Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9142699 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fabri, topu hemen oyuna sokarak rakip takımın yarısını oyundan düşürüyor.
Talisca, yarı sahadan aldığı topu aksiyon bölgesine kadar taşıyor.
Solda de marke vaziyette üç oyuncu var.

Şut, pas tercihlerinde biraz şey olduğunu geldiğinde söylemiştin
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Burada 5'e 2'den pozisyon çıkarıyoruz. Aynı zamanda maçtaki iki isabetli ortadan biri.
Quaresma'nın kutuya girdiği nadir anlardan biri. Kötü de bir opsiyon değilmiş.

Çevrimdışı atalay

Şut, pas tercihlerinde biraz şey olduğunu geldiğinde söylemiştin

Evet, pas opsiyonu varken şutu kovalıyor. Yazılımında direkt kale ve şut var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Hoca yerel bir hoca. Ama çok iyi bir yerel hoca.
Sen uluslarası bir organizasyon ve bütçe oluşturmadığın sürece Şenol Hoca baş tacıdır.
2. Yarıdan evvel de takımın yeni omurgası sistemi oturacaktır.

Benim eleştirim yine yönetime olacak. Son dk. Transfer hamlesi böyle sonuçlanıyor işte.

Adam istediği kadar kaliteli kumaşa sahip olsun, form tutması takımı tanıması, sisteme adapte olması sezon ortasını buluyor.  Ödediğin yıllık ücretin yarısı boşa gidiyor.

Başka bir transfer yanlışı da yeni transferlerin büyük çoğunluğu bizim sistemimizin adamı değil... Transferlerde sisteme uyumluluk hiç göz önünde bulundurulmamış. Başkan beğenmiş almış... Bu kadar olur işte...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu FFA'dan dolayı böyle oluyor yalnız.Oyuncu da satamadık son güne kadar o yüzden transfer yapamadık bizim burdan konuşmamız kolay.

Gökhan töre kiralandı sadece 3 milyon € 1.2 milyon € su marcelo'ya gitti 1.8 milyon € kaldı.

O para ile forvet sol bek,stoper,ön libero kolay işler değil bunlar son anda sosa gitti alabildik işte yoksa işimiz yaştı zaten.

Ayrıca bizim sıkıntımız mevcut oyuncularımızın gitcem diye tutturmasıydı.

Gomez ve sosa.

Seneye böyle olmyacağını ümit ediyorum.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 21:30:10 cursedofdragon ]

Çevrimdışı b.damatoglu

bu FFA'dan dolayı böyle oluyor yalnız.Oyuncu da satamadık son güne kadar o yüzden transfer yapamadık bizim burdan konuşmamız kolay.

Gökhan töre kiralandı sadece 3 milyon € 1.2 milyon € su marcelo'ya gitti 1.8 milyon € kaldı.

O para ile forvet sol bek,stoper,ön libero kolay işler değil bunlar son anda sosa gitti alabildik işte yoksa işimiz yaştı zaten.

Ayrıca bizim sıkıntımız mevcut oyuncularımızın gitcem diye tutturmasıydı.

Gomez ve sosa.

Seneye böyle olmyacağını ümit ediyorum.
Gomez ve Sosa'nın gideceği sezon sonundan itibaren belli bir ihtimaldi.

Alternatifi bakılmış olmalıydı.

Talisca ve Aboubakar başka sistemin oyuncuları... ki o paralar verildiğinde daha genç ve sistemine uygun futbolcular bulabilirsin...

FFP herşeyin bahanesi değil ne yazık ki.

Bir eleştiri de Şenol Hoca'ya:
Yönetimin geç transferlerini eleştiriyor, kampa oyuncu dahil edemediğini söylüyor. Ancak kamp yiyen oyuncuları dökülüyor.

Çevrimdışı atalay

Quaresma'nın Beck'in bindirmesini görmesi ve Beck'in pası çıkardığı nokta.
Maç boyunca yerleşik savunmaya karşı yapılan en organize hücum.

Gomez ve Sosa'nın gideceği sezon sonundan itibaren belli bir ihtimaldi.

Alternatifi bakılmış olmalıydı.

Talisca ve Aboubakar başka sistemin oyuncuları... ki o paralar verildiğinde daha genç ve sistemine uygun futbolcular bulabilirsin...

FFP herşeyin bahanesi değil ne yazık ki.

Bir eleştiri de Şenol Hoca'ya:
Yönetimin geç transferlerini eleştiriyor, kampa oyuncu dahil edemediğini söylüyor. Ancak kamp yiyen oyuncuları dökülüyor.

Gomez kiralıktı hadi ona tamam diyelim de.

Sosa'nın gideceği sezon sonu itibari ile nerden belliydi ?

Hatta atiba bile gitmeye kalkıştı EPL'ye onu ikna ettik ama kafa olarak ne kadar burda tartışılır.

Talisca ve abubakar'ı isteyen şenol hoca diyebiliyorum hatta ısrarla abubakar'ı da isteyen şenol hoca.Belki hocanın kafasında farklı bir sistem var bu sene o yüzden bu oyuncuları istedi ?

Daha genç'ten kastın nedir bilmiyorum talisca 22 abubakar 24.

FFA herşeyin bahanesi malasef satmadan oyuncu alamıyorsun.Birtek töre'yi kiralayıbildin 3 milyon € onunda 1.2 milyon € su marcelo'ya gitti.

İsmail takımndan ayrılmış tosic dışında sol bek yok.

1.8 milyon €'ya stoper,sol bek,ön libero,forvet alıcaksın kolay mı ?

Kamp yiyen oyuncular kendine bakmıyorsa yapıcak birşey yok dökülen belli başlı oyuncular...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma'nın Beck'in bindirmesini görmesi ve Beck'in pası çıkardığı nokta.
Maç boyunca yerleşik savunmaya karşı yapılan en organize hücum.

Beck ayrıca çok iyiydi bu maç.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriano takımda sevdiğim oyunculardan biri ama çok formsuz birkaç maçtır, ayrıca Ozi formsuz bu iki oyuncu bizim için çok önemli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bencede artı fabri.
Yapma orhan fabriyide beğenmedim ben yan toplarda ve topu bloke etmede sorunu var...

Yapma orhan fabriyide beğenmedim ben yan toplarda ve topu bloke etmede sorunu var...

Tolga'dan iyi ama bizim takıma yakışan bir kaleci değil daha iyisi lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga'dan iyi ama bizim takıma yakışan bir kaleci değil daha iyisi lazım.
Ospina yada Ruffier ikiside çok iyi olur.

Çevrimdışı OrhanAker

Bak tolgayı salarım üstüne :D

Çevrimdışı tangaz

Domuz gibi herif. Eskisinden de saglam cikti okadar tekmeyi oguzhan yese ayaga kalkamaz.
@Yunus Emre Dökmeci bir avatari vardi bu karin kaslari falan acayip bakiyor kendine.

Bizim sergen bu kafada olsaydi 4-5 tane fazladan sampiyonlugumuz olurdu.

Cok takildiniz siz bu adama. Bir ismail deeel yahu ismael bu kadar elestirilmedi.

@tangaz reis simdi bu karijma calima girip top kaybediyor, herkes kendine oynuyor, diye kiziyor.

Bu caner 50m den yarma gibi kalas gibi kiev savunmasina sisirme top atinca takim icin mi oynamis oluyor?

Ikisine de senol gunes soyluyordur. Karijma sen adam eksiltecek orta keseceksin, adami iki sefer zorlayip gecemiyorsan becke don.
Caner yavrum sen fazla ileri cikma arkana habire adam kaciyor, taraftarin sol bek takintisi var
Goze batma uzaktan sisir iceri.

Senol hoca azicik lucescu besiktasi izlesin.

quaresma ve caner bağlantısı sonuç odaklı bakınca doğru ve iyi yakalamışsın dostum @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Talisca'nın genişlik kazandırdığı akında Beck'in koşusuna cevap vermeyen Quaresma.
Seken topu çoğu zaman olduğu gibi üçüncü bölgede kazanan Beck ve Quaresma'nın...

Çevrimdışı OrhanAker

Talisca'nın genişlik kazandırdığı akında Beck'in koşusuna cevap vermeyen Quaresma.
Seken topu çoğu zaman olduğu gibi üçüncü bölgede kazanan Beck ve Quaresma'nın...

Atiba özetlemiş.

Çevrimdışı tangaz

nice kaybetmiş gerçi ama balotelli gene yazmış  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Caner, Aboubakar'ın tekte oynadığı top ve Talisca'nın kritik pozisyonu.

Çevrimdışı 38life

O degilde biz ne zaman bir sifir mac kazanacaz? Ama soyle
Bir sifir atip golu sakince oynayip maci bitirerek, soyle sirtimizi yaslayarak koltuga rakip takikin caresizligini
Izleyerek
Ligde 5 senede en az 3 şampiyonluk aldıktan ve avrupada kaydadeğer başarı elde ettikten sonra.

Çünkü sanırım bu takımın ruhuna oturmuş: "Panik" Aman gol yiyeceğiz aman mutluluğumuz bozulacak. Yapamicaz mi acaba sonunu getiremicez mi acaba? Soruları kulübün ruhuna işlemiş. Oyuncu grubu değişse de bu değişmiyor .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner, Aboubakar'ın tekte oynadığı top ve Talisca'nın kritik pozisyonu.

Penaltı ?

Çevrimdışı atalay

Penaltı ?

Kaleci vuruş anından sonra dizi takıyor. Sola çekse kesin...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beck ayrıca çok iyiydi bu maç.
:alala: :alala:

Tam tersini gordum ben aldigi her topu geri.pas yapti Deli etti beni

Ben futbolcu olsam Becke pas vermem biliyorum cunku hemen geri pas yapacak adamin yaziliminda ileri pas yok :bandit:

Bir hucumda ciddi atak olabilirdi Top Becke geldi butun kafe hep bir agizdan geriye verecek diye bağırdı ve Beckte bu kadar insani kirmayip taa 20 metre geri pas verdi :D :evillol: :evillol:

Ayrica Golde de hatasi var Pozisyon Arka direkte oluyor ve Beck olmasi gereken yerde degil :bandit:
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 23:08:45 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Topu oyuna sokma , Oyun kurma ve 1 vs 1 de ( Karsi karsiyalarda ) Bayagi iyi

Fakat Blokaj sorunu var katılıyorum birde surekli bosa çıkıyor 3 kez atlattik ama hep boyle olmaz sonunda yersin Golu
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

nice kaybetmiş gerçi ama balotelli gene yazmış  :bandit:
Nice baya iyi bu sene ligde de liderler

Dante ve Balo bayağı iyi 2 transfer

Danteyi ben bize istiyordum :bandit: