Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140152 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı firewater

Son 20 dk uzun top oyunu oynadık ya. El insaf, dönen her top atak oldu olmayanlarda faul veya korner..

bi ara iyice köy takımına bağladık. adamlar orta yapıyor defans uzaklaştıryor hoop top tekrar adamlarda. 15 dakika böyle geçti. biride şu topu yere indirelim veya defansın önünde durup seken topu kapalım demedi.

gs maçında da yazdım geçen sene topu kapar ok gibi fırlardık ani atak yapıp pozisyona girerdik. Bu sene ok gibi fırlamayı bırak topu alan ya topa basıp geriye pas atıyor yada kendi ekseni etrafında dönüyor. büyük sıkıntılarımızdan biride bu bence.

Çevrimdışı OrhanAker

Geçen seneki takım Lokomotiv'i bile dağıtamadı, onların da bir tek Niasse'leri vardı bir de Fernandes'leri.

Rakipleri küçük görmekten vazgeçelim artık. Futbol isimlerle oynanmıyor, adamların orta sahası bir omuz atıyor bizim güçlü Atiba 10 saniye yerde kalıyor.

Kiev-Napoli maçının geniş özetini izledim, Napoli 2 tane saçma sapan golle kazandı. Maçın hakkı en iyi ihtimalle beraberlikti yoksa.

Şimdi bakıyorum, sağda solda Napoli'den 2 maçta da puan alamayız diyenler türemiş.

Rakipleri ne büyütelim gözümüzde, ne de yeri dibine batıralım. Gerçekçi olmak lazım.

Galatasaray Napoli'nin ağa babasından 2 maçta 4 puan almadı mı? Biz neden 0 çekiyoruz daha oynamadan?
Benficaya 4 atmışlar 2 ikisi penaltı bir frikik 1 kaleci hatası.
maçı izlemedim haliyle oyunlarını bilmiyorum gözümüzde büyütmeme konusunda haklısın ama bizimde artık gelişmemiz lazım.20 gün süre var bazı şeyleri oturtmak için yeter de artar.

Çevrimdışı tangaz

Geçen seneki takım Lokomotiv'i bile dağıtamadı, onların da bir tek Niasse'leri vardı bir de Fernandes'leri.

Rakipleri küçük görmekten vazgeçelim artık. Futbol isimlerle oynanmıyor, adamların orta sahası bir omuz atıyor bizim güçlü Atiba 10 saniye yerde kalıyor.

Kiev-Napoli maçının geniş özetini izledim, Napoli 2 tane saçma sapan golle kazandı. Maçın hakkı en iyi ihtimalle beraberlikti yoksa.

Şimdi bakıyorum, sağda solda Napoli'den 2 maçta da puan alamayız diyenler türemiş.

Rakipleri ne büyütelim gözümüzde, ne de yeri dibine batıralım. Gerçekçi olmak lazım.

Galatasaray Napoli'nin ağa babasından 2 maçta 4 puan almadı mı? Biz neden 0 çekiyoruz daha oynamadan?

cincon napolinin ağa babasından 4 puan alırken kalesinde muslera santraforunda drogba ortada rakipten omuz yediğinde 10 saniye sersemleşmeyen melo ve sniperları ile bu işi kotarmışlardı kısaca omurga diriydi. bir de tribünde seyirci yoktu taraftar vardı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

uzun top oynayacak pivot santroforumuz ve onun indireceği toplarla öldürücü hamleleri yapacak kanat oyuncularımız var mı ki biz sürekli bunu deniyoruz?
Şenol Hoca'ya sormak lazım ama bunu bir plan dahilinde yaptığını sanmıyorum bu tam Anadolu'da düşmeye oynayan veya orta alt sıralara oynayan takımların taktiği, bir tane hayvan gibi adam alayım Mehmet Yılmaz gibi ona atayım o indirsin arkadan birisi gelsin gol atsın. Dediğin gibi hocanın paçalarından yerellik akıyor tıkandığı noktalarda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Barış1903

Adam kanatta bile verimli değil uzun süredir o bölgede nasıl verimli olsun? Tek bir şey söylicem adamın tek top kontrolü stoper oyuncusundan hallice hal böyleyken o adamı nasıl o bölgede oynatacaksın?

Şimdi birincisi kanatta verimli olmamasının en büyük nedeni şuan ki oynadığımız oyun planı. İkincisi o bölgede top kontrolu iyi olan değil tek pası iyi yapan, hızlı oynayan, pres yapan ve en önemlisi birlikte oynama alışkanlığı olan oyuncu ihtiyacı olduğundan olcayı diyorum ve eldeki oyuncu grubuna bakarsak bana olcay bu işin altından daha çok kalkar gibime geliyor ama tabi bunlar sadece öngörü, denemek lazım :)

Çevrimdışı İhsan

stoperlerde nasıl bir hata gördün bugün mükemmele yakın oynadılar.
bu oyuncu sırıttı diyebileceğim bir oyuncu olmadı.
bizim sıkıntımız Şenol Güneş malesef.
bu sene takımı geride oynatıyor. ve pozisyona giremiyoruz maç boyu sürekli
yan top yaptık kendi sahamızda sürekli top çeviriyoruz. Sezon başından beri bu böyle
sadece gs maçı ikinci yarısı can havliyle saldırdık onun dışında al gülüm ver gülüm oynuyoruz
maçlarda gol pozisyonu yok tamamen quaresmanın ilerdeki yeteneklerine bırakıldı takım.
forvetleri topla buluşturamadığında onlarda oyundan düşüyor

@Necmi Abi

Bence takım daha fazla geride oynamıyor. Daha çok takım içinde kopukluklar var.Az kişiyle defans ve az kişiyle hücum yapıyoruz.
Bilhassa geçişlerde Q7 Talisca çok fazla önde, Tolgay Atiba çok fala geride kalıyor.

Bunu düzeltmek için Atiba+İnler değil Atiba/İnler + Ozzi/Tolgay Oynamalı.
Tolgay çok iyiydi, 1 hatası hariç hayran kaldım, ama ofansa fazla katkı vermedi. biraz daha öne çıkmalıyıdı.

Bununla birlikte Talisca Q7 biraz daha fazla koşarak ve geri gelerek takımı kompakt hale getirmeliler.

Bunu dışında bazı kalite eksikliklerimiz var. Biliyourm Töre yi sevmiyorsun ama kanatlarda Töre'nin patlamalarını arıyoruz. Başka bir değişle kanatlarda zayıfız. Kanatlardan baskı kurup oyunu açamadığımızdan merkezde kitleniyor oyunumuz.

Beni daha çok düşündüren Bölge Forvet: Henüz Abou istenilen seviyede değil. Olabilecekmi o bile soru işareti. Onu kazanmak için Cenk'i kaybetmek üzereyiz.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şimdi birincisi kanatta verimli olmamasının en büyük nedeni şuan ki oynadığımız oyun planı. İkincisi o bölgede top kontrolu iyi olan değil tek pası iyi yapan, hızlı oynayan, pres yapan ve en önemlisi birlikte oynama alışkanlığı olan oyuncu ihtiyacı olduğundan olcayı diyorum ve eldeki oyuncu grubuna bakarsak bana olcay bu işin altından daha çok kalkar gibime geliyor ama tabi bunlar sadece öngörü, denemek lazım :)
Top kontrolü sadece bir örnekti o bölgede bir oyuncu oynatacaksan top kontrolü en büyük önceliktir. Topu kontrol edemeyen adam nasıl alıp pas verecek? O bölgede oynayan dünyadaki bir örnekleri düşün sadece sonra tekrar gel Olcay'ın özelliklerini düşün, yahu adam yeteneksizin ağa babası 10 numara oynasın diyorsun :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı firewater

Geçen sene olimpiyatta oynamamıza rağmen Lokomotifide Lizbonuda resmen alimizden kaçırmıştık. Dünkü maçta altı pastan tek pozisyonumuz var Q7nin çalımla içeri girip iki adamı yatırmasına rağmen saçma salak vuruşu. O bile bireysel yetenekle olan bir pozisyon. Geçen seneki loko ve lizbon maçlarının özetlerindeki pozisyonlarımıza bakarsan bu fark daha iyi ortaya çıkar. Napoliyi bu tarz oyunla yenmemiz zor.

Çevrimdışı firewater

@Necmi Abi

Bence takım daha fazla geride oynamıyor. Daha çok takım içinde kopukluklar var.Az kişiyle defans ve az kişiyle hücum yapıyoruz.
Bilhassa geçişlerde Q7 Talisca çok fazla önde, Tolgay Atiba çok fala geride kalıyor.

Bunu düzeltmek için Atiba+İnler değil Atiba/İnler + Ozzi/Tolgay Oynamalı.
Tolgay çok iyiydi, 1 hatası hariç hayran kaldım, ama ofansa fazla katkı vermedi. biraz daha öne çıkmalıyıdı.

Bununla birlikte Talisca Q7 biraz daha fazla koşarak ve geri gelerek takımı kompakt hale getirmeliler.

Bunu dışında bazı kalite eksikliklerimiz var. Biliyourm Töre yi sevmiyorsun ama kanatlarda Töre'nin patlamalarını arıyoruz. Başka bir değişle kanatlarda zayıfız. Kanatlardan baskı kurup oyunu açamadığımızdan merkezde kitleniyor oyunumuz.

Beni daha çok düşündüren Bölge Forvet: Henüz Abou istenilen seviyede değil. Olabilecekmi o bile soru işareti. Onu kazanmak için Cenk'i kaybetmek üzereyiz.

Şuan Abu 3. forvet konumunda benim gözümde. hiç pres yapmıyor oyunun içinde değil ve en önemlisi doğru koşuları yapamıyor. Ben ilerde Talisca bir kanattada Cenkin denenmesi taraftarıyım. Ortayıda ozi-ati-tolgay yaparsın.

Çevrimdışı tangaz

madem böyle oynayacaksın alabileceğin tek santrafor Bas Dosttu. geçen  maç sonrası abubakar hımbıl demiştim, hatırlarsınız. şimdi hemen herkes benzer ifadeler de buluşmuş görüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı firewater

Sebebini de yazsaydın keşke.. :)

geçen sene kupa maçlarında denendi olmadığı açıkca görüldü :)

O bölgede oynayacaksan kıvrak olman gerekiyor biraz. Ayağa tek pas atmak veya topun üstünden atlamak yetmiyor yani :) :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sene olimpiyatta oynamamıza rağmen Lokomotifide Lizbonuda resmen alimizden kaçırmıştık. Dünkü maçta altı pastan tek pozisyonumuz var Q7nin çalımla içeri girip iki adamı yatırmasına rağmen saçma salak vuruşu. O bile bireysel yetenekle olan bir pozisyon. Geçen seneki loko ve lizbon maçlarının özetlerindeki pozisyonlarımıza bakarsan bu fark daha iyi ortaya çıkar. Napoliyi bu tarz oyunla yenmemiz zor.
Napoli içimizden geçer şu halimizle, basın evi barkı.. Tangaz'ın dediği gibi adamların tüm sac ayakları sağlamdı yani omurga daha bizim omurga da kimin oynayacağı belli değil, Fabri mi Tolga mı Rhodolfo mu Marcelo mu Oğuzhan mı İnler mi Aboubakar mı Cenk mi? Bunun sebebi kadro zenginliği mi yoksa oyuncuların yetersizliği mi? Onu da sizin düşüncelerinize bırakıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

cincon napolinin ağa babasından 4 puan alırken kalesinde muslera santraforunda drogba ortada rakipten omuz yediğinde 10 saniye sersemleşmeyen melo ve sniperları ile bu işi kotarmışlardı kısaca omurga diriydi. bir de tribünde seyirci yoktu taraftar vardı...

Aynı kadro 20 gün öncesinde Real'den kendi sahasında 6 yemişti, Melo-Sneidjker-Drogba-Muslera-taraftar falan; hepsi mevcuttu.

Demeye çalıştığım nokta, Napoli bir Real-Barcelona ya da Bayern değil.

Nasıl Kiev ve Benfica çöp değilse, Napoli de yenilmez armada değil.

Bizim taraftarın değil, genel Türk insanın sorunu bu. Bir şey ya çok kötü, ya acayip iyi.

Santrafor gol kaçırınca kazma, 2 dakika sonra gol atınca kral.

Top kurtaran kaleci panter, iki pozisyon sonra gol yiyince kova.

Şu takımın 2 maçta kağıda direkt 0 puan yazacağı 3 takım var bu dünyada ve 3'ü de grubumuzda değil.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

madem böyle oynayacaksın alabileceğin tek santrafor Bas Dosttu. geçen  maç sonrası abubakar hımbıl demiştim, hatırlarsınız. şimdi hemen herkes benzer ifadeler de buluşmuş görüyorum.
Şu haliyle Ailton'ın biraz daha zayıfı ve daha fazla maaş alanı bana göre.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hocanın güçlü bir başlangıç planı var bu plan kayseri ile alanyaspor ile vbvb ile oynarken iş görüyor ilk devre fişi çekebiliyorsun ama 60 sonrası stop ediyor (bknz. s.lizbon deplasman maçı gomezli momezli kadro) ve bu nokta da hocanın taktiksel yetersizlikleri giriyor alışılagelmiş değişiklikler ilave golcü sokarak maçı çevirme çabaları alınamayan neticeler verilen pozisyonlar vbvb...

hoca iyi hoş ama yerel...
@tangaz abi yorumun çok güzel hoca domestic  :)  ama şöyle bir şeyde var lider ruhlu yani winner eksikliği çok fazla takım hazır değil dünkü maçta 2 0 3 0 yapmalıydık pozisyonları değerlendirme sıkıntısı da var, dün için hocayı suçlamam hoca duran toplardaki sorunu çözemiyor burada eksik, kalede Allah'a emanet dünkü yediği gol çok kötüydü.

Çevrimdışı tangaz

abubakar niye oynamıyor cenk niye oynuyor sözlerini düşünüyorum, cenkin gs maçındaki kendini yere bırakışları gözüme geliyor abunun hantallığını ve yetersizliğini düşünüyorum ve uykularım kaçıyor...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Hucumdayken oynadığımız futbol bu.. bizim böyle gol atmamız imkansız .. talisca ve abubacar yada cenk le gol atmamız imkansız.. ceza alanında sadece iki kişiyle gol mu atılır..
Caner zaten kanat gibi oynuyor onun önünde bidaha kanatta duran oyuncuya gerek yok.. q7 de aynı şekilde, adam kanat bölgesinden ceza alanına girmiyor hiç..

Bu takıma aras ve ozi monte edilmeli..
KANAT OLARAK ADRİANO VE Q7 ye ihtiyaç yok..q7 anca son 15 dk girer zaten enerjiside o kadar
Olması gereken kadro bu bence..hem tiki taka oynanır hemde kanat varyasyonları

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün de Kiev'i elimizden kaçırdık. Adamlara ilk 60 dakika şut imkanı vermedik. Talisca'nın pozisyonunda kırmızı kart + penaltı verse hakem, en az 3 olacak maçtı.

Lokomotiv maçında çok fazla pozisyona girmemiştik geçen sene, hatta bahsettiğin Lizbon maçının ilk yarısı 0-4 bitebilirdi onların lehine.

Çevrimdışı ilhan mansız

Üstelik saç kesimi çok kötü, giydiği takım elbise ve gömlekler de berbat, bu hoca olmaz 😀😀

Çevrimiçi LORDBJK

Ya ben skora dayalı şimdiden öldük bittik ayakları yapanları anlamıyorum.Galatasaray ve dinamo kiev maçlarını kazanmak içten bile değildi sadece biraz şans yanımızda değildi.Bu iki maçı kazansak çoğu kişi şüphesi olsa da burada daha iyi şeyler yazacaktı eminim.

Ayrıca her kez oynadığımız takımları niye küçük görüyor anlamadım.Eğer geçen sene ile kıyaslanacaksa ben geçen sene cim bom daha zayıfken lig'te kötü sonuçlar alıp konsantrasyonunu kaybetmişken oynadığımız maçlar da sosa gomez varken de şakır şakır pozisyona girdiğimizi hiç hatırlamıyorum keza uefa maçlarında'da dinamo kiev'den daha zayıf olan lokomotif moskova maçlarında veya istediğiniz başka maçlar'dada öyle şakır şakır pozisyona girip kaçırdığımızı  hiç hatırlamıyorum. Hatta bence hiç birinde dünkü ilk yarı kadar iyi oynamadık.

Demek istediğim evet bence'de takımda sıkıntılar var ama moral bozmaya gerek yok geçen yılda büyük maçlarda öyle her kezin anlattığı kadar iyi top oynamamıştık ayrıca bu sene daha iyi takımlar ile oynuyoruz isteyen kişi ile maçların videolarını tek tek izleyip tartışa bilirim.Ve ben cimbom maçının 2. yarısı ile dinamo kievin ilk yarısından çok memnunum 2 maçta'da rakibi bu kadar baskı altına alıp o tempolara çıka bilmek beni seyrederken gerçekten çok memnun etti.

Ama pas oyunu için hala Q7-Aras-Talisca-Oğuzhan-Atiba 11'ni bekliyorum.

Çevrimdışı İhsan

Sabah 8'den beri ayaktayım, Önce Kursa ordan işe ordan çıkıp stada gittim. Hala gözlerim faltaşı gibi. Sinirliyim!

Haftada iki maç yoruyor bizi :-)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abubakar niye oynamıyor cenk niye oynuyor sözlerini düşünüyorum, cenkin gs maçındaki kendini yere bırakışları gözüme geliyor abunun hantallığını ve yetersizliğini düşünüyorum ve uykularım kaçıyor...
cenk= küçük maçların büyük golcüsü abi büyük önemli maçlarda hiç yok rotasyon oyuncusu olur anca,şuan gene 4 tane adam eksiğimiz var kaleci, stoper, kanat ve forvet maalesef aboubakar yetersiz daha iyi olacaktır ama yetmez. devre arasında gomez kiralanmalı öyle bir ihtimal varsa.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Napoli içimizden geçer şu halimizle, basın evi barkı.. Tangaz'ın dediği gibi adamların tüm sac ayakları sağlamdı yani omurga daha bizim omurga da kimin oynayacağı belli değil, Fabri mi Tolga mı Rhodolfo mu Marcelo mu Oğuzhan mı İnler mi Aboubakar mı Cenk mi? Bunun sebebi kadro zenginliği mi yoksa oyuncuların yetersizliği mi? Onu da sizin düşüncelerinize bırakıyorum.

Bak sac ayağı, omurga falan:

http://www.hurriyet.com.tr/galatasaray-1-6-real-madrid-24727401

Sene, aynı sene.

Tekrar söylüyorum, iyiyi de abartmaylım, kötüyü de.

Çevrimdışı tangaz

Aynı kadro 20 gün öncesinde Real'den kendi sahasında 6 yemişti, Melo-Sneidjker-Drogba-Muslera-taraftar falan; hepsi mevcuttu.

Demeye çalıştığım nokta, Napoli bir Real-Barcelona ya da Bayern değil.

Nasıl Kiev ve Benfica çöp değilse, Napoli de yenilmez armada değil.

Bizim taraftarın değil, genel Türk insanın sorunu bu. Bir şey ya çok kötü, ya acayip iyi.

Santrafor gol kaçırınca kazma, 2 dakika sonra gol atınca kral.

Top kurtaran kaleci panter, iki pozisyon sonra gol yiyince kova.

Şu takımın 2 maçta kağıda direkt 0 puan yazacağı 3 takım var bu dünyada ve 3'ü de grubumuzda değil.

kötü örnekle girizgah yapmışsın real herkese 6 atar efsane lyonu çeyrek finallerde 4x2 yapıp şutlardı daha bir gün önce döktüren dortmunda 2 tane şamarı bastı geçti.

senin ancak omurgan sağlamsa o dediğin takımlardan puan alma şansın oluyor yoksa olmuyor napoli Serhatın dediği gibi bizi 4ler gönderir handikaplı kupon yap amerika uçak biletini de 5 taşın parasını da orda harcayacağın parayı da çıkarırsın üstüne de bizim odessa biletlerine paran kalır  :D

Etiketler: