Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139460 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Juve Macindaki Saha sartlarini da söylemen gerekir. Yagmurdan Top oynanacak bir zemin yoktu. Ayrica Juve'nin formsuz oldugu Haftalardi.

Yok öyle bir şey, kendi savını savunmak için alternatif gerçeklik yaratmayalım.

https://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_Juventus_F.C._season

Juventus kendi sahasında Galatasaray'la oynadığında ligde 3 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı ve 6 maçta 16 puan toplamıştı. (5 galibiyet 1 beraberlik)

Burada oynadığında da ligde (gol yemeden) 7 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı ve 14 haftada 37 puanı toplamıştı. (12 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet)

Saha ve hava şartları da ev sahibine zarar verecek cinstendi, maç 2 gün sürdü ve 2. gün seyirci hafta içi iş saati maça gitmek zorunda kaldı.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 11:42:21 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Önce bir ne oynadığımız belli olsun ondan sonra Aboubakar'ı değerlendiririz. Ben beğeniyorum. Top tutuyor, sürüyor, servis yapıyor, hızlı, güçlü, patlayıcı gücü çok yüksek. Bir tek bitiricilikte soru işareti var onu da gösterecek pozisyon gelmedi şimdiye kadar zaten. Az sabır. Bu kadar hızlı tüketmeyelim her şeyi.
Hızlı değil, arada patlıyor ama güçlü değil. Eleştiri noktamda o zaten bu adamla ilgili pozisyona girmek için çaba sarfetmiyor ne bir koşu ne bir verkaç orta sahada top indirip sağa sola servis yapan adama forvet denmez zaten..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolgay dün gayet iyi oynadı uzun süre sonra ama Atiba ile birlikte oynamasının payı vardı, oyundan neden çıkarıldı anlamadım sonrasında hiç pas yapamadık..
Aslında hoca cenk'i oyuna aldı. Orta saha boşalınca daha diri adam sokmak istedi. Dönenleride toplayamadık iyice Kiev geldikçe geldi çareyi gökhan inlerde buldu ama işe yaramadı pek. Dünün tek kazancı tolgay'ın ümit veren 6 numara gibi güzel oyunuydu ben çok beğendim. Bu oyuna razı olan Beşiktaşlıları görmekte üzücü. Dün tolgay atiba iki duvar pası yaptı hemen taraftar ooo taraftarda özledi bunu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolgay dün gayet iyi oynadı uzun süre sonra ama Atiba ile birlikte oynamasının payı vardı, oyundan neden çıkarıldı anlamadım sonrasında hiç pas yapamadık..

Tolgay kart görünce ve pili bitince zarar vermeye başlamıştı, çıkması doğruydu.

Keşke ilk yarıda bu kadar iyi oynamasaydı da, hoca İnler'i 60'ta soksaydı onun yerine.

Adam iyi oynayınca oyundan çıkarılmadı, bir anda düşüş yaşayınca takım da düştü oyundan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgay kart görünce ve pili bitince zarar vermeye başlamıştı, çıkması doğruydu.

Keşke ilk yarıda bu kadar iyi oynamasaydı da, hoca İnler'i 60'ta soksaydı onun yerine.

Adam iyi oynayınca oyundan çıkarılmadı, bir anda düşüş yaşayınca takım da düştü oyundan.
Öyle veya böyle defanstan top alıyordu o çıkınca tosic marcelo fabri top şişirmeye başladılar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Aslında hoca cenk'i oyuna aldı. Orta saha boşalınca daha diri adam sokmak istedi. Dönenleride toplayamadık iyice Kiev geldikçe geldi çareyi gökhan inlerde buldu ama işe yaramadı pek. Dünün tek kazancı tolgay'ın ümit veren 6 numara gibi güzel oyunuydu ben çok beğendim. Bu oyuna razı olan Beşiktaşlıları görmekte üzücü. Dün tolgay atiba iki duvar pası yaptı hemen taraftar ooo taraftarda özledi bunu.

hocanın 1,5 yıldır yaptığı hatalı değişikliklere benzer bir hatasıydı cenki sahaya sürmesi, bazen bir maçta forvet çıkarır necibi sahaya sürersin ortasahayı ele geçirirsin takım 3 tane gol atar bu rakibe ve o günkü koşullara göre elbet değişkenlik gösterir ancak ısrarla benzer değişiklikler yapmak hocanın taktiksel yetersizliğidir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş az önce Cenk hamlesini hücuma yönelik ve önde baskı kurmak adına yaptığını, daha sonra ise bu hamlenin orta sahada yarattığı sıkıntıları söyledi. 1,5 yıldır aynı hamle sonrasında, aynı oyun içi sıkıntıları görmesine rağmen aynı değişiklikleri yapmak?!

az evvel ifade etmeye çalıştığım cümlenin teknik tercümesi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı firewater

Kimse öldük bittik şampiyon olamayız demiyor. ama ligin ilk haftasından beri takımın oyun anlayışında bir gariplik olduğu aşikar. bunu dile getirmek gayet doğal. Ben şahsen alanyaspor maçı dahil hiçbir maçımızda geçenseneki agresif, ilerde basan, ayağa paslarla hızlı hücuma kalkan, ortadan kalabalık defansı yarmaya çalışan bir takım görmedim.

Bu şekilde oyunla ve ligimizdeki hakem faktörünü de içine katarak şampiyonluk şansımız geçen seneye göre daha azdır. bunu düzeltmekte teknik ekibin elinde olan bişey.

Çevrimdışı tuncaboylu

hocanın 1,5 yıldır yaptığı hatalı değişikliklere benzer bir hatasıydı cenki sahaya sürmesi, bazen bir maçta forvet çıkarır necibi sahaya sürersin ortasahayı ele geçirirsin takım 3 tane gol atar bu rakibe ve o günkü koşullara göre elbet değişkenlik gösterir ancak ısrarla benzer değişiklikler yapmak hocanın taktiksel yetersizliğidir...

Galatasaray maçında benzer değişlik maçı çevirdi abi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hem taktiksel yetersizlik hemde alternatifsizlik kanat forvet eksikliğimiz var abi tabela yapan oyuncu yok maalesef ama hocanın yaptığı da bile bile lades demektir, cenk yerine olcay yada kerim frei girmeliydi....

Çevrimdışı Kalyoncu

Orada cenk'i sağa çekti burada çift forvete döndü.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Doğru, çevirdiği çok maç da oldu değişikliklerle, hakkını yemeyelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

8 resmi maçta yediğimiz dokuz golün yedisi duran toptan. Bu kadar kötü bi' savunma organizasyonu yapılmaz. Yenilen dokuz golün sadece ikisi akan oyunda geldi. Bunun izahı yok. Hücum gücü sınırlı ekiplerin tamamından yenilen duran top golleri rakipleri oyunda tuttu.
Bu Duran toplardan yediğimiz Golllerin 4 u ise arka direkte bombos birakilan adamlardan geldi

Arka direge adam koymak bu kadar mi zor her mac arka direkten Gol yiyoruz ve buna onlem alınmıyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu Duran toplardan yediğimiz Golllerin 4 u ise arka direkte bombos birakilan adamlardan geldi

Arka direge adam koymak bu kadar mi zor her mac arka direkten Gol yiyoruz ve buna onlem alınmıyor
aynen kiev maçında yediğimiz gol çok basitti, bu seviyede böyle hata yapmayacaksın yunus

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ÜSt üste iki maç aynı şekilde gol yersen bunu idmanlarda yeterince çalışmadığına bağlarım. Hoca'nın defansal kurgu anlamında büyük zayıflıkları oldu her daim ama bu tip maçlarda iyice ortaya çıkıyor, bu düzeyde bir takım böyle goller yememeli bunu oyuncu kalitesinden bağımsız olarak düşünmeliyiz. Bilic zamanında duran toptan gol atamıyorduk mesela Şenol Hoca zamanında her duran top gol tehlikesi oluyor takımımız adına.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ÜSt üste iki maç aynı şekilde gol yersen bunu idmanlarda yeterince çalışmadığına bağlarım. Hoca'nın defansal kurgu anlamında büyük zayıflıkları oldu her daim ama bu tip maçlarda iyice ortaya çıkıyor, bu düzeyde bir takım böyle goller yememeli bunu oyuncu kalitesinden bağımsız olarak düşünmeliyiz. Bilic zamanında duran toptan gol atamıyorduk mesela Şenol Hoca zamanında her duran top gol tehlikesi oluyor takımımız adına.
geçen sene ilk yarıda duran toptan çok az gol yedik serhat abi bu sene başlayan bir sıkıntı bu fabri'de yan toplarda ve topu bloke etmede çok sıkıntılı, tolgada iyi değil kaleci sorunumuz çok büyük :bawling:

Çevrimdışı GÖRKEM

Yok öyle bir şey, kendi savını savunmak için alternatif gerçeklik yaratmayalım.

https://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_Juventus_F.C._season

Juventus kendi sahasında Galatasaray'la oynadığında ligde 3 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı ve 6 maçta 16 puan toplamıştı. (5 galibiyet 1 beraberlik)

Burada oynadığında da ligde (gol yemeden) 7 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı ve 14 haftada 37 puanı toplamıştı. (12 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet)

Saha ve hava şartları da ev sahibine zarar verecek cinstendi, maç 2 gün sürdü ve 2. gün seyirci hafta içi iş saati maça gitmek zorunda kaldı.

Sadece toplanan Puandan bir Takimin form durumunu aciklamak her zaman mümkün degildir. Ligin ikinci yarisinda Juve daha güclüydü.

Saha sartlari Ev Sahibine zarar verecek diye bir kural yok. Genel olarak daha güclü Takim icin bir dezavantaj bu.

Üstelik daha önce de söylendigi gibi Gs Kadrosunda Melo, Drogba, Snejder basta olmak üzere güclü Avrupa Maclarina daha uygun bir Takim vardi. Real'dan 6 yemeleri birsey ifade etmez. Real gecen sene Juve'ye yari finalde elendi. Biz de Liverpool'dan zamaninda 8 yedik kendi sahamizda yendikten sonra. 1-2 Mac üzerinden bir Takimin Kalitesini anlatmak mümkün degil demek istedigim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Napoli-Benfica maçının gollerini izledim, maçtaki 6 golden sadece 1 tanesi organize atak sonucu olmuş.

Çevrimdışı tangaz

ŞL fikstürü belli olduğunda ilk maçın deplasmanda olması, ilk 3 maçın 2sinin deplasman olması ve 3.4. maçın napoli olmasının büyük talihsizlik olduğunu düşünüyordum ilk 2 maç sonrası maalesef bu düşüncem böyle sürüyor. aslında ilk maçta deplasmanda puan alarak bir nev-i iyi başlamıştık ancak dün geceki puan kaybı bir çuval inciri berbat etti. şimdi napoli bizi 2 maçta da yenip grubu garantilemek isteyecektir. ilk maçta yener sonra yatar asılmaz nasılsa içerde kiev maçları da var gibi olasılıklara kapılmayın rakip italyan fişi çekecek skorlara oynayacaktır. iyimser fikstür temennim 3.ve4.maçların kievle olması yönündeydi. mevcutta bizim için iyimser olan temennim benfica kiev maçlarının berabere bitmesi olacaktır. biz de napoliden 1 puan alabilirsek 4 maçlar sonunda 10-3-3-3 gibi bir tablo karşımıza çıkar ve gruptan çıkma şansımız sürer, 2.de olabiliriz 4.de. diğer olasılığa gelince benfica ya da kiev ikilisinden birinin diğerini süpürmesi ve bizim 3.lük şansımızın ortaya çıkması olacaktır. aksi halde 4. oluruz...

görüntü 4. olacağımız yönünde...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz abi benim düşüncem 2.ya da 3.üncü olacağımız yönünde 2. %40 3.%60 Kiev sonuncu olacak bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sadece toplanan Puandan bir Takimin form durumunu aciklamak her zaman mümkün degildir. Ligin ikinci yarisinda Juve daha güclüydü.

Saha sartlari Ev Sahibine zarar verecek diye bir kural yok. Genel olarak daha güclü Takim icin bir dezavantaj bu.

Üstelik daha önce de söylendigi gibi Gs Kadrosunda Melo, Drogba, Snejder basta olmak üzere güclü Avrupa Maclarina daha uygun bir Takim vardi. Real'dan 6 yemeleri birsey ifade etmez. Real gecen sene Juve'ye yari finalde elendi. Biz de Liverpool'dan zamaninda 8 yedik kendi sahamizda yendikten sonra. 1-2 Mac üzerinden bir Takimin Kalitesini anlatmak mümkün degil demek istedigim.

Ya dostum, adamlar "Galatasaray'ın karşısına çıkmadan önce ligdeki son 7 maçını gol yemeden kazanmış" işte. Daha neyin formunu tartışıyoruz ki burada?

Benim bahsettiğim konuyu Serhat anladı, sen de anla lütfen. Real'den içeride 6 dışarıda 4 yiyen bir takım, Juventus'tan 4 puan alabildi.

Napoli yenilmez armada değil, kağıda 2 maçta 0 puan yazılacak bir takım hiç değil. CL tecrübeleri de üst düzey değil, tarihlerinde bir kere gruptan çıkabilmişler.

Rakiplerimizi doğru değerlendirelim. Ne abartalım, ne gömelim.

Celtic bile City'i elinden kaçırdı kendi sahasında.

Çevrimiçi Necmi

Ya cenk kazara mazara atıyor bu adam tesadüfen pozisyona bile giremiyor.
yok kardeşim yanılıyorsun pozisyona giriyorda topu verecek yok.
Hoca quaresmanın üzerine oyun kurmuş oyunu oda oynuyor işte tek başına
burda forvetin yapacağı bir şey yok Cenkinde ortada deli dana gibi dolaşması bu yüzden
aboubakara top gelse oda değerlendiremese tamam diyeceğim ama yok işte
geçen sene quaresma topu aldığında gomezi arardı şimdi kaleyi arıyor.

Çevrimdışı tangaz

asla çeviremez die bir cümle kurdum da benim mi haberim yok. iyimser olma çabanı ve mantaliteni anlıyorum ama bu mesajına da pes artık diyorum...

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu gruptan çıkacağız içiniz rahat olsun. Napoli bizimle oynayacağı maçlar sonrasında juventus ve Roma maçları var. Napoli'yi ya içerde yada dışarda yeneceğiz göreceksiniz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi benim düşüncem 2.ya da 3.üncü olacağımız yönünde 2. %40 3.%60 Kiev sonuncu olacak bence.

3. ve 4. maçlar sonunda manzara belirginleşir. bizim maçlara göre değil diğer ikilinin maçlarına göre belirginleşir...

Etiketler: