Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155228 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoca'nın tercihi yanlış oyun karakteri gereği hiç bir zaman bu tarz bi oyun sisteminin içinde olmalı İnler o yüzden sırıtıyor belki Oğuzhan'la yan yana oynarsa iş yapabilir ama şu haliyle Atiba ile birbirlerine saçma sapan paslar atmak dışında bir şey yapamazlar çünkü adam eksiltme özelliği yok İnler'in veya ileriye hareketlenip kanatlara açma araya oynama gibi, bir insan aldığı tüm topları mı uzun oynamaya çalışır?
İnler topu alıp hareketlenene dönene kadar ufak bir mevsim değişimi yaşanıyor o sırada rakip basmış oluyor zaten atabilirse uzun pas atamazsa yan pas veya top kaybı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kenarlarda koşucu özellikte ve koşu kanallarını doğru kullanan oyuncular ile oynarsanız Caner ve İnler'in yüksek açılı uzun metrajlı pasları gayet önemli bir hücum silahına dönüşebilir.
Mevcut kadroda kim olmalı bu adamlar peki sence?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı firewater

Hoca'nın tercihi yanlış oyun karakteri gereği hiç bir zaman bu tarz bi oyun sisteminin içinde olmalı İnler o yüzden sırıtıyor belki Oğuzhan'la yan yana oynarsa iş yapabilir ama şu haliyle Atiba ile birbirlerine saçma sapan paslar atmak dışında bir şey yapamazlar çünkü adam eksiltme özelliği yok İnler'in veya ileriye hareketlenip kanatlara açma araya oynama gibi, bir insan aldığı tüm topları mı uzun oynamaya çalışır?

Bu haliyle zaten Necibin bir tık üstü seviyede :) misal necip burumayı indirirdi ama gereksiz yerlerde ve zamanlarda 3-4 faul daha aldırırdı :)

Aynı şekilde necipde uzun top atardı kimi zaman tuttururdu da :)

Çevrimdışı tangaz

Kenarlarda koşucu özellikte ve koşu kanallarını doğru kullanan oyuncular ile oynarsanız Caner ve İnler'in yüksek açılı uzun metrajlı pasları gayet önemli bir hücum silahına dönüşebilir.

mevcut kadroda bu oyuncular sence kimler? @atalay bence biri adriano
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

fazla seks yapan adam iyi mi oynar abi  :D @sozkul

Bence öyle, öbür türlü beyin ayak koordinasyonu olmuyor, yanlış yerde patlama yapıyorsun, sakatlanıyorsun, bakınız Pektemek.

Çevrimdışı atalay

Mevcut kadroda kim olmalı bu adamlar peki sence?

Talisca. Yeri geldiğinde uzak forvet, yeri geldiğinde santraforu tamamlayacak ikinci bir santrafor gibi.

Çevrimdışı firewater

Bence öyle, öbür türlü beyin ayak koordinasyonu olmuyor, yanlış yerde patlama yapıyorsun, sakatlanıyorsun, bakınız Pektemek.

Pektemek evili ama baş ağrısından muzdaripse onu bilemem  :D :D :D

Çevrimdışı Sercan62

Arkadaşlar kiev maçına gidemeyip kombine transferi yapmak isteyen varsa ben talibim. Henüz vodafone arenaya gidemedim bu maça gitmek istiyorum ama çok pahalı geldi bana fiyatlar. Transfer karşılığında kartal yuvasından cüzi miktarda bişeyler alabilirim.

Çevrimdışı sozkul

Pektemek evili ama baş ağrısından muzdaripse onu bilemem  :D :D :D

Artık sakatlanmaz diye düşünüyorum  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Talisca. Yeri geldiğinde uzak forvet, yeri geldiğinde santraforu tamamlayacak ikinci bir santrafor gibi.
Bencede mantıklı aynı şekilde diğer kanat Adriano olabilir, adam eksilten içeri girebilen..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

mevcut kadroda bu oyuncular sence kimler? @atalay bence biri adriano

Adriano, bekler ve stoperlerin arasına sızabilir. Sağ önde Talisca yada Adriano'nun denenmesi gerekiyor. Hatta Talisca'yı santrafora yakın oynatıp, Adriano'yu sağa çekebilir. Ozzy de sol koridorda oynayabilir. Caner zaten winger oyuncusu.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2016, 16:21:03 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Artık sakatlanmaz diye düşünüyorum  :)

sezon başı kampa girerken sakattı, tezin çürüdü  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı murat baltacı

Yaz boyu yapılan tartışmalar yazılan stoper isimleri boşuna değildi anadolu takımlarına karşı marcelo tosiç iş görebilir ama her derbide her önemli maçta birinci sınıf stoper eksikliği hissedilecek. marcelo havadan iyi ama diğer özellikleri zayıf ilk etapta rodolfo takıma girince bi nebze toparlanır defans ama yanına mutlaka birinci sınıf stoper almamız gerek tosiç iyi niyetli bişeyler yapmaya çalışıyo ama tek olayı kayarak top kesmek marceloda tosiçte rakibe yakın durmuyo rahatsız etmiyo duran toplarda uyuyo bazen atınçla marcelo arasında ne fark var diye düşünüyorum bi fark göremiyorum ikiside havadan etkili atınç en azından gençliğin verdiği hırsla enerjiyle oynuyo ve top ile rakibi takip ediyo en azından ya topun olduğu yere yada rakibin olduğu yere gidiyo yakın oynuyo rahatsız ediyo rodolfo atınç ikilisi beş maç birlikte oynasa nasıl bi tandem olur merak ediyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

Adriano, bekler ve stoperlerin arasına sızabilir. Sağ önde Talisca yada Adriano'nun denenmesi gerekiyor. Hatta Talisca'yı santrafora yakın oynatıp, Adriano'yu sağa çekebilir. Ozzy de sol koridor da oynayabilir. Caner zaten winger oyuncusu.

kadro hocanın eline erken düşeydi yapacaktı 3-5-2 türevleri olup bitecekti

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Marcelo bir defans oyuncusunun olmaması gerektiği kadar sakar ve tezcanlı, sakin gibi görünüyor ama en ufak bir baskıda telaş yapabiliyor bu da mental olarak uygun olmadığının göstergesi, bundesliga sonuncusu takıma kadar düşmesinin daha başka bir açıklaması olamaz zaten..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Fabri'nin temel kalecilik meziyetleri bir tarafa, ayakları ve ilk kontrolüne nasıl güveniliyorsa geçen hafta Akhisar'da İnler, son maçta Quaresma hiç olmayacak paslar attılar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fabri'nin temel kalecilik meziyetleri bir tarafa, ayakları ve ilk kontrolüne nasıl güveniliyorsa geçen hafta Akhisar'da İnler, son maçta Quaresma hiç olmayacak paslar attılar.
Fabri'den daha çok o ikisinin biraz aptalca hareketler yaptığını gösterir bence :) Atiba ise abarttı geri pas olayını istatistik çıkarsak en çok Fabri ile oynuyor olabilir Atiba geri bölgede  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fabri'den daha çok o ikisinin biraz aptalca hareketler yaptığını gösterir bence :) Atiba ise abarttı geri pas olayını istatistik çıkarsak en çok Fabri ile oynuyor olabilir Atiba geri bölgede  :D
Adamın önünde Marcelo var onu aşırtıp Fabri'ye pas veriyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı firewater

Aslında buda bir sıkıntı bence. Tolga vasıfsızı yüzünden geri geri en geri olayı olamıyordu o yüzden artasahaya yakın top cevirip ilk boşlukta ara pas veriyorduk ama fabri geçince sürekli en geriye pas veriyoruz.

Çevrimdışı atalay

Özellikle ilk yarıdaki oyun ve pas tercihlerinin büyük çoğunluğunu yanlış bulsam da; hırsı, agresyon derecesi ve iştahı ile oyunun seyrini değiştiren isim Caner oldu. Duran toplarda ve akan oyunda topu aksiyon bölgesiyle çabuk buluşturdu. Bu maçların ideal oyuncusu.

Sadece taçtan iki pozisyon çıkardı. İkinci yarının başında Atiba'ya attığı yüksek açılı pas gol olsa galibiyeti konuşuyor olabilirdik. 2-2'den sonraki yine kullandığı taçta Quaresma'nın ortasında Cenk erken yükseldi. Hamle zamanlamasını doğru yapsa on dakikada fişi çekecektik.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

oğuzhana ne oldu böyle 2 de bir sakatlanıp duruyor
 :bandit:

Çevrimdışı tangaz

oğuzhana ne oldu böyle 2 de bir sakatlanıp duruyor
 :bandit:

şampiyona sonrası sendromu. ronaldoda madrid kariyerindeki en kötü sezon başlangıcını yaşıyor

Çevrimdışı firewater

Sadece taçtan iki pozisyon çıkardı. İkinci yarının başında Atiba'ya attığı yüksek açılı pas gol olsa galibiyeti konuşuyor olabilirdik. 2-2'den sonraki yine kullandığı taçta Quaresma'nın ortasında Cenk erken yükseldi. Hamle zamanlamasını doğru yapsa on dakikada fişi çekecektik.

Caner nazar değmesin fişek gibi gerçekten :)

Etiketler: