma zamanı geldi artık :)

Aynen öyle ama ben nispeten içerideki kolay maçlarımızda Aboubakar'ın ilk on bir başlaması gerektiğini düşünüyorum. Ligde çok az süre aldı hep zor maçlarda ilk on bir başladı. Açılması lazım.

Aynen öyle ama ben nispeten içerideki kolay maçlarımızda Aboubakar'ın ilk on bir başlaması gerektiğini düşünüyorum. Ligde çok az süre aldı hep zor maçlarda ilk on bir başladı. Açılması lazım.

olabilir ligde içerdeki kolay maçlarda abubakar oynatılabilir antep ile hazırlık maçında gayet iyiydi :)

Çevrimdışı murat baltacı

Caner'in attığı pas ve Quaresma'nın içeri katedip en iyi şut açısını araması ✔
Topun altına girmektense; üst iç veya ayak içiyle uzak köşeye plase gönderse fişi çekecek.

ayağının dışıyla ortayı yapsa aboubakara dokunmak kalacak ister yerden ister havadan yapsın her türlü goldü ortayı yapmayıp kendin atmaya çalışıyosan son vuruşu iyi yapacaksın sonra tabelada 1-1 yazıyo.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

Caner'in; Galatasaray maçında beş, Benfica maçında iki, Dinamo ve Karabük maçlarında üçer adet olmak üzere 5 maçta toplam 13 kilit pası var. Karabük maçının birinci ve Akhisar maçının ikinci golündeki payı da büyük. Oyun çeşitliği yada tekdüze hücum için ikinci bi' oyuncuya gerek yok. Pozisyon diye ayıklanabilecek neredeyse tüm atakların başlangıç aşamasında Caner var.

Çevrimdışı Orhan

Cenkle abubakar oynarken yanlis mi hatirliyorum bilmiyorum ama cenkin bazi musait zamanlarda abubakari gormedigi kanaatindeyim.

Çevrimdışı atalay

İstemeden faul yapmak! Bir benzerini Konya'da Necip yapmış, takımı on kişi bırakmıştı.

[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 19:41:11 atalay ]

Çevrimdışı Orhan

Fabri
   GG         Rodolfho     Tosic       Caner
               Tolgay      Ozi      Atiba
         Talisca       Abubakar    Olcay
Bu dizilimde  pas oyunu icin guzel bir alternatif olabilir en azindan.

Çevrimdışı Orhan

Aslinda one gectigimiz maclarda atiba inler ikilisi olabilirdi. Senol hoca kiev maci 1-0 ken oyundan dusmeye basladigimizda yapmaliydi bunu. Inlerin paslari cidden kontraya cikacak takim icin bulunmaz nimet

ayağının dışıyla ortayı yapsa aboubakara dokunmak kalacak ister yerden ister havadan yapsın her türlü goldü ortayı yapmayıp kendin atmaya çalışıyosan son vuruşu iyi yapacaksın sonra tabelada 1-1 yazıyo.
Abubakar değil içerdeki talisca

Aslinda one gectigimiz maclarda atiba inler ikilisi olabilirdi. Senol hoca kiev maci 1-0 ken oyundan dusmeye basladigimizda yapmaliydi bunu. Inlerin paslari cidden kontraya cikacak takim icin bulunmaz nimet

Şenol hoca gol yiyinceye kadar bekliyor Tolgay düştü oyundan o an alması gerekiyordu inler i

Çevrimdışı Orhan

Şenol hoca gol yiyinceye kadar bekliyor Tolgay düştü oyundan o an alması gerekiyordu inler i
Hoca yemin etmis 70 ten once degistirmemeye.

Çevrimdışı 38life

Caner'in; Galatasaray maçında beş, Benfica maçında iki, Dinamo ve Karabük maçlarında üçer adet olmak üzere 5 maçta toplam 13 kilit pası var. Karabük maçının birinci ve Akhisar maçının ikinci golündeki payı da büyük. Oyun çeşitliği yada tekdüze hücum için ikinci bi' oyuncuya gerek yok. Pozisyon diye ayıklanabilecek neredeyse tüm atakların başlangıç aşamasında Caner var.

En iyi transferimiz; son dakikada gelen, kimsenin beklemediği, çoğu kişinin "fener'i kızdırmak"tan öte birşey için istemediği, istemeyeceği, yedek sol bek oldu. Hayat garip gerçekten.

Çevrimdışı kartalBaz

Besiktas boyle puan kaybedince foruma bile girmiyorum asabim bozuluyor yazasim gelmiyor neyse atlattik sureci. Benim bu sene uzuldugum nokta maclardan keyif almiyorum. Yoksa hep hatali goller yiyorduk son yillarda. Ama bunu cevirecek bununla mucadele edecek atak yapacak saldiracak bir oyun yapimiz vardi. Senol hocanin acilen eski sistemimize donmesi lazim. Bu hizli pas ve hizli ataga cikma istegi kaybolursa birdaha yakalayamayiz. Samet aybabadan beri gelen oyun yapimizi bozmasina izin vermemeliyiz. Hocayi acilen birilerinin uyarmasi gerekiyor. Veya bu tarz oynamayan futbolcularin takimdan biraz ayri tutulmasi gerekiyor. Bir taraftar dusunun ki sirk cambazi gol attiginda sevinmesin. 5-6 mac daha garanti altina aldi artik formayi. Simdi sacma sapan calimlarina devam eder. Calim atacak show yapacak diye bu taraftari kimsenin uzmeye hakki yok. Bunu tolgada yapsa q7 de yapsa olcayda yapsa farketmez.

Form ve sakatlik durumlarini bilmeden bu kadronun gecen seneden daha iyi olacagini iddia ediyorum. Sadece biraz calisma ile 2-3 hafta sonra daha farkli noktalara gelebiliriz.

Gg    Rhodolfo    Tosic    Caner
                  Atiba
                            Oguzhan
                      Talisca
       Aras                                 Olcay
                      Aboubacar

Çevrimdışı mylife1903

Caner'in attığı pas ve Quaresma'nın içeri katedip en iyi şut açısını araması ✔
Topun altına girmektense; üst iç veya ayak içiyle uzak köşeye plase gönderse fişi çekecek.

Su pozisyonda iki bucuk kilometre kufur etmistim simdi sakin kafaylan bakinca suc karijmada degil. Topu onune alisi harika ilk hamle ile kendisine pozisyon yaratmasi mutis sut acisi iyi, vurus kotu bir vurus degil gelelim zurnanin zort diye osurdugu yere, ceza alanindaki oyuncularin ikisinin de kosulari yanlis, pozisyon almalari berbat karijmaya sut disinda opsiyon vermemisler, kendi suclari, arti orta alandan destek yok.
Bu posisyonda kutuya girecek oyuncular yalanci kosu sknrasi durup iki adim geri atmali, su pozisyonda gomez,sosa, tore olsa ucu de topu alirdi karijmadAn. Adama yanlis yukleniyoruz, herif sorumluluk almis. Ben olsam senol gunesin gs maci sonrasi sut attim diye verdigi tepkiyi gorsem bu pozisyonda basarim topa, doner beklerim.
Keyfimiz kacmasin apartman yoneticisi hulusi bey moduna gecerim hemen.
Su pozisyona bakinca 33 yasinda adamin hizi falan da mutis.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Su pozisyonda iki bucuk kilometre kufur etmistim simdi sakin kafaylan bakinca suc karijmada degil. Topu onune alisi harika ilk hamle ile kendisine pozisyon yaratmasi mutis sut acisi iyi, vurus kotu bir vurus degil gelelim zurnanin zort diye osurdugu yere, ceza alanindaki oyuncularin ikisinin de kosulari yanlis, pozisyon almalari berbat karijmaya sut disinda opsiyon vermemisler, kendi suclari, arti orta alandan destek yok.
Bu posisyonda kutuya girecek oyuncular yalanci kosu sknrasi durup iki adim geri atmali, su pozisyonda gomez,sosa, tore olsa ucu de topu alirdi karijmadAn. Adama yanlis yukleniyoruz, herif sorumluluk almis. Ben olsam senol gunesin gs maci sonrasi sut attim diye verdigi tepkiyi gorsem bu pozisyonda basarim topa, doner beklerim.
Keyfimiz kacmasin apartman yoneticisi hulusi bey moduna gecerim hemen.
Su pozisyona bakinca 33 yasinda adamin hizi falan da mutis.
neler diyorsun abi inanamıyorum  :evillol: İsmail'e ne kadar eleştirip gömüyor'san Q7 de o kadar kolluyorsun  :bandit: efsane gol attı ama ondan sonra oynadığı oyun baştan ayağı yanlış hiçbir faydası yok takıma....... :bandit: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı eaglekartal

bakıyorumda bir fener güzellemesi var tüm gastelerde yazarlarda bizden bile daha iyi diyenler var adamlardaki fikstür balına bak daha istanbul dışına çıkmadılar lig başlayalı ilk kez bu hafta osmanlıya gidecekler ondada osmanlı belçikada zorlu maç yaptı gene şanslılar.ama biran önce toparlayıp ligin abisi psikolojisini yeniden vermeliyiz

Çevrimdışı tangaz

neler diyorsun abi inanamıyorum  :evillol: İsmail'e ne kadar eleştirip gömüyor'san Q7 de o kadar kolluyorsun  :bandit: efsane gol attı ama ondan sonra oynadığı oyun baştan ayağı yanlış hiçbir faydası yok takıma....... :bandit: :bawling: :bawling:

@Mehmet Ali C. çok ön yargılı yaklaşıyoruz Q7ye bende baştan kızıyordum falan ama @mylife1903 izlediği gözle izledim şimdi pozisyonu 8 defa ve hiç bir açık bulamadım yazdıklarında doğru söylüyor adamın pas opsiyonu yok ki vurmaktan başka çaresi yok boşa çıkıp pas isteyen yok hepsi markajda yakalanmış kendini demarke duruma düşürecek akıllı adam yok pozisyonda
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. çok ön yargılı yaklaşıyoruz Q7ye bende baştan kızıyordum falan ama @mylife1903 izlediği gözle izledim şimdi pozisyonu 8 defa ve hiç bir açık bulamadım yazdıklarında doğru söylüyor adamın pas opsiyonu yok ki vurmaktan başka çaresi yok boşa çıkıp pas isteyen yok hepsi markajda yakalanmış kendini demarke duruma düşürecek akıllı adam yok pozisyonda
bu pozisyon özelinde bir şey söylemedim zaten tangaz abi  :) ön yargı çok kötü bir şey ama çok izledim bu adamı açıkçası böyle bu adam beni kahreden olay bu adamın üzerinden oynamak sürekli  :bandit: biz koskoca Beşiktaşız bir adamın eline bakmamalıyız illaki bakacaksak da bu adam Q7 olmamalı...
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 09:45:58 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu haftaki maç tahminlerim biz 2 1 3 1 gibi bir skorla kazanırız, gs kazanır, osmanlı kazanır...

Çevrimdışı Çağatay

aslında orada tam vuracağı anda feyk atsa 2 kişiyi birden pazara yollardı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: