Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9142530 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Daha önce de yazdım ama yine yazayim

Bu LENS bizim gundemimizde idi , Keske alsaydik Cok faydali olurmuş tam bizlik adam

Hiz , Güç , Teknik hepsi var + olarak Hücum press yapiyor ve Takim savunmasina da yardim ediyor

@atalay senin fikrin ne idi LENS hakkinda ?

Bu Iki top yapamayan Fb de bile bu kadar etkiliyken bizde cok daha faydali olurdu diye düşünüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

:alala: :alala:

Tam tersini gordum ben aldigi her topu geri.pas yapti Deli etti beni

Ben futbolcu olsam Becke pas vermem biliyorum cunku hemen geri pas yapacak adamin yaziliminda ileri pas yok :bandit:

Bir hucumda ciddi atak olabilirdi Top Becke geldi butun kafe hep bir agizdan geriye verecek diye bağırdı ve Beckte bu kadar insani kirmayip taa 20 metre geri pas verdi :D :evillol: :evillol:

Ayrica Golde de hatasi var Pozisyon Arka direkte oluyor ve Beck olmasi gereken yerde degil :bandit:

Gökhan ofansif olarak net daha iyi. Söylenenin aksine, bence, defansif olarakta daha iyi Beck'ten.

Çevrimdışı atalay

Caner'in attığı pas ve Quaresma'nın içeri katedip en iyi şut açısını araması ✔
Topun altına girmektense; üst iç veya ayak içiyle uzak köşeye plase gönderse fişi çekecek.

[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 23:16:29 atalay ]

Gökhan ofansif olarak net daha iyi. Söylenenin aksine, bence, defansif olarakta daha iyi Beck'ten.
%100 hemde

Bunu bende cok söyledim burda herkesin aksine Gokhan defansif olarakta Beck ten daha iyi diye

Gokhanin kademeleri ve oyun akli Beckin cok uzerinde

Gokhan 20 metre geriden depar atip top aliyor rakibin ayagindan

Beck , ne zaman karsisina HIZLI bir kanat oyuncusu ciksa Aciz duruma düşüyor

Mesela gecen sezon Becki patates eden SAMMY e 90 dakika adim bile artırmadı Gg :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:alala: :alala:

Tam tersini gordum ben aldigi her topu geri.pas yapti Deli etti beni

Ben futbolcu olsam Becke pas vermem biliyorum cunku hemen geri pas yapacak adamin yaziliminda ileri pas yok :bandit:

Bir hucumda ciddi atak olabilirdi Top Becke geldi butun kafe hep bir agizdan geriye verecek diye bağırdı ve Beckte bu kadar insani kirmayip taa 20 metre geri pas verdi :D :evillol: :evillol:

Ayrica Golde de hatasi var Pozisyon Arka direkte oluyor ve Beck olmasi gereken yerde degil :bandit:

Geçit vermediği ve 2. 3. bölgede karşılayıp topu rakibe değmeden kaptığı çok pozisyon var. Hücumda daha az etkin olması iyi olmadığını göstermez.

Duran toplarda formasyona göre mi dizilim ya da adam seçimi oluyor :alala:

Öyle olsa mesela Aboubakar'ın orda ne işi var? Ayrıca Quaresma'nın da orada olması gerekirdi sonuçta o da o kanadın oyuncusu dimi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rize maçını kazasız belasız atlatıp, milli takım arasında futbol olarak fabrika ayarlarına dönmemiz lazım.

Geçit vermediği ve 2. 3. bölgede karşılayıp topu rakibe değmeden kaptığı çok pozisyon var. Hücumda daha az etkin olması iyi olmadığını göstermez.

Duran toplarda formasyona göre mi dizilim ya da adam seçimi oluyor :alala:

Öyle olsa mesela Aboubakar'ın orda ne işi var? Ayrıca Quaresma'nın da orada olması gerekirdi sonuçta o da o kanadın oyuncusu dimi?
2.ci ve 3.cu bolgede cok top kaptigi ve rakibi karsiladigi doğru bunu bende cok dile getirdim gecen sezon

Fakat bu genel tabloya bakinca Gg nin gerisinde oldugu gercegini değiştirmiyor

Hem defansif hemde ofansif olarak Gg , Beckin cok onunde bence

Çevrimdışı atalay

Lens'in ismi bizimle anıldığında uzak forvet için ideal oyuncu tanımını kullanmıştım. @Yunus Emre Dökmeci Kanat/Forvet ve santrafor pozisyonlarında kullanabileceğimiz bir oyuncuydu. 

Lens'in ismi bizimle anıldığında uzak forvet için ideal oyuncu tanımını kullanmıştım. @Yunus Emre Dökmeci Kanat/Forvet ve santrafor pozisyonlarında kullanabileceğimiz bir oyuncuydu.
Tesekkurler :ok:

Demba Ba kadiköyde maci izliyor :icool:

Seneye geri alsak ne guzel olur aslinda tabi nasıl dönecek geri orası soru işareti..

Gecen sezon ile Bu Sezonun ilk 5 haftasinin karsilastirmasi ( ISTATISTIK )

Gecen sezondan daha iyi gibiyiz tabi bu istatistiklere göre...

Çevrimdışı atalay

Tosic'in gereksiz faulü sonrası alan paylaşımındaki sıkıntılar ve sezon başından beri gördüğümüz tablo.
Aboubakar'ın alanı boşaltıp öne hareketlenmesi, Talisca'nın eşleştiği oyuncuyu takip etmemesi...

Tosic'in gereksiz faulü sonrası alan paylaşımındaki sıkıntılar ve sezon başından beri gördüğümüz tablo.
Aboubakar'ın alanı boşaltıp öne hareketlenmesi, Talisca'nın eşleştiği oyuncuyu takip etmemesi...

Fabri hatali gibi gelmişti bana ama buyuk bir hatasi yok

Topa ciksa da cikmasada Gol olurmuş pozisyon ama o topa cikiyorsan Bloke edeceksin tredduttde kalmis

Eger cikmasa idi rakip cok daha rahat bir vuruş yaparmis +olarak kale sahasındaki bombos arkadasina verse yine Gol olurmuş, neresinden baksan elinde kaliyor :s20:

Ek olarak Tosicin pozisyonunun faul olmadğını düşünüyorum cok ucuz ve basit bir faul caldi hakem , Her macta bu tarz 20 tane Mudahale oluyor hepsine faul verseler maçlar bitmez
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 23:52:31 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

lens sakatlandı h.sonu dinlendirsinler :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

lens sakatlandı h.sonu dinlendirsinler :bandit:
Cok darbe aldi abi , PERT ettiler adami ama onlarda hakli baska turlu durduramiyorsun herifi :bandit:
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 23:53:56 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ekrembaser

Peki Atalay kardeşim görüşlerine önem verdiğim için soruyorum bu soruyu bu sene bu takımın geçen seneki alışkanlıklarına dönmesi mümkün mü yoksa yeniden ayağa kalkması için sistem mi değiştirecek? Mevcut kadroyla kaos futboluna doğru mu gidiyoruz? Görşün nedir

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Tosic'in mudahalesinin faul ile uzaktan yakından alakası yoktu bence hakem bi tarafından uydurdu foulü
Ayrıca Beck bizim sağ bekimiz, peki pozisyonda nerede? Neden arka direkte durmuyor?
Fabri neden alamayacağı topa koşuyor?

Sorular sorular...

Takım olarak duran toplarda ne yapacağımızı nerede kimi tutacağımızı bilmiyoruz...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı 38life

Caner, Aboubakar'ın tekte oynadığı top ve Talisca'nın kritik pozisyonu.

Aboubakar'ın bir santrafordan öte özellikleri var.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 23:56:11 38life ]

Çevrimdışı 38life

Lensi alamamış olmamız değil de, fenerin almış olması kötü. Umarım şans yanında olmaz ve iyi bir istatistik yakalayamaz.

Aboubacar'ın bir santrafordan öte özellikleri var.
İyi Top sakliyor , sirti donuk top alabiliyor ve oynayabiliyor , Serviste yapiyor ama Tek santrafor oynatirsak verim alamayacağız gibi mevcut özeliklerine bakinca tam 4-4-2 sisteminin oyuncusu cok NET !

Bunu Gs macinda gördük :bandit:

4-4-2 sisteminde hem atar hemde attirir benim görüşüm bu şekilde
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 00:01:25 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı 38life

İyi Top sakliyor , sirti donuk top alabiliyor ve oynayabiliyor , Serviste yapiyor ama Tek santrafor oynatirsak verim alamayacağız gibi mevcut özeliklerine bakinca tam 4-4-2 sisteminin oyuncusu cok NET !

Bunu Gs macinda gördük :bandit:

Evet. Ama 4-4-2 de elimizdeki ortasaha ile bence doğru sistem olmazç Açıkçası arıyorum arıyorum ama bu oyuncular ile nasıl bir ideal formasyon oynanır bulamıyorum. Herzaman biliyorum denmez tabi. Açıkçası bilemiyorum...

Çevrimdışı legendmaster

ideal formasyon tartışmasız 4 3 3 dür bu takıma en uygun

Çevrimdışı atalay

Peki Atalay kardeşim görüşlerine önem verdiğim için soruyorum bu soruyu bu sene bu takımın geçen seneki alışkanlıklarına dönmesi mümkün mü yoksa yeniden ayağa kalkması için sistem mi değiştirecek? Mevcut kadroyla kaos futboluna doğru mu gidiyoruz? Görşün nedir

Mevcut durumu ve önerilerimi birkaç haftadır yazıyorum aslında. Geçen sezonun alışkanlıklarına dönmek için oyun hafızasını taşıyan isimleri ve aynı oyunu tercih etmek gerek. Sorunun cevabını ise süreç içinde Hoca verecek. 

Evet. Ama 4-4-2 de elimizdeki ortasaha ile bence doğru sistem olmazç Açıkçası arıyorum arıyorum ama bu oyuncular ile nasıl bir ideal formasyon oynanır bulamıyorum. Herzaman biliyorum denmez tabi. Açıkçası bilemiyorum...
Oda var tabi..

Ama Cenkle beraber oynadığında ne kadar rahatladigini ve etklili oldugunu gördük

Biseyler yapmak lazim..

ideal formasyon tartışmasız 4 3 3 dür bu takıma en uygun
İleri 3lu

Olcay - Aboubakar - Cenk yada

Talisca - Aboubakar - Cenk olsun diyorsun sanirim