Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154750 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla eksiği var fazlası yok. Kimse unutmasın onların çirkef bir taraftar yapısı olduğunu.
1-0 öne geçtiğimiz anda başlar olaylar, onlar baslatmassa bile tahrikle bizimkiler mutlaka bişey yaparlar.
4 mac kapama verdi mi bittik.
Normal şartlar altında tabiki güzel bişi ama senin maçını ileriye almayan bir TFF'nin olduğu düzen hakim, her türlü şeyi uygulayabilirler. GS'ın ne bok olduğunu taraftarlarının yapısını bilmiyoruz sanki. Stada verecekleri zararı düşünemiyorum bile..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan_

Bırakalım yasak kalkacaksa bizim stadımızda-bizim maçımızda kalkmasın. Şampiyonluk yolunda saçma sapan şeyler yaşamayalım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone arenada protokol tribünü tam olarak nerede ?

Numaralı 1. kat locaların önünde diye biliyorum
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Forum niye sakin. Bisi mi oldu?
Habire yeniliyorum yazan yoh

Hakem mi aciklandi nedir, nedir bu matem havasi, nerede picamalarim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Millet işte abi buralar dutluk şuan akşama hareketlenir, derbinin hakemi mete olsun

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yeni bir GS maçı olayları yaratılmaya çalışıyor bizim yönetimde buna ön ayak oluyor, onu konuşuyorduk sonra herkes sustu. Kıllanmıyor değilim  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Duyuru :

Bu aksam saat 20:00'da Bağcılarda bulunan Hürriyet Binasının önünde takımımız adına yapılan kötü haberler için protesto gerçekleşecektir. Yakın olan herkesi bekleriz.

Sonunda somut bir adım atılması güzel, devamı gelecektir inş.

Çevrimdışı Kalyoncu

Yeni bir GS maçı olayları yaratılmaya çalışıyor bizim yönetimde buna ön ayak oluyor, onu konuşuyorduk sonra herkes sustu. Kıllanmıyor değilim  :D
Ben kendime kızıyodum şimdi paranoya yapma oğlum diye. Aynı düşüncelerdeyim bekliyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben kendime kızıyodum şimdi paranoya yapma oğlum diye. Aynı düşüncelerdeyim bekliyorum
Gs maçındaki olaylar göz göre göre gelmişti, daha öncesi Samsun maçı, hakemlerle bişiler yapmaya çalışıyorlar takım o kadar iyi ki müdahale edemiyorlar şimdi önlerine altın tepside sunarız böyle bişi olursa.. Yahu 10 sn küfür için uyarısız tribün kapatıyor bu adamlar çıkacak olaylarda yapacaklarını düşünemiyorum, biz ne kadar taraftar olarak sağlam durursak duralım lobimiz yok yönetimimiz bu konuda halen zayıf o yüzden dikkatli olmalıyız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Stadımız yokken neredeydi bu sevgi-barış pıtırcıkları acaba ? Vodafone Arena'da renkli kedi istemiyoruz.18 kişilik kadrolarına gereken muamele uygulanacaktır, müsterih olsunlar.

O stad tamamen siyah ve beyazla dolacak.

Çevrimdışı KarTALiSCA

Şu deplasman yasakları da hep bizim maçlar öncesinde çıkıyor. Ulan deneme tahtası olduk. Bursa maçından önce de aynı şeyler yaşanmıştı. Saha dışındaki olaylardan 3 maç ceza almıştık. Yönetim çok yanlış yapıyor. Gs taraftarı kesinlikle maça alınmamalı. Eğer izlemek istiyorlarsa çok gelsin Kazan'da izlesinler  :biggrinking:

Çevrimdışı mellfred

Stat yasağının bu maçta kalkması abesle iştigaldir. başkanın buna kesinlikle engel olması şart. provoke edileceğiz. Ceza alacağız göreceksiniz niyetleri de bu.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gs maçındaki olaylar göz göre göre gelmişti, daha öncesi Samsun maçı, hakemlerle bişiler yapmaya çalışıyorlar takım o kadar iyi ki müdahale edemiyorlar şimdi önlerine altın tepside sunarız böyle bişi olursa.. Yahu 10 sn küfür için uyarısız tribün kapatıyor bu adamlar çıkacak olaylarda yapacaklarını düşünemiyorum, biz ne kadar taraftar olarak sağlam durursak duralım lobimiz yok yönetimimiz bu konuda halen zayıf o yüzden dikkatli olmalıyız.
Elimizdeki tek güvence sosyal medya olsun normal prostesto olsun taraftar olarak çabuk örgütlenmemiz. Yönetim bu konularda çok pasif malesef o taraftarına kulak verse çok daha iyi olacak. Yönetim çıkıp yumruğunu masaya vuracak 2 ekimde oynayacağım rize maçını dicek gerisini taraftar halledecek. Yönetim prosedürleri uyguluyor sanırsın ülkede 1.sınıf dünya ülkesi anladıkları dil belli adamların o dilden konuşacaksın."Herkes hesaplar yapıyor ama Allahında bir hesabı var." bunu gs için söylemişti fikret orman yapsınlar hesaplarını bakalım.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KarTALiSCA

Allah kahretsin ya Perşembe günü karar açıklanacak. İstanbul Valisi yasağının kesinlikle kalkacağı yönünde haber iletmiş.

Ya bu maç öncesinde ve içerisinde olaylar çıkarsa biz deplasmana alınmazsak ne olacak? Bunun hesabını kim verecek? Yönetim yanlış işlerin peşinde. Durup dururken neden ateşlediler fişeği anlamadım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Allah kahretsin ya Perşembe günü karar açıklanacak. İstanbul Valisi yasağının kesinlikle kalkacağı yönünde haber iletmiş.

Ya bu maç öncesinde ve içerisinde olaylar çıkarsa biz deplasmana alınmazsak ne olacak? Bunun hesabını kim verecek? Yönetim yanlış işlerin peşinde. Durup dururken neden ateşlediler fişeği anlamadım.
Şu maçta olaylar çıkarsa ve kötüye gidiş başlarsa benim gözümde Serdar Bilgili'den farkı kalmaz Fikret Orman'ın. Biz taraftar olarak sakin olacağız fakat futbol bu herşeye açık, kendi sahamızda hiç kötü duruma düşmedik ne rakip tarafından ne de hakem tarafından..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu maçta olaylar çıkarsa ve kötüye gidiş başlarsa benim gözümde Serdar Bilgili'den farkı kalmaz Fikret Orman'ın. Biz taraftar olarak sakin olacağız fakat futbol bu herşeye açık, kendi sahamızda hiç kötü duruma düşmedik ne rakip tarafından ne de hakem tarafından..

Göz göre göre oyuna geliyoruz ya.
Kimse demiyo ki neden bu maçta kalkıyo ?
Neden 2. yarı'dan itibaren baslamıyo? Seneye gecerlı olsun vb.
Daha dün fikret orman açıklama yaptı bugun ise bunu hiçbir açıklama yapmadan oldu bitti ile kaldırılıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Deplasman yasağının kalkması fikrinin ortaya atılması bizim önümüzü kesebilecek adımların ilki. Yönetimin buna ön ayak olması beni rahatsız ediyor. Nasıl bu kadar iyi niyetli yaklaşabiliyor bu duruma yönetim anlam veremiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Simdi bakmak lazim bu yasak ne zaman baslamis. Bize gelmisler biz mi gidememisiz yoksa biz gitmisiz bize mi gelememisler. Kelleleri calistirin arkadaslar.

Her derbi oncesi gundem degisiyor zaten yolda olacagim seyredemeyecegim maci.

Ustelik tek seyredemedigim derbi maci bu bayatimda suler finalde seyircinin girdigi huseyinin gocerttigi mac. Ifffffff

Tarih, tekerrur yapma yaaa

Çevrimdışı KarTALiSCA

Derbiye Gs taraftarları alınır ve olaylar çıkarsa bunun tek sorumlusu yönetim olacaktır.

Çevrimdışı Kuntz

Sezon başındaki yorumlara bakınca insanın aklına 2004 senesi geliyor. Algı operasyonları ve pis oyunlar erken başladı. Buna iki türlü bakmak lazım. Rakipler Beşiktaş'ın gücünden çekiniyor. Normal koşullarda Beşiktaş'ı alt edemeyeceklerini biliyor. Bunu kabullenmiş durumdalar. Bu işin iyi kısmı.

Diğer kısım ise sahada deviremeyecekleri Beşiktaş'ı saha dışı oyunlarla alt etme çabasına girmeleri. Bizim 7 günde 3 maç oynayacak olmamız, Galatasaray'ın 8 günde 1 maç oynayacak olması ve fikstürün yeniden düzenlenmemesi, Mahmut Uslu'nun açıklamaları hep bu niyetle yapılan işler.  Fakat biz bu senaryoları çok gördük yaşadık. 2004 yılında ise çok acı bir tecrübe yaşadık.

Gerek yönetimin, gerek teknik heyetin bu süreci iyi yönetmesi gerekiyor. Koparabildiğimiz kadar erken koparmalıyız bu işi. En ufak rehavet göstermeden devam edip, özellikle bu hafta içeride Galatasaray'a her ne koşulda olursa olsun Beşiktaş'la baş edemeyeceksiniz mesajını çok net vermemiz gerek. 

Çevrimdışı Orhan_

En Baba Kartal Hulusi Baba :D Quaresma'yı gömdü baya. Kahvemizi hazırladık Çin'den gelecek talipleri bekliyoruz artık.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Durduk yere başımıza iş çıkartacak yönetim hayret bir şey ya  :s20:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Bakın gs bizden neden sonra oynuyor burda apaçık ortada...

Beşiktaşlı taraftarlar, TFF'nin verdiği karardan sonra tepkilerini göstermeye başladılar. Siyah Beyazlılar, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın'ın kardeşiyle birlikte Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da oynadığı bir maçta tribünde yer aldığı görüntüyü ortaya çıkararak, 'Beşiktaş 7 günde 3 maç yaparken, Galatasaray'ın 8 günde tek maç yapmasının nedeni ortaya çıktı' şeklinde tepki gösterdi.

Etiketler: