Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155118 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Transferleri geç yapmanın sıkıntısını yaşıyoruz bence. Özellikle pozisyonlar kilit pozisyonlar olunca daha da belirginleşti bu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Sadece taçtan iki pozisyon çıkardı. İkinci yarının başında Atiba'ya attığı yüksek açılı pas gol olsa galibiyeti konuşuyor olabilirdik. 2-2'den sonraki yine kullandığı taçta Quaresma'nın ortasında Cenk erken yükseldi. Hamle zamanlamasını doğru yapsa on dakikada fişi çekecektik.

son anlarda topu köşe gönderine dikerken hırsı topu öpmesi falan iyiydi aradığımız hırslı oyuncu profili. evdeki itici güç iyi motive ediyor  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Caner nazar değmesin fişek gibi gerçekten :)

en iyi transferimiz açıkcası transfer edilirken endişelerim vardı acaba bir sıkıntı yaratırmı diye ?

En başarılı transfer olarak görüyorum.Özellikle verilmeyen faullerden sonra hep caner'e bakıyorum hep hakkımızı arıyor :D

Üzülmezden sonra iyi geldi bu özellikte :D

Çevrimdışı İhsan

Valla Eren'i hiç sevmem ama orda koyduk mu değil de özür diliyor bence Bruma'nın yaptığı densizlikten dolayı mimiklerine bak anlarsın, mahcubiyet hissi var yüzünde.

bende aynı algıladım
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

biletlerde son durum:     114: 1                   KALAN BİLET: 1445 ADET. 5,6,7 ve 8.inci kategoriler bitmiş durumda.
                                  115: 120
                                  116: 274
                                  117: 131
                                  118: 138
                                  124: 133
                                 1903-A: 22
                                 1903-B: 86
                                 1903-C: 97
                                 1903-D: 60
                                 1903-E: 32
                                 100-VİP: 15
                                 101-VİP: 136
                                 126-VİP: 198

Haftalar sonra ilk iş gününde çok iş birikmiş belli  :D
@Mehmet Ali C.
Come to Beşiktaş

bu quaresma'nın opsiyonu 20 maç oynarsa otomatik olarak 1 sene daha uzuyormu  :alala:

Yoksa bizim elimizde mi nasıl ki acaba  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

bu quaresma'nın opsiyonu 20 maç oynarsa otomatik olarak 1 sene daha uzuyormu  :alala:

Yoksa bizim elimizde mi nasıl ki acaba  :alala:

30 resmi maçta oynarsa otomatik olarak uzuyor diye biliyorum.

Çevrimdışı İhsan

Mevcut kadroda kim olmalı bu adamlar peki sence?

Uzun paslar için : Aboubakar, Talısca, Ömer
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

oğuzhana ne oldu böyle 2 de bir sakatlanıp duruyor
 :bandit:

Ödem tespit edilmiş, bildiğim kadarıyla ödem darbe sonucu olur.

10 numara oynarken daha çok darbe geliyor, geçen sene Sosa'nın aldığı darbeleri bu sene Oğuzhan alıyor.

Sosa daha dayanıklı ve daha güçlü bir kas yapısına sahip olabilir, görünüş itibariyle öyleydi en azından.

Çevrimdışı firewater

en iyi transferimiz açıkcası transfer edilirken endişelerim vardı acaba bir sıkıntı yaratırmı diye ?

En başarılı transfer olarak görüyorum.Özellikle verilmeyen faullerden sonra hep caner'e bakıyorum hep hakkımızı arıyor :D

Üzülmezden sonra iyi geldi bu özellikte :D

Hadi azizi anladıkda bu interin teknik ekibi hangi akla hizmet oynatmadı caneri çok enterasan  :D :D :D
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2016, 17:09:43 Tolga ]

Çevrimdışı mellfred

bugün de 10 şehidimiz var. patır patır öldürülüyoruz

Hadi azizi anladıkda bu interin teknik ekibi hangi akla hizmet oynatmadı caneri çok enterasan  :D :D :D

mancini getirdi caner'i o kovuldu yerine ırkçı biri olan Frank de Boer geldi.

Gelir gelmez daha takımı görmeden oyuncuları görmeden caner'i yollamış caner röportajında kendisi anlattı :)

Eğer alırsak ki alıcaz büyük ihtimalle böylesine önemli bi sol bek'i 1 milyon € almış olucaz :)

o zaman kötü  :s20:

şimdiden 6 resmi maça çıktı bile.

BİLGİ | Vincent Aboubakar, Kamerun Milli Takımı'nın Cezayir maçı kadrosuna davet edildi.

Çevrimdışı tuncaboylu

o zaman kötü  :s20:

şimdiden 6 resmi maça çıktı bile.

Benim şahsen uzamasından yana sorunum yok. 34 yaşında olsa da, 1.750 bin euro Quaresma gibi adamı oynatmak fena bir anlaşma değil.

Öte yandan bu ara transferde ya da sene sonunda satabiliriz de Katar'a Çin'e falan.

Çevrimdışı sozkul

sezon başı kampa girerken sakattı, tezin çürüdü  :busted_cop:

O kamp dönemiydi @tangaz, artık sakatlanmaz demek istemiştim, artık hayat rutin, işler düzene girdi.

Çevrimiçi murat

İleride 1 adam eksik oynamamız hem ozinin hem olcayın hem de q7 nin pas yapabilme ve içeride çoğalmamızı engelliyor.Olcay ve ozi pas verecek q7orta yapacak adamı bulamıyor.Olcay ve  ozi  yakınında adama ihtiyaç duyan isimler.özellikle Olcay tek pas ve top üstünden atlayarak oynayan bir adam.pas oyunu istiyorsak bence aradığımız isim Tolgaydır.Olcay da formsuzken talscayı kanatta değerlendirebiliriz.q7 yi çokta gömmemek gerek.adam standart oyununu oynadı.takım olarak başka bir varyasyon ortaya kotamayınca yaptığı her hareket insanlara battı.q7nin pozisyonlarıda olmasa takım adına sayılabilecek pek bir pozisyon kalmıyor.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2016, 18:06:58 MURAT ]

Çevrimiçi murat

Hocanın biran önce kadroyu oturturması lazım. Artık yeni gelenlerde alıştı. bu gs gecen seneki feneden daha çok tehlikeli. puan kaybetme lüksümüz felan yok.
Çok katılmıyorum.gs nin kadrosu çok kısıtlı ve defans bölgesi çok kötü.bir yerde takılırlar ve gecen sene gördüğümüz gs Yegeri dönerler.bu sene iyi yaptıkları şey takım boyunu kısaltmak ve daha çok mücadele.orta sahada  tolga ve ileride eren  biraz direnç kattı hepsi o.

Çevrimiçi murat

Alıntı yapılan: Serhat Akkaya link=topic=2408.msg659161#msg65916şampiyon takımın oyuncusuydu date=1474896274
Marcelo bir defans oyuncusunun olmaması gerektiği kadar sakar ve tezcanlı, sakin gibi görünüyor ama en ufak bir baskıda telaş yapabiliyor bu da mental olarak uygun olmadığının göstergesi, bundesliga sonuncusu takıma kadar düşmesinin daha başka bir açıklaması olamaz zaten..
Gomez içinde aynı şeyi mi düşünüyorsun serhat.yada İsmail oda şampiyon takımın oyuncusuydu.

Bizim seneye Fair finansal olayı son demi ?

OYuncu satmadan oyuncu alabilicez demi ?

Çevrimdışı underworld

Hayırrrrrrrrrrrrrrr !

Çevrimdışı mylife1903

Galatasaray'ın maçtaki çalışılmış tek organizasyonu. @Bishamon Mevcut teknik ekiple geçen sezonun ilk yarısında Kayseri'de İsmail'in kornerin devamında bozduğu ofsayt dışında duran toptan gol yememiştik. @tangaz
Ahaha hatirladim ben o pozisyonu. @tuncaboylu nun en sevdigi :evillol:
Hic unutmam benim gibi okuze sikrinshat aldirip, foruma yuklemeyi ogretmisti o pozisyon

Çevrimdışı Fatih_

Derbiyi bu kadar erken oynamamiz buyuk sans olsu Gs. Icin. Eger 10. Haftalara denk gelseydi sonuc cok farkli olurdu. Bu takim daha 20 gundur bir arada. Dunyanin en buyuk yildizlarini topla takim olamadikdan sonra bir ise yaramaz. Su kisa zamanda bence iyi is cikartiyoruz.
Haftalar ilerledikce cok cok daha iyi oyun ortaya koyucaz.

Çevrimiçi murat

Bizim seneye Fair finansal olayı son demi ?

OYuncu satmadan oyuncu alabilicez demi ?
Şimdilik evet.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: