Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9142646 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok, bebeklik, çocukluk döneminden itibaren iyi beslenmiş tipler, bol bol organik süt içmişlerdir muhtemelen, hem enine hem boyuna endamları tam, maşallah.
Ama koltukların eni güzel, o konuda sıkıntı yok.

Ben :D Terör bölgesinde gece 10'dan sonra bile bana süt yetiştiren bi teyzemiz varmış Allah razı olsun.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı panic13

Forumlarda doğum günü kutlamak bana biraz garip geliyordu ama senin mutluluğunu görünce bende kutlamak istedim @panic13.
Mutlu yıllar... :)

Eyvallah @sozkul abey :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

koltuklarda enlemesine değilde önlü arkalı mesafe sorunu var gibi algıladım. dolayısı ile biraz diyetisyenlik durum gibi yada kısa boylu abilere satılacak :)
Baskan bana iki mac versin o koltuklari hepsini satarim seneye ustelik iki misli fiyata,
Once bu iki mac ukraynadan 3 ucak dolusu bayan getiririm, belki bacaklari sigmaz ama olsun, licktvnin kameramanina iki kurus sakal atarim, dusundum de o bana para versin cekmek icin hatunlari, sampanyalar, havyarlar derken kadinlari hemen ayni ucaklarla yunanistana goturup 2 tane kurk alirim hepsine. Butun kurkleri moskovada satarim, kizlardan koca bulanlar turkiyede 3er cocuk yapar, koca bulamayanlarda tatil yapmis olur. Bu ortami goren cio cifo mifo hepsi kombine alir ordan...tvitir mvitir yardiririm bunlarla, mac oncesi gece disko vip, mactan sonra aftapati
Almasinlardan o biletleri goreyim

Çevrimdışı tuncaboylu

Baskan bana iki mac versin o koltuklari hepsini satarim seneye ustelik iki misli fiyata,
Once bu iki mac ukraynadan 3 ucak dolusu bayan getiririm, belki bacaklari sigmaz ama olsun, licktvnin kameramanina iki kurus sakal atarim, dusundum de o bana para versin cekmek icin hatunlari, sampanyalar, havyarlar derken kadinlari hemen ayni ucaklarla yunanistana goturup 2 tane kurk alirim hepsine. Butun kurkleri moskovada satarim, kizlardan koca bulanlar turkiyede 3er cocuk yapar, koca bulamayanlarda tatil yapmis olur. Bu ortami goren cio cifo mifo hepsi kombine alir ordan...tvitir mvitir yardiririm bunlarla, mac oncesi gece disko vip, mactan sonra aftapati
Almasinlardan o biletleri goreyim

Bu durumda stadı geneleve döndürmüş olmaz mıyız abi?  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

Eyvallah @sozkul abey :)
@panic13 33 yasini bitirmis buralarda olsaydin manyak kutlama yapilirdi. Isa peygamberin yasi diye 33 yasini bitirenlere acaip kutlamalar yapiliyor. Dogum gunlerinin degerini ruslarla tanisinca anladim.
Hem hediyeleri unutmazlar, hem de o bicim kutlarlar ayrica icmeye bahane cikti diye de sevinip sabaha kadar icer ve icirirler. 

Iyi seneler sana kardesim, insallah yeni yasin sana mutluluk, huzur ve istediklerini yapabilme gucu verir, saglik sihhat icinde gecer ve isteyip de yapamadiklarin icin sana kabullenme, yetistiremediklerini yetistirmen icin de sana uzun omur dilerim. Kafani takma, hic bir sey icin huzurunu bozmaya degmez, herseyin basi saglik, kalan lazim olan bisiler varsa kopegin olsun, gider aliriz.
Iyi seneler @panic13

Çevrimdışı sozkul

Loca kiralayınca locanı maç günleri dışında kullanabiliyor musun? Locanın içinde kayıt yapan güvenlik kamerası var mı?
 zaten öyle kullanılıyor mudur diye meraklandırdın beni @tuncaboylu  :)

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı mylife1903

Hemen kadin dedik, akliniza genel ev geldi. Araba fuarinda karilara bakan milletiz zaten. Yuh yani, reklam yahu, sen simdi magnum reklaminda dondurma yerine kadina bakarsin @tuncaboylu ah ah

Yok yok

Çevrimdışı mylife1903

inanılmaz bir foto, foto-montaj yok değil mi?
Montaji bize yaptilar abi o degilde ofsayt bu pozisyon

Çevrimdışı tuncaboylu

Hemen kadin dedik, akliniza genel ev geldi. Araba fuarinda karilara bakan milletiz zaten. Yuh yani, reklam yahu, sen simdi magnum reklaminda dondurma yerine kadina bakarsin @tuncaboylu ah ah

Yok yok
Magnum fotomodel markası değil mi zaten?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fatihbjk

Stattayız..
Muhtemel 11
Fabri
Beck,Marcelo,Tosic,Caner
Atiba,Tolgay
Quaresma,Talisca,Adriano
Aboubakar..

Via : Badem

Iyi kadro bence, begendim sahsen. Pas akisi iyi olur gibi duruyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Loca kiralayınca locanı maç günleri dışında kullanabiliyor musun? Locanın içinde kayıt yapan güvenlik kamerası var mı?
 zaten öyle kullanılıyor mudur diye meraklandırdın beni @tuncaboylu  :)
Valla ben de hafta içleri farklı bir yoğunluk olduğunu tahmin ediyorum abi.

Yani bir senelik 150 bin lira para versem, otele de para vermek istemem ilaveten.

Çevrimdışı RevivaL

Montaji bize yaptilar abi o degilde ofsayt bu pozisyon
Eren çok geriden geliyor. Marcelo burada ofsayt olmuş Eren'i kaçırarak

Bu arada maçı inşallah izleriz

Çevrimdışı mylife1903

Yani bir senelik 150 bin lira para versem, otele de para vermek istemem ilaveten.

Valla ben koyar iskemlemi stadta yasarim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Eren çok geriden geliyor. Marcelo burada ofsayt olmuş Eren'i kaçırarak

Bu arada maçı inşallah izleriz

inler daha yakındı eren'e o bıraktı.

Çevrimdışı RevivaL

inler daha yakındı eren'e o bıraktı.
Marcelo'nun adamıydı. İnler orada da koşsa bir anlamı yok. Benim anlamadığım her 2 direkte de sürekli adamlarımız olurdu neden arka direkte yoktu

Çevrimdışı cursedofdragon

Takımımız, Avrupa Kupaları'nda oynadığı son 11 iç saha maçında sadece 1 kez yenilirken; 6 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Takımımız, Avrupa Kupaları'nda oynadığı son 11 iç saha maçında sadece 1 kez yenilirken; 6 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

Hiç birisi de kazanamayacağımız maçlar değildi. Arsenal'e karşı bile pozisyonlarımız vardı. Hele o santraya hala yanarım :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalBaz

Tuncay abi sende cok fena bir potansiyel goruyorum. Nerde acik sacik muhabbet veya yonetime elestiri var hemen orda bitiyorsun. Biletini al gel buraya senle dagitalim ortaligi!

Çevrimdışı Savaş

O 1 maglubiyette de maalesef biz tribündeydik..

Ulan Tolga.. Bak aklıma geldi yine.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Herkes totemini yapsin son 30 dakika.
Rutin disinda bisilerle ugrasmayin, galibiyetten baska bir dusuncemiz yok.

Ohh ben anestezi alayim azicik

Çevrimdışı OrhanAker

Herkes totemini yapsin son 30 dakika.
Rutin disinda bisilerle ugrasmayin, galibiyetten baska bir dusuncemiz yok.

Ohh ben anestezi alayim azicik
geçen seneden devam eden totemim var yanıltmadı daha :D

Etiketler: