Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141842 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Benfica maçında Caner ve Adriano'nun switch oyunları pek işe yaramadı. Aksiyon alanlarını ve koridorları geriden kat ederek kullanabilen Caner'in ön bölgedeki performansı oyunun ihtiyaçlarını karşılayacak türden değil. Açıkçası bu ikili ancak bazı maçlarda ya da belli dakikalarda bu dizilim ile sahada yer alırlar.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 03:23:40 atalay ]

Çevrimdışı legendmaster

sosa geçen sene avrupa maçlarında ne oynamış antebe kayseriye karşı oynamakla şampiyonlar liginde oynamak farklı

Çevrimdışı Tolga

Sosa gomezle de skenderbeu yenemedik be abi.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl yenemedik :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sosa gomezle de skenderbeu yenemedik be abi.

İlk maç sosa attı 1-0 yendik ikinci maç cenk attı 2-0 yendik
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı brkntcnr

Nasıl yenemedik :alala:
Özür dilerim skenderbeu grubundan çıkamadık olacak o

Çevrimdışı Savaş

sosa geçen sene avrupa maçlarında ne oynamış antebe kayseriye karşı oynamakla şampiyonlar liginde oynamak farklı
Bireysele vurmayın bu durumu. Oyun yapısını ilgilendiren kilit adamdı Sosa. Ve şuan bunun eksikliğini hissediyoruz.

Organize bir oyunumuz yok çünkü takımı ve oyunu yönlendiren bir adam yok.

Belkide zaman lazım bilmiyorum. Bekleyip görücez.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Özür dilerim skenderbeu grubundan çıkamadık olacak o

Ama lig de şampiyon olduk.

Bu yıl ki oyun gelecek maçlar için beni tedirgin ediyor açıkçası.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence yine ligde şampiyon olacağız ama takımın oturması lazım. 4-5 maç üst üste aynı 11 in oynaması lazım en fazla 1 değişiklikle gidilmeli.

Çevrimiçi murat

Her maç aksayan bir kaç oyuncuyla oynuyoruz. Bu aksamalar sistemden mi bireysel mi onu kısa sürede çözmeli şenol hoca. Bugün tam aksayan  adriano ve abubakar sene başından beri bildiğimiz gibi oynamayan bir atiba ve 45 dakika oynayan talisca. Şu oyuncuları  golü yemeden değiştirmeyen şenol hocayıda sayabiliriz.

Çevrimdışı Savaş

+1

Çevrimdışı legendmaster

sosa ve gomezle geçen sene yedek ağırlıklı lokomotiv ve sportingi istanbulda yenemedik bunlar olsa bugün kazanırdık diyemem

Çevrimdışı Tolga

Bence yine ligde şampiyon olacağız ama takımın oturması lazım. 4-5 maç üst üste aynı 11 in oynaması lazım en fazla 1 değişiklikle gidilmeli.

Yanlış anlaşılmasın şampiyon olamayız falan demiyorum ama geçen seneki kadar etkili bir oyun henüz ortada yok.

Umarım gelecek haftalar da takım biraz daha toparlanır da seri galibiyetler almaya başlar.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş tarihinin kaybedilmiş en kritik iki puanlarından biri olabilir. Zira Beşiktaş'ın ŞL tarihinde son 16 oynamışlığı yok. Üstelik altmış beş dakikalık oyundan sonra son pozisyon golle sonuçlansa puan da alamayacaktık. Artık olacaksa zor yolu denememiz gerekecek.   

Çevrimiçi murat

Bireysele vurmayın bu durumu. Oyun yapısını ilgilendiren kilit adamdı Sosa. Ve şuan bunun eksikliğini hissediyoruz.

Organize bir oyunumuz yok çünkü takımı ve oyunu yönlendiren bir adam yok.

Belkide zaman lazım bilmiyorum. Bekleyip görücez.

Oyunu yönlendirebilecek tolgay  var ama çok geride oynatıyor hoca. Biraz daha ileride arapası şut ve adam geçme özelliğini daha iyi kullanır. Tolgay gerideyken Farkını gösteremiyor. Atibanın etkisi de azalıyor takımda 1 kişi az hücum ediyor. Geçen seneyi birazda bu yüzden arıyoruz. Ortasahada 2 hücumcuyla oynarken şimdi 2 defansçıyla oynuyoruz.4141 e dönmemiz lazım.

Çevrimdışı raichu

kazandığımız maçlar dahil 2010-13 arası gibi hissediyorum izlerken
2 yılda müthiş bir sistem kurduk 1 transfer dönemin de takım felç oldu

Çevrimdışı brkntcnr

Yanlış anlaşılmasın şampiyon olamayız falan demiyorum ama geçen seneki kadar etkili bir oyun henüz ortada yok.

Umarım gelecek haftalar da takım biraz daha toparlanır da seri galibiyetler almaya başlar.
Evet bu konuda katılıyorum alanya ve karabük den başkasını yenemedik adam akıllı. Konya duran top, gs duran top, bugün duran top. Buna bi çözüm bulunmalı.

Çevrimdışı Savaş

Oyuncuya göre oyun oynamayı bırakıp sisteme göre oyun oynamaya başladığımız zaman performans alabileceğiz.

Bu durum bu senenin özeti olacak sanırım.

Çevrimdışı atalay

Sahip olduğumuz oyun pratiği ve hafızasını büyük ihtimalle sürdüremeyeceğiz. Oyuncuların bunu oynayamayacağından değil. Ortada böyle bir plan ve bu oyunun en kritik oyuncusu yok. Oynadığımız doğru dakikalarda bile bunun uzağındayız. Oyun planı tamamen değişmiş durumda. Sonuçtan bağımsız rollerin de kısa sürede doğru dağıtılacağını düşünmüyorum. Şu an tamamen kalite ve oyuncuların alışkanlıkları üzerinden oynayan bir takım var.

Çevrimdışı brkntcnr

Yine de iyimser bakmaya çalışırsak şampiyonlar liginde çok tecrübesisiz. Yavaş yavaş kazanacagız bu tecrübeyi.  Kiev geçen sene gruptan çıktı. Her sene de burada oynayan bi takım. Şimdi lige odaklanmalıyız.

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş az önce Cenk hamlesini hücuma yönelik ve önde baskı kurmak adına yaptığını, daha sonra ise bu hamlenin orta sahada yarattığı sıkıntıları söyledi. 1,5 yıldır aynı hamle sonrasında, aynı oyun içi sıkıntıları görmesine rağmen aynı değişiklikleri yapmak?! 
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 03:25:24 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yıllardır kaleci ve stoper sorunu var. Planlama hatalı takımın en zayıf bölgesi kale ve stoperler olmaz. Tosic iyi niyetli ama stoper değil adam mevkisini çok kaybediyor, marcelo yetersiz, fabri & tolga bizde kaleci olamaz

Çevrimdışı brkntcnr

Şuan kısa vadede en iyi çözüm duran topları çözmek. Saçmasapan gol yiyip oyundan düşüyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Talisca'nın pozisyonu penaltı + kırmızı kart değil miydi?

Neden 2 maçtır bu adama yapılan penaltılar verilmiyor CL'de?

Çevrimdışı 38life

Sosa gomezle de skenderbeu grubundan çıkamadık**

...

Çevrimdışı atalay

Caner ve Quaresma'dan yerleşik savunmaya Galatasaray maçında yirmi beş, bu maçta yirmi orta. Dört sezondur oyun geçişleri iyi, kısa ve akıcı pas oyunundan iki oyuncuyla kenar ortaları ile gol arayan takıma dönüşmek. Peki, neden?

Etiketler: