Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141377 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı panic13

@panic13 33 yasini bitirmis buralarda olsaydin manyak kutlama yapilirdi. Isa peygamberin yasi diye 33 yasini bitirenlere acaip kutlamalar yapiliyor. Dogum gunlerinin degerini ruslarla tanisinca anladim.
Hem hediyeleri unutmazlar, hem de o bicim kutlarlar ayrica icmeye bahane cikti diye de sevinip sabaha kadar icer ve icirirler. 

Iyi seneler sana kardesim, insallah yeni yasin sana mutluluk, huzur ve istediklerini yapabilme gucu verir, saglik sihhat icinde gecer ve isteyip de yapamadiklarin icin sana kabullenme, yetistiremediklerini yetistirmen icin de sana uzun omur dilerim. Kafani takma, hic bir sey icin huzurunu bozmaya degmez, herseyin basi saglik, kalan lazim olan bisiler varsa kopegin olsun, gider aliriz.
Iyi seneler @panic13

eyv... @mylife1903 keşke galibiyet ile perçinlese idik :( hiç keyfim yok.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat abi, Cenkte gördüğüm en büyük eksiklik atması gereken pozisyonları atamıyor adam sakin kalamıyor dağ taşa vuruyor aboubakarın daha iyi oyuncu olduğu ortada zamanla alışacaktır katkısı artar zamanla ama Gomez çok ayrı bir adamdı mutsuz diyorlar devre arasında Gelirse allah derim ben :)
Ben tabelaya bakarım bir adam golcüyse, şu an tabelada Cenk'in yanında 5 gol yazıyor bu adamın yanında 0. Takımı pozisyona sokan adam biraz da forvettir, ben Aboubakar'ın bizim oyun yapımızda bu haliyle iş yapacağını düşünmüyorum saçma sapan yerlerde top alıp adam geçmeye çalışıyor top indirmeye çalışıyor, Mustafa Pektemek'in bi tık üstü şu haliyle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atiba İnler fantezisi bir an önce son bulsun lütfen şu haliyle Bilic'in oynattığı sistemden hiç farkımız kalmıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rholdofo ve Oğuzhan bir an önce ilk 11'e dönmeli.

Çevrimdışı onder23

Atiba İnler fantezisi bir an önce son bulsun lütfen şu haliyle Bilic'in oynattığı sistemden hiç farkımız kalmıyor.
Veli atiba bile daha üretkendi.  Inler in her topu uzun oynamasindan çok rahatsizim. Bizim pas yapmamız lazım

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veli atiba bile daha üretkendi.  Inler in her topu uzun oynamasindan çok rahatsizim. Bizim pas yapmamız lazım

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlatamıyorum buradaki insanlara, tutturmuşlar farklı bir alternatif sistem olsun diye, yok öyle bir sistem dünyada, senin sistemin neyse onla oynarsın ya bu rakibe göre şöyle oynayım avrupada böyle oynayım deplasmanda öyle oynayım demezsin sen Beşiktaş'san. Sanki kendi oyunumuzu üst seviyeye çıkardık Barcelona gibi de farklı şeyler deniyoruz, okudukça gülüyorum burada insanlara. Yok efektif bir sistem olsa onada tamam diyecem ama atılan tüm toplar geri dönüyor pozisyon veya kontra atak olarak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

rholdofo ve Oğuzhan bir an önce ilk 11'e dönmeli.
Kesinlikle, 33 yaşında geçen sene top oynamamış İnler'i kazanmak yerine her maç sıçsa batırsada Oğuzhan'da ısrar etmeli hoca.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Kendi oyunumuzu oynamalıyız. Dün azda olsa kıpırdanma oldu atiba-tolgay arasında caner aldı uzun vurdu. Yenmiş olsakta oyundan kimse memnun olmazdı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kendi oyunumuzu oynamalıyız. Dün azda olsa kıpırdanma oldu atiba-tolgay arasında caner aldı uzun vurdu. Yenmiş olsakta oyundan kimse memnun olmazdı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atiba dün çok şey yapmaya çalıştı, tempoyu belirlemeye çalıştı ama Talisca ve Aboubakar ayrıca Adriano çok eksik kaldılar ileri uçta, hem pres hem oyun konusunda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aboubakarın yıllık ücreti rahatsız ediyor beni 3.3 m euro bir gol atmadı daha neden bu kadar çok acaba :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aboubakarın yıllık ücreti rahatsız ediyor beni 3.3 m euro bir gol atmadı daha neden bu kadar çok acaba :bandit:
Yani Gomez kadar para alıyorsan gol atamasan da asist filan yaparsın di mi en azından, adamın oyuna etkisi sıfır şu ana kadar. Net golcü diye biz burada bas bas bağırırken bundan bahsediyorduk.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atiba dün çok şey yapmaya çalıştı, tempoyu belirlemeye çalıştı ama Talisca ve Aboubakar ayrıca Adriano çok eksik kaldılar ileri uçta, hem pres hem oyun konusunda.
caner öne geçse sanki daha iyi olacak Caner-Adriano ikilisii olmuyor...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

caner öne geçse sanki daha iyi olacak Caner-Adriano sistemi olmuyor...
bencede, Ayrıca Adriano fiziken hiç hazır değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onur_U

bu sene en büyük problem "oyun"...maalesef geçerli bir oyun karakterimiz yok. bu oyuncu grubu ile nasıl olacak o konuda da kafam çok karışık...hocamız dünkü maçta hatalıydı, oyuncu değişiklerinde geç kaldı. ama oyun olmayan ve tam olarak oyun karakterleri belli olmayan oyuncular ile onun da işi zor.

değinmek istediğim diğer bir konu ise sadece bizim taraftarımıza has olduğunu düşündüğüm suni gündem yaratma konusu. herkes ağız birliği yapmışçasına "tribünler bitmiş", "taraftar bitmiş", "nerede o eski ruh", "eski stad ortamını özledim" gibi saçma sapan şeyler yazıyor sosyal medyada. bu şekilde muhteşem stadımızın değerini de düşürüyoruz, haksızlık ediyoruz. ben izmir'de oturuyorum ve geçen sene kayseri maçına gittim..taraftar ve  atmosfer gerçekten şahaneydi..

yanlış işler yapıyoruz, yanlış sularda geziyoruz. taraftarın takım kötü iken veya gol yemişken tribünde şov yapmasını bekleyemezsiniz. İnönü atmosferinin birebir olmasını da bekleyemezsiniz..şu da var, inönü atmosferi çok iyide de iç sahada her maçı kazanıyor muyduk? biraz bu konuda insanlar kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar gibi geliyor bana.

işin özü takım tam oturmadı. eğer oturursa zaten ligi sürklase eder, gruptan çıkarız. taraftarımızda iyi, stadımızda iyi suni gündemlerle uğraşmadan yolumuza bakmalıyız.

Çevrimdışı ilhan mansız

Golcü işinde bu defa hata yaptığımızı düşünüyorum. Bu adam pozisyona girmek için yeterli hızda değil. Çok ağır ve Güçsüz, zaten o Yüzden sürekli faul yapıyor. Maçta son yarım saat sadece yürüdü. Kendisine gelen topu tutup düzeltene kadar rakip gelip topu alıyor. Inşallah yanılırım ama golcü işi bu defa olmadı. Onun dışında genel olarak Takımı'n gayet iyi oynadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı eski inönü

geçen seneki hücum kimliğini geri kazanmak için Tolgay - Oguzhan - Olcay 3'lüsünün doğru rollerde ve aynı anda sahada olması şart. Bu ana yapı doğru oturtulursa Caner, İnler ve Talisca bizim için ekstra hücum gücü ve çeşitliliği olur. Asıl o zaman durdurulması imkansız takım oluruz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben yönetimi hatalı buluyorum genelde olduğu gibi transfer stratejisinde, Stoper eksikliğin var hem nitelik hemde nicelik olarak Atıncı kiralıyorsun elindeki en iyi stoper tam hazır değilken, 12 senedir kaleci sorunumuz var ısrarla net kaleci almıyorsun 1 yıldır oynamayan fabriyi alıyorsun yan toplarda ciddi zafiyeti var adamın 2 maç oynadı 2 maçta da yan topların neredeyse tamamı tehlike oldu, tamam güzel işler yaptınız ama birazda gün gibi ortada olan eksikleri gidermeniz gerekirdi. Yönetim transferde ciddi başarısız benim nazarımda, birçok stoper aldın düşük miktarlara hangisi istenilen katkıyı verdi, bir sürü kaleci aldın hiçbiri iyi çıkmadı 3 4 tane fabri gibi adam alacağına ospina,ruffier gibi kalecileri almalılardı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

geçen seneki hücum kimliğini geri kazanmak için Tolgay - Oguzhan - Olcay 3'lüsünün doğru rollerde ve aynı anda sahada olması şart. Bu ana yapı doğru oturtulursa Caner, İnler ve Talisca bizim için ekstra hücum gücü ve çeşitliliği olur. Asıl o zaman durdurulması imkansız takım oluruz.

Vodafone Arenadaki Anadolu takımlarıyla olan maçlarda orta üçlü Tolgay, Oğuzhan ve Talisca olabilir bence gayette güzel olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

bencede, Ayrıca Adriano fiziken hiç hazır değil..
Galatasaray maçı sonrası da "Barcelona'dan adam aldık, oynatmıyoruz" yazmıştın.

Şahsi eleştiri olarak algılama, ben dahil taraftarın genelinde var bu.

Ben de Talisca nasıl ilk 11 başlamaz diyordum, dün 60'tan sonra oyundan düştü adam.

Sorun ne sistem, ne de hoca. Sorun oyuncuların daha hazır olmaması. İnler, Caner, Adriano, Talisca, hatta Fabri. Bu adamların hepsi geçen seneyi boş geçirdiler, oynamadılar doğru dürüst. Hepsinin ilk 11 oynadığı toplam maç sayısı 25 falan. Üstüne Oğuzhan ve Olcay formsuz. Üstüne kadro da çok değişti, 1 ay olmadı daha beraber oynamaya başlayalı.
Bu şartlar altında geçen seneki sistem de tutmaz.

Takımın zamana ihtiyacı var, bu çok net. En az 8. 9. haftaya kadar oturmayacak. O zamana kadar en az hasarla atlaymamız lazım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 09:46:50 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Galatasaray maçı sonrası da "Barcelona'dan adam aldık, oynamıyoruz" yazmıştın.

Ben de Talisca nasıl ilk 11 başlamaz diyordum, dün 60'tan sonra oyundan düştü adam.

Sorun ne sistem, ne de hoca. Sorun oyuncuların daha hazır olmaması. İnler, Caner, Adriano, Talisca, hatta Fabri. Bu adamların hepsi geçen seneyi boş geçirdiler, oynamadılar doğru dürüst. Üstüne Oğuzhan ve Olcay formsuz. Üstüne kadro da çok değişti, 1 ay olmadı daga beraber oynamaya başlayalı.

Takımın zamana ihtiyacı var, bu çok net. En az 8. 9. haftaya kadar oturmayacak. O zamana kadar en az hasarla atlaymamız lazım.

Yo hayır söylediğin doğru ama adam oynamadan da hazır olamaz ki, 6. haftaya geldik ki bu adam ilk katıldı aramızda fiziken hazır değilse bunu Adriano'ya atamam teknik heyete atarım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tuncay abi sende cok fena bir potansiyel goruyorum. Nerde acik sacik muhabbet veya yonetime elestiri var hemen orda bitiyorsun. Biletini al gel buraya senle dagitalim ortaligi!

@kartalBaz dostum; Valla hanım ve çocuğu uyutursam gelirim diyecem de, Amerika'daymışsın. Ben oraya indiğimde uyanmış olurlar.  :D :D

Gerçi @tangaz 'ın taktiğini deneyebilirim aslında, patates almaya gidiyordu sanırım.  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı eski inönü

Vodafone Arenadaki Anadolu takımlarıyla olan maçlarda orta üçlü Tolgay, Oğuzhan ve Talisca olabilir bence gayette güzel olur.
Talisca oyun kurucu değil. artı oyun içinde sık kayboluyor. Orta sahada oynaması sistemi aksatıyor. Kanatta serbest oynatmak lazım onu. Fazla bir şeye karışmayacak. Direk aksiyon bölgesinde finalleri yapacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Galatasaray maçı sonrası da "Barcelona'dan adam aldık, oynamıyoruz" yazmıştın.

Sorun ne sistem, ne de hoca. Sorun oyuncuların daha hazır olmaması. İnler, Caner, Adriano, Talisca, hatta Fabri. Bu adamların hepsi geçen seneyi boş geçirdiler, oynamadılar doğru dürüst. Üstüne Oğuzhan ve Olcay formsuz. Üstüne kadro da çok değişti, 1 ay olmadı daga beraber oynamaya başlayalı.

Ayrıca geçen seneki oyunumuzu oynamaya çalıştığımız bir maçı hatırlamıyorum ben bu sene, benzerini bile oynamaya çalışmadık. Bu da endişelerimi katlıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yo hayır söylediğin doğru ama adam oynamadan da hazır olamaz ki, 6. haftaya geldik ki bu adam ilk katıldı aramızda fiziken hazır değilse bunu Adriano'ya atamam teknik heyete atarım.

Yalnız Adriano 2 senedir yok Barcelona rotasyonunda.

2 senedir düzenli oynamayan adamı 2 ayda hazır hale getirmek kolay değil, hele 31 yaşındaysa.

İsmail'in yerine geldi, Barcelona'nın en vasat adamı Türkiye Ligi'ne haydi haydi yeter falan, ama CL başka bir hikaye.

Kabul edelim ki kadromuz güzel, ama CL'de mücadele için sorunlu.

Oyuncularımızın hepsinin defosu var o seviyede. Ya maç eksiği göze batıyor, ya CL seviyesi için fazla tek yönlü kalıyor, ya Türkiye Ligi'nde basit takımlara karşı rahat yapabildiği şeyleri orada yaptırmıyorlar vs.

Dün birisi yazmıştı, bu kadar zayıf Dinamo Kiev ve Benfica falan diye. Geçen sene biri CL'de gruptan çıkmış, öteki çeyrek final oynamış bu 2 takım.

Ne oldu da kendimizi böyle görmeye başladık biz? Bu çok tehlikeli. Geçen sene de Fenerbahçe'lilerde vardı Shaktar çıkınca: 4-5 transferle gaza gelmişlerdi 3 atarız 5 atarız diyorlardı. Canına okudu herifler Fener'in, ki Kiev daha iyi o Shaktar'dan.

Kiev'den daha kötü Shaktar geçen sene Fener'i, bu sene Başakşehir'i ve Konya'yı güle oynaya tokatladı. Başakşehir'i dalga geçer gibi eledi, Konyaspor kendi seyircisi önünde yarı sahasından çıkamadı. Böyle yerinden kalkmadan şap şap yaptı popolarına.

Takım tam hazır olduğunda esintiler veriyor neler yapabileceğine dair, Galatasaray maçının 2. yarısı, Kiev maçının ilk 60 dakikası falan.

Eldeki oyuncuların yaşını düşünürsek 90 dakikaya çıkaramayız bunu, hayal satmayacağım. Ama 70-75 dakikalara ulaştığımız zaman, çok maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 09:59:05 tuncaboylu ]

Çevrimdışı eski inönü

Yok eğer Şenol Güneş ben hücum kimliğimi değiştiriyorum, uzun toplarla ve kenar ortalarıyla direk hücuma çıkacam diyorsa o zaman Ersun Yanal'ın Fenerbahcesi'nde oldugu gibi 3 forvetle oynamalı. Türkiye liginde her türlü iş yapar.

Etiketler: