Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158071 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Birde şu soruyu sormak gerek, bizden giden adamların kötü oynaması bizim işimize yarar mı?
Mesela Oğuzhan'ın bonservis değerini bu örnekler artırır mı düşürür mü?

Ben de buna değinmiştim bir kaç kere.

Bırakalım, bizden gidenler golleri ve asistleri sıralasınlar. Bu bizim işimize daha çok gelir, "Beşiktaş'tan alınan adamlar iyi çıkıyor" izlenimi kazandırır.

Sosa, Töre, Gomez bu takımın yıldızlarıydı, ama gittikleri takımlarda sidik torbası kıvamında oynuyorlar.

Seneye oyunu satarken kötü olacak bu, alıcılar "Beşiktaş'ta iyi ama bizde tutmaz" diyecekler.

Çevrimdışı OrhanAker

Ben de buna değinmiştim bir kaç kere.

Bırakalım, bizden gidenler golleri ve asistleri sıralasınlar. Bu bizim işimize daha çok gelir, "Beşiktaş'tan alınan adamlar iyi çıkıyor" izlenimi kazandırır.

Sosa, Töre, Gomez bu takımın yıldızlarıydı, ama gittikleri takımlarda sidik torbası kıvamında oynuyorlar.

Seneye oyunu satarken kötü olacak bu, alıcılar "Beşiktaş'ta iyi ama bizde tutmaz" diyecekler.
Buda bir bakıma iyiye işaret aslında Beşiktaşın sistem takımı olduğunu gösterir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Buda bir bakıma iyiye işaret aslında Beşiktaşın sistem takımı olduğunu gösterir.
Bunun oyuncu değerine faydasını anlayamadım?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Bunun oyuncu değerine faydasını anlayamadım?
Oyuncu değeri dışında farklı bir şey söyledim zaten.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

bugün doğum günü olan bütün arkadaşların doğum günlerini kutlar hayatları boyunca sevdikleriyle ve beşiktaşın şampiyonluklarıyla geçen yıllar dilerim  :cook:

Çevrimdışı Orhan_

Alınmış mı, alınmamış mı?

Alınmadıysa, alınan stadlar hangileri?

Alınmış. Ayıptır dediğim daha üst bir segmentin olmaması =).

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alınmış. Ayıptır dediğim daha üst bir segmentin olmaması =).
:icool: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Vodafone Arena en iyi statlar arasına alınmış. Ayıptır. Çok daha fazlasını hak ediyor stadımız.

kim almış?

Çevrimdışı Orhan_

Bence yaramaz abi, ben başarılı olmalarını istiyorum oziye gelirsek etkilemez bu adamlar 31 yaşlarında kariyerlerinin yavaş yavaş sonuna geliyorlar, ozi daha çok başlarda

Yarar yarar. Bizden giden her adamın başarılı olması adamlarda Beşiktaş iyi oyuncu seçiyor, fit tutuyor vs. gibi pozitif algıyı yüksek tutar ve sadece Oğuzhan değil zaman içinde daha düşük profilli oyuncuların dahi Avrupa transferine kapılarını açar.

Çevrimdışı sozkul

Sen bir doktora gorun bence kanka :D

Yahu gormuyormusun Top %100 içeride nerden baksan 50 cm gecmis çizgiyi , nasil cizgiyi gecmedi diyorsun bundan daha Net nasil cizgiyi geçecek top :alala:

Topun izdüşümüne bakacaksın Yunus, hiç teknik resim dersi filan aldın mı hayatında?  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarar yarar. Bizden giden her adamın başarılı olması adamlarda Beşiktaş iyi oyuncu seçiyor, fit tutuyor vs. gibi pozitif algıyı yüksek tutar ve sadece Oğuzhan değil zaman içinde daha düşük profilli oyuncuların dahi Avrupa transferine kapılarını açar.
Bende başarılı olsunlar diyorum zaten :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Topun izdüşümüne bakacaksın Yunus, hiç teknik resim dersi filan aldın mı hayatında?  :icool:
En nefret ettiğim ders 4 kere aldım o lanet dersi abi

Çevrimdışı sozkul

Bu Dinazor Hıncal'ın Şenol Güneş ile bir sıkıntısı var zaten.

Yanlış hatırlamıyorsam Şenol Güneş milli takımın başındayken de başını bunun çektiği yetersizler₁ giyimine, saçına, başına laf ediyordu..

Adama haksızlık etmeyin, onun herkesle problemi var, herşeye karşı çıkan adamlar için Hıncal gibisin lafını literatürümüze bile sokmuştu.  Akan rüzgarın tersine yorumlar yaparak yaptı ününü, fakat arada okadar doğru şeyler söylüyorki kaynayıp gidiyor onlar. FT içinde çok ağır konuşuyor yeri geldiğinde.
Dün BJK yi çok övdü ve propogandasını yaptı deplasman yasağı konusunda, inşallah maça o insanlıktan nasibini almamış GS liler gelmezde dedi, hayvanlara haksızlık olmasın diye adamlara hayvan diyemiyorum dedi Konya'yı örnek verip.
Sanki Necmi'nin deplasman yasağı konusundaki yazısını okumuş dedim içimden  :)

Çevrimdışı Orhan_

Bende başarılı olsunlar diyorum zaten :D

Yaramaz dedin diye şeyettim :D, başarılı olsunlar tabi. Seviniriz.

Çevrimdışı sozkul

Yarar, yaramaz derken hatlar karışmış sanki  :) Yarar ve yaramaz diyen iki ayrı kişi aslında aynı şeyi söylüyor gibi  :icool:

Çevrimdışı Berat

Passo sonunda elime ulaştı, maçlarda görüşmek üzere :D

Çevrimdışı Orhan_

Yarar, yaramaz derken hatlar karışmış sanki  :) Yarar ve yaramaz diyen iki ayrı kişi aslında aynı şeyi söylüyor gibi  :icool:

:D Sonradan farkettim ben de onu. Senin soru negatif başlıyor ama benim düşük bütçeli hafıza 15 sn içinde unutuyor. Dikkat bozukluğu aşırı safhalarda  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Passo sonunda elime ulaştı, maçlarda görüşmek üzere :D
Hadi hayırlı olsun kiev maçına % 90 geliyorum hemide protokol :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Oo hayırlı olsun

Çevrimdışı tangaz

En nefret ettiğim ders 4 kere aldım o lanet dersi abi

teknik resim güzel derstir kolaydır da ben o ders sayesinde çok para kazanmıştım arkadaşların ödevlerini yaparak  :money:
bir de hayatımın en güzel günlerinden birini teknik resim hocam prof.dr.nejat kıraç sayesinde yaşamıştım, onun sayesinde rasim kara ile eskişehirde 3 keyifli saat geçirmiştim  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

protokolde hiç keyifli olmuyor kasılıp kalıyorsun doğru düzgün küfür bile edemiyorsun  :D
birgün gene protokolde maç izliyorum carewin olduğu sene iki kişiyiz yanımdaki arkadaş her ortamda küfür edenlerden bir tip :) yanımıza 2 kadın geldi oturdu bizimkisi daha ısınmalarda küfretmeye başladı kadınlar bana döndü "beyefendi arkadaşınızı uyarırmısınız rahatsız oluyoruz" dediler. yanıtım " üzgünüm onu artık durdurabilecek biri henüz doğmadı" :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan_

teknik resim güzel derstir kolaydır da ben o ders sayesinde çok para kazanmıştım arkadaşların ödevlerini yaparak  :money:
bir de hayatımın en güzel günlerinden birini teknik resim hocam prof.dr.nejat kıraç sayesinde yaşamıştım, onun sayesinde rasim kara ile eskişehirde 3 keyifli saat geçirmiştim  :icool:

Eskişehir'de mi okudun abi sen?

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Orhan_

evet, bademlikte. 98 mezunuyum

Aynı yerden 10 sene sonrada ben mezun oldum :D. Bademlik güzeldi.

Çevrimdışı Anıl1903

Arkadaşlar Dinamo Kiev maçının bilet satışı nereden olacak   bilgisi olan var mı?

Etiketler: