Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kombineliler devir yapmıştır klübe
töre devre arasında dönebilir diyorlar ne dersiniz ben dönsün derim
Verdikleri 3m yi yada yarisini filan geri istemeyeceklerse donebilir. Zaten cok sacmaydi oraya gitmesi. Yani whu nun kanat alternatifleri dusunulunce..
onu uzaktan sevmek aşkların en güzeli
Bireysel kufur candir, ansiklopedi yazdirtirim eskiden bir tercumanim vardi habire bisiler yazardi Bir gun sordum ne yaziyon olm, dedimAbi dedi oyle bir jargon varki sende oyle bir kufurler duyuyorum ki unutmayayim diye yaziyorum dediLiterature sokarim da forum seviyesi izin vermiyor iste, mesela ft dunyanin neresine gitse duyar beni, burak yilmaz gibi ardayi da hacamat etmisligim vardir rakip tribunlerden. Bireysel kufur olur, organize kufure karsiyim ama hic hos deelSimdi bazi pismanliklarim var, hep dile getiriyorum. Mesela kuntzun oynadigi son macti, arifin kendini yere atip frikik kazandirdigi sonra bu fetocu teroristlerin baraji bozarak attiklari gol ile yenilmistik inonude o macta mac oncesi ve mac sirasinda uzgunum cok pismanimSonra sergenin doksanda sokusturdugu, o kuduz gsli inceefeminenin deli ibonun burnunu isirdigi macti galiba o, ah cok pismanimOrganize ve toplu kufur edilmesin cok ayip ama bireysel kufur hakkimizda gasp edilemez
abi pek güvenilir bir oyuncu değil ama ilk yarıdaki derbileri aldırmıştı geçen sene Quaresma ile kıyaslayınca Q7 çok zararlı oynuyor, ben töreyi seçerim en azından önemli maçlarda katkısı oluyor.
şayet şampiyonluk yolunda gerekli olursa yarısı yada 1/3ünü geri verebilirizde
Şu q7 yi gördukten sonra sevmedigim töreyi 1000 defa tercih ederim o kanatta.Baskani da tanidiysam kuruş koklatmadan töreyi geri alabilir. Hatta torenin yaninda birini daha kaşla göz arasinda alabilir. Bilicin yardimcisi mesela hani şu analiz hazirlayan eleman.
şu sarışın sempatik çocuk değil mi sanırım edin terziçti adı, kulübede güzel duruyordu sempatik bir havası vardı böyle tipler faydalıdır itiraz eder hakeme ama kart gösteremezsin öyle bir aurası var
luganoda öyleydi abi bebek suratlıydı herif onun yaptığı hareketleri bir başkası yapsa kırmızı kart rekoru kırardı
renkli takım topçusu die kollandı bizde olsaydı gene kart rekoru kırardı fenerden ayrılınca ilk 1-2 maç oynadı sonra gerek idmanlarda takım arkadaşlarına gerekse de rakiplere karşı yaptıklarına hocasının bu adam topçu değil bildiğin kasap nasıl yıllardır bu kadar az kartla oynamış şaşılacak şey die açıklama yaptığını biliyorum. ayrıca alex quiz programında kariyerinde gördüğü en yeteneksiz ama en çalışkan adamlardan biri olduğunu söylemişti. topu stop dahi edemezdi çoğu maçta bu ayağında topu gevelerken gider topu ondan alırdım demişliği vardır.
Hakem seminerlerinde Zago gösteriliyordu 100. yıl şampiyonluğundan sonra bu adamın hareketlerine dikkat edin diye aleni bir şekilde. Ne dönemlerden geçmişiz..
Atiba'yı ister Biliç devre arasında Töre'yi göndermek için.
Biliç devre arasını göremez😄
4-5 hafta sonra paketlerler Bilic'i..