Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154025 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sanırım Herkesin gözünden kaçmış:

iğrenç Hürriyet'in bir diğer haberide neymiş "Akhisar maçında Ömer ile Polis tartışmış. Ömeri tanımayan polis memuru ömer tarafından itilmiş mac sonunda , saha ekibinin araya girmesi ile olay tatlıya baglanmıs"  :akuma:

Bakıyorum Ömerin instagramına, twitine , renkli sayfalara hiç öyle bi haber yok. Tamamiyle masa başı haber derler ya öyle bir haber.

Karaktersizler....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dünkü olay öncesi ve sonrası hep danışıklı dövüş, iki gün sonra Atalay'ın dediği gibi beraber barbekü yaparken poz verirler gülerek. Siyaset her noktada mevcut sporun içinde de.. Abicim şimdi biz sizi kınayacağız bir yazıyla siz de o arkadaşın bir kulağını çekerseniz seviniriz diye muhabbet geçmediyse ismimi değiştiririm.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sence bunlar itibarlarını düşünecek şirketler mi?

Hayatları internette tık almak üzerine kurulmuş, reklam parasıyla yaşayan şirketler.

1 sayfalık haberi 15 sayfalık galeri halinde sunuyorlar, tek amaçları tık almak.

İtibar önemli tabii, şu anda spor medyasını takip edenlerin yarısına yakını Beşiktaş taraftarı. Fenerliler takibi bırakmışlar, yarısı dün maçları olduğunu bile bilmiyor. Galatasaraylılar zaten uyuz oluyor Hürriyet'e.

O yüzden o itibarı seve seve önemseyecekler. O büyükbaşların işi, esas patron sene sonunda "Neden 500 milyarlık tıklama 300 milyara düştü ve reklam gelirleri yarıya indi?" sorusuna cevap veremeyince sıkıntıya girecek asıl.

Hürriyet'in geçen seneki haberleri rahmet okuturdu bu son 2 habere, Geçen sene özür diledi mi Beşiktaş'tan? Ama bir haftada 2 kere dilediler, dilemek zorunda kaldılar.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2016, 02:30:53 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sence bunlar itibarlarını düşünecek şirketler mi?
Bence değiller.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Belki erken ama devre arasında bir tane kanat oyuncusu elzem, stoper ve gomez tabiki mutsuz olduğu dönmek istediği yönünde haberler var bence gelmeli muhteşem bir kadro olur

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu deplasman yasağı kalkma olayını neden biz başlatıyoruz yine anlamıyorum.ilk önce onlar açsın statlarını senelerdir var biz stadımıza geçince kaldıralım ne güzel İstanbul ya .gerçi biz ön ayak oluyoruz o da ayrı bir konu.gelecekler güzelim stadı kırıp döküp gidecekler.Bence hiç gerek yok..

Çevrimdışı mylife1903

Belki erken ama devre arasında bir tane kanat oyuncusu elzem, stoper ve gomez tabiki mutsuz olduğu dönmek istediği yönünde haberler var bence gelmeli muhteşem bir kadro olur

Tore gelecek ya seneye

Çevrimdışı Kartalizm06

Bu deplasman yasağı kalkma olayını neden biz başlatıyoruz yine anlamıyorum.ilk önce onlar açsın statlarını senelerdir var biz stadımıza geçince kaldıralım ne güzel İstanbul ya .gerçi biz ön ayak oluyoruz o da ayrı bir konu.gelecekler güzelim stadı kırıp döküp gidecekler.Bence hiç gerek yok..

Kesinlikle katılıyorum. Şimdi bunlar Konya'daki gibi taşkınlık çıkaracak, ortamı gerecek stadın güzelim koltuk ve lavabolarına zarar verecek. Sonra yasak tekrar devreye girecek biz deplasmana gidemeyeceğiz.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı OrhanAker

Deplasman yasağını kaldırmayı göze almazlar ben yasağın devam edeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tore gelecek ya seneye
Ondan umudumu kestim ya abi gelse nolur necmi abinin dediği gibi adam bizde oynamak istemiyor

Çevrimdışı caner.eryigit

Resmen heryerden saldırı altındayız bence.Nereden çıkarıyorsunuz dersen oraya gelen gs seyirci taşkınlık yapmaya gelecek haliylen bizide tahrik edecek ortada hiç böyle bir sıkıntımız yokken boşyere belki stadımızı kapatacaklar yada tribün yasağı gelecek.benim anlamadığım eyvallah biz yine iyi niyet gösteriyoruz fakat rakiplerimiz kötü niyetli bile bile lades olmanın anlamı yok!herhangi bir olay olduğunda deplasmana bizim seyircimizi almayacaklar lütfen yönetim bu yanlıştan dönsün.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bence çok büyük bir tezgah var. Amaç sahamızı kapattırmak.Zaten dünyanın en provokatör camiasıdır galatasaray.konya da yaşanılanlarda ortada iken dertsiz başımızı derde sokmaya hiç gerek yok.Yönetimimizde artık bıraksın bu polyanacılığı.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Gününüz aydın olsun arkadaşlar. Kardeşlerim, abilerim bu yıl ALLAH'ın izniyle şampiyonuz. Safları sıklaştırın.

"Bir kurdun arkasından kırk tane köpek havlar. Eğer havlamıyorsa o kurt, kurt değildir. Beşiktaş da büyük bir kurttur. Arkasından da havlayanlar olacak" 
Büyük Başkan Fikret Orman
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Resmen heryerden saldırı altındayız bence.Nereden çıkarıyorsunuz dersen oraya gelen gs seyirci taşkınlık yapmaya gelecek haliylen bizide tahrik edecek ortada hiç böyle bir sıkıntımız yokken boşyere belki stadımızı kapatacaklar yada tribün yasağı gelecek.benim anlamadığım eyvallah biz yine iyi niyet gösteriyoruz fakat rakiplerimiz kötü niyetli bile bile lades olmanın anlamı yok!herhangi bir olay olduğunda deplasmana bizim seyircimizi almayacaklar lütfen yönetim bu yanlıştan dönsün.

Saha kapatma için fırsat kollanıyo diyebiliriz, o stadda taraftarsız oynamak zor.
Bu durum kötü niyet değil bildiğin Art niyet.
Biran önce yarışı koparmamız lazım.
13'de 13 imkansız değil bu kadro ile.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence çok büyük bir tezgah var. Amaç sahamızı kapattırmak.Zaten dünyanın en provokatör camiasıdır galatasaray.konya da yaşanılanlarda ortada iken dertsiz başımızı derde sokmaya hiç gerek yok.Yönetimimizde artık bıraksın bu polyanacılığı.

Yönetim saçma arayışlar peşinde. Şu çabayı yabancı sayısı sınırlaması kaldırırken zerre göstermediler. Yemin ediyorum cidden kafası duruyor bazen Fikret Orman'ın.. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bizi sahada yenemeyeceklerini biliyorlar ondan bu ahlaksızlıkları durmayın devam edin!alayınız gelin!yaşamayacak inş bu camia 101.yıldaki gibi kumpası.

Çevrimdışı benyv-

Bu yıl şampiyonluk yetmez, şampiyonlar liginde de gruplardan çıkacağız inşallah, ve rotasyonla Türkiye Kupasını da götürürüz bence en azından yarı final-finale kadar. Ömer, Aras, Tolgay, Necip, Atınç, Beck, Rodolfo, Kerim vs bir sürü rotasyon oyuncumuz oynayacak.

Çevrimdışı KarTALiSCA

Gs taraftarının Vodafone Arena'da hiç işi yok. Avrupa bile ne mal olduklarını biliyor Gs taraftarlarının onları almıyor. Bırak bizim deplasmana hiçbir deplasmana Gs taraftarlarının gitmemesi lazım. Adamlarda edep, terbiye diye bir şey yok. Hepsi cani.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yönetim saçma arayışlar peşinde. Şu çabayı yabancı sayısı sınırlaması kaldırırken zerre göstermediler. Yemin ediyorum cidden kafası duruyor bazen Fikret Orman'ın..
Ya abi adamların niyetleri açık ortada göz göre göre neden böyle davranıyoruz onu anlamıyorum.Biz bunları düşünebiliyoruz yönetimde hiç kimse böyle birşey olabilir diye düşünmüyor mu?adım gibi eminim deplasmandaki maça biz gidemeyeceğiz!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gs taraftarının Vodafone Arena'da hiç işi yok. Avrupa bile ne mal olduklarını biliyor Gs taraftarlarının onları almıyor. Bırak bizim deplasmana hiçbir deplasmana Gs taraftarlarının gitmemesi lazım. Adamlarda edep, terbiye diye bir şey yok. Hepsi cani.
Bir sürü Polyanna damlayacak birazdan olayın doğruluğunu kanıtlamak için. Ben de karşı değilim ama şu anda şu zamanda değil bir sürü yönden üstümüze gelinirken üstelik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya abi adamların niyetleri açık ortada göz göre göre neden böyle davranıyoruz onu anlamıyorum.Biz bunları düşünebiliyoruz yönetimde hiç kimse böyle birşey olabilir diye düşünmüyor mu?adım gibi eminim deplasmandaki maça biz gidemeyeceğiz!

Gidemesek iyi. Sahayı 3-4 maç kapatmazlarsa iyidir. Bir sürü provakasyon olacak eğer gerçekleşirse hem tribünde hem saha içinde hem de hakemle beraber..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gidemesek iyi. Sahayı 3-4 maç kapatmazlarsa iyidir. Bir sürü provakasyon olacak eğer gerçekleşirse hem tribünde hem saha içinde hem de hakemle beraber..
Serhat abi senin çoğu görüşüne katılıyorumda biraz fazla karamsarsın

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Serhat abi senin çoğu görüşüne katılıyorumda biraz fazla karamsarsın

Valla eksiği var fazlası yok. Kimse unutmasın onların çirkef bir taraftar yapısı olduğunu.
1-0 öne geçtiğimiz anda başlar olaylar, onlar baslatmassa bile tahrikle bizimkiler mutlaka bişey yaparlar.
4 mac kapama verdi mi bittik.

Çevrimdışı Tolga

Deplasman yasağı bu saatten sonra kalkmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vodafone arenada protokol tribünü tam olarak nerede ?

Etiketler: