Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151571 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı benyv-

Gökhan inler banko oynamalıdır bence bu takımda. Atiba da kesilemez. O zaman 4-2-3-1 taktiğinde neden ısrar ediyoruz ki. Ozi-Tolgay veya Atiba-İnler ikililerini kullanarak talisca-abou(talisca-cenk) ikililerini forvette kullanarak çok güzel 4-4-2 oynayabiliriz. Talisca alışırsa 4-2-3-1 de olur hem otomatik olarak. Taktiğin acilen değişmesi gerekiyor. Geçen seneki kadro yok elimizde. Daha iyisi var fakat 4-4-2 ye uygun. İnler çok iyi uzun top atıyor. Talisca çok iyi vuruyor. Aboubakar çok güçlü. E o zaman tiki takaya zaten gerek yok. Yapamıyoruz da şu an.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gökhan inler banko oynamalıdır bence bu takımda. Atiba da kesilemez. O zaman 4-2-3-1 taktiğinde neden ısrar ediyoruz ki. Ozi-Tolgay veya Atiba-İnler ikililerini kullanarak talisca-abou(talisca-cenk) ikililerini forvette kullanarak çok güzel 4-4-2 oynayabiliriz. Talisca alışırsa 4-2-3-1 de olur hem otomatik olarak. Taktiğin acilen değişmesi gerekiyor. Geçen seneki kadro yok elimizde. Daha iyisi var fakat 4-4-2 ye uygun. İnler çok iyi uzun top atıyor. Talisca çok iyi vuruyor. Aboubakar çok güçlü. E o zaman tiki takaya zaten gerek yok. Yapamıyoruz da şu an.
Atiba inler oynadığı için tiki takaya dönemiyoruz çünkü topu tutamıyoruz. İnler kaç pas hatası yapmış yüzde kaçla oynamış bir bak son GS maçında. Bizim oyun sistemimiz geçen seneki sistem yeni ve bu takıma uymayan şeyleri denemenin anlamı yok yoksa ilk yarıdaki GS maçında döner her maç veya Benfica maçının ilk yarısına.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne yetersiz₁ herifti yaa derbilerde böylesi korkak adam 41 yıllık hayatımda görmedim.
abi lucky loserdi bizdeyken şimdi loser oldu bilic  :evillol: kabus gibi :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4-5 hafta sonra paketlerler Bilic'i..
bende o kadar sürmez 15 ekim civarlarında bilice :by2: derler :D

Çevrimdışı tangaz

Atiba inler oynadığı için tiki takaya dönemiyoruz çünkü topu tutamıyoruz. İnler kaç pas hatası yapmış yüzde kaçla oynamış bir bak son GS maçında. Bizim oyun sistemimiz geçen seneki sistem yeni ve bu takıma uymayan şeyleri denemenin anlamı yok yoksa ilk yarıdaki GS maçında döner her maç veya Benfica maçının ilk yarısına.

pas istatistiği de yanıltıcı oluyor Serhatcım, şimdi atiba %98lerle oynyor ama yandakinden alıp yandakine veriyor araya kaç top bırakıyor kaç asist yapıyor kaç öldürücü pas veriyor buna bakmak lazım. kulakları çınlasın sergen gibi konuştum  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

Ben Atiba-Oğuzhan ikilisinin oynamasından yanayım, Gökhan İnler çok farklı tarz da bir oyuncu geçen sene ki oyun tarzımızı bozan kişidir benim gözümde.Kötü futbolcu demiyorum, bir tarafa da atmıyorum.

Ama bence ilk yarıdan skoru aldığımız ve rakip defansın seyreldiği zamanlarda ikinci yarı oyuna girerek uzun toplarını o zaman oynasa daha faydalı olur.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı worns

Katılıyorum. İnler'in sürekli oynaması bir yandan da Şenol Hoca'nın geç gelen oyuncularına rol bulma çabalarının biraz da Ozi'nin fiziksel sorunlarının sonucu oldu.

Ben milli maç arasından sonra tekrar Ati-Ozi ikilisi üzerine takımın kurulmuş olacağını düşünüyorum.

Gökhan İ. iyi bir oyuncu fakat 1. tercih olarak kadroya yazılmasında ısrar etmemek gerekiyor. Yaşlarını da düşününce orta vadede Atiba ile rotasyona girerek çok maçta işe yarayacaktır.

Çevrimdışı tangaz

bu arada burada bir arkadaşımız maç günü sıksık dile getirmişti taraftarlar artık şu tlf olayını bıraksınlar die, bugün gazeteci orhan yıldırımda dillendirmiş konuyu. maç günü adam staddayken kendisine maç önü birsürü stadtan paylaşım geldiği şeklinde birşeyler yazmış taraftarların tlf ile oynamaktan maçın içine girmemesini dile getirmiş. bu konuda da maça giden insanlar titizlik göstermeliler, herşey Beşiktaş için...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 kardeşim dediğine sonsuz katılıyorum. Bazen sözün bittiği yer küfür oluyor. Biz maçlarda sözü yeterince bitiriyoruz. Bu yüzden İstanbula gelirsen mutlaka birlikte maç izlemeliyiz. Hele @ZEKI  abiyide yanımıza aldıkmı bireyselden bile tribün kapama alma ihtimalimiz var :evillol:
@ZEKI abi artik profesor olmustur, kufurle isi mi olur be @ahmet türken abi. ha yok bir iki makale yetmiyorsa profesorluk icin hemen yazariz, mumkunse milli mac olsun boyle toplama kil ordusu, baslarinda da killarin sultani, ortadogu ve balkanlarin bozosu, kirolarin kirosu, ruseltantelerin importantesi, nivir endinglerin antil wi siy zosu ft olursa, deplasman tribununden kufurun etibol yogurtlu iskenderini yaparim iki patates bir sogandan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Katılıyorum. İnler'in sürekli oynaması bir yandan da Şenol Hoca'nın geç gelen oyuncularına rol bulma çabalarının biraz da Ozi'nin fiziksel sorunlarının sonucu oldu.

Ben milli maç arasından sonra tekrar Ati-Ozi ikilisi üzerine takımın kurulmuş olacağını düşünüyorum.

Gökhan İ. iyi bir oyuncu fakat 1. tercih olarak kadroya yazılmasında ısrar etmemek gerekiyor. Yaşlarını da düşününce orta vadede Atiba ile rotasyona girerek çok maçta işe yarayacaktır.
İnler tamam uzun top filan atıyor ama yaratıcılığımız kısıtlanıyor İnler oyunda olunca, pozisyon üretemiyoruz topa sahip olamıyoruz, Oğuzhan geçen sene bazı dönemlerde önde oynadı ama arkasında Sosa gibi birisi vardı rahattı iyi alış veriş yapıyorlardı Oğuzhan ne Atiba ne de İnler ile bu alışverişe girebilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

şu sarışın sempatik çocuk değil mi sanırım edin terziçti adı, kulübede güzel duruyordu sempatik bir havası vardı böyle tipler faydalıdır itiraz eder hakeme ama kart gösteremezsin öyle bir aurası var :)
aura ney, kufur falan mi

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı sozkul

Ben Atiba-Oğuzhan ikilisinin oynamasından yanayım, Gökhan İnler çok farklı tarz da bir oyuncu geçen sene ki oyun tarzımızı bozan kişidir benim gözümde.Kötü futbolcu demiyorum, bir tarafa da atmıyorum.

Ama bence ilk yarıdan skoru aldığımız ve rakip defansın seyreldiği zamanlarda ikinci yarı oyuna girerek uzun toplarını o zaman oynasa daha faydalı olur.

Atiba-Oğuzhan bencede iyi olur ama ben Inler-Oğuzhan ikilisini hayal edemiyorum, ettiğimde iyi birşeyler çıkaramıyorum, dolayısıyla Inler'in Oğuzhan'ın olduğu durumda Atiba'nın alternatifi olabileceğini sanmıyorum.
Bizim orta sahamız ya Atiba-Inler ya da Atiba-Oğuzhan, bu durumda iki farklı oyun pratiği geliştirmemiz gerekir ki, bu kolay birşey değil.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atiba-Oğuzhan bencede iyi olur ama ben Inler-Oğuzhan ikilisini hayal edemiyorum, ettiğimde iyi birşeyler çıkaramıyorum, dolayısıyla Inler'in Oğuzhan'ın olduğu durumda Atiba'nın alternatifi olabileceğini sanmıyorum.
Bizim orta sahamız ya Atiba-Inler ya da Atiba-Oğuzhan, bu durumda iki farklı oyun pratiği geliştirmemiz gerekir ki, bu kolay birşey değil.
Dünyada öyle bir sistem yok ki abi, Şu oyuncular oynadığında şöyle oynayalım bu oynadığında şöyle oynayalım diye. Çok hayalci bir bakış açısı burada bazı arkadaşların yaratmaya çalıştığı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yok abi forumda küfür edemiyorum  :D
küfür güzel bir şey abi ortamına göre insanı rahatlatabiliyor  :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

seminerlerden arta kalan zamanlarda da erman ligtv.de gösterip duruyordu rakibin karaciğerine pankreasına operasyon yapıyor die.
simdi sorsan ermana, ben kandirilmisim, hepsi montejjj der, fetocu herifler bize operasyon yapti kesin yillarca

Çevrimdışı tangaz

simdi sorsan ermana, ben kandirilmisim, hepsi montejjj der, fetocu herifler bize operasyon yapti kesin yillarca

kalkavangillerden ihsandan beri bu böyle

Çevrimdışı TURKahvesi

merhaba arkadaşlar
şunun mutlaka bilincinde olmalıyız
mabedimizde oynayacağımız (Beşiktaş Vodafone Arena) ilk ş.ligi ve avrupa yani D.Kiev maçında özellikle gidişat açısından mutlak ama mutlak kazanmalıyız 1-0 2-1 3-2 farketmez yeterki kazanmalıyız eğer kazanırsak önümüz açılır daha bir böyle hani bir parçada olsa avantajlı konuma geçeriz gruptan çıkmak adına
o yüzden diyorumki maça gidecek taraftara büyük iş düşüyor lay lay lomlar ile değilde baskı unsurunu oluşturacak şeylerin peşinde olmalıyız
bu maç gözümde grup için anahtar niyetinde kilit maç görünümündedir
ne olur bu maçı kazanalım başka bir şey istemiyorum lig uzun olası puan kayıpların mutlaka telafisi vardır ama ş.ligi için telafisi mümkün olmayan maçlar var
son olarak şunu belirteyim maç boyunca ıslıklar altında değilde diyelim bir pozisyon oluyor rakip faul yapıyor hakem faul veriyor vermiyor o an müthiş bir baskı unsuru oluşturacak bir tepki vermeliyiz işte o zaman bir anlamı olur
anlayacağınız ıslık tepkisi yetmez yetmeyebilir
Beşiktaşımın değerli taraftarını bu kritik maçta mabedimizi full dolduracak şekilde istiyorum haydi KARAKARTALLARIM

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

evet adil, şaibesiz lig olsa bjk ile fb çekişirdi gs'nin buralara gelmesi imkansızdı bence @mylife1903 abi :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

pas istatistiği de yanıltıcı oluyor Serhatcım, şimdi atiba %98lerle oynyor ama yandakinden alıp yandakine veriyor araya kaç top bırakıyor kaç asist yapıyor kaç öldürücü pas veriyor buna bakmak lazım. kulakları çınlasın sergen gibi konuştum  :evillol:
su istatistik olayina ayar oluyrum. mesela karijma risksiz oynasa yanina alip verse, cok garantici olur, katki vermiyor olur. atiba yapinca topu takimda tutar olur.
her oyuncu ozelinde topun kullanilmasinin bazi yolu yordami vardir. mesela karijma, aras, tore, ginler bunlar riskli oynayan oyunculardir, topu gecirdiklerinde gol atarsin. bu oyuncularin top kayiplari tosic, marcelo, beck, atiba, oguzhan, olcay gibi oyuncularin top kayiplarindan 2 misli fazla olabilir.
mesela lens fbli karijma gibi devamli orta kesiyor iceri yarisi bos, her pozisyonda alip iceri giremez bu kanat oyunculari.

azicik senol hoca kendisine gelsetakim rahatlayacak zaten.

riskli oynayan oyunculari fazla elestirmeyin arkadaslar, risk almadan sampanya icilmez.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı benyv-

Benim Atiba-İnler oynasın'dan kastım, ikisinin de her takımda oynayabilecek kaliteleri ve tecrübeleri. Aynı zamanda Gökhan İnler iki yönü de çok iyi oynayan bir oyuncu. Gökhan İnler dünya standardında uzun top atıyor, bunu tiki taka yapamıyoruz diye kullanmamak olmaz bence. Sosa ve Mario Gomez gibi oyunun en önemli isimleri gidince tiki taka yapmamız zaten zor. Ve Takımın geri kalanı oturduktan sonra Atiba ve İnler'in uyumsuz olma durumları olması imkansız. Gökhan İnler'e hoca ne direktif verirse onu oynayacak. Sonuçta hoca istemedikçe her aldığını uzun atmayacak ya. Bence Caner ve İnler'in uzun isabetli paslarından yararlanmak istediği için hoca kullandı bunu şimdiye kadar. Oğuzhan-Atiba da oynar tabiki fakat geçen seneki defansif zaafiyetlerimiz olsun istemiyorum ben artık. İnler hem hücumu hem defansı iyi yapabilen bir oyuncu Oğuzhan'a göre. Üçü de oynasın gerekirse 4-3-3 oynayalım. İşin kısası gayet yeterli oyuncular, hocaya kalmış buradan bir şey çıkarmak.

Çevrimdışı mylife1903

Benim Atiba-İnler oynasın'dan kastım, ikisinin de her takımda oynayabilecek kaliteleri ve tecrübeleri. Aynı zamanda Gökhan İnler iki yönü de çok iyi oynayan bir oyuncu. Gökhan İnler dünya standardında uzun top atıyor, bunu tiki taka yapamıyoruz diye kullanmamak olmaz bence. Sosa ve Mario Gomez gibi oyunun en önemli isimleri gidince tiki taka yapmamız zaten zor. Ve Takımın geri kalanı oturduktan sonra Atiba ve İnler'in uyumsuz olma durumları olması imkansız. Gökhan İnler'e hoca ne direktif verirse onu oynayacak. Sonuçta hoca istemedikçe her aldığını uzun atmayacak ya. Bence Caner ve İnler'in uzun isabetli paslarından yararlanmak istediği için hoca kullandı bunu şimdiye kadar. Oğuzhan-Atiba da oynar tabiki fakat geçen seneki defansif zaafiyetlerimiz olsun istemiyorum ben artık. İnler hem hücumu hem defansı iyi yapabilen bir oyuncu Oğuzhan'a göre. Üçü de oynasın gerekirse 4-3-3 oynayalım. İşin kısası gayet yeterli oyuncular, hocaya kalmış buradan bir şey çıkarmak.
hah sunun benzerini anlatmaya calisiyorum 1 aydir. burasi dingonun ahiri degil, hoca soyluyordur bu uzun top meselesini ayni karijmaya verdigi ozgurluk gibi

hoca formsuz hoca

bir memleket ziyareti yapsin, akyazi stadina bir baksin azicik hamsi yesin kendine gelir milli takim arasinda.
insallah butun takimi da kampa alir ustune 1-2 tane hazirlik maci koyar. odun ekmegi de getirsin trabzondan, odun demisken bir guzelde dovsun bunlari odunla

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atiba ve İnler'in olduğu maçlarda daha fazla defansif zaafiyet yaşadık. Şunu göremiyorsunuz Atiba ve İnler oynadığı zaman topu tutamıyoruz. Bruma denen adam yürüyerek geçti bizim orta sahayı ikisi olmasına rağmen, sezon başından beri neredeyse Atiba ve İnler oynuyor ligde kaç gol yemişiz bir bakar mısın?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atiba ve İnler in oynaması bizi defansif olarak geriye götürür zaten defans ikilimiz kötü gelen toplar saçma sapan gollerle sonuçlanıyor hal böyleyken topa ne kadar çok sahip olursan defansa top gelme riskin o kadar azalır, İnler uzun top atıyor ama dönen topların hepsi tehlikeli oluyor, yoksa Xavi Inıesta uzun topun alasını atar ama Guardiola'nın geliştirdiği sistemde top kaybını minimuma indirip topa mümkün olduğunca fazla sahip olmak önemli.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: