Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151984 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kombineliler devir yapmıştır klübe
aynen imkan varsa şehir dışında da olsan kombine alacaksın gerekirse öğrencilere devredersin, olmadı kulübe devredersin çok kaybın olmaz bilet olayı beni sinir etti seneye kombine alıyorum  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

töre devre arasında dönebilir diyorlar ne dersiniz ben dönsün derim  :D

Çevrimdışı ahmet türken

onu uzaktan sevmek aşkların en güzeli

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Verdikleri 3m yi yada yarisini filan geri istemeyeceklerse donebilir. Zaten cok sacmaydi oraya gitmesi. Yani whu nun kanat alternatifleri dusunulunce..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Verdikleri 3m yi yada yarisini filan geri istemeyeceklerse donebilir. Zaten cok sacmaydi oraya gitmesi. Yani whu nun kanat alternatifleri dusunulunce..

şayet şampiyonluk yolunda gerekli olursa yarısı yada 1/3ünü geri verebilirizde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

onu uzaktan sevmek aşkların en güzeli
abi pek güvenilir bir oyuncu değil ama ilk yarıdaki derbileri aldırmıştı geçen sene Quaresma ile kıyaslayınca Q7 çok zararlı oynuyor, ben töreyi seçerim en azından önemli maçlarda katkısı oluyor.

Çevrimdışı ahmet türken

Bireysel kufur candir, ansiklopedi yazdirtirim eskiden bir tercumanim vardi habire bisiler yazardi
Bir gun sordum ne yaziyon olm, dedim
Abi dedi oyle bir jargon varki sende oyle bir kufurler duyuyorum ki unutmayayim diye yaziyorum dedi

Literature sokarim da forum seviyesi izin vermiyor iste, mesela ft dunyanin neresine gitse duyar beni, burak yilmaz gibi ardayi da hacamat etmisligim vardir rakip tribunlerden.

Bireysel kufur olur, organize kufure karsiyim ama hic hos deel

Simdi bazi pismanliklarim var, hep dile getiriyorum. Mesela kuntzun oynadigi son macti, arifin kendini yere atip frikik kazandirdigi sonra bu fetocu teroristlerin baraji bozarak attiklari gol ile yenilmistik inonude o macta mac oncesi ve mac sirasinda uzgunum cok pismanim
Sonra sergenin doksanda sokusturdugu, o kuduz gsli inceefeminenin deli ibonun burnunu isirdigi macti galiba o, ah cok pismanim

Organize ve toplu kufur edilmesin cok ayip ama bireysel kufur hakkimizda gasp edilemez
@mylife1903 kardeşim dediğine sonsuz katılıyorum. Bazen sözün bittiği yer küfür oluyor. Biz maçlarda sözü yeterince bitiriyoruz. Bu yüzden İstanbula gelirsen mutlaka birlikte maç izlemeliyiz. Hele @ZEKI  abiyide yanımıza aldıkmı bireyselden bile tribün kapama alma ihtimalimiz var :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen abi illa kanatlardan biri gidecekse Q7 gitmeliydi..

Çevrimdışı ahmet türken

abi pek güvenilir bir oyuncu değil ama ilk yarıdaki derbileri aldırmıştı geçen sene Quaresma ile kıyaslayınca Q7 çok zararlı oynuyor, ben töreyi seçerim en azından önemli maçlarda katkısı oluyor.
Katkısı olduğu maç bizde olduğu sezonlardada toplasan 5 i geçmez. Ama isterse 55 maç olsun. Benim gözümde değeri 0 .Beşiktaşın ağırlığına ve karakterine uygun bir oyuncu diil. Hani bizim topçumuz diilde başkasının futbolcusu olsa daha o kadar çok şey söyleyeceğimki. Dilimin ucuna geliyor duruyorum. Kendi adıma ondan gelecek hayır Allahtan gelsin diyorum.İki sene önceki sezonda osmanlı stadındaki antep maçında benim için bitti onun hikayesi

Çevrimdışı Çağatay

şayet şampiyonluk yolunda gerekli olursa yarısı yada 1/3ünü geri verebilirizde

Şu q7 yi gördukten sonra sevmedigim töreyi 1000 defa tercih ederim o kanatta.
Baskani da tanidiysam kuruş koklatmadan töreyi geri alabilir. Hatta torenin yaninda birini daha kaşla göz arasinda alabilir. Bilicin yardimcisi mesela hani şu analiz hazirlayan eleman.

Çevrimdışı tangaz

Baskani da tanidiysam kuruş koklatmadan töreyi geri alabilir. Hatta torenin yaninda birini daha kaşla göz arasinda alabilir. Bilicin yardimcisi mesela hani şu analiz hazirlayan eleman.

şu sarışın sempatik çocuk değil mi sanırım edin terziçti adı, kulübede güzel duruyordu sempatik bir havası vardı böyle tipler faydalıdır itiraz eder hakeme ama kart gösteremezsin öyle bir aurası var :)

Çevrimdışı Kalyoncu

şu sarışın sempatik çocuk değil mi sanırım edin terziçti adı, kulübede güzel duruyordu sempatik bir havası vardı böyle tipler faydalıdır itiraz eder hakeme ama kart gösteremezsin öyle bir aurası var :)
Evet abi. Dortmunddan gelmişti bizede gelsin onuda isterim :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

luganoda öyleydi abi bebek suratlıydı herif onun yaptığı hareketleri bir başkası yapsa kırmızı kart rekoru kırardı  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Şenol hoca ile kan uyumu olursa güzel olabilrdi aslında öyle bir adam

Çevrimdışı tangaz

luganoda öyleydi abi bebek suratlıydı herif onun yaptığı hareketleri bir başkası yapsa kırmızı kart rekoru kırardı  :evillol:

renkli takım topçusu die kollandı bizde olsaydı gene kart rekoru kırardı fenerden ayrılınca ilk 1-2 maç oynadı sonra gerek idmanlarda takım arkadaşlarına gerekse de rakiplere karşı yaptıklarına hocasının bu adam topçu değil bildiğin kasap nasıl yıllardır bu kadar az kartla oynamış şaşılacak şey die açıklama yaptığını biliyorum. ayrıca alex quiz programında kariyerinde gördüğü en yeteneksiz ama en çalışkan adamlardan biri olduğunu söylemişti. topu stop dahi edemezdi çoğu maçta bu ayağında topu gevelerken gider topu ondan alırdım demişliği vardır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

renkli takım topçusu die kollandı bizde olsaydı gene kart rekoru kırardı fenerden ayrılınca ilk 1-2 maç oynadı sonra gerek idmanlarda takım arkadaşlarına gerekse de rakiplere karşı yaptıklarına hocasının bu adam topçu değil bildiğin kasap nasıl yıllardır bu kadar az kartla oynamış şaşılacak şey die açıklama yaptığını biliyorum. ayrıca alex quiz programında kariyerinde gördüğü en yeteneksiz ama en çalışkan adamlardan biri olduğunu söylemişti. topu stop dahi edemezdi çoğu maçta bu ayağında topu gevelerken gider topu ondan alırdım demişliği vardır.
Hakem seminerlerinde Zago gösteriliyordu 100. yıl şampiyonluğundan sonra bu adamın hareketlerine dikkat edin diye aleni bir şekilde. Ne dönemlerden geçmişiz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Hakem seminerlerinde Zago gösteriliyordu 100. yıl şampiyonluğundan sonra bu adamın hareketlerine dikkat edin diye aleni bir şekilde. Ne dönemlerden geçmişiz..

seminerlerden arta kalan zamanlarda da erman ligtv.de gösterip duruyordu rakibin karaciğerine pankreasına operasyon yapıyor die.

Çevrimdışı sozkul

Atiba'yı ister Biliç devre arasında Töre'yi göndermek için.

Çevrimdışı ekrembaser

Biliç devre arasını göremez😄

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biliç devre arasını göremez😄
4-5 hafta sonra paketlerler Bilic'i..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

4-5 hafta sonra paketlerler Bilic'i..

ne yetersiz₁ herifti yaa derbilerde böylesi korkak adam 41 yıllık hayatımda görmedim.

Çevrimdışı tangaz

töreyi geri verip 12 milyonluk opsiyonu devre arasında atiba için öderse neden olmasın  :money:

Çevrimiçi Mehmet57

Gokhan icin de buyuk sanssizlik. Gecen sezonun sonlerina Antonio sagbek oynadi, ama artik ofansda gorev yaptigi icin ve cok gol atmasindan dolayi tercih edilir. E birde Payet ve Feghouli var. Lanzini var.

Etiketler: