Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156110 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Ön bölgedeki +1 oyuncu problemi; orta saha kurgusunda Atiba-Ozzy merkez ikilisi ya da Talisca'nın içeri kat eden aynı zamanda santraforu tamamlayacak kenar oyuncusu olarak kullanılması ile giderilebilir.

Atiba ve İnler kesik yemeyecek, Talisca da formasyonda bu şekilde yer alacaksa o halde daha önce de belirttiğim gibi Ozzy'nin oyun mesafesini geriye çekip, İnler ile beraber çift sekiz oynatmak kağıt üzerinde daha iyi olur gibi duruyor. 

Çevrimdışı tangaz

Atiba ve İnler kesik yemeyecek, Talisca da formasyonda bu şekilde yer alacaksa o halde daha önce de belirttiğim gibi Ozzy'nin oyun mesafesini geriye çekip, İnler ile beraber çift sekiz oynatmak kağıt üzerinde daha iyi olur gibi duruyor.

kolay sayılabilecek bir maçda inler-ozzy-talişka üçlüsünü görmek istiyorum. tabii kanatlar olcay, adriano ve cenk üçlüsünden ikisi olması şartıyla.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@sozkul abi günlük hayatımda hiç küfür etmem maçlarda ise toplu küfürlere katılmam (istisnalar hariç) çoook eskiden tiribünlerin yarı yarıya olduğu dönemlerde küfür cezası yokken yanii karşılıklı toplu küfür ederdik hatırlarsın

bu arada bir vur-kaç hallerdesin bir süredir abi  :icool: @sozkul
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kolay sayılabilecek bir maçda inler-ozzy-talişka üçlüsünü görmek istiyorum. tabii kanatlar olcay, adriano ve cenk üçlüsünden ikisi olması şartıyla.
Derbide orta saha tahminim atiba ozi talisca abi

Çevrimdışı Orhan_

geçen demirkol değindi buna biraz hocanın çok işi var baştan kadro gibi oldu neredeyse, şampiyon takımdan ve alışılmış oyundan başka bir formata büründü işler ve hocanın gerçekten çok çalışması gerekiyor

Kafamı tekı kurcalayan şey ve bence en büyük sorun, Sosa'nın rolü. Talisca şu ana kadar topsuz oyun içinde kendini aratıyor. Bunun dışında geri kalan tüm yeni oyuncularımız bu oyuna rahat adapte olabilirler. Şenol Hoca'nın yapabileceklerini geçen seneye oranla bu sene daha iyi göreceğiz.

Çevrimdışı tangaz

Kafamı tekı kurcalayan şey ve bence en büyük sorun, Sosa'nın rolü. Talisca şu ana kadar topsuz oyun içinde kendini aratıyor. Bunun dışında geri kalan tüm yeni oyuncularımız bu oyuna rahat adapte olabilirler. Şenol Hoca'nın yapabileceklerini geçen seneye oranla bu sene daha iyi göreceğiz.

sosanın rolü belli ki boş kalacak yeni bir başrol oyuncusu ve formatı ile bu sezon geçilecek gibi görünüyor. talişka gole çok yatkın biri mesela sosa 7-8 gol 12 asist beklentisinde bir adamken talişka 15 üzerinde skor yapıp 5-6 civarı asistle aynı skorları yakalar. diğer taraftan lide golcülerden birileri 20+ gol yapamazsa talişka belki de 17-18 golle gol kralı dahi olabilir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bende diyorum bu forumdaki insanlar niye bu kadar cana yakın, Eskişehirin ekmeğini yeyip suyunu içmişler :) ne zaman üniversite anılarınızı canlandırmak isterseniz misafir ederim abiler kardeşler. Bu gidişlede atama bekleyen öğretmen olarak daha çok Eskişehirdeyim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

bu arada bir vur-kaç hallerdesin bir süredir abi  :icool: @sozkul

iş çok yoğun ama bir sol kroşe çakıp kaçacak imkan çıkınca dayanamıyorum dalıyorum.. :D

Çevrimdışı atalay

Atiba - Ozzy - Talisca'lı orta saha kurgusuna Quaresma da eklendiğinde saha parselizasyonu ve savunma geçişleri problemli bir takımın defansif aksiyonlarında daha büyük sıkıntılar meydana gelebilir.

Dikey açılı yüksek metrajlı ya da yerden derin paslar ile direkt hücum etme planı varsa, ön bölge oyuncularının aksiyon bölgelerini ve koşu kanallarını kullanma becerisi iyi, ayrıca kenar oyuncularının bek ve stoperlerin arasına daha çok sızmaları ve kutuya girmeleri gerekiyor.

GS savunmasının arkasına atılacak toplarda savunma arkasına doğru sızacak isimleri tercih etmek gerek. Rakip merkezi güçlü tutmak isteyecektir. Kenar oyuncuları ve Sneijder'in sol koridor oyunları üzerinden hücum edecekler. Üçüncü ya da ikinci bölgede baskı merkezlerini doğru kurgularsak o zaman Eren yada Bruma'ya uzun oynamak zorunda kalacaklar. İnler tercihine göre öndeki üçlünün akıbeti belli olacaktır.

Çevrimdışı tangaz

iş çok yoğun ama bir sol kroşe çakıp kaçacak imkan çıkınca dayanamıyorum dalıyorum.. :D

yakışır sana abi  :) @sozkul

Çevrimdışı sozkul

Oyunumuzu bozan en önemli şey Atiba-Ozi ikilisinin bozulması, o ikiliyle çıkacak olursak Talisca Sosa'nın rolünün daha iyisini oynayabilir, antep maçındaki talisca-aboubakar verkaçını hatırlayın. Bizim oyunumuzu Gökhan Inler bozuyor, oda kendini çok sevdirdi yedeğe çekemiyorlar. Atiba-Ozi sahada olursa Olcay'ın kesin oynaması lazım.
Ters diagonal paslar için zaten Caner var, sağ hatta gerektiğnde o görevi onun kadar olmasa bile Ozi'de yapar, bazan yapıyordu geçen sene..
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2016, 15:12:27 sozkul ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende diyorum bu forumdaki insanlar niye bu kadar cana yakın, Eskişehirin ekmeğini yeyip suyunu içmişler :) ne zaman üniversite anılarınızı canlandırmak isterseniz misafir ederim abiler kardeşler. Bu gidişlede atama bekleyen öğretmen olarak daha çok Eskişehirdeyim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 sene kaldım es este hayatımın en güzel yılları orada geçti atanırsın umarım ama doğuya gitme olasılığın çok yüksek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oyunumuzu bozan en önemli şey Atiba-Ozi ikilisinin bozulması, o ikilyle çıkacak olursa Talisca Sosa'nın rolünün daha iyisini oynayabilir, antep maçındaki talisca-aboubakar verkaçını hatırlayın. Bizim oyunumuzu Gökhan Inler bozuyor, oda kendini çok sevdirdi yedeğe çekemiyorlar. Atiba-Ozi sahada olursa Olcay'ın kesin oynaması lazım.
Ters diagonal paslar için zaten Caner var, sağ hatta gerektiğnde o görevi onun kadar olmasa bile Ozi'de yapar, bazan yapıyordu geçen sene..
Bence bizim oyunumuzu bozan kişi Q7 abi....

Çevrimdışı sozkul

Bence bizim oyunumuzu bozan kişi Q7 abi....

Q7 nin kesilmesi lazım ama yukarda önerdiğim formasyonda onunda verimi artar, biz hiç ortadan delemeyince top ona daha çok geliyor, durumu uygunsada değilsede.

Çevrimdışı Orhan_

Oyunumuzu bozan en önemli şey Atiba-Ozi ikilisinin bozulması, o ikiliyle çıkacak olursak Talisca Sosa'nın rolünün daha iyisini oynayabilir, antep maçındaki talisca-aboubakar verkaçını hatırlayın. Bizim oyunumuzu Gökhan Inler bozuyor, oda kendini çok sevdirdi yedeğe çekemiyorlar. Atiba-Ozi sahada olursa Olcay'ın kesin oynaması lazım.

Talisca topla oynarken çok iyi ama topsuz oyunda Sosa etkisi yaratmıyor şu an için. Kaybolup gidiyor gibi geliyor bana. Gökhan İnler ve Atiba ikilisi içinse aynı görev verilmediği takdir de oyunumuzda bir sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum.

Çevrimdışı atalay

Birde şu soruyu sormak gerek, bizden giden adamların kötü oynaması bizim işimize yarar mı?
Mesela Oğuzhan'ın bonservis değerini bu örnekler artırır mı düşürür mü?

O değeri belirleyecek saha içi ve dışı birçok parametre var. Zaten işin repütasyonu bir tarafa bu oyuncular suyun yönünü değiştirmiş isimler. Başarısızlıklarından keyif almak niye? Yüzeysel bakarsak başarılarını sürdürmeleri bizim adımıza iyi bir referans olur.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2016, 22:37:28 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Forumda uzun süredir yapmadığımız bakım çalışması yapılıyor.
sanırım kimse mesaj yollayamıyor. :)

Çevrimiçi murat

Forumda uzun süredir yapmadığımız bakım çalışması yapılıyor.
sanırım kimse mesaj yollayamıyor. :)

ben yollamıştım sildim.

Çevrimdışı abdusta

Demba Ba derbi için Vodafone Arena'da olacak!

saygılar

Çevrimdışı KarTALiSCA

Galatasaray'a yıkama yağlamaya son 2 gün. Q7'nin golü var. Benden söylemesi  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Töre'nin maçı var ama gösteren kanal yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu foruma neler oluyor böyle :D

yalnız baya hızlanmış bakım işe yaramış :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu foruma neler oluyor böyle :D

yalnız baya hızlanmış bakım işe yaramış :D
En azından hafta sonu olmadı

Etiketler: