Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155101 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Muhtemel..
Fabri
Gönül,Marcelo,Tosic,Caner
Atiba,İnler
Quaresma,Ozzy,Olcay
Cenk Tosun

Gecenin sürprizi Ömer Şişmanoğlu 18'de yok.. Fırat günayere göre böyleymiş 11 ben hiç
Beğenmedim adriano, talisca ve aboubakar ilk 11'de olmalı bence

Çevrimdışı aşığımsana

Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senol hoca Kararini kesin olarak vermiş

Kale FABRININ :super:

Forvette de Aboubakar oynayacakmış

Övünç ozdem ( Ntvspor )

Bu arada Omer 18 alinmamis diyorlar...
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2016, 23:48:52 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kara kartallar kısmı biraz olmamış gibi :bawling:

Aynen biraz sırıtıyo :D

Kara kartal LARKara kartal LARKara kartal.... diye :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

yarınki maçta yeni beste var...sözler  bu şekilde

müziği aşağıdaki gibi... efsane olacak gibi

Çevrimdışı cursedofdragon

ulan arkadaş birşeyde beğenin be kimi ezberlemesi zor diyor kimi kara kartallar kısmı olmamış diyor :D

Sanki tane tane net anlaşılcak o davuldan o sesten karakartallar kelimesi.

Dün arkadaş atmıştı ben izledim gayet hoş duruyor tribünde :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ulan arkadaş birşeyde beğenin be kimi ezberlemesi zor diyor kimi kara kartallar kısmı olmamış diyor :D

Ulan arka DaşUlan arka DaşUlan arka... :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aşığımsana

Ben genel anlamda beğendim yalnızca o kısmı için bir görüş bildirdim :)  :claps:
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada tekrardan elinize emeğinize sağlık yönetici abiler :claps: :claps:

Çevrimdışı sertann

Oguzhan niye orda oynuyor ya.Inler aşkına şu adamı körelteceğiz diye korkuyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Dale yerine de şöyle bir şeyler yapsak güzel olur aslında. Zaten daleyi bile yanlış yapıyoruz baymaya başladı artık.

Çevrimdışı tayfunyasar

Ultrasin yaptigi bir sov var casablanca mi neymis. Onunla ayni zaten sozlerden belli uydurmak icin baya zaman harcanmis ama karakartalarkarakartallar gibi bisiler olmus. Islik güzel ıslık iyi. Zaten 90+ya kadar ıslık susmaz sonra bir anda koyveririz. Koyduk mu diyiveririz hoop yandi kombineler.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Egos

türkçe şarkıları değiştirmek konusunda daha başarılıyız, bu çok zorlama olmuş. yapanın kim olduğunu bilmiyorum, ısmarlama gibi duruyor. "kara kartal uçar, kupalara konar hey!"li marşlardan bugünlere geldik -ki o marş buna rağmen güzeldir- "siyah beyaz çizilsin"  "haydi kara kartallar bastır kara kartallar"a dönülmez artık. alevli kısımları dışında pek dillendirilmemesi gerek. kartalspor'a hediye edelim.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2016, 12:10:57 Egos ]

Çevrimdışı alimm

hayhay ben de devre arası yolcu etmek isteyenlerdenim açıkçası  :D
ewe teslim yapılır...
Peşine de psg den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hatem Ben Arfa...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı murat baltacı

Ujfaluši bile naptı gs de 2-3 senede. Pepe neler yapardı burada neler.  :bawling: :bawling:
o tren kaçmadı daha sözleşme uzatmazsa bu sene beleşe gelecek bize veririz güzel bir maaş iki sene aklını alır forvetlerin :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Ben Eren Derdiyok'u alalım dediğimde forum beni linç etmişti hatırlatmak istedim.
Şenol hocayı'da onu istedi diye futbolcudan anlamıyor diye eleştirmişti forum çoğunluğu.
Tepkilerin bir kısmı fener forması giymesi ile ilgiliydi biliyorum ama futbolculuk kalitesinede çok laf edilmişti.
Aboubakar'dan daha iyi diyemiyorum henüz ama Eren şimdi GS de olmasa ortada GS diye birşey olmayacaktı.
ereni bende istemiştim isteme nedenimde iyi oyuncu olduğu bizim sisteme uygun olduğunun yanısıra rakibimize kaptırmamaktı ereni mutlaka bi büyük takım alacaktı fener ffp ye takıldığı için alamadı biz alsak gs o kalitede forvet bulamazdı he erenin uzun lig martonunda şimdiki katkıyı vereceğini sanmıyorum yedeği yok sürekli oynarsa lig sonu düşer yada sakatlık sorunu yaşar ben daha ileriye bakıyorum terimin gelme niyeti var bu sene olmasada seneye gelecek gs nin serdar,eren,cavanda,tolga gibi adamları almasında terimin payı vardır seneye gelirse bu oyuncuların yanına iki üç çirkef oyuncu daha aldırıp başımıza iş açabilir. aboubakar form tutup takıma alışınca enteresan işler yapacak bence kalite olarak erenden aşağı değil tek eksiği alışmak üç beş gol attımı dağıtır ortalığı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı raichu

@raichu gelsin sayım konusunda noktayı koysun  :eyes
neyi sayıyoruz abi halledelim  :D

Çevrimdışı tangaz

neyi sayıyoruz abi halledelim  :D

hoşgeldin geçen gün pasoda kaç koltuk kalmış sayımı vardı ben de işi uzmanına bırakalım die şeyetmiştim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

Yeni marşa tek kelime ile bayıldım. Tribünler güzel organize olursa süper bişey çıkar ortaya.

Tabi maç sırasında ıslık ve yuhalama şart. maç kopunca, maç önü ve sonrası güzel gider.

Çevrimdışı tangaz

Yeni marşa tek kelime ile bayıldım. Tribünler güzel organize olursa süper bişey çıkar ortaya.

Tabi maç sırasında ıslık ve yuhalama şart. maç kopunca, maç önü ve sonrası güzel gider.

iyi çalışılırsa güzel bir şey ortaya çıkar dün burada arkadaşlar paylaşıyordu yabancı bir takımın taraftar grubu çok güzel iş çıkarmıştı marşın orjinaliyle
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: