Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139360 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Şu haliyle Ailton'ın biraz daha zayıfı ve daha fazla maaş alanı bana göre.

ailton en azından topa düzgün vuruyordu gol vuruşu konusunda abuyu portakal niyetinde ayağında sektirirdi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

Geçen sene muhabbetini anlamıyorum; AL'de iki galibiyet var ikisi de iskenderbey'e karşı. Biri 1-0, diğeri 2-0.

Lokomotif maçını tribünden izledim, dünkü Kiev maçından farksız değildi. Sporting Türkiye'de ilk yarı bizi ezmişti, ikinci maç en iyi oyunumuzdu ama kalede Tolga vardı. Neye göre geçen sene bu takım şöyle yapardı böyle yapardı deniyor anlamadım.

ayrıca, Benfica, Kiev falan neden küçümseniyor anlamadım. Geçen sene Bayern blie çıkamadı Benfica'dan. Biz berabere kaldık. Kiev geçen sene gruptan çıktı. Kendimizi dev aynasında görmeyi bırakalım. Sene başında kimsenin ŞL'den umudu yoktu. En fazla gruptan çıkarız, ne bu telaş?

Takım kötü oynuyor diyemem, kimlik problemimiz var. anlamadığım şekilde Q7 ve Caner'in ayaklarına kitlendik kaldık. Orta üçlüyü mutlaka efektif bir şekilde kullanmamız lazım. Hocanın ilk olarak çözmesi gereken konu bu bence.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi yorumun çok güzel hoca domestic  :)  ama şöyle bir şeyde var lider ruhlu yani winner eksikliği çok fazla takım hazır değil dünkü maçta 2 0 3 0 yapmalıydık pozisyonları değerlendirme sıkıntısı da var, dün için hocayı suçlamam hoca duran toplardaki sorunu çözemiyor burada eksik, kalede Allah'a emanet dünkü yediği gol çok kötüydü.

@Mehmet Ali C. bu yorumundan şunu çıkarıyorum winner karakter yok, hoca domestic, geçen sene winnerlara rağmen avrupada tökezledik ligi kotardık. sonuç= bu sene lig de sallantıda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bak sac ayağı, omurga falan:

http://www.hurriyet.com.tr/galatasaray-1-6-real-madrid-24727401

Sene, aynı sene.

Tekrar söylüyorum, iyiyi de abartmaylım, kötüyü de.
O sene o takım gruptan çıkmıştı 2. olarak bunuda hatırlatırım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ailton en azından topa düzgün vuruyordu gol vuruşu konusunda abuyu portakal niyetinde ayağında sektirirdi...
Yok pozisyona girse atacak belki ama adam pozisyona bile giremiyor :(
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o kadarda değil abi, biraz sezon ilerlesin katkısı artacaktır bence tamam adam iyi gitmiyor ama kumaşı da fena değil.

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene muhabbetini anlamıyorum; AL'de iki galibiyet var ikisi de iskenderbey'e karşı. Biri 1-0, diğeri 2-0.

Lokomotif maçını tribünden izledim, dünkü Kiev maçından farksız değildi. Sporting Türkiye'de ilk yarı bizi ezmişti, ikinci maç en iyi oyunumuzdu ama kalede Tolga vardı. Neye göre geçen sene bu takım şöyle yapardı böyle yapardı deniyor anlamadım.

ayrıca, Benfica, Kiev falan neden küçümseniyor anlamadım. Geçen sene Bayern blie çıkamadı Benfica'dan. Biz berabere kaldık. Kiev geçen sene gruptan çıktı. Kendimizi dev aynasında görmeyi bırakalım. Sene başında kimsenin ŞL'den umudu yoktu. En fazla gruptan çıkarız, ne bu telaş?

Takım kötü oynuyor diyemem, kimlik problemimiz var. anlamadığım şekilde Q7 ve Caner'in ayaklarına kitlendik kaldık. Orta üçlüyü mutlaka efektif bir şekilde kullanmamız lazım. Hocanın ilk olarak çözmesi gereken konu bu bence.

geçen seneki takımda yereldi, çünkü hoca yerel. geçen sene yerel olmayan tek adam vardı gomezdi. kimse sosa demesin sosa yerel oğlu yereldi...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. bu yorumundan şunu çıkarıyorum winner karakter yok, hoca domestic, geçen sene winnerlara rağmen avrupada tökezledik ligi kotardık. sonuç= bu sene lig de sallantıda...
aynen abi, durum tam olarak böyle herkesin düşündüğü gibi ağır favori değiliz bence 1 adım öndeyiz sadece.

Çevrimdışı tuncaboylu

O sene o takım gruptan çıkmıştı 2. olarak bunuda hatırlatırım.

Yahu Serhat ne adamsın, onu hatırlatan benim zaten.  :)

Tekrar söylüyorum, dünyada kağıt üzerinde 2 maçta 0 yazacağımız 3 takım var ve Napoli bunlardan biri değil.

Real'den 6 yiyen Galatasaray Juventus'tan 2 maçta 4 puan aldı.

Ayrıca bizim bir avantajımız daha var.

Napoli'ye deplasmanda yenilirsek, Napoli liderliği kısmen garantileyecek ve CL'yi 2. plana atacak. (İçeride Kiev'i yenmeleri yeterli olacak)

O yüzden Napoli'ye deplasmanda yenilirsek, İstanbul'da en az 1 ve hatta bence 3 puan alacağız.

Çevrimdışı tangaz

Yok pozisyona girse atacak belki ama adam pozisyona bile giremiyor :(

ailton zenite 30 metreden füze sokmuştu pozisyona girmeden de sokuyordu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

geçen seneki takımda yereldi, çünkü hoca yerel. geçen sene yerel olmayan tek adam vardı gomezdi. kimse sosa demesin sosa yerel oğlu yereldi...
sosa yıldızdır ama Beşiktaş'ın yıldızıdır dünya çapında değildir, sosa'da cenk gibiydi küçük maçların büyük futbolcusuydu abi, gomez ayrı bir şeydi mutsuzmuş devre arasında kiralasak hiç fena olmaz ama zor tabi  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tekrar söylüyorum, dünyada kağıt üzerinde 2 maçta 0 yazacağımız 3 takım var ve Napoli bunlardan biri değil.

Napoli'ye deplasmanda yenilirsek, Napoli liderliği kısmen garantileyecek ve CL'yi 2. plana atacak. (İçeride Kiev'i yenmeleri yeterli olacak)

O yüzden Napoli'ye deplasmanda yenilirsek, İstanbul'da en az 1 ve hatta bence 3 puan alacağız.
Amcam halam olursa yengem de eniştem olur :) Yahu son saniyede başka takımın kalecisinin absürt hatası yüzünden gruptan çıkamayan takımız biz böyle bir şeyin olacağına ihtimal vermek için fazla iyimser olmak lazım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Amcam halam olursa yengem de eniştem olur :) Yahu son saniyede başka takımın kalecisinin absürt hatası yüzünden gruptan çıkamayan takımız biz böyle bir şeyin olacağına ihtimal vermek için fazla iyimser olmak lazım :)
sende fazla pesimist adamsın serhat Abi, bardağın genelde boş tarafını görüyorsun  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sende fazla pesimist adamsın serhat Abi, bardağın genelde boş tarafını görüyorsun  :evillol:
Yok ben karakter olarak öyleyim ama söz konusu olan Beşiktaş, ikinci sene rahat bi lig izleyelim güzel bir grup geldi oradan çıkalım dedik geçen senenin başına geldik yine. Ortada bir oyun planı yok, gelen oyuncuların verimi düşündürücü en iyi oyuncun formsuz veya yanlış yerde oynatılıyor ve en önemli nokta geçen sene 50-60 golde imzası olan üç adamın olmayışı yerine gelen veya gelmeyen adamların toyluğu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

O seneyi iyi hatırlıyorum.

Lucescu'yu da Chelsea'ya karşı beraberliğe oynattı diye eleştirmişlerdi, oysa Chelsea ile berabere kalsaydık gruptan çıkıyorduk o gole rağmen.

Buradaki durum ise hala-enişte muhabbeti değil, realite. Napoli haftaya bizi yenerse, grupta liderliği prensipte garantileyecek.

3. maçta bizi yenerlerse, 4. maçta bize karşı asılmayacaklarını düşünüyorum o yüzden.

Çevrimdışı panic13

Yazdığın son 6-7 postu okudum da neyi eleştiriyorsun anlamadım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yazdığın son 6-7 postu okudum da neyi eleştiriyorsun anlamadım.
Aboubakar
GS ın bahsedilen dönem bizden sağlam bir omurgası olduğu
Savunma oyununu beceremememiz.
Beşiktaş şanssızlığı
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı zekotha

Ya ben skora dayalı şimdiden öldük bittik ayakları yapanları anlamıyorum.Galatasaray ve dinamo kiev maçlarını kazanmak içten bile değildi sadece biraz şans yanımızda değildi.Bu iki maçı kazansak çoğu kişi şüphesi olsa da burada daha iyi şeyler yazacaktı eminim.

Ayrıca her kez oynadığımız takımları niye küçük görüyor anlamadım.Eğer geçen sene ile kıyaslanacaksa ben geçen sene cim bom daha zayıfken lig'te kötü sonuçlar alıp konsantrasyonunu kaybetmişken oynadığımız maçlar da sosa gomez varken de şakır şakır pozisyona girdiğimizi hiç hatırlamıyorum keza uefa maçlarında'da dinamo kiev'den daha zayıf olan lokomotif moskova maçlarında veya istediğiniz başka maçlar'dada öyle şakır şakır pozisyona girip kaçırdığımızı  hiç hatırlamıyorum. Hatta bence hiç birinde dünkü ilk yarı kadar iyi oynamadık.

Demek istediğim evet bence'de takımda sıkıntılar var ama moral bozmaya gerek yok geçen yılda büyük maçlarda öyle her kezin anlattığı kadar iyi top oynamamıştık ayrıca bu sene daha iyi takımlar ile oynuyoruz isteyen kişi ile maçların videolarını tek tek izleyip tartışa bilirim.Ve ben cimbom maçının 2. yarısı ile dinamo kievin ilk yarısından çok memnunum 2 maçta'da rakibi bu kadar baskı altına alıp o tempolara çıka bilmek beni seyrederken gerçekten çok memnun etti.

Ama pas oyunu için hala Q7-Aras-Talisca-Oğuzhan-Atiba 11'ni bekliyorum.

ancak bu kadar örtüşür fikirlerimiz. ağlak taraftarları hiç sevmiyorum bir maçla yılıp biz şampiyon olamayız havasına giriyorlar yarın şampiyon olunca senden benden çok takımı övecekler

Çevrimdışı GÖRKEM

Juve Macindaki Saha sartlarini da söylemen gerekir. Yagmurdan Top oynanacak bir zemin yoktu. Ayrica Juve'nin formsuz oldugu Haftalardi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ancak bu kadar örtüşür fikirlerimiz. ağlak taraftarları hiç sevmiyorum bir maçla yılıp biz şampiyon olamayız havasına giriyorlar yarın şampiyon olunca senden benden çok takımı övecekler
Sen de hoş geldin arada fırlayıp olayın özünü anlamadan, yorumları okumadan yorum yapan sayın Beşiktaş taraftarı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolgay dün 6 gibi oynadı çok iyiydi çift 8 olarak atiba oğuzhan yapalım solda olcay sağda aras önde cenk. Ne yapıp edip 4-5 senedir kazandığımız oyun alışkanlığından kopmayalım. Sezon başından beri oynadığımız oyun bize çok uzak.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

hemen hemen tüm girdileri okurum bu forumda şampiyon olamayız die bir eleştiri yok denecek kadar az. takım oyununun kötü oluşu transferlerin yanlışlığı hocanın kusurları evet çokça yazılıyor ama şampiyon olamayız denmiyor...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgay dün 6 gibi oynadı çok iyiydi çift 8 olarak atiba oğuzhan yapalım solda olcay sağda aras önde cenk. Ne yapıp edip 4-5 senedir kazandığımız oyun alışkanlığından kopmayalım. Sezon başından beri oynadığımız oyun bize çok uzak.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tolgay dün gayet iyi oynadı uzun süre sonra ama Atiba ile birlikte oynamasının payı vardı, oyundan neden çıkarıldı anlamadım sonrasında hiç pas yapamadık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eski inönü

Önce bir ne oynadığımız belli olsun ondan sonra Aboubakar'ı değerlendiririz. Ben beğeniyorum. Top tutuyor, sürüyor, servis yapıyor, hızlı, güçlü, patlayıcı gücü çok yüksek. Bir tek bitiricilikte soru işareti var onu da gösterecek kadar pozisyon gelmedi şimdiye kadar zaten. Az sabır. Bu kadar hızlı tüketmeyelim her şeyi.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 11:41:46 eski inönü ]

Çevrimdışı Bishamon

Tolgay dün gayet iyi oynadı uzun süre sonra ama Atiba ile birlikte oynamasının payı vardı, oyundan neden çıkarıldı anlamadım sonrasında hiç pas yapamadık..
Çok yoruldu, kart gördü, oyundan düştü.Bir ara orta sahayı çok rahat geçtiler.Inler değişikliği lazımdı.Tabi Ozi olsa ve onla rotasyonlu olsa daha iyi olurdu ama orta sagadaki diger alternatifiz Necip'ti

Etiketler: