Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152410 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atiba ve İnler'in olduğu maçlarda daha fazla defansif zaafiyet yaşadık. Şunu göremiyorsunuz Atiba ve İnler oynadığı zaman topu tutamıyoruz. Bruma denen adam yürüyerek geçti bizim orta sahayı ikisi olmasına rağmen, sezon başından beri neredeyse Atiba ve İnler oynuyor ligde kaç gol yemişiz bir bakar mısın?
  :claps: :claps: Oğuzhan 11'de ve o mevkide olmalı.

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada dikkatinizi çekerim kaç  zamandır Necip konuşulmuyor yazılmıyor çizilmiyor  :D
olsun varsın Atiba G.İnler konuşulsun yazılsın çizilsin  :) :ok:

Çevrimdışı benyv-

Atiba ve İnler'in olduğu maçlarda daha fazla defansif zaafiyet yaşadık. Şunu göremiyorsunuz Atiba ve İnler oynadığı zaman topu tutamıyoruz. Bruma denen adam yürüyerek geçti bizim orta sahayı ikisi olmasına rağmen, sezon başından beri neredeyse Atiba ve İnler oynuyor ligde kaç gol yemişiz bir bakar mısın?

Galatasaray maçını bir kenara koyalım. Ben takımca bizi bu kadar kötü görmemiştim. Ve ileriden başlayarak tüm hatalar yayıldı takıma. Ne defans, ne forvet ne orta saha. Herkes kopuktu. İkinci devre de maçı çevirenler Atiba-İnler'di aynı zamanda. Benfica maçının 2. devresi de Atiba-İnler'di. Ve defansif zafiyet yaşamak istemiyorsak Atiba-İnler veya Oğuzhan kim oynarsa, onların etrafını iyi oluşturmalıyız. Geri kalan planlamayı hoca iyi yapmalı. Geçen seneki önde basma işini ve alan daraltma işini devam ettirmezsek Atiba-İnler değil tüm orta sahalarımız oynasa yine zafiyet veririz. Dediğim gibi her şey hocanın direktiflerinde bitiyor. Sosa olmadığı için geçen seneden farklı oynuyoruz. Bireyler üzerine bağlamak da doğru değil. Biz de buna göre bir plan üretmeliyiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Galatasaray maçını bir kenara koyalım. Ben takımca bizi bu kadar kötü görmemiştim. Ve ileriden başlayarak tüm hatalar yayıldı takıma. Ne defans, ne forvet ne orta saha. Herkes kopuktu. İkinci devre de maçı çevirenler Atiba-İnler'di aynı zamanda. Benfica maçının 2. devresi de Atiba-İnler'di. Ve defansif zafiyet yaşamak istemiyorsak Atiba-İnler veya Oğuzhan kim oynarsa, onların etrafını iyi oluşturmalıyız. Geri kalan planlamayı hoca iyi yapmalı. Geçen seneki önde basma işini ve alan daraltma işini devam ettirmezsek Atiba-İnler değil tüm orta sahalarımız oynasa yine zafiyet veririz. Dediğim gibi her şey hocanın direktiflerinde bitiyor. Sosa olmadığı için geçen seneden farklı oynuyoruz. Bireyler üzerine bağlamak da doğru değil. Biz de buna göre bir plan üretmeliyiz.
Oğuzhan'dan 10 numarada faydalanamıyorsun bu ikisi oynadığı sürece bu açık net görülüyor Oğuzhan gibi değer varken gözümü kırpmadan ikisini harcarım. ikisi de 34 yaşında adam şu saatten sonra oynamamaları Beşiktaş için bişi ifade etmez ama Oğuzhan'ı kaybedemeyiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Oğuzhan'dan 10 numarada faydalanamıyorsun bu ikisi oynadığı sürece bu açık net görülüyor Oğuzhan gibi değer varken gözümü kırpmadan ikisini harcarım. ikisi de 34 yaşında adam şu saatten sonra oynamamaları Beşiktaş için bişi ifade etmez ama Oğuzhan'ı kaybedemeyiz.

Buna sonuna kadar katılıyorum ben de zaten. Bu yüzden 4-2-3-1 oynamayalım diyorum. Oğuzhan da yer alsın takımda rotasyonlu veya rotasyonsuz. Çok fazla maçımız var, Necip bile süre alacak muhtemelen bu trafikte. 4-4-2 olur 4-3-3 olur, mentalite aynı olduktan sonra dizilimin pek önemi yok. Fakat Oğuzhan kendi yerinde de kendine gelemezse, mecburen kenara çekilebilir. İnşallah böyle bir durum meydana gelmez.

Çevrimdışı tangaz

4-4-2 kadrosu yapayım

fabri
beck marcelo tosiç caner
GG ozzie inler adriano
      talişka abu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı benyv-

4-4-2 kadrosu yapayım

fabri
beck marcelo tosiç caner
GG ozzie inler adriano
      talişka abu

Şampiyonlar liginde çok sağlam kanatlarımız olur böyle bence. İster uzun top yap, ister kısa pas. Orta sahada da tolgay-atiba da kullanılabilir. Ne zaman geriye düşsek hoca çift forvete dönüyor talisca'yı alıp. Geçen sene de cenk'i alıyordu. Maçı koparıyorduk. Özellikle Türkiye liginde niye çekiniyoruz da böyle oynamıyoruz ki.

Çevrimdışı tuncaboylu

Atiba'yı ister Biliç devre arasında Töre'yi göndermek için.

Sanırım devre arasında Biliç'le muhatap olmayacağız Gökhan Töre için

Çevrimdışı TURKahvesi

4-4-2 kadrosu yapayım

fabri
beck marcelo tosiç caner
GG ozzie inler adriano
      talişka abu
k.bakma ama bu takımda Q7 böylesine kritik maçlarda öyle kolay kolay kesilmez.

Çevrimdışı tangaz

Şampiyonlar liginde çok sağlam kanatlarımız olur böyle bence. İster uzun top yap, ister kısa pas. Orta sahada da tolgay-atiba da kullanılabilir. Ne zaman geriye düşsek hoca çift forvete dönüyor talisca'yı alıp. Geçen sene de cenk'i alıyordu. Maçı koparıyorduk. Özellikle Türkiye liginde niye çekiniyoruz da böyle oynamıyoruz ki.

bu kadro ve dizilişle çok iş yaparız gerektiğinde 4-5-1 3-6-1 3-5-2 geçişlerini tek bir değişikle sağlamak mümkün oyun içi geçişleri için çok ideal
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

bu arada burada bir arkadaşımız maç günü sıksık dile getirmişti taraftarlar artık şu tlf olayını bıraksınlar die, bugün gazeteci orhan yıldırımda dillendirmiş konuyu. maç günü adam staddayken kendisine maç önü birsürü stadtan paylaşım geldiği şeklinde birşeyler yazmış taraftarların tlf ile oynamaktan maçın içine girmemesini dile getirmiş. bu konuda da maça giden insanlar titizlik göstermeliler, herşey Beşiktaş için...

Karabük maçında penaltı atılırken, çevremdeki herkes kameraya alıyordu. Maçın heyecanını yaşamak yerine kamera, şaka gibi.

Başkan en sonunda stada girerken telefonları da toplayacak.

Çevrimdışı atalay

Quaresma'nın son saniyelerdeki pozisyonunda gerçekten gol olacağını mı düşündünüz? Geçen sene FB, bu sezon Benfica ve niceleri; benzer pozisyonlarda hep bir sonraki akını bekliyorum. O yüzden pas, şut yada bi' üçüncü tercih üzerinden bakmaya gerek yok. Sınırlı oyun hafızasında bu pozisyonlar hiç yok.

Çevrimdışı tangaz

böyle düşünen nadir kişilerdensin

Çevrimdışı benyv-

Muhtemelen Olcay'ı da hoca kolay kolay kesmeyecektir gördüğümüz kadarıyla. Ama belirtmek istediğimiz bireylerden ziyade takım bütünlüğümüz. Gerekirse Q7 oynasın bu maçta, Napoli deplasmanında böyle defansif kanatlarla çıkalım. Özellikle Türkiye Liglerinde düşünmemiz gereken oyun tarzı olarak söylüyoruz bunu ikili forvet ve 4'lü orta saha olarak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok yemedik ve ayrıca bu doğru bir genelleme değil.

Atiba-Gökhan ligde 2, CL'de 1 maçta beraber oynadılar. Akhisar maçında gol yemedik, Benfica maçında yediğimiz golün bu ikiliyle ilgisi yok, Galatasaray maçındaki ilk golün de öyle.

İşin bir diğer tarafı, iyi oynadığımız Benfica maçının ikinci yarısında ve Galatasaray ikinci yarısında da Atiba-Gökhan'la oynadık ve pozisyon vermedik.

Sorunu başka yerde aramak lazım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresma'nın son saniyelerdeki pozisyonunda gerçekten gol olacağını mı düşündünüz? Geçen sene FB, bu sezon Benfica ve niceleri; benzer pozisyonlarda hep bir sonraki akını bekliyorum. O yüzden pas, şut yada bi' üçüncü tercih üzerinden bakmaya gerek yok. Sınırlı oyun hafızasında bu pozisyonlar hiç yok.
Quaresma'nın araya atıp gol olan bir topunu hatırlamıyorum Beşiktaş kariyeri boyunca :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

4-4-2 kadrosu yapayım

fabri
beck marcelo tosiç caner
GG ozzie inler adriano
      talişka abu
Gg önde çok sırıtır o top kontrolüyle hiç yararı olmaz..Kötü kontrol edip yanlış ve acele pas verebiliyor çoğu pozisyonda.
Ayriyeten sırtı dönük oynamak bir bek için çok zordur.

Çevrimdışı TURKahvesi

böyle düşünen nadir kişilerdensin
orasını da benim gibi düşünenlere kalsın özel kalsın :ok: :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Asıl Oğuzhan'ı formsuzken oynatmakta ısrar edersek harcamış oluruz.

Oğuzhan şu anki form durumuyla zorluk derecesi yüksek maçlarda ne 8 numara oynayabilir, ne de 10 numara.

Kendisini bulacağı Rizespor ve Kayserispor maçlarında Atiba-Oğuzhan-Talsica orta üçlüsüyle çıkarız.

Ama Kiev ve diğer CL maçlarında Atiba-Gökhan-Talisca üçlüsü daha makul bir seçenek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

asıl böylesine önemli maçta kesilir özgür abi hangi önemli maçta ciddi katkısı oldu Q7'nin ben maccabi maçından başka hatırlamıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Gg önde çok sırıtır o top kontrolüyle hiç yararı olmaz..Kötü kontrol edip yanlış ve acele pas verebiliyor çoğu pozisyonda.
Ayriyeten sırtı dönük oynamak bir bek için çok zordur.

orta kalitesi sağda oynayan elemanlar arasında ilk sırada ver kaçlara da uygun yazılımı var bence iyi iş görür kaldı ki alt yapısı sağ açık bu arkadaşın

Çevrimdışı OrhanAker

orta kalitesi sağda oynayan elemanlar arasında ilk sırada ver kaçlara da uygun yazılımı var bence iyi iş görür kaldı ki alt yapısı sağ açık bu arkadaşın
Zico zamanındaki gönül olsa eyvallah bir nebze ama bence oraya transfer yapsak daha iyi olur :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Asıl Oğuzhan'ı formsuzken oynatmakta ısrar edersek harcamış oluruz.

Oğuzhan şu anki form durumuyla zorluk derecesi yüksek maçlarda ne 8 numara oynayabilir, ne de 10 numara.

Kendisini bulacağı Rizespor ve Kayserispor maçlarında Atiba-Oğuzhan-Talsica orta üçlüsüyle çıkarız.

Ama Kiev ve diğer CL maçlarında Atiba-Gökhan-Talisca üçlüsü daha makul bir seçenek.
Olcay'ı Quaresma'yı kesmeyen adamın Oğuzhan'ı kesmesi bana komik geliyor sadece.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Benim önerdiğim kadro varyasyonu budur:

-------------------------------Fabri---------------------

Gönül---------Tosic-------Marcelo(rhodolfo)----Caner(adriano)

Q7(Olcay)---İnler(Tolgay)---Atiba(Oğuzhan)---Adriano(Olcay)

-----------------Talisca-----Aboubakar(Cenk)--------------

Burada form durumuna göre rotasyon yapılabilir. Napoli deplasmanında İnler-Atiba oynarız, Solda Adriano oynarız. Ligde ise Oğuzhan, Tolgay, Olcay,Q7 oynarız. Bireylerden ziyade bütün halinde oynamamız önemli.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: