Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150412 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sertann

Şu Rasim daha çok savunuyor Beşiktaş'ı Sinan'a göre.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bir kadro da benden  :)

Fabri

Gökhan                Marcelo                  Tosic                 Caner

Oğuzhan                 Atiba

Olcay                                 Talisca                             Ömer

Aboubakar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rasim Ozan: "Ben galatasaraylıyım. Zaman zaman galatasaray hakemler tarafından kollandı ama Beşiktaş değil. Öyle bir lobisi yok zaten."

Ahmet Çakar: Son 40 yılda hakemlerden en çok nemalanan galatasaray, en mağdur olan da Beşiktaş olmuştur.

Mahmut Usluya kapak olsun bunlar

Ulan 74 milyon insan biliyor Turkiyede en cok katledilen ve mağdur olan takimin Beşiktaş olduğunu

Bu neyin Algisi ?

Bu algi falan degil Cok fena geliyoruz bunun farkinda biz buna halk arasinda Kısaca G.T korkusu diyoruz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim Sabah ve Hürriyet gazetelerinin muhabirlerini tesislere ve stada almamalı. Tosic'in eşi hakkında dakika başı saçma sapan haberler ve capsler paylaşıyorlar haber sitelerinden.

Helal olsun lan Osmanli adamsiniz :ok:

Çevrimdışı atalay

Dikey açılı yüksek metrajlı ya da yerden derin paslar ile direkt hücum etme planı varsa, ön bölge oyuncularının aksiyon bölgelerini ve koşu kanallarını kullanma becerisi iyi, ayrıca kenar oyuncularının bek ve stoperlerin arasına daha çok sızmaları ve kutuya girmeleri gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi nerede yahuu dün gece bekledim maç geceleri sabaha kadar yazar analiz yapardı genelde ama dün gece yoktu
dün gece ne olduğunu hatırlıyormuyum :alala:
maça biraz erken başlamışız sanırım @tangaz

Çevrimdışı Caner Çamalan

Helal olsun lan Osmanli adamsiniz :ok:

Milli takımı bahane etmişler galiba, başkanın yerinde olsam eğer bi' cezası, zorunluluğu yoksa oyuncu göndermem milli takıma, takım böyle bir karar alamıyorsa da oyuncuları tembihlerim sakatım, oram ağrıyo buram ağrıyo deyin, gitmeyin diye.

Çevrimdışı Kalyoncu

Dikey açılı yüksek metrajlı ya da yerden derin paslar ile direkt hücum etme planı varsa, ön bölge oyuncularının aksiyon bölgelerini ve koşu kanallarını kullanma becerisi iyi, ayrıca kenar oyuncularının bek ve stoperlerin arasına daha çok sızmaları ve kutuya girmeleri gerekiyor.
Bizde olcay harici girip çıkan yok maşallah. q7 ile olmayacak bu iş biraz dinlenmesi lazım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Foruma ne oldu ben 8 10 saattir giremedim ama bayağı bir ilerlemiş

Çevrimdışı Berat

Bizde olcay harici girip çıkan yok maşallah. q7 ile olmayacak bu iş biraz dinlenmesi lazım

İkinci yarı gelecek Aras  :bandit:

Umarım yani, tempo ve güç kazanması gerekiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada bjkarena twitter hesabı hiç aktif değil forumla ilgili sıkıntı için 4 5 saat önce mention attım ama geri dönüş olmadı, 11 k takipçi var hesap biraz daha etkili kulllanılmalı

Çevrimdışı Kalyoncu

İkinci yarı gelecek Aras  :bandit:

Umarım yani, tempo ve güç kazanması gerekiyor.
Arasda kutuya çok giren bir oyuncu değilki.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet son 2 maçtır 90 dk sahada kalıyor bence 60 65 gibi oyuna girmeli rakip bekler yorulduktan sonra daha fazla iş yapabilir

Resmi hesap değil @Yunus Emre Dökmeci  :D
O Önemli degil

Taraftar hesabi da olsa boyle bir seyi düşünüp dile getirmeleri onemli :ok:

Çevrimdışı Berat

Aras da kutuya çok giren bir oyuncu değilki.

Hazırlık maçlarında aldığım izlenim, Q7'den çok daha fazla giriyor içeriye. Hücum aksiyonlarına da yakın duruyor. Sağ çizgide topu ayağına beklemiyor yani.

Çevrimdışı Çağatay

Forum gitti iso gol attı
Ben anlamadim bu işi. .
Adam sabote mi etti bizi naapti ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

akhisar başkanı yemek vermiş ama bizim başkan çok feci bakmış neden acaba :D

manisa kebabı ikram etmişlerdir ondandır :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Yönetim Sabah ve Hürriyet gazetelerinin muhabirlerini tesislere ve stada almamalı. Tosic'in eşi hakkında dakika başı saçma sapan haberler ve capsler paylaşıyorlar haber sitelerinden.

Rıdvan Akar ve Beşiktaş sosyal medya adreslerine iletildi durum  :ok:

[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 16:37:15 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Şu Rasim daha çok savunuyor Beşiktaş'ı Sinan'a göre.
rasim sinandan daha çok Beşiktaşlıdır ondan :bandit:

Çevrimdışı atalay

Dün yazdığım bağlantı oyuncusunun eksikliğine ve Talisca'nın pozisyon oyunundaki sıkıntılara dair tablo. Oğuzhan'ın rolü burada kritik. Caner'in uzun mesafeli pasları ve Gökhan'ın, Quaresma'ya 1v1 pozisyon hazırlaması dışında orta alan ile hücum hattı arasındaki mesafe uzun ve birbirlerinden kopuk durumdalar.

Etiketler: